Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5.Takım 308. Etap***
*JUJU* ( 83,60 / 84,70 / -1,10 / % -1,32 )
aysunayy ( 63,30 / 63,50 / -0,20 / % -0,32 )
dalin26 ( 75,60 / 76,50 / -0,90 / % -1,19 )
biricikoglumertug ( 69,80 / 68,80 / 1,00 / % 1,43 )
ZES ( 75,70 / 76,30 / -0,60 / % -0,79 )
birsen-deniz ( 63,40 / 64,00 / -0,60 / % -0,95 )
cornella ( 64,20 / 64,60 / -0,40 / % -0,62 )
Gamze_M ( 62,80 / 62,00 / 0,80 / % 1,27 )
busramnmn ( 60,20 / )Baskülü bozulduğu için bildirim yapamadı
rabyas ( 78,40 / 78,20 / 0,20 / % 0,26 )
toplight ( 69,80 / 69,20 / 0,60 / % 0,86 )
Sevda_M ( 71,70 / 71,50 / 0,20 / % 0,28 )
5.TAKIM ORTALAMASI ( -0,09 )

1. izinden dönen yarışmacı sadece döndüğü hafta haç etap ayrı kaldı ise o etap sayısına bölünür.. sonrasındaki haftalarda bölünme yapılmaz normal bildirime devam edelir

2. sonuçlar her zaman iki hane olarak yazılır 0,09 gibi 0,091 şeklinde yazılmasına gerek yok

cornella canım ufak bi bilgilendirme...

şimdi bizim listeyi kontrol etmesi için 8. takıma aktarırmısın

jujum hepsini öğreneceğim sayende sadece üye olmak çok rahatmış.bir sürü bilinmesi gereken şey var...

bu arada 8. takıma aktardım ....

jujum hepsini öğreneceğim sayende sadece üye olmak çok rahatmış.bir sürü bilinmesi gereken şey var...

bu arada 8. takıma aktardım ....

aslında bi kere öğrenmen yetiyor kolay kavrıyorsun ve aklına takılan herşey karar defterinde mevcut....

kuzum neden renksiz aktardın????

kontrol edildikten sonra paylaşım alanına da ekleyebilecekmisin???

aslında bi kere öğrenmen yetiyor kolay kavrıyorsun ve aklına takılan herşey karar defterinde mevcut....

kuzum neden renksiz aktardın????

kontrol edildikten sonra paylaşım alanına da ekleyebilecekmisin???

renksiz mi gitmiş....hemen bakıyorum jujum.......paylaşım alanına ekleyebilirim sanırım :44::44:

paylaşım alanın da başlık kırmızı sonuç yazan yer mavi oluyor....açıklama varsa o da kırmızı....öğrendim şimdi

renksiz mi gitmiş....hemen bakıyorum jujum.......paylaşım alanına ekleyebilirim sanırım :44::44:

jujum şimdi nasıl olmuş...umarım becerebilmişimdir:44::44::44:

paylaşım alanın da başlık kırmızı sonuç yazan yer mavi oluyor....açıklama varsa o da kırmızı....öğrendim şimdi

bende tam onu dicektim...
başlık kırmızı
açıklamalar kırmızı
sonuç mavi
diğer yerler siyah

paylaşım alanına kısa yoldan ekleme tekniği

öncelikle takımda paylaştığın renklendirilmiş listeyi mesajı eklemeden önce renklendirme işlemi bittikten sonra kopyala sonra mesajı buraya ekle .. elinde listenin renkli halinin kopyası mevcut iken paylaşım alanına git ve son mesajı alıntı yap baş ve sondaki quite li kısımları sil ve bizim takımın sıralamasına göre yapıştır araya dereye ...

yapamam dersen ben hallederim ama senin yapmanı da isterim deneyim olur senin açından

***5.Takım 308. Etap***
*JUJU* ( 83,60 / 84,70 / -1,10 / % -1,32 )
aysunayy ( 63,30 / 63,50 / -0,20 / % -0,32 )
dalin26 ( 75,60 / 76,50 / -0,90 / % -1,19 )
biricikoglumertug ( 69,80 / 68,80 / 1,00 / % 1,43 )
ZES ( 75,70 / 76,30 / -0,60 / % -0,79 )
birsen-deniz ( 63,40 / 64,00 / -0,60 / % -0,95 )
cornella ( 64,20 / 64,60 / -0,40 / % -0,62 )
Gamze_M ( 62,80 / 62,00 / 0,80 / % 1,27 )
busramnmn ( 60,20 / )Baskülü bozulduğu için bildirim yapamadı
rabyas ( 78,40 / 78,20 / 0,20 / % 0,26 )
toplight ( 69,80 / 69,20 / 0,60 / % 0,86 )
Sevda_M ( 71,70 / 71,50 / 0,20 / % 0,28 )

5.TAKIM ORTALAMASI ( -0,09 )

Son düzenleme:
pislik :) yıcek baska sey bulamadınmı öğğğğğğğ

evet hanımlar cornının malum mesajından sonra burnunu tutan kaç sazanız gamze 1 ben 2

Ben hemen inceliyorumm

12 de evden bi çıktım hırsla tam 2.30 saat yürümüşüm ii oldu kendime geldim..

dalin ve rabiş çok geçmiş olsun kızlar..

bende kendi adıma sporsuz bu kiloya kadar indim herhafta az çok vererek ama artık vücudum sporsuz veremiyor diye düşünüyorum birde suyumu azalttım bi kaç haftadır buda etkiliyor diye düşünüyorum...

kaçamağa gelince tartı günü ve ertesinde yani cuma cumartesi dışında kaçamağım olmuyor hatta akşamları aç yatıyorum hep ama gittikçe kilo vermem zorlaşıyor...

suyumu artıtıp yürüyüş koyacağım hemen hemen hergün bakalım haftaya ne olacak..:13:

aferim kız iyi olmuş iki buçuk saat yürüdüysen o ayaklar ölmüştür yorgunluktan ama iyi de yakmışsındır

cornella kuzum 8. takımda kimse yok... listeyi sende bende kontrol ettik doğru sonuçta paylaşım alanına ekleyebilirsin

Son düzenleme:

evet jujum bende onu dicektim...ekliyorum......

saol püsküütcum allah razı olsun.buarada cene calmaktan fırsaqt bulamadım hosgeldın

juju hatırlattıgın saol.ama ben acıklamamı yaptım.cok gecerlı sebeplerım var.oyuzden vermıs oldugum sozu bozmus sayılmam deılmı.

okudum dalin... ama tanıdığım kadarı ile bunlar senin için mazeret olmuyordu o zamanlar... yine sıkıntılı dönemlerin oluyordu ama asla diyetine sekte vurmuyordu...

ben hatırlattım taktir senin... motivasyonunu yeniden kazanmanı istediğim için ekledim onu zaten

jujum yaptım sen yıne de bir kontrol et......

ellerine sağlık cornella gayet güzel olmuş.... gözüm arkada kalmaz... şahnur da sende bu işi kaptınız

evet juju çok iyi geldi hem ruhuma da çok iyi geldi uzun uzun düşündüm yürürken..
motivem çok düştü bi kaç haftadır farkındayım tuğbişin açıkladığı mesaj sayılarımdanda belli bu durum
ve söz verdim kendime sizlere de veriyorum buraya kadar gelmişken vazgeçemem kendime gelmeliyim:13: hayatımda uzun zamandır 63 küsürleri göremedim ben.buraya inen daha da iner diye düşünüyorum..ve sporuda katarak suyumu artırarak takımda daha çok paylaşımda bulunarak yoluma devam edeceğim bu kez başaracağım

benı dusunmene sevındım elbet.ama son zamanlarda hıc bukadar saglık sorunu vs vs gıbı seylşerı bukadar sık ve agır yasamamıstım.normal duzeydeydı ama suan cok daha farklı.oyuzden evladımın saglıgı ıyı olması bnm ıcın ve her anne ıcın herseyden onemlı.

ınsallah bu donemı atlattıgımızda kı gecıcı bı donem mutlaka.o zaman dıyetıme eskı azım ve sevkle devam edıcem.tek basıma kalsam bıle

ben geldimmm

katılıyorum sana biriciğim kaçamak varda yazmıyormusunuz yoksa ben şahsım adına söylüyorum listeye yazmadığım 1-2 kaçamağım var eğer kilo verememiş olsam 1 hafta bu kaçamaklar olduğu gibi yazılacak mesela gecen hafta 3 gece bira içtim eşim yokken efkarlanıp yanında fıstık ile ama 700 gr vermiştim haaa içmeseydim ve yemeseydim belki daha çok verecektim ama onları yiyip içtim diye öğle yemeklerinde bişey yemedim elma ile geçiştirdim mesela

elinize sağlık jujum cornim ben gelene kadar listeyi halletmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…