Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet arkadaşlar bu hafta takım da kim ne kadar paylaşım yapmış? hepsini saydım...buyrun......

gecen cuma yanı 3 mayıs.........
aysunay...6 mesaj

rabyas...4 mesaj

birsen...7 mesaj

biricik...8 mesaj

Büşra...3 mesaj

juju...30 mesaj

şahnur...20 mesaj

corni...17 mesaj

zes...5 mesaj

gamze...4 mesaj

sevda...7 mesaj

evet gelelim diğer günlere yanı 4 mayıs-9 mayıs günleri dahıl olmak üzere...

aysunay....9 mesaj

rabyas...14 mesaj

birsen...12 mesaj

biricik...20 mesaj

Büşra...3 mesaj

juju...29 mesaj

şahnur...21 mesaj

corni...44 mesaj

zes...18 mesaj

gamze...11 mesaj

sevda...17 mesaj

evet arkadaşlar 7 günün paylaşımı ortada.....artık siz kendınız özeleştiri yaparsınız.....
dalin....senı yazmadım çünkü paylaşım nerdeyse 0 dı.....çocuğun rahatsızlığından dolayı.....
Garfield-ukyo.izinli.....

deneyim konuştu.... aslında ne güzel hayatında her şeye yer var ama sürekli tartılarak dengeyi sağlamaya da çılışıyorsun benim hatam bu olmuştu sanırım tartılmayı bırakmıştım ... şayet en azından haftada bir tartılsam durumu farkeder ve bi noktada dur diyebilirdim....

oooff cok fecı bı tablo ya ben kendı adıma tamam dıyorum donecem takıma eskısı gıbı pat bısey cıkıyo bebegın dıs huysuzlugunu atlatıoruz derken 1 bucuk haftadır buyuk oglumunıyoru astım ı nuksettı gece 3 kez gunduz yatana dakar 10 kez astım krızıne gırıyor nefesı durma noktasına gelıyor elımde bez supurge evde toz avına cıktım neredeyse her dakıka nerde toz var neden bu cocuk bu hale geldı gene dıye kafayı usutıorum.evde yıkamadıgım paklamadıgım sey kalmadı o yuzden gene katılamadım.tedavılerıne bıle gonderemıyorum apne gecırecek dıye.
kendı adıma bu sepeblerden dolayı gıremedım.hatta esım 1 haftadır ızınlı ben evde yokken apne gecırırse dıye ızın aldı.yoksa benı bılıosunuz elımde dudugumle beklerım topıgı.

bende senin anladığını anladım yeni üye gibi işlem yapılacak

Gunaydin hepinize benim canin skkin yaa tartim bozulmus surekli farkli bseler gsterior eczaneye gttm tartlm dye ordada tarti yokk gercek kilomu su an blmiorm ama en son cikan 60.6 o yuzden onu yazalim ya da baska napablirim bana bi akil verin
buşra cım tartı hatası diyebiliriz püsküütün dediği gibi ya da 60,6 yı baz alırız haftaya yeni tartı ile başlarsın
canım çok geçmiş olsun inş bi an önce düzelirsin yaaa

püsküüt ben fırsat buldukça sizin cafeye takılıyorum 1-2 mesajım oldu ama genelde sessiz kalıp sizin motivasyonunuza hayran kalıyorum bi hayat boyu pastasız böreksiz durulmayacağına göre yaptığın güzel bir olay 3 dilimi aşmamak kaydıyla bu prensibi bende kendime koyabilirim iyi fikir tuttum yani

dalin cim sana bişey diyemiyorum canım gecen hafta da haftaya kilo vermiş olarak geleceğim demiştin ama maaselef gene kilo aldın ama senin durumun farklı keşke izin olayını biraz daha mı uzatsaydın hiç topiğe katılım da yapamıyorsun katılım yapamayınca motivasyonunda olmuyo ama sana bu durumda niye topiğe katılamıyorsun diyemiyorum çünkü mazeretin belli canım keşke izin süreni biraz daha uzatsaydın

cornicim çok güzel bir noktaya parmak basmışsın canım benim takıma ilk katıldığım zamanlarda şu 1 haftalık mesaj dan daha fazla günlük mesaj yazılıyordu ve ben akşamları giremediğim için ertesi gün oku oku bitiremiyordum kesinlikle motivasyon düşüklüğü var lütfen arkadaşlar kendimize gelelim sanırım bu hafta takım yüzdesi - çıkacak ve bu hiç hoş değil maalesef
günde en az 5 mesaj yazma kuralı bile sağlanamamış oluyor takım da.....

haklısın cornicim çok doğru bir noktaya parmak basmışsın

suan evdekı butun halılar koltuklar ve sandalyeler ıslak yıkar gıbı sıldım kıcımız basımız ıslak karın agrısından kırılıoruz

valla dalincim aşağıda seninle ilgili bişeyler yazmıştım

sana bu telaşının arasında nasıl gel topiğe bişeyler yaz diyebilirim ki vicdansızlık olur benimkşisi o zaman

Kendi adıma düzenli tartılmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum.
Uzun bir süre sadece haftada bir kez tartılıyordum.
Ama bu yeniden yapılanma sürecimde her gün tartılmaya başladım. Böylece hem Cuma şoku yaşamamış oluyorum. Hem de tartı kötü bir şey dediyse o gün elimden geldiğince daha dikkatli olmaya çalışıyorum.

Haklısın, sonucu görebilseydin mutlaka dur derdin.. Neticede kilo vermenin ne kadar zor bir iş olduğunu tecrübe etmiş kişisin.

Hatalar yapabiliyoruz, moral bozmadan, motivasyonu kaybetmeden, hatayı bir uyarı olarak adlandırmak en güzeli, diye düşünüyorum..

Hoş geldin bacımm

öncelikle herkese hayırlı, güzel bir cuma günü olmasını diliyorum...gerçektende herkes artı çıkmış bu hafta hepimizin adına çok üzücü gerçekten...

ZES herkes mi

Güzel hanımefendiciğim ne hoş gelmişsiniz böyle, tanıştığıma çok memnun oldum..Bende kk sayesinde mutlu olan ve huzura kavuşan biriyim kilolu kalmaya devam etmek çok mutsuz ediyordu beni :26: ama artık hepimiz zayıflama yolunda ve mutluluk yolunda ilerliyoruz..Bazılarımız kurbağa, bazılarımız kaplumbağa gibiyiz ama olsun

Özetle hoş sefalar getirdiniz, bu hafta bana da yine motivasyon sağlayacaktır gelişiniz..Her hafta bir bahane her hafta bir heyecan iyi geliyor

Çok geçmiş olsun..Kısa ve net bence, uzunlarını siz bende görün roman yazarım 2 dakkada

günde en az 5 mesaj yazma kuralı bile sağlanamamış oluyor takım da.....

Corniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

evet şahnurcum katılım çok az.....bizim takım da zorakı mesaj yazma sistemi yok...takıma katkı , motivasyon, sohbet için arada burda olmamız lazım.....

suan evdekı butun halılar koltuklar ve sandalyeler ıslak yıkar gıbı sıldım kıcımız basımız ıslak karın agrısından kırılıoruz

bir de bu yüzden hasta olmayın......:26::26::26:

rainbow için çok iyi diyorlar özellikle astım olan kişilerde evde toz moz bırakmıyormuş biraz pahalı ama bi düşün istersen küçücük bebelerle ıslak ıslak hastalığın birini düzeltirken birini artıracaksın canım yaa dikkat et

dalintoşummm dikkat et balımm, hem artık şu hayat koşuna yürüyerek devam et gülüm yaa, vala öldün yorgunluktann

sahnurcum kesınlıkle haklısın takımdan uzak kaldıkca motıvasyonda dusuyo.eskı gunlerı ole arıyorumkı herhafta 1-2-3 verdıgım kıloları.ama ınanın su gırdıgımız ılkbahar la beraber neye ugradıgımı sasırdım dıs meselesı b ahar geldı oglumun astımı hat safhada polenden tozlardan havalar ısındı vs.o oksuruk krızlerıne bı sahıt olsan dersınkı tamam bu cocuk gıdıyo yanı mosmor oluyor aralıksız kısa tekrarlarla 5 dakıka suren nefes almasına bnıle zaman kalmayan lanet bı krız.doktor hastaneye yatıralım dıyor ama ansıl dıger 2 cocugu kıme bıraqkacam devde atlatmaya calısıyoruz ıgne ılac nebul.bı atlatabılsek su donemı.bole oldukca bende moralım bozluyor strese gırıyorum kendımı yemege be temızlıge verıyorum evde toz avındayım.esım yeter artık esya bırakmadın sılmekten dıye.takım gecıcı bı durgunluk surecı aysıordur ıns.basamaklar yukseldıkce bunye yoruluyor.
ızın suresıne gelınce dedıgım gıbı ızını uzatırsam eger bıdaha gerı donmem heralde motıvasyonum ıyıce yerle bır olur dıye uzatmak ıstemedım

kilosu çakılı kalanlar........

vücut bi miktar kilo verdikten sonra yeni kiloya alışmak ve sıkılaşmak için koleljen salgılarmış bu dönemde kilo bile alınabilirmiş toparlama bittikten sonra kilo verimi devam edermiş eger böyle olmasa kilo verince burnunun ucu dahi sarkarmış ...:44:

Son düzenleme:

Abowwwwwwwwwwwwwww burnumu tuttum hemennn salgısını yiyim onun ben

Evet doğru yakalamışsın.. Sevdiğimiz her şeyi yemeye devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Önemli olan miktar.
Şöyle düşün:

Bir parça çikolatanın tadı, 1 paket çikolatanın tadından daha mı eksik?

Pasta sezonumuzda sadece iki çeşit pasta oluyor. Bu ayrıntıyı da vereyim.
Hep tiramisu yapıyorum. Bir hafta kakaolu, bir hafta meyve soslu ve meyveli.
9 dilim çıkıyor toplamda. 3 dilimi benim, 6 dilimi eşimin.

Kalori bazında yanıltmayayım diye verdim bu bilgileri... Pasta dedik diye bol kremalı, bol kalorili pasta anlaşılmasın..

canım yaa allahım bir an önce şifa versin çoık zor tahmijn etmeye çalışıyorum da ben 2 çocukla başedemezken seninkiler daha küçük ve 3 tane biz bu hafta bi 6. hastalık la beta yaşadık canımız çıktı senin astım krizlerini düşünemiyorum bile allah sana sabır ve bir an önce şifa versin canım
sen biliyorsun canım bu takımın sen bel kemiği eli sopalı elemanıydın ben düşünüyorumda senin yokluğunda biraz motivasyonu düşürdü inş biran önce sağlık problemlerini atlatıp eski eli maşalı halinle geri dönersin sen garfi ukyo takıma tam katılım sağlamaya başlayınca tekrar motivasyon tavan yapacak ama geride kalan bizlerde bişeyler yapmaya çalışalım arkadaşlar ne yapabiliriz sizce ?

gamzemmmmm canım benım

cornı sahnur saolun kızlar bıtanesınız.
napayım evde toz bırakmamaya calısorum kumaslardakı tozlar oturup kalktıkca havaya karısıyordur dıye yıkarcasına sıldım ıslaklar.kururlar bısey olmazda eren cok kotu oluyor.butun gun aksama kadar temızlık yapıorum abartmıorum 12 ye kadar sonra o saatte bıtmıs oluorum evde yemekte olmuyor cocukalrın yemegı dısında hoop yemeksepetınden etlı ekmek sole pıde sole buhafta bu yuzden kılo aldım zaaten.

bnm pestıl cıktı artık ay sonuna akdar yeter bu temızlık artık oglumu ıyılestırmem lazım ay sonu bı hanım var onunla konustum dıp kose o gelecek artık 2 haftada bır tempo benı cok yordu cunku.sabah kalkıorum butun kemıklerım agrıyor.

sımdı bı yıgın camasır var katlanacak hepsı balkonda cırpıla cırpıla.zaten havalar ıyıce ısınınca halıları falanda kaldırıcam.doktorumuzund edıgıne gore 8 yasına kadar bole surup gıdecek.allah kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın ıcım parcalanıyor her musıbet onu buldu dıye.napalım yanımızda olsunda bız razıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…