- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.921
Evet doğru yakalamışsın.. Sevdiğimiz her şeyi yemeye devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Önemli olan miktar.
Şöyle düşün:
Bir parça çikolatanın tadı, 1 paket çikolatanın tadından daha mı eksik?
Pasta sezonumuzda sadece iki çeşit pasta oluyor. Bu ayrıntıyı da vereyim.
Hep tiramisu yapıyorum. Bir hafta kakaolu, bir hafta meyve soslu ve meyveli.
9 dilim çıkıyor toplamda. 3 dilimi benim, 6 dilimi eşimin.
Kalori bazında yanıltmayayım diye verdim bu bilgileri... Pasta dedik diye bol kremalı, bol kalorili pasta anlaşılmasın..
Abowwwwwwwwwwwwwwwburnumu tuttum hemennn salgısını yiyim onun ben
pislik :)yıcek baska sey bulamadınmı öğğğğğğğ
evet hanımlar cornının malum mesajından sonra burnunu tutan kaç sazanız gamze 1 ben 2
canım yaa allahım bir an önce şifa versin çoık zor tahmijn etmeye çalışıyorum da ben 2 çocukla başedemezken seninkiler daha küçük ve 3 tane biz bu hafta bi 6. hastalık la beta yaşadık canımız çıktı senin astım krizlerini düşünemiyorum bile allah sana sabır ve bir an önce şifa versin canım
sen biliyorsun canım bu takımın sen bel kemiği eli sopalı elemanıydın ben düşünüyorumda senin yokluğunda biraz motivasyonu düşürdü inş biran önce sağlık problemlerini atlatıp eski eli maşalı halinle geri dönersin sen garfi ukyo takıma tam katılım sağlamaya başlayınca tekrar motivasyon tavan yapacak ama geride kalan bizlerde bişeyler yapmaya çalışalım arkadaşlar ne yapabiliriz sizce ?
cornim jujum ben yemeğe gidiyorum ordan hastaneye gideceğim büşranın kilosunu ne yapıyoruz ona göre paylaşım alanına eklemeden 8. takıma kontrole göndersek ben saat 3 gibi geliyorum eğer siz göndermemiş olursanız ben gelince hallederim öpüldünüz kocaman
5. takımmmm
püskküt ve brnkya hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
rabiş ve dalin geçmiş olsun bacılar çocuğuna acil şifalar dalincim
benim misafirim var hemen çıkıcam ama hemen hemen herkes artı çıkmış kızlar yanlış anlamazsanız bişey sorucam
menülerinizi yazıyorsunuz göze batıcak bir kaçamak yok kaçamak yapıpda yazmıyomusunuz merak ettim yoksa bu yediklerinizle kilo verirsiniz diye düşünüyorum eğer kaçamak yapıyorsanızda neden yazmıyorsunuz birbirimizi uyarmak adına diyorum
püskküt ve brnkya hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
rabiş ve dalin geçmiş olsun bacılar çocuğuna acil şifalar dalincim
benim misafirim var hemen çıkıcam ama hemen hemen herkes artı çıkmış kızlar yanlış anlamazsanız bişey sorucam
menülerinizi yazıyorsunuz göze batıcak bir kaçamak yok kaçamak yapıpda yazmıyomusunuz merak ettim yoksa bu yediklerinizle kilo verirsiniz diye düşünüyorum eğer kaçamak yapıyorsanızda neden yazmıyorsunuz birbirimizi uyarmak adına diyorum
ben 30 yaşindayim,edebiyat ogretmeniyim,ama su an calismiyorum.geçen haziran ayinda hamile kaldim ilk bebegim,hamileligim boyunca çalişmadim yiyip içip yattim :) şubatta dogum yaptim sezeryan ve 3 aylik bi kizim var.anne sütü cok icmiyor mama agirlikli besleniyor ama yine de az da olsa anne sutu aliyor o yuzden ben daha dikkatli bi diyet programi uygulayacagim aslinda pek diyette sayilmaz,yeterli ve dengeli beslenme+spor+bol sıvı
İstanbulda yaşiyorum evlenip buraya yerlestim iki yildir evliyim,mutluyum cok şükur :)
an itibariyle 78.6 kiloyum arkadaslar duyrulur :) hedefim 64 . Eger bu hedefime tez zamanda ulasabilirsem biraz daha devam edicem cunku ben de hepiniz gibi zayifken cok guzeldim :)) boyum uzun ve su an toparlak durmuyorum ama etrafimdaki herkes+ kocam kilolarimin farkinda.kendi kendime yapamiyorum bu işi sizin de yardimlarinizla basaricam insallah ve bu grup icin de elimden geleni yapicam.
Not: profiterol yemedim :)
evet güzel soru......önce ben cevaplayayım......ben 66-65 kıloya düştüğümden beri 3 gün normal hatta anormal diğer günler diyetime uygun besleniyorum...yanı buna alıştım bu benım kuralım gibi oldu....boyum-vücut yapım 65 ten sonrasını reddediyor...iri kemıklı bır yapım var....üni de 60 a düştüğümü hatırlıyorum ama nefes almadan spor yapıyordum...şuan çok zorlanıyorum bel fıtığımdan ötürübunlar bahane mi bılmıyorum....tam 1 ay 65 de çakılı kaldım çok şükür bu ay dırencım kırıldı ama yıne istedıgım gibi değil.....
sanırım 3 gun yeme işini yıne en basta ki gibi 1 güne düşürecegım.....bugün anormal beslenırım diğer günler normal.bu hafta suyumu da artıracağım....
çarşamba gunu eşimin doğum günü olduğu için ufak bır dılım pastamı yedım...sonra da itiraf ettım ve perşembe gunu fena halde acısını çıkardım ama ona rağmen + 400 geldım:44::44::44:
sporumu da yaptım bu hafta:26::26::26:
benden bu kadar
***5.Takım 308. Etap***
*JUJU* ( 83,60 / 84,70 / -1,10 / % -1,32 )
aysunayy ( 63,30 / 63,50 / -0,20 / % -0,32 )
dalin26 ( 75,60 / 76,50 / -0,90 / % -1,19
biricikoglumertug ( 69,80 / 68,8 / 1,00 % 1,43 )
ZES ( 75,70 / 76,30 / -0,60 / % -0,79
birsen-deniz ( 63,40 / 64 ,00 / -0,60 / -0,95 )
cornella ( 64,20 / 64,60 / -0,40 / % -0,62
Gamze_M ( 62,80 /62,00 / 0,80 / %1,27 )
busramnmn ( 60,20 / baskülü bozulduğu için bildirim de bulunamadı...
rabyas ( 78,40 /78,20/0,20/%0,25)
toplight ( 69,80 / 69,20 / 0,60 / % 0,86 )
Sevda_M ( 71,70 / 71,50 / 0,20 / % 0,28 )
5.TAKIM ORTALAMASI
Mesaj yazdım mı emin olamadığım için belki de tekrarlayarak geçmiş olsun..cuma gunlerı burası ana baba gunu gıbı olurdu sımdı kus ucmuyo.su durumu toparlamamız lazım 1 kısıye 2 kısıye deıl hepımıze zararı var takım artıda bu hafta hepımızın dusmus motıvesı.artıların sultanları olacaz bu gıdısle.
bı ıyılesse oglum eskısı gıbı dıyetıme konsantre olucam nerde o eskı hırs dıyet azmı
geldım juju geldım.moralmanlarım bozuk 76.5 buhafta cok kotu gecırdım delı gıbı yedım.fızıksel olarakta yogundu bu hafta ona ıstınaden yemege dayandım gece gunduz demeden soz verıyorum bıdahakı hafta ınsss telafı edıcem.
cornican bu konuda tüm yaptırım sana ait.. gizli kaçamak yaptığın bu araştırmada iyi olmuş herkes kendine bi çeki düzen verir umarımgünde en az 5 mesaj yazma kuralı bile sağlanamamış oluyor takım da.....
oooff cok fecı bı tablo ya ben kendı adıma tamam dıyorum donecem takıma eskısı gıbı pat bısey cıkıyo bebegın dıs huysuzlugunu atlatıoruz derken 1 bucuk haftadır buyuk oglumunıyoru astım ı nuksettı gece 3 kez gunduz yatana dakar 10 kez astım krızıne gırıyor nefesı durma noktasına gelıyor elımde bez supurge evde toz avına cıktım neredeyse her dakıka nerde toz var neden bu cocuk bu hale geldı gene dıye kafayı usutıorum.evde yıkamadıgım paklamadıgım sey kalmadı o yuzden gene katılamadım.tedavılerıne bıle gonderemıyorum apne gecırecek dıye.
kendı adıma bu sepeblerden dolayı gıremedım.hatta esım 1 haftadır ızınlı ben evde yokken apne gecırırse dıye ızın aldı.yoksa benı bılıosunuz elımde dudugumle beklerım topıgı.
iyi herkes aynı şeyi anladıysa sorun kalmamış demektir hemfikiriz... püsküüt te onayladıbende senin anladığını anladım yeni üye gibi işlem yapılacak
haklısın cornicim çok doğru bir noktaya parmak basmışsın
aslında bende haftada bir tartılma taraftarı idim ama son zamanlarda her gün tartılarak o günün bana artısını eksisini gözlemliyorumKendi adıma düzenli tartılmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum.
Uzun bir süre sadece haftada bir kez tartılıyordum.
Ama bu yeniden yapılanmasürecimde her gün tartılmaya başladım. Böylece hem Cuma şoku yaşamamış oluyorum. Hem de tartı kötü bir şey dediyse o gün elimden geldiğince daha dikkatli olmaya çalışıyorum.
Haklısın, sonucu görebilseydin mutlaka dur derdin.. Neticede kilo vermenin ne kadar zor bir iş olduğunu tecrübe etmiş kişisin.
Hatalar yapabiliyoruz, moral bozmadan, motivasyonu kaybetmeden, hatayı bir uyarı olarak adlandırmak en güzeli, diye düşünüyorum..
mantıklı .. çünkü sağlıklı bir kilo alamadı bökülündenBüşra baskülden dolayı bildirim de bulunamadı diyelim......çünkü kılosunu şuan bilmiyor.....jujum sen ne dıyorsun?
öncelikle profiterolü yemediğin için tebrik ederim seni.. işte ilk adımı atmış oldun...ben 30 yaşindayim,edebiyat ogretmeniyim,ama su an calismiyorum.geçen haziran ayinda hamile kaldim ilk bebegim,hamileligim boyunca çalişmadim yiyip içip yattim :) şubatta dogum yaptim sezeryan ve 3 aylik bi kizim var.anne sütü cok icmiyor mama agirlikli besleniyor ama yine de az da olsa anne sutu aliyor o yuzden ben daha dikkatli bi diyet programi uygulayacagim aslinda pek diyette sayilmaz,yeterli ve dengeli beslenme+spor+bol sıvı
İstanbulda yaşiyorum evlenip buraya yerlestim iki yildir evliyim,mutluyum cok şükur :)
an itibariyle 78.6 kiloyum arkadaslar duyrulur :) hedefim 64 . Eger bu hedefime tez zamanda ulasabilirsem biraz daha devam edicem cunku ben de hepiniz gibi zayifken cok guzeldim :)) boyum uzun ve su an toparlak durmuyorum ama etrafimdaki herkes+ kocam kilolarimin farkinda.kendi kendime yapamiyorum bu işi sizin de yardimlarinizla basaricam insallah ve bu grup icin de elimden geleni yapicam.
Not: profiterol yemedim :)
***5.Takım 308. Etap***
*JUJU* ( 83,60 / 84,70 / -1,10 / % -1,32 )
aysunayy ( 63,30 / 63,50 / -0,20 / % -0,32 )
dalin26 ( 75,60 / 76,50 / -0,90 / % -1,19
biricikoglumertug ( 69,80 / 68,8 / 1,00 % 1,43 )
ZES ( 75,70 / 76,30 / -0,60 / % -0,79
birsen-deniz ( 63,40 / 64 ,00 / -0,60 / -0,95 )
cornella ( 64,20 / 64,60 / -0,40 / % -0,62
Gamze_M ( 62,80 /62,00 / 0,80 / %1,27 )
busramnmn ( 60,20 / baskülü bozulduğu için bildirim de bulunamadı...
rabyas ( 78,40 /78,20/0,20/%0,25)
toplight ( 69,80 / 69,20 / 0,60 / % 0,86 )
Sevda_M ( 71,70 / 71,50 / 0,20 / % 0,28 )
5.TAKIM ORTALAMASI = -0,091
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?