- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.981
afiyet olsun bence süper :) şu buzdolabı kapağina bi foto da ben mi koysam acaba,sadece göbegimin resmini çekip :)
ben beğendim canım menünü... yürüyüşüne bittim zaten söylemiştim..
ağzındaki uçuk baya baya kötü anlaşılan hiç bişey yiyememişsin inş bir an önce iyileşirsin rabişşşş
malesef bir haftalık bizde misafir ama ben hep burdayım merak etme ben tepene binerim
öğlen yediğin künefeye nazaran akşamı hafif geçirmişsin ama büşra sona yaklaştıkça salmaya mı başladın sen kendini
valla merakla bekliyorum.. senin menüyü yazda bi görelim.
menü:
kalkıncaa 2 gün kurusu yedim 2 bardak sıcak su içtim..
kahvaltı.
sucuklu yumurta
2 dl tam buğday ekmeği
peynir-zeytin
öğle.
1 dl tam buğday ekmeği
peynir
zeytin
akşam.
1/2 kase tarhana çorbası
2 köfte-3 parça patates (fırında)
2 bardak ayran
suyumu 1 lt oldu anca tamamlıcam
2.5 saat yürüdüm bugün
menumm
sabah
1 bardak süt
ogle
1 bardak nesquik
aksam
1 kase corba
su:ıcıyorum
spor:yok
ılerleyen saatlerde meyve yıyebılırsem yıcem pek menuluk bısı yok ama yapıcak bıseyde yok malesef...
buzdolabına bişeler yapıstırma olayını bana da yaptılar bı kac ay once.herzaman olmasa da cogu kez engelliyor vallatombalak bi fotomu yapıstırdım dolaba arkadasımda altına are you sure??? yazmıs dolaba her gittiğimde dertleniyorum açsam mı açmasam mı diye menume gelinceeeeeee
sabah: 1 dilim ekmek yarımşar domates salatalık biber peynır
öğlen: yarım porsiyon künefe yedim :26::26: şekeri azdı valla baska da bıse yemedım zaten
aksam: bol salata 3 4 kaşık haşlama et
2 litre su
sabah az yenmiş öğlen hiç yenmemiş ama akşam üzeri yediğin şeyleri belki 2-3 gibi yeseydin daha iyi olurdu bence kuzum yinede kolay atlatılmış bir gün bence yürüyüşlede en azından bir kısmını yakman da iyi olacak... yarın bu günü telafi edeceğini umuyorumbirsencim seni ayrı tutuyorum baklavalrın hiiiiççç gözden kaçmıyor çünkü
bugün dediğim gibi misafirim vardı ve ödül günü yaptım 3 haftadır ödül vermiyodum kendime ama biraz fazla kaçtı sanırım:26::26::26:
menüm
sabah yarım dilim ekmek domates peynir
öğle yok akşam 4 5 gibi
miinacık bir poğaça 2 dilim börek 1 servis kaşığı yağsız patates salatası 1 dilim ev yapımı pasta ama kremalı değildi:26::26:
bu kadar ama kötü hissediyorum kendimi
şimdi yürüyüş yapıcam 45 dk tempolu ve bu haftayı sıkı tutucam
sabah az yenmiş öğlen hiç yenmemiş ama akşam üzeri yediğin şeyleri belki 2-3 gibi yeseydin daha iyi olurdu bence kuzum yinede kolay atlatılmış bir gün bence yürüyüşlede en azından bir kısmını yakman da iyi olacak... yarın bu günü telafi edeceğini umuyorum
Nişasta, karbonhidrat ve protein bombardımanı.menü:
kalkıncaa 2 gün kurusu yedim 2 bardak sıcak su içtim..
kahvaltı.
sucuklu yumurta
2 dl tam buğday ekmeği
peynir-zeytin
öğle.
1 dl tam buğday ekmeği
peynir
zeytin
akşam.
1/2 kase tarhana çorbası
2 köfte-3 parça patates (fırında)
2 bardak ayran
suyumu 1 lt oldu anca tamamlıcam
2.5 saat yürüdüm bugün
Tekrar geçmiş olsun.menumm
sabah
1 bardak süt
ogle
1 bardak nesquik
aksam
1 kase corba
su:ıcıyorum
spor:yok
ılerleyen saatlerde meyve yıyebılırsem yıcem pek menuluk bısı yok ama yapıcak bıseyde yok malesef...
Püsküüt sen hep bizim takimda kalsana :)
Künefeyi gördüğüm için yorum yapmadan geçmek istiyorum.buzdolabına bişeler yapıstırma olayını bana da yaptılar bı kac ay once.herzaman olmasa da cogu kez engelliyor vallatombalak bi fotomu yapıstırdım dolaba arkadasımda altına are you sure??? yazmıs dolaba her gittiğimde dertleniyorum açsam mı açmasam mı diye menume gelinceeeeeee
sabah: 1 dilim ekmek yarımşar domates salatalık biber peynır
öğlen: yarım porsiyon künefe yedim :26::26: şekeri azdı valla baska da bıse yemedım zaten
aksam: bol salata 3 4 kaşık haşlama et
2 litre su
Ben bir dönem göbeğimin fotosunu pc nin desktopuna yapıştırmıştım..afiyet olsun bence süper :) şu buzdolabı kapağina bi foto da ben mi koysam acaba,sadece göbegimin resmini çekip :)
Yok.. Bu mönüye de yorum yapmam ben.birsencim seni ayrı tutuyorum baklavalrın hiiiiççç gözden kaçmıyor çünkü
bugün dediğim gibi misafirim vardı ve ödül günü yaptım 3 haftadır ödül vermiyodum kendime ama biraz fazla kaçtı sanırım:26::26::26:
menüm
sabah yarım dilim ekmek domates peynir
öğle yok akşam 4 5 gibi
miinacık bir poğaça 2 dilim börek 1 servis kaşığı yağsız patates salatası 1 dilim ev yapımı pasta ama kremalı değildi:26::26:
bu kadar ama kötü hissediyorum kendimi
şimdi yürüyüş yapıcam 45 dk tempolu ve bu haftayı sıkı tutucam
3 kere cıs!merhaba
sabah 1 kase kornfleks
ara cıss
öğle çeyrek tost ayran
ara cıs
ara2 cıs
akşam yarım kase kuru fasulye 1 dilik kk ekmek
su tamam 45 dakika koşuu+yürüyüş
merhaba
sabah 1 kase kornfleks
ara cıss
öğle çeyrek tost ayran
ara cıs
ara2 cıs
akşam yarım kase kuru fasulye 1 dilik kk ekmek
su tamam 45 dakika koşuu+yürüyüş
Mönü yorumlamadan önce genel bir açıklama yapmak istiyorum. Beslenme alışkanlıklarınızı ve sizleri tanımıyorum. Size neyin iyi/kötü geldiği hakkında da hiçbir fikrim yok.
Madem bir haftalığına buradayım, doğru bildiklerime ve kendi gözlemlerime dayanarak yorum yapmaya çalışacağım.
Yorum yapmamı istemeyen olursa lütfen iletsin.
Nişasta, karbonhidrat ve protein bombardımanı.
Sebze, meyve hiç yok.
Süt, yoğurt grubu hiç yok.
Sağlıklı olmadığını düşünüyorum.
Su zaten az.
Bir tek yürüyüşe ayakta alkış!
Tekrar geçmiş olsun.
Sağlık sorunun sebebiyle yorum yapmıyorum.
Bir kaç gün sonra yine düşün bence bu konuyu..
Künefeyi gördüğüm için yorum yapmadan geçmek istiyorum.
Ben bir dönem göbeğimin fotosunu pc nin desktopuna yapıştırmıştım..Düşünsene her pc başına geçtiğimde göbeğimi görüyordum..
Yok.. Bu mönüye de yorum yapmam ben.
Saat olarak da dengesiz olmuş.
Allahtan yürüyüş okudum son satırda da bir rahatlama geldi..
3 kere cıs!
Ve bunca cıs yetmezmiş gibi nişaşta, karbonhidrat.. Sebze yok, meyve yok, bir tek ayran eklenmiş eh işte..
Ben yemeye devam edeceğim için henüz mönümü yazmıyorum.
İkinci yorum yapmadığın menüde koptum
Börek fenalaştırdı demi seni
Hem sen bu yazdığın saatte hala yemeye devammı ediyosunpis yakaladım seni pisss
Mönüm:
08:30 1 kutu probiyotik yoğurt (110 ml)
11:10 1 haşlanmış yumurta, bol maydonoz, kırmızı pul biber ve limon ekleyerek
13:30 1 dilim ananas, ½ bardak süt
15:10 2 mücver (fırında pişirilmiş), 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 lokma çavdar ekmeği
17:45 1 dilim tiramisu (bu haftanın son hakkını kullanmış bulunuyorum)
20:00 2 yemek kaşığı zeytinyağlı patlıcan (bol domates püresiyle pişirilmiş), 4 adet inegöl köfte, 1 dilim çavdar ekmeği
22:00 ½ çay tabağı tuzsuz kabak çekirdeği
İlave olarak:
3 litre su
2 kupa yeşil çay (tarçın, karanfil, limon ekleyerek)
Yarım saat dışarıda yürüyüş, eviçinde her biri 5 kez git-gel olmak kaydıyla toplam 10 tur yürüyüş.
Aksaklıkları sen de yazmışsın zaten..evet ilk menumu paylasiyorum vatana millete hayirli olsun ya Allah bismillah :)
Sabah : bazlama ekmegi arasina kasarli tost ( eger geuba kabul edildigimi bilseydim balla beyaz un tuketmezdim)
Oglen : 4-5 çilek 1 salatalik (ben de aralarinda bi baglanti kuramiyorum)
Akşam : 1 dilim tam bugday ekmegi ve ızgara balik+çoban salata
Oglen ve akşam yediklerim yer degistirmis olsaydi iyi olurdu :)
benim problemim aksam yemeklerini cok gec yiyor olmam,bebek iyumadan ne oglen ne aksam yemek yiyebiliyorum.oglen yemegim 4-5 sularinda aksam yemegimse saat 9 da
kilo veremezsem bu da etkili olabilir.
2lt su ve hala da icmeye devam ediyorum
Bir de sporum var,evde step aleti gibi bi seyim var tam adini bilmiyorum ama cok saglam yorucu bisey,onda 150 kalori yakmayi hedefliyorum su yemegi biraz hazmedince.
Fena çok fena..kızlar bugün akşam yemegını dışarda yedik.....annemler haftaya gidecekler o yüzden bugün onları yemeğe götürdük...sonucunda bende bugun cuma diye yedim....menümü hiç yazmayayım bugün....dışarda adana-ciğer vs ne varsa yedim:26::26: ama yıne de yazayım......
sabah: 1 dilim odun ekmeği ile kahvaltımı ettim
öğle: yemek yemedik
1 kase sütlaç
akşam: yarım porsıyon adana
yarım porsıyon ciğer
salata
1 bardak ayran
spor: yarım saat fitnees
suek içtiğim söylenemez......
yarın süper dönüş yapacağım ...60 a inene kadar sadece cumaları ödül gunu yapacagım
Şu ana kadar gördüğüm en güzel mönü!iyi akşamlarr bnde hemen menümü paylaşayım
sabah
1,5 dilim ekmek
peynir domates ve 1 salam
ara
1 elma
öğle
1 tabak kereviz
yoğurtlu salata (yağsız yeşilliklerin üzerine semizotlu yoğrt döküp yedim 1 kaşık)
ara
1 elma
akşam
1/6 tavuk çevirme (göğüs kısmı)
1 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
ara
3-4 erik
10 tane fıstık
su tamam yürüyüş 25 dk
çocuk kucağımda uyudu ben kaçtım
Aksaklıkları sen de yazmışsın zaten..
Akşam yemeğini beğendim.
Fena çok fena..
Şu ana kadar gördüğüm en güzel mönü!
Fıstığı özel bir nedenle mi tüketiyorsun merak ettim.
Bu kadar bilinçli bir mönüde fıstığın mutlaka bir sebebi vardır.. Sağlıklı ve dengeli beslenmeye örnek olmuş. Tebrikler.
tiramusi hariç örnek menü püsküütüm yalnız akşam yemeği biraz gec saate kalmış gibi daha erken saatte yesen daha iyi olmazmıydı naçizane görüşüm
teşekkür ederim püsküütçüm maalesef fıstığı özel bir sebeble değil tabağa koydum fıstığı buzluğa da birayı atmıştım malum eşim yurtdışında efkar dağıtacam siteyi açtım fıstıktan yemeye başladım devamında bira da gelecektiama senin gelip menülere yorum yaptığını görünce birayı açmadan kaldırdım fıstığın devamını da çocuklara verdim cuma ve ctesileri genelde cozutma günü olup diğer günler topluyorduk ama sen olunca 500 cc bira kalorisini almadım:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?