- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.961
hoşgeldin Allah bebeğini bağışlasın...ben 30 yaşindayim,edebiyat ogretmeniyim,ama su an calismiyorum.geçen haziran ayinda hamile kaldim ilk bebegim,hamileligim boyunca çalişmadim yiyip içip yattim :) şubatta dogum yaptim sezeryan ve 3 aylik bi kizim var.anne sütü cok icmiyor mama agirlikli besleniyor ama yine de az da olsa anne sutu aliyor o yuzden ben daha dikkatli bi diyet programi uygulayacagim aslinda pek diyette sayilmaz,yeterli ve dengeli beslenme+spor+bol sıvı
İstanbulda yaşiyorum evlenip buraya yerlestim iki yildir evliyim,mutluyum cok şükur :)
an itibariyle 78.6 kiloyum arkadaslar duyrulur :) hedefim 64 . Eger bu hedefime tez zamanda ulasabilirsem biraz daha devam edicem cunku ben de hepiniz gibi zayifken cok guzeldim :)) boyum uzun ve su an toparlak durmuyorum ama etrafimdaki herkes+ kocam kilolarimin farkinda.kendi kendime yapamiyorum bu işi sizin de yardimlarinizla basaricam insallah ve bu grup icin de elimden geleni yapicam.
Not: profiterol yemedim :)
bende senin anladığını anladım yeni üye gibi işlem yapılacak
buşra cım tartı hatası diyebiliriz püsküütün dediği gibi ya da 60,6 yı baz alırız haftaya yeni tartı ile başlarsın
canım çok geçmiş olsun inş bi an önce düzelirsin yaaa
püsküüt ben fırsat buldukça sizin cafeye takılıyorum 1-2 mesajım oldu ama genelde sessiz kalıp sizin motivasyonunuza hayran kalıyorum bi hayat boyu pastasız böreksiz durulmayacağına göre yaptığın güzel bir olay 3 dilimi aşmamak kaydıyla bu prensibi bende kendime koyabilirim iyi fikir tuttum yani
dalin cim sana bişey diyemiyorum canım gecen hafta da haftaya kilo vermiş olarak geleceğim demiştin ama maaselef gene kilo aldın ama senin durumun farklı keşke izin olayını biraz daha mı uzatsaydın hiç topiğe katılım da yapamıyorsun katılım yapamayınca motivasyonunda olmuyo ama sana bu durumda niye topiğe katılamıyorsun diyemiyorum çünkü mazeretin belli canım keşke izin süreni biraz daha uzatsaydın
cornicim çok güzel bir noktaya parmak basmışsın canım benim takıma ilk katıldığım zamanlarda şu 1 haftalık mesaj dan daha fazla günlük mesaj yazılıyordu ve ben akşamları giremediğim için ertesi gün oku oku bitiremiyordum kesinlikle motivasyon düşüklüğü var lütfen arkadaşlar kendimize gelelim sanırım bu hafta takım yüzdesi - çıkacak ve bu hiç hoş değil maalesef
haklısın cornicim çok doğru bir noktaya parmak basmışsın
cnm çok geçmiş olsun....kendını yorma ,dinlen......
püskküt ve brnkya hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
rabiş ve dalin geçmiş olsun bacılar çocuğuna acil şifalar dalincim
benim misafirim var hemen çıkıcam ama hemen hemen herkes artı çıkmış kızlar yanlış anlamazsanız bişey sorucam
menülerinizi yazıyorsunuz göze batıcak bir kaçamak yok kaçamak yapıpda yazmıyomusunuz merak ettim yoksa bu yediklerinizle kilo verirsiniz diye düşünüyorum eğer kaçamak yapıyorsanızda neden yazmıyorsunuz birbirimizi uyarmak adına diyorum
12 de evden bi çıktım hırsla tam 2.30 saat yürümüşüm ii oldu kendime geldim..
dalin ve rabiş çok geçmiş olsun kızlar..
bende kendi adıma sporsuz bu kiloya kadar indim herhafta az çok vererek ama artık vücudum sporsuz veremiyor diye düşünüyorum birde suyumu azalttım bi kaç haftadır buda etkiliyor diye düşünüyorum...
kaçamağa gelince tartı günü ve ertesinde yani cuma cumartesi dışında kaçamağım olmuyor hatta akşamları aç yatıyorum hep ama gittikçe kilo vermem zorlaşıyor...
suyumu artıtıp yürüyüş koyacağım hemen hemen hergün bakalım haftaya ne olacak..:13:
hoşgeldin Allah bebeğini bağışlasın...
gamzem haklsın herkes artı çıkmadı başta sennedense gözüme hep artılar çarptı acep artı çıktığım için mi ki?...aaaa bide evlilik yıldönümünüz kutlu olsun beraber nice yıllara inşallah bebişlerinizle beraber olsun gamzem
rabyasım çok geçmiş olsun
dalintoşum bebeğin için acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirler.Allah yardımcınız olsun... güya dalintoşla biz kilo verme adına rakiptik nezaketten herhal beni incitmemeik için bende dalintoşumu incitmemek için kilo alıyoruz son gaz
püsküüüt hoş geldin tanıştığıma memnun oldum...
cornican toplight ve tabiki JUJUm ellerinize sağlık listelerle uğraşıyorsunuz Allah gönlünüzden geçeni hayırlısıyla size nasip etsin...
biricikim şahnurum gamzem bilhassa sizi tebrik ediyorum verdiğiniz pis kilolardan ötürü
bide bugün geçmişi okumak uzun zamanımı aldı uzun zamandan beri ilk defa geçmiş birikmişti
canım hepimiz insanız.. makina gibi aynı formatta yaşayamayız kii gün geliyor sinirli keyifli oluyoruzzz.. bence cannı sıkma..geçici birşey buu..balık baştan kokormış derler ya sanırım öyle.. benim motivasyon eksikliğim.. nedensiz kilo alışım sizleride olumsuz etkiledi diye düyünüyorum. sonuçda karşınızda sağlıklı bir örnek yok buda kendinizi salmanıza neden oldu sanırım
tabi bilecemmmmSeninn hatalarına kurbannnağzını yediğim nasılda biliyorsun hatalarını
canmm sen hala benim rakibemsinnnnoooooo bacımm sen daha yolun başında böyle yaparsan ilerde neler yıyeceksın bilemedim şimdineyse chentiq senın defterını dürmüştür bir daha o pastayı ağzına götürürken 10 kere düşünürsün
evettt haftaya bomba gibi ol....yedıklerını telafı et...takımına güzel bir yüzde ile gelhaydii bakalım başarılar
alevcim ben de dün yazacaktım ama vazgectım...yaz geldıkce takımca su içme oranımız azaldı sanki...kışın daha çok su içiliyordu:44::44::44::44: suyun etkısı çok büyük:26:
püsküüt hoş geldin sefalar getirdin takımımıza.....zayıflamam da takım arkadaşlarımın yanında senin de payın çok...günün en son yemegını kaçta yedın topiği olmasa belki erken yeme alışkanlığımı kazanamayacaktım
bu arada ameliyat olmuşsun.çok geçmiş olsun.....
ayy çok güldüm ya döşşek gibi yatmış kız birsoo benımle yarışırken nıye döşek gibi yatmıyodun
neyse sen haftaya telafı edersın yarıştığın takım arkadaşını da duman edersin
lütfen juju kendıne hakszlık etme..sonuçta diyete başlayalı 4 ay oldu hatta gecıyor bile....herkes her şeyın farkında...motivasyon eksikliği olduğu doğru ama bu senden kaynaklı değil,lütfen bu sorumluluğu tek başına üstlenmeye kalkışma.......
takım da bir sorun varsa hepimizin suçudur bu.....ve çözülmesi gereken neyse hepimiz çözmelıyız....senin sorunun çok başka.umarım kilo verme olayını çözeriz...
gamzemmmm Allah sağlıkla,huzurla bir ömür boyu geçirmeyi nasip etsin inşallah.....
bozma bozmaaa moraliniiioffffff moralim bozuldu ya + 400 çıktım......64.6
evet arkadaşlar bu hafta takım da kim ne kadar paylaşım yapmış? hepsini saydım...buyrun......
gecen cuma yanı 3 mayıs.........
aysunay...6 mesaj
rabyas...4 mesaj
birsen...7 mesaj
biricik...8 mesaj
Büşra...3 mesaj
juju...30 mesaj
şahnur...20 mesaj
corni...17 mesaj
zes...5 mesaj
gamze...4 mesaj
sevda...7 mesaj
[/COLOR]
evet arkadaşlar 7 günün paylaşımı ortada.....artık siz kendınız özeleştiri yaparsınız.....
dalin....senı yazmadım çünkü paylaşım nerdeyse 0 dı.....çocuğun rahatsızlığından dolayı.....
Garfield-ukyo.izinli.....
püsküüt canm hoşgeldin sefalar getirdinn.... bende sana katılıyorumm. miktar çok önemli ve herşeyi yemeliyiz..Evet doğru yakalamışsın.. Sevdiğimiz her şeyi yemeye devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Önemli olan miktar.
Şöyle düşün:
Bir parça çikolatanın tadı, 1 paket çikolatanın tadından daha mı eksik?
Pasta sezonumuzda sadece iki çeşit pasta oluyor. Bu ayrıntıyı da vereyim.
Hep tiramisu yapıyorum. Bir hafta kakaolu, bir hafta meyve soslu ve meyveli.
9 dilim çıkıyor toplamda. 3 dilimi benim, 6 dilimi eşimin.
Kalori bazında yanıltmayayım diye verdim bu bilgileri... Pasta dedik diye bol kremalı, bol kalorili pasta anlaşılmasın..
püskküt ve brnkya hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
rabiş ve dalin geçmiş olsun bacılar çocuğuna acil şifalar dalincim
benim misafirim var hemen çıkıcam ama hemen hemen herkes artı çıkmış kızlar yanlış anlamazsanız bişey sorucam
menülerinizi yazıyorsunuz göze batıcak bir kaçamak yok kaçamak yapıpda yazmıyomusunuz merak ettim yoksa bu yediklerinizle kilo verirsiniz diye düşünüyorum eğer kaçamak yapıyorsanızda neden yazmıyorsunuz birbirimizi uyarmak adına diyorum
ben 30 yaşindayim,edebiyat ogretmeniyim,ama su an calismiyorum.geçen haziran ayinda hamile kaldim ilk bebegim,hamileligim boyunca çalişmadim yiyip içip yattim :) şubatta dogum yaptim sezeryan ve 3 aylik bi kizim var.anne sütü cok icmiyor mama agirlikli besleniyor ama yine de az da olsa anne sutu aliyor o yuzden ben daha dikkatli bi diyet programi uygulayacagim aslinda pek diyette sayilmaz,yeterli ve dengeli beslenme+spor+bol sıvı
İstanbulda yaşiyorum evlenip buraya yerlestim iki yildir evliyim,mutluyum cok şükur :)
an itibariyle 78.6 kiloyum arkadaslar duyrulur :) hedefim 64 . Eger bu hedefime tez zamanda ulasabilirsem biraz daha devam edicem cunku ben de hepiniz gibi zayifken cok guzeldim :)) boyum uzun ve su an toparlak durmuyorum ama etrafimdaki herkes+ kocam kilolarimin farkinda.kendi kendime yapamiyorum bu işi sizin de yardimlarinizla basaricam insallah ve bu grup icin de elimden geleni yapicam.
Not: profiterol yemedim :)
canım çok geçmiş olsunnn.kızlarr hepinize cok tesekkur edıyorummmm
cok mutsuzum yaaaa sabahtan berı sadece pipetle süt içtim bişey yiyemiyorum allah tüm hastalara şifa versin bi uçuk ne hale getirdi beni ne hastalar var allah hepsine yardım etsinnnn
rabia cım canım inş bi an önce iyileşir şu uçuğun yaaa
birsen cim seni de keyifli gördüm moral yerine gelmiş kilo vermek için illa almak mı gerekiyo bacım sen bu hırsla bakalım haftaya ne kadar vercen??:44::44:
..ve unutmadan
Kilo veren aşağıdaki arkadaşlarımı tebrik ediyorum!
biricikoglumertug ( 69,80 / 68,80 / 1,00 / % 1,43 )
Gamze_M ( 62,80 / 62,00 / 0,80 / % 1,27 )
rabyas ( 78,40 / 78,20 / 0,20 / % 0,26 )
toplight ( 69,80 / 69,20 / 0,60 / % 0,86 )
Sevda_M ( 71,70 / 71,50 / 0,20 / % 0,28 )
Haftaya sıra sizde kızlar..
*JUJU* ( 83,60 / 84,70 / -1,10 / % -1,32 )
aysunayy ( 63,30 / 63,50 / -0,20 / % -0,32 )
dalin26 ( 75,60 / 76,50 / -0,90 / % -1,19 )
ZES ( 75,70 / 76,30 / -0,60 / % -0,79 )
birsen-deniz ( 63,40 / 64,00 / -0,60 / % -0,95 )
cornella ( 64,20 / 64,60 / -0,40 / % -0,62 )
busramnmn ( 60,20 / )Baskülü bozulduğu için bildirim yapamadı
Anlaşmış gibi yarınız kilo almışsınız, yarınız kilo vermişsiniz.. Moralleri bozmadan tam gaz ileri!
Haftaya %100 başarı sağlasak güzel olmaz mı sizce?
menumm
sabah
1 bardak süt
ogle
1 bardak nesquik
aksam
1 kase corba
su:ıcıyorum
spor:yok
ılerleyen saatlerde meyve yıyebılırsem yıcem pek menuluk bısı yok ama yapıcak bıseyde yok malesef...
buzdolabına bişeler yapıstırma olayını bana da yaptılar bı kac ay once.herzaman olmasa da cogu kez engelliyor vallatombalak bi fotomu yapıstırdım dolaba arkadasımda altına are you sure??? yazmıs dolaba her gittiğimde dertleniyorum açsam mı açmasam mı diye menume gelinceeeeeee
sabah: 1 dilim ekmek yarımşar domates salatalık biber peynır
öğlen: yarım porsiyon künefe yedim :26::26: şekeri azdı valla baska da bıse yemedım zaten
aksam: bol salata 3 4 kaşık haşlama et
2 litre su
menumm
sabah
1 bardak süt
ogle
1 bardak nesquik
aksam
1 kase corba
ılerleyen saatlerde meyve yıyebılırsem yıcem pek menuluk bısı yok ama yapıcak bıseyde yok malesef...
Aman Allahımm iyi hoş da menünü yazmayı unutmuşsun arkadasim :))
ben de bugün ne az yedim diye düşünüyodum şimdi vazgectim :)
ben beğendim canım menünü... yürüyüşüne bittim zaten söylemiştim..menü:
kalkıncaa 2 gün kurusu yedim 2 bardak sıcak su içtim..
kahvaltı.
sucuklu yumurta
2 dl tam buğday ekmeği
peynir-zeytin
öğle.
1 dl tam buğday ekmeği
peynir
zeytin
akşam.
1/2 kase tarhana çorbası
2 köfte-3 parça patates (fırında)
2 bardak ayran
suyumu 1 lt oldu anca tamamlıcam
2.5 saat yürüdüm bugün
ağzındaki uçuk baya baya kötü anlaşılan hiç bişey yiyememişsin inş bir an önce iyileşirsin rabişşşşmenumm
sabah
1 bardak süt
ogle
1 bardak nesquik
aksam
1 kase corba
malesef bir haftalık bizde misafir ama ben hep burdayım merak etme ben tepene binerimPüsküüt sen hep bizim takimda kalsana :)
öğlen yediğin künefeye nazaran akşamı hafif geçirmişsin ama büşra sona yaklaştıkça salmaya mı başladın sen kendinibuzdolabına bişeler yapıstırma olayını bana da yaptılar bı kac ay once.herzaman olmasa da cogu kez engelliyor vallatombalak bi fotomu yapıstırdım dolaba arkadasımda altına are you sure??? yazmıs dolaba her gittiğimde dertleniyorum açsam mı açmasam mı diye menume gelinceeeeeee
sabah: 1 dilim ekmek yarımşar domates salatalık biber peynır
öğlen: yarım porsiyon künefe yedim :26::26: şekeri azdı valla baska da bıse yemedım zaten
aksam: bol salata 3 4 kaşık haşlama et
2 litre su
valla merakla bekliyorum.. senin menüyü yazda bi görelim.Aman Allahımm iyi hoş da menünü yazmayı unutmuşsun arkadasim :))
ben de bugün ne az yedim diye düşünüyodum şimdi vazgectim :)
menü:
kalkıncaa 2 gün kurusu yedim 2 bardak sıcak su içtim..
kahvaltı.
sucuklu yumurta
2 dl tam buğday ekmeği
peynir-zeytin
öğle.
1 dl tam buğday ekmeği
peynir
zeytin
akşam.
1/2 kase tarhana çorbası
2 köfte-3 parça patates (fırında)
2 bardak ayran
suyumu 1 lt oldu anca tamamlıcam
2.5 saat yürüdüm bugün
amanıııııın hiç bişe yememişsiiiin :26::26: geçmiş olsun ya bır an evvel toparlarsn ınsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?