Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldin Allah bebeğini bağışlasın...
gamzem haklsın herkes artı çıkmadı başta sen nedense gözüme hep artılar çarptı acep artı çıktığım için mi ki?...aaaa bide evlilik yıldönümünüz kutlu olsun beraber nice yıllara inşallah bebişlerinizle beraber olsun gamzem
rabyasım çok geçmiş olsun
dalintoşum bebeğin için acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirler.Allah yardımcınız olsun... güya dalintoşla biz kilo verme adına rakiptik nezaketten herhal beni incitmemeik için bende dalintoşumu incitmemek için kilo alıyoruz son gaz
püsküüüt hoş geldin tanıştığıma memnun oldum...
cornican toplight ve tabiki JUJUm ellerinize sağlık listelerle uğraşıyorsunuz Allah gönlünüzden geçeni hayırlısıyla size nasip etsin...
biricikim şahnurum gamzem bilhassa sizi tebrik ediyorum verdiğiniz pis kilolardan ötürü

bide bugün geçmişi okumak uzun zamanımı aldı uzun zamandan beri ilk defa geçmiş birikmişti

Son düzenleme:

cnm çok geçmiş olsun....kendını yorma ,dinlen......

kızlarr hepinize cok tesekkur edıyorummmm
cok mutsuzum yaaaa sabahtan berı sadece pipetle süt içtim bişey yiyemiyorum allah tüm hastalara şifa versin bi uçuk ne hale getirdi beni ne hastalar var allah hepsine yardım etsinnnn

MERHABAAAAA :

benim kilo alışverişim bial bi ver ileri gerii.... neyse almam iyi oldu çünki gaza geldimmmmm..:52
kaptanım rakibemi belirlersen tam gaz devam edeceğimmm :

canım hepimiz insanız.. makina gibi aynı formatta yaşayamayız kii gün geliyor sinirli keyifli oluyoruzzz.. bence cannı sıkma..geçici birşey buu..

Seninn hatalarına kurbannn ağzını yediğim nasılda biliyorsun hatalarını
tabi bilecemmmm tüm hafta takip ettim senii özellikle akşamları domat salatalık yedinn hepp.. bu hafta seni kesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn geçeceğimmmmmmm..

canmm sen hala benim rakibemsinnnn
offffff moralim bozuldu ya + 400 çıktım......64.6
bozma bozmaaa moraliniii daha çok gaza gelmelisinn..

canım ellerine gözlerine sağlıkkkk.. gerçekten benimkide az. ama biliyosunuz ben daha çok gün içerisinde okuyucu modundayımmm..

püsküüt canm hoşgeldin sefalar getirdinn.... bende sana katılıyorumm. miktar çok önemli ve herşeyi yemeliyiz..

biriciğim bu benm içinde geçerlimi.. ben tümm kaçamaklarımı yazıyorum ve gurubumuzda diğerlerine nazaran iyi beslenenlerden biri benim. yani menüsü en çok kalorili olan benmişim gibi hissediyorumm..

hoşgeldin dünyamıza hoş geldin rüyamızaa canım meslektaşız bende sınıf öğretmeniyim. yarışmaya aydından katılıyorummm ilk olarak eminim şimdide çokkkk güzel bir bayansındırr..çünki dünyada çirkin bayan yokkkkk..tabi istisnalar kaideyi bozmaz inşallah hep beraberrr kilolarımızı vereceğizzzzz...

rabia cım canım inş bi an önce iyileşir şu uçuğun yaaa
birsen cim seni de keyifli gördüm moral yerine gelmiş kilo vermek için illa almak mı gerekiyo bacım sen bu hırsla bakalım haftaya ne kadar vercen??:44::44:

tümm kilo veren arkadaşalarım içinn tebrik ederim hepinizii..

canım çok geçmiş olsunnn.

sorma canım yaaa artık pc nin başında kendime gülüyomm hani baya bi önce iddaya girdiğim komşularım vardı. o nunla karşılaştık dünn sürekli bişey yapmıyom modundaydıı..ama 1 haziranda tartı günü geliyor biraz canlanma hissettim onda çaktırmadan devam ediyo gibiydii.. belki yanlış hissetmiş olabilirim ama genede vereyimde sonra dumur olmayayımm..

ben çıkıyorum evime gideyimm aş yemek yapam acuk.. akşam görüşürüz

Önce geniş kadrajdan olay yerine bakıyoruz:

Şimdi sıra zoomda:

Buzdolabına git.. yazıyı oku.. derhal geri dön.. Ev hapisliğimin devam ettiği bugünlerde fren lazım..

..ve unutmadan

Kilo veren aşağıdaki arkadaşlarımı tebrik ediyorum!
biricikoglumertug ( 69,80 / 68,80 / 1,00 / % 1,43 )
Gamze_M ( 62,80 / 62,00 / 0,80 / % 1,27 )
rabyas ( 78,40 / 78,20 / 0,20 / % 0,26 )
toplight ( 69,80 / 69,20 / 0,60 / % 0,86 )
Sevda_M ( 71,70 / 71,50 / 0,20 / % 0,28 )

Haftaya sıra sizde kızlar..
*JUJU* ( 83,60 / 84,70 / -1,10 / % -1,32 )
aysunayy ( 63,30 / 63,50 / -0,20 / % -0,32 )
dalin26 ( 75,60 / 76,50 / -0,90 / % -1,19 )
ZES ( 75,70 / 76,30 / -0,60 / % -0,79 )
birsen-deniz ( 63,40 / 64,00 / -0,60 / % -0,95 )
cornella ( 64,20 / 64,60 / -0,40 / % -0,62 )
busramnmn ( 60,20 / )Baskülü bozulduğu için bildirim yapamadı

Anlaşmış gibi yarınız kilo almışsınız, yarınız kilo vermişsiniz.. Moralleri bozmadan tam gaz ileri!
Haftaya %100 başarı sağlasak güzel olmaz mı sizce?

hani dağınık öğrenci evini toparlamaya gelmiş veli gibi oldun püsküüt ... toparlıyorsun bizi... Aynı yazıyı bende yazıp asayım evin gıda girişi olan her yerine

menü:

kalkıncaa 2 gün kurusu yedim 2 bardak sıcak su içtim..

kahvaltı.

sucuklu yumurta
2 dl tam buğday ekmeği
peynir-zeytin

öğle.
1 dl tam buğday ekmeği
peynir
zeytin

akşam.
1/2 kase tarhana çorbası
2 köfte-3 parça patates (fırında)
2 bardak ayran

suyumu 1 lt oldu anca tamamlıcam
2.5 saat yürüdüm bugün

menumm

sabah
1 bardak süt

ogle
1 bardak nesquik

aksam
1 kase corba

su:ıcıyorum
spor:yok

ılerleyen saatlerde meyve yıyebılırsem yıcem pek menuluk bısı yok ama yapıcak bıseyde yok malesef...

buzdolabına bişeler yapıstırma olayını bana da yaptılar bı kac ay once.herzaman olmasa da cogu kez engelliyor valla tombalak bi fotomu yapıstırdım dolaba arkadasımda altına are you sure??? yazmıs dolaba her gittiğimde dertleniyorum açsam mı açmasam mı diye menume gelinceeeeeee

sabah: 1 dilim ekmek yarımşar domates salatalık biber peynır

öğlen: yarım porsiyon künefe yedim :26::26: şekeri azdı valla baska da bıse yemedım zaten

aksam: bol salata 3 4 kaşık haşlama et

2 litre su

menumm

sabah
1 bardak süt

ogle
1 bardak nesquik

aksam
1 kase corba

ılerleyen saatlerde meyve yıyebılırsem yıcem pek menuluk bısı yok ama yapıcak bıseyde yok malesef...

Aman Allahımm iyi hoş da menünü yazmayı unutmuşsun arkadasim :))
ben de bugün ne az yedim diye düşünüyodum şimdi vazgectim :)

afiyet olsun bence süper :) şu buzdolabı kapağina bi foto da ben mi koysam acaba,sadece göbegimin resmini çekip :)

canım normalde bu sekılde beslenmıyorum dudagımda ucuk cıktı dudagım sıs agzımı acamıyorum canım yanıyo o yuzden sıvı beslenmek zorunda kaldım oda pipetle... sen az yemısındır rahat ol sıkıntı bende

ben beğendim canım menünü... yürüyüşüne bittim zaten söylemiştim..

menumm

sabah
1 bardak süt

ogle
1 bardak nesquik

aksam
1 kase corba

ağzındaki uçuk baya baya kötü anlaşılan hiç bişey yiyememişsin inş bir an önce iyileşirsin rabişşşş
Püsküüt sen hep bizim takimda kalsana :)
malesef bir haftalık bizde misafir ama ben hep burdayım merak etme ben tepene binerim

öğlen yediğin künefeye nazaran akşamı hafif geçirmişsin ama büşra sona yaklaştıkça salmaya mı başladın sen kendini

valla merakla bekliyorum.. senin menüyü yazda bi görelim.

Bence güzel bi menu aç da kalmamişsin arkadasim,su da bol olsaymış tam süper olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…