- 13 Nisan 2007
- 15.557
- 36.070
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.901
Juju bu hafta yeni baskul alicam zaten umarim cok bi fark olmaz kilomda ya:/
tgba abla peki biraz daha dkkat etmeye calisirim.
Brnkya ve puskuut hosgeldnizzzz
Ben de kısa bir durum bilgisi yazayım.
2007 yılında 79 kiloyla başladığım yarışmamızdan 63,1 kiloyla mezun olmuştum. Sonra senelerce 65-67 aralığında dolandım.
Derken geçen sene 71,4 ü gördüm ve Ekim ayında Cafe topiğimizde paylaşıma ve diyete başladım. O zamandan bu yana da 10,1 kilo verdim. Uyguladığım bir liste yok. Hemen hemen her şeyi yiyorum.
6 Hazirana kadar doktor tarafından konmuş spor yasağım var. Sadece ev içi yürüyüş yapıyorum günde 10 tur.
Bugün ameliyat sonrası ilk defa sokağa çıktım ve köpeğimle ahaste bir gezi yaptık.
Ameliyat sonrası oluşan yeni yemek düzenimde hep kuş porsiyonu besleniyorum ama sık yiyorum. Normalde 4 saatte bir 3 ana öğün yiyordum. Şu anda dikiş yerine baskı yaptığı için doymamam gerekiyor. (Ödemden ötürü)
Hah bir de pasta sezonum açıldı. Her hafta pasta yapıyorum. 3 dilim hakkım var. Bugün bu haftanın sonuncu dilimini yiyeceğim.
Genel prensibim; her gün tartılmak. Tartının sözüne uygun davranmak.
İç ses: İyi ki "kısa" dedim.
oooff cok fecı bı tablo ya ben kendı adıma tamam dıyorum donecem takıma eskısı gıbı pat bısey cıkıyo bebegın dıs huysuzlugunu atlatıoruz derken 1 bucuk haftadır buyuk oglumunıyoru astım ı nuksettı gece 3 kez gunduz yatana dakar 10 kez astım krızıne gırıyor nefesı durma noktasına gelıyor elımde bez supurge evde toz avına cıktım neredeyse her dakıka nerde toz var neden bu cocuk bu hale geldı gene dıye kafayı usutıorum.evde yıkamadıgım paklamadıgım sey kalmadı o yuzden gene katılamadım.tedavılerıne bıle gonderemıyorum apne gecırecek dıye.evet arkadaşlar bu hafta takım da kim ne kadar paylaşım yapmış? hepsini saydım...buyrun......
gecen cuma yanı 3 mayıs.........
aysunay...6 mesaj
rabyas...4 mesaj
birsen...7 mesaj
biricik...8 mesaj
Büşra...3 mesaj
juju...30 mesaj
şahnur...20 mesaj
corni...17 mesaj
zes...5 mesaj
gamze...4 mesaj
sevda...7 mesaj
evet gelelim diğer günlere yanı 4 mayıs-9 mayıs günleri dahıl olmak üzere...
aysunay....9 mesaj
rabyas...14 mesaj
birsen...12 mesaj
biricik...20 mesaj
Büşra...3 mesaj
juju...29 mesaj
şahnur...21 mesaj
corni...44 mesaj
zes...18 mesaj
gamze...11 mesaj
sevda...17 mesaj
evet arkadaşlar 7 günün paylaşımı ortada.....artık siz kendınız özeleştiri yaparsınız.....
dalin....senı yazmadım çünkü paylaşım nerdeyse 0 dı.....çocuğun rahatsızlığından dolayı.....
Garfield-ukyo.izinli.....
bende senin anladığını anladım yeni üye gibi işlem yapılacakyaptığım araştırma neticesinde
262. Etapta yeni üye olarak kaydın yapılmış.
68 kilo başlangıç kilon ve 3,30 kilo vererek 64,7 kilo olmuşsun ... hedefin o zaman 60 kilo olmak imiş...
263. etapta yarışmadan hamilelik nedeni ile ayrılmışsın
64,7 kilo senin yarışmadaki son kilon olarak kayıtlara geçmiş.
yukarıdakiler bilgilendirme amaçlı yazdım beni ve yardımcıları ilgilendiriyor çünkü kilo bildirimini yukarıdaki veriler doğrultusunda yapacağız...
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
Ekstrem durum: Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
(*) Geri dönmek üzere ayrılan yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.
kızlar yukarıdaki maddeden siz ne anladınız...
ben hamilelik nedeni ile ayrıldığı için yeni üye gibi işlem yapacağımı yani bu haftaki kilosunu not edip haftaya cuma çıkan kilo ile arasındaki fark baz alınacak diye anlıyorum....
buşra cım tartı hatası diyebiliriz püsküütün dediği gibi ya da 60,6 yı baz alırız haftaya yeni tartı ile başlarsınGunaydin hepinize benim canin skkin yaa tartim bozulmus surekli farkli bseler gsterior eczaneye gttm tartlm dye ordada tarti yokk gercek kilomu su an blmiorm ama en son cikan 60.6 o yuzden onu yazalim ya da baska napablirim bana bi akil verin
canım çok geçmiş olsun inş bi an önce düzelirsin yaaaherkese gunaydın kızlar.. benım ıcın pek aydın bı gun olmadı agzım yuzum sıstı boynumda kocaman bır beze olustu ucuk benı mahvattı agzımı kapatamıyorum acamıyorum nasıl bısı bu yaa....
püsküütt ve brnkya 5. takıma hosgeldınızz....
püsküüt ben fırsat buldukça sizin cafeye takılıyorum 1-2 mesajım oldu ama genelde sessiz kalıp sizin motivasyonunuza hayran kalıyorum bi hayat boyu pastasız böreksiz durulmayacağına göre yaptığın güzel bir olay 3 dilimi aşmamak kaydıyla bu prensibi bende kendime koyabilirim iyi fikir tuttum yaniBen de kısa bir durum bilgisi yazayım.
2007 yılında 79 kiloyla başladığım yarışmamızdan 63,1 kiloyla mezun olmuştum. Sonra senelerce 65-67 aralığında dolandım.
Derken geçen sene 71,4 ü gördüm ve Ekim ayında Cafe topiğimizde paylaşıma ve diyete başladım. O zamandan bu yana da 10,1 kilo verdim. Uyguladığım bir liste yok. Hemen hemen her şeyi yiyorum.
6 Hazirana kadar doktor tarafından konmuş spor yasağım var. Sadece ev içi yürüyüş yapıyorum günde 10 tur.(her tur evin bir ucundan diğer ucuna 5 kez gidip gelmek oluyor)
Bugün ameliyat sonrası ilk defa sokağa çıktım ve köpeğimle ahaste bir gezi yaptık.
Ameliyat sonrası oluşan yeni yemek düzenimde hep kuş porsiyonu besleniyorum ama sık yiyorum. Normalde 4 saatte bir 3 ana öğün yiyordum. Şu anda dikiş yerine baskı yaptığı için doymamam gerekiyor. (Ödemden ötürü)
Hah bir de pasta sezonum açıldı. Her hafta pasta yapıyorum. 3 dilim hakkım var. Bugün bu haftanın sonuncu dilimini yiyeceğim.
dalin cim sana bişey diyemiyorum canım gecen hafta da haftaya kilo vermiş olarak geleceğim demiştin ama maaselef gene kilo aldın ama senin durumun farklı keşke izin olayını biraz daha mı uzatsaydın hiç topiğe katılım da yapamıyorsun katılım yapamayınca motivasyonunda olmuyo ama sana bu durumda niye topiğe katılamıyorsun diyemiyorum çünkü mazeretin belli canım keşke izin süreni biraz daha uzatsaydıngeldım juju geldım.moralmanlarım bozuk 76.5 buhafta cok kotu gecırdım delı gıbı yedım.fızıksel olarakta yogundu bu hafta ona ıstınaden yemege dayandım gece gunduz demeden soz verıyorum bıdahakı hafta ınsss telafı edıcem.
cornicim çok güzel bir noktaya parmak basmışsın canım benim takıma ilk katıldığım zamanlarda şu 1 haftalık mesaj dan daha fazla günlük mesaj yazılıyordu ve ben akşamları giremediğim için ertesi gün oku oku bitiremiyordum kesinlikle motivasyon düşüklüğü var lütfen arkadaşlar kendimize gelelim sanırım bu hafta takım yüzdesi - çıkacak ve bu hiç hoş değil maalesefevet arkadaşlar bu hafta takım da kim ne kadar paylaşım yapmış? hepsini saydım...buyrun......
gecen cuma yanı 3 mayıs.........
aysunay...6 mesaj
rabyas...4 mesaj
birsen...7 mesaj
biricik...8 mesaj
Büşra...3 mesaj
juju...30 mesaj
şahnur...20 mesaj
corni...17 mesaj
zes...5 mesaj
gamze...4 mesaj
sevda...7 mesaj
evet gelelim diğer günlere yanı 4 mayıs-9 mayıs günleri dahıl olmak üzere...
aysunay....9 mesaj
rabyas...14 mesaj
birsen...12 mesaj
biricik...20 mesaj
Büşra...3 mesaj
juju...29 mesaj
şahnur...21 mesaj
corni...44 mesaj
zes...18 mesaj
gamze...11 mesaj
sevda...17 mesaj
evet arkadaşlar 7 günün paylaşımı ortada.....artık siz kendınız özeleştiri yaparsınız.....
dalin....senı yazmadım çünkü paylaşım nerdeyse 0 dı.....çocuğun rahatsızlığından dolayı.....
Garfield-ukyo.izinli.....
günde en az 5 mesaj yazma kuralı bile sağlanamamış oluyor takım da.....
valla dalincim aşağıda seninle ilgili bişeyler yazmıştımoooff cok fecı bı tablo ya ben kendı adıma tamam dıyorum donecem takıma eskısı gıbı pat bısey cıkıyo bebegın dıs huysuzlugunu atlatıoruz derken 1 bucuk haftadır buyuk oglumunıyoru astım ı nuksettı gece 3 kez gunduz yatana dakar 10 kez astım krızıne gırıyor nefesı durma noktasına gelıyor elımde bez supurge evde toz avına cıktım neredeyse her dakıka nerde toz var neden bu cocuk bu hale geldı gene dıye kafayı usutıorum.evde yıkamadıgım paklamadıgım sey kalmadı o yuzden gene katılamadım.tedavılerıne bıle gonderemıyorum apne gecırecek dıye.
kendı adıma bu sepeblerden dolayı gıremedım.hatta esım 1 haftadır ızınlı ben evde yokken apne gecırırse dıye ızın aldı.yoksa benı bılıosunuz elımde dudugumle beklerım topıgı.
dalin cim sana bişey diyemiyorum canım gecen hafta da haftaya kilo vermiş olarak geleceğim demiştin ama maaselef gene kilo aldın ama senin durumun farklı keşke izin olayını biraz daha mı uzatsaydın hiç topiğe katılım da yapamıyorsun katılım yapamayınca motivasyonunda olmuyo ama sana bu durumda niye topiğe katılamıyorsun diyemiyorum çünkü mazeretin belli canım keşke izin süreni biraz daha uzatsaydın
haklısın cornicim çok doğru bir noktaya parmak basmışsın
Kendi adıma düzenli tartılmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum.deneyim konuştu.... aslında ne güzel hayatında her şeye yer var ama sürekli tartılarak dengeyi sağlamaya da çılışıyorsun benim hatam bu olmuştu sanırım tartılmayı bırakmıştım ... şayet en azından haftada bir tartılsam durumu farkeder ve bi noktada dur diyebilirdim....
Selamlar herkese,takimdaki bir kisilik boslugu doldurmaya geldim:))
umarimbirlikte hizlica veririz kilolari.
Son bi profiterol yeme hakkim var mi jubile olarak :))
Bu deneme haftasinda ve daha sonrasinda kurallar neler,neler yapmam gerek takim kaptanim?
öncelikle herkese hayırlı, güzel bir cuma günü olmasını diliyorum...gerçektende herkes artı çıkmış bu hafta hepimizin adına çok üzücü gerçekten...
Aşkolsun..
Teftiş olur mu hiç?
Siz aranıza beni kabul ettiniz. Dilerim faydalı paylaşımlar yapabiliriz.
E kendini bilen kişinin hali başka tabii..
Bu hafta toparlayacağına eminim.
Motivasyon eksikliği beni de en çok etkileyen şeydir..
Ortamda bir kişinin bile çaba göstermemesi benim de şevkimi kırar.
Ama ince bir ayar var..
Kişi çaba gösterdiği, elinden geleni yaptığı halde kilo veremez/alır. Bunun negatif sinerji yaratacağını kendi adıma düşünmüyorum.
Hoşbuldum..
Hedefim her hafta 300 gr. olacak ki fazlasını verip sevineyim..
Son hedefime 3,3 kilo var. Bakalım maraton kaç hafta sürecek..
Haklısın hala ödemli bölgelerim var.. Tabiri caizse beton kıvamında..
Teşekkür ederim.
Nice mutlu, huzurlu senelere..
Hangi kural bu JUJUcum?:44:
Ben de kısa bir durum bilgisi yazayım.
6 Hazirana kadar doktor tarafından konmuş spor yasağım var. Sadece ev içi yürüyüş yapıyorum günde 10 tur.(her tur evin bir ucundan diğer ucuna 5 kez gidip gelmek oluyor)
günde en az 5 mesaj yazma kuralı bile sağlanamamış oluyor takım da.....
bende senin anladığını anladım yeni üye gibi işlem yapılacak
buşra cım tartı hatası diyebiliriz püsküütün dediği gibi ya da 60,6 yı baz alırız haftaya yeni tartı ile başlarsın
canım çok geçmiş olsun inş bi an önce düzelirsin yaaa
püsküüt ben fırsat buldukça sizin cafeye takılıyorum 1-2 mesajım oldu ama genelde sessiz kalıp sizin motivasyonunuza hayran kalıyorum bi hayat boyu pastasız böreksiz durulmayacağına göre yaptığın güzel bir olay 3 dilimi aşmamak kaydıyla bu prensibi bende kendime koyabilirim iyi fikir tuttum yani
dalin cim sana bişey diyemiyorum canım gecen hafta da haftaya kilo vermiş olarak geleceğim demiştin ama maaselef gene kilo aldın ama senin durumun farklı keşke izin olayını biraz daha mı uzatsaydın hiç topiğe katılım da yapamıyorsun katılım yapamayınca motivasyonunda olmuyo ama sana bu durumda niye topiğe katılamıyorsun diyemiyorum çünkü mazeretin belli canım keşke izin süreni biraz daha uzatsaydın
cornicim çok güzel bir noktaya parmak basmışsın canım benim takıma ilk katıldığım zamanlarda şu 1 haftalık mesaj dan daha fazla günlük mesaj yazılıyordu ve ben akşamları giremediğim için ertesi gün oku oku bitiremiyordum kesinlikle motivasyon düşüklüğü var lütfen arkadaşlar kendimize gelelim sanırım bu hafta takım yüzdesi - çıkacak ve bu hiç hoş değil maalesef
haklısın cornicim çok doğru bir noktaya parmak basmışsın
suan evdekı butun halılar koltuklar ve sandalyeler ıslak yıkar gıbı sıldım kıcımız basımız ıslak karın agrısından kırılıoruz
suan evdekı butun halılar koltuklar ve sandalyeler ıslak yıkar gıbı sıldım kıcımız basımız ıslak karın agrısından kırılıoruz
kilosu çakılı kalanlar........
vücut bi miktar kilo verdikten sonra yeni kiloya alışmak ve sıkılaşmak için koleljen diye bişey salgılarmış bu dönemde kilo bile alınabilirmiş toparlama bittikten sonra kilo verimi devam edermiş eger böyle olmasa kilo verince burnunun ucu dahi sarkarmış ...:44:
Evet doğru yakalamışsın.. Sevdiğimiz her şeyi yemeye devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Önemli olan miktar.---
püsküüt ben fırsat buldukça sizin cafeye takılıyorum 1-2 mesajım oldu ama genelde sessiz kalıp sizin motivasyonunuza hayran kalıyorum bi hayat boyu pastasız böreksiz durulmayacağına göre yaptığın güzel bir olay 3 dilimi aşmamak kaydıyla bu prensibi bende kendime koyabilirim iyi fikir tuttum yani
---
sahnurcum kesınlıkle haklısın takımdan uzak kaldıkca motıvasyonda dusuyo.eskı gunlerı ole arıyorumkı herhafta 1-2-3 verdıgım kıloları.ama ınanın su gırdıgımız ılkbahar la beraber neye ugradıgımı sasırdım dıs meselesı b ahar geldı oglumun astımı hat safhada polenden tozlardan havalar ısındı vs.o oksuruk krızlerıne bı sahıt olsan dersınkı tamam bu cocuk gıdıyo yanı mosmor oluyor aralıksız kısa tekrarlarla 5 dakıka suren nefes almasına bnıle zaman kalmayan lanet bı krız.doktor hastaneye yatıralım dıyor ama ansıl dıger 2 cocugu kıme bıraqkacam devde atlatmaya calısıyoruz ıgne ılac nebul.bı atlatabılsek su donemı.bole oldukca bende moralım bozluyor strese gırıyorum kendımı yemege be temızlıge verıyorum evde toz avındayım.esım yeter artık esya bırakmadın sılmekten dıye.takım gecıcı bı durgunluk surecı aysıordur ıns.basamaklar yukseldıkce bunye yoruluyor.
ızın suresıne gelınce dedıgım gıbı ızını uzatırsam eger bıdaha gerı donmem heralde motıvasyonum ıyıce yerle bır olur dıye uzatmak ıstemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?