- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.941
1. izinden dönen yarışmacı sadece döndüğü hafta haç etap ayrı kaldı ise o etap sayısına bölünür.. sonrasındaki haftalarda bölünme yapılmaz normal bildirime devam edelir
2. sonuçlar her zaman iki hane olarak yazılır 0,09 gibi 0,091 şeklinde yazılmasına gerek yok
cornella canım ufak bi bilgilendirme...
şimdi bizim listeyi kontrol etmesi için 8. takıma aktarırmısın
jujum hepsini öğreneceğim sayendesadece üye olmak çok rahatmış.bir sürü bilinmesi gereken şey var...
bu arada 8. takıma aktardım ....
aslında bi kere öğrenmen yetiyor kolay kavrıyorsun ve aklına takılan herşey karar defterinde mevcut....
kuzum neden renksiz aktardın????
kontrol edildikten sonra paylaşım alanına da ekleyebilecekmisin???
renksiz mi gitmiş....hemen bakıyorum jujum.......paylaşım alanına ekleyebilirim sanırım :44::44:
jujum şimdi nasıl olmuş...umarım becerebilmişimdir:44::44::44:
paylaşım alanın da başlık kırmızı sonuç yazan yer mavi oluyor....açıklama varsa o da kırmızı....öğrendim şimdi
pislik :)yıcek baska sey bulamadınmı öğğğğğğğ
evet hanımlar cornının malum mesajından sonra burnunu tutan kaç sazanız gamze 1 ben 2
1 dılım pastayla 400 grm almak guc bence sneın problemın odul gunlerını abartman ve metabolızma hızının dusmus olmasıdır dıye dusunuyorum.dedıgın gıbı haftada 1 gunu odul yapsan belının ızın verdıgı surece spor yapsan duzelebılır.
dogru bıldıgımız bı yanlısta sudurkı duzensız spor yapmakta metabolızmayı bozuyor duzenlı ve ıstıkrarlı olmamız lazım.
Metabolizmayı hızlandırmak ve daha sağlıklı kilo vermek için neler yapılabilir? | Beslenme ve Diyet Portalı
yeni bir site keşfettim kızlar... bi bakının isterseniz
püskküt ve brnkya hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
rabiş ve dalin geçmiş olsun bacılar çocuğuna acil şifalar dalincim
benim misafirim var hemen çıkıcam ama hemen hemen herkes artı çıkmış kızlar yanlış anlamazsanız bişey sorucam
menülerinizi yazıyorsunuz göze batıcak bir kaçamak yok kaçamak yapıpda yazmıyomusunuz merak ettim yoksa bu yediklerinizle kilo verirsiniz diye düşünüyorum eğer kaçamak yapıyorsanızda neden yazmıyorsunuz birbirimizi uyarmak adına diyorum
12 de evden bi çıktım hırsla tam 2.30 saat yürümüşüm ii oldu kendime geldim..
dalin ve rabiş çok geçmiş olsun kızlar..
bende kendi adıma sporsuz bu kiloya kadar indim herhafta az çok vererek ama artık vücudum sporsuz veremiyor diye düşünüyorum birde suyumu azalttım bi kaç haftadır buda etkiliyor diye düşünüyorum...
kaçamağa gelince tartı günü ve ertesinde yani cuma cumartesi dışında kaçamağım olmuyor hatta akşamları aç yatıyorum hep ama gittikçe kilo vermem zorlaşıyor...
suyumu artıtıp yürüyüş koyacağım hemen hemen hergün bakalım haftaya ne olacak..:13:
aferim kız iyi olmuş iki buçuk saat yürüdüysen o ayaklar ölmüştür yorgunluktan ama iyi de yakmışsındır
cornella kuzum 8. takımda kimse yok... listeyi sende bende kontrol ettik doğru sonuçta paylaşım alanına ekleyebilirsin
okudum dalin... ama tanıdığım kadarı ile bunlar senin için mazeret olmuyordu o zamanlar... yine sıkıntılı dönemlerin oluyordu ama asla diyetine sekte vurmuyordu...saol püsküütcum allah razı olsun.buarada cene calmaktan fırsaqt bulamadım hosgeldın
juju hatırlattıgın saol.ama ben acıklamamı yaptım.cok gecerlı sebeplerım var.oyuzden vermıs oldugum sozu bozmus sayılmam deılmı.
jujum yaptım sen yıne de bir kontrol et......
okudum dalin... ama tanıdığım kadarı ile bunlar senin için mazeret olmuyordu o zamanlar... yine sıkıntılı dönemlerin oluyordu ama asla diyetine sekte vurmuyordu...
ben hatırlattım taktir senin... motivasyonunu yeniden kazanmanı istediğim için ekledim onu zaten
ellerine sağlık cornella gayet güzel olmuş.... gözüm arkada kalmaz... şahnur da sende bu işi kaptınız
katılıyorum sana biriciğim kaçamak varda yazmıyormusunuz yoksa ben şahsım adına söylüyorum listeye yazmadığım 1-2 kaçamağım var eğer kilo verememiş olsam 1 hafta bu kaçamaklar olduğu gibi yazılacak mesela gecen hafta 3 gece bira içtim eşim yokken efkarlanıp yanında fıstık ile ama 700 gr vermiştim haaa içmeseydim ve yemeseydim belki daha çok verecektim ama onları yiyip içtim diye öğle yemeklerinde bişey yemedim elma ile geçiştirdim meselapüskküt ve brnkya hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
rabiş ve dalin geçmiş olsun bacılar çocuğuna acil şifalar dalincim
benim misafirim var hemen çıkıcam ama hemen hemen herkes artı çıkmış kızlar yanlış anlamazsanız bişey sorucam
menülerinizi yazıyorsunuz göze batıcak bir kaçamak yok kaçamak yapıpda yazmıyomusunuz merak ettim yoksa bu yediklerinizle kilo verirsiniz diye düşünüyorum eğer kaçamak yapıyorsanızda neden yazmıyorsunuz birbirimizi uyarmak adına diyorum
okudum dalin... ama tanıdığım kadarı ile bunlar senin için mazeret olmuyordu o zamanlar... yine sıkıntılı dönemlerin oluyordu ama asla diyetine sekte vurmuyordu...
ben hatırlattım taktir senin... motivasyonunu yeniden kazanmanı istediğim için ekledim onu zaten
ellerine sağlık cornella gayet güzel olmuş.... gözüm arkada kalmaz... şahnur da sende bu işi kaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?