Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay çok sevindim bu zamanlamaya.. :13:
Böyle güzel bir mönüde o bira çok sırıtırdı zaten..
Fıstığı da 10 taneyle kurtarmışız, kar kardır..

öyle oldu valla seni görmeseydim fıstık 1 küçük kase bi de bira olacaktı
şimdi onun yerine 2 erik yiyerek geceyi kapatıyorum her nekadar canım istese de bira yok artık
bu arada inş bir an önce dikişlerin geçer de sende normal yeme düzenine geçersin
bu arada hakkaten çok çok az yediklerin yaaa mesela sabah kahvaltıda ekmek yok ben diğer öğünlerde aramıyorum ekmeği ama kahvaltıda mutlaka en az 1 dilim ekmek yiyeceğim değilse doyduğumu anlamıyorum maalesef

Toplightcım.. daha önce de dediğim gibi Ekim ayından bu yana 10,1 kilo verdim. Ağırlıklı olarak uyguladığım yöntem şuydu:
Sabah tıka basa kahvaltı. Yarım bardak da olsa süt.
4 saat sonra öğle yemeği. Herhangi bir sebze yemeği, yoğurt, ekmek
4-5 saat sonra akşam yemeği. Protein, salata, yoğurt
Gece elma-peynir ikilisi veya mısır krakeri.

Bu yöntemle yavaş yavaş da olsa kilo kaybediyordum.
Ana öğünlerde karnımı doyurduğum için de ara öğün ihtiyacım kalkıyordu. Almam gereken bütün gıdaları da alıyordum. Hem sağlık hem de kas yoğunluğu anlamında.

Ama şimdi doyamıyorum. Doymamam gerekiyor..

Eskiden ARA öğünüm yoktu. Şimdi ANA öğünüm yok.

Benim için tek moral bozucu şey spor yapamamak. Çünkü rutinimde 1.5 saat sporum vardı. Neyse 6 Haziranda bitecek bu sporsuzluk dönemi. Belki o zaman kadar ben de hedefime ulaşırım, kim bilir?

Seni bira ve kalan fıstık kalorisinden kurtardığım için çok mutluyum.. Bir tane faydam oldu en azından..

Günaydın 5. takımcım..

Bu hafta EN AZ 300 gr. hedeflemiştim.
200 gramı gitmiş bulunuyor.. An itibariyle 61.1 kiloyum.

Tiramisu ve dolayısıyla kaçamak hakkım da bittiğine göre bu hafta daha da güzel sonuçlar alacağıma eminim.

gunaydın canlarrr nasılsınızz bugunn
dudagım dunle aynı sıslıkte daha fazla sısmedıgı ıcın mutluyum ınsallah yarına daha da ıyı olacakk..
sabah kaltıgımda tartıldım ve 77.9 kg gordum kızlar her serde bı hayır vardır derler ya benım ucukta bana 1 gunde 300 gr kaybettırdıııı umarım ucuk gecınce kendımı kaybetmemmmm

püsküüttcüm gecmıs olsun

herkese merhabalar izni yedim geldim burdayım sizler nasılsınız bakalım eskiyi biraz okuyalım bakalım nbbttteyim yine izne gittim diye nbtler sıkıştı gün aşırı oldu bakalım neler neler olmuş

izindeyken çok dikkkat edemedim ama yinede aynı kiloda sabit kaldım iyi sevindim ammma orda annnemle iii yedik yürüdükde ii derken ben fazla yememeye çalıştım akşam yemek yuapmadık kahvaltılık falan yedik ama ablam taş gibi maşalllah 60 kilo güzel kilosu var hatunun neyse artık sıkıldım 65 66 yı görmek nasip olmadı bi bu ay benim ayım olcak milat bugün başlıyor

günaydınnnnnnn

püsküüt tebrikler canımm..inşallahh bizde bu hafta -- leri görürüz.
topliht bende kahvaltıyı sevmemm. sürekli kornfleks yememmin nedeni buuu.
canm herşeyde bi hayır vardır inşallah cumaya kadar 75 leri görürsün
herkese merhabalar izni yedim geldim burdayım sizler nasılsınız bakalım eskiyi biraz okuyalım bakalım nbbttteyim yine izne gittim diye nbtler sıkıştı gün aşırı oldu bakalım neler neler olmuş
hoşgeldin canımmm.iznin nasıl geçti..

hosgeldın hasrettt

bırsenım 75 ımkansız yaaa 3 kilo veremem 77 gorsem de kafii bu haftaaaa

kilo almamana sevindimm. yoksa çok can sıkıcı oluyo.. inşallah bu ayy 65 leri görürsün canmm.. bende tatıllllllllllll istiyorummmm.

vallahi gğüzel geçti annemle babamın yanına gittiydim evimide özledim eşimide geldim bakalım güzeldi 10 gün felan kaldım bakalım şimdi nbtler beni bekler ve bahar temizliği

bu hafta herkes artı çıkmış neler oluyor bize yok artık diyete tam hız devammmmmmmmmmmmmmmmm sporrrrrrrrdada basalım gaza yaz geldi yaz geldi

bu mesajı cuma gününün en güzel motivasyon mesajı seçtim kendimce

birso çok pis gaza geldim

alevcimmm hani biz zor kılo verme dönemine geldık ya...senınle akşamları karbo yu keselım..... akşamları protein+salata ile beslenelim.....
patatesler ama yürüyüş mükemmel

menumm

sabah
1 bardak süt

ogle
1 bardak nesquik

aksam
1 kase corba

su:ıcıyorum
spor:yok

ılerleyen saatlerde meyve yıyebılırsem yıcem pek menuluk bısı yok ama yapıcak bıseyde yok malesef...
cnmcım hasta olduğun için menün böyle....o yüzden es gecıyorum sen yeter ki iyi ol

şimcikk o künefe oraya hiç yakışmış mı hı sen söyle bana onun dışında

ufak hatırlatma: tartını halletmeyi unutma fıstıgım

sende bendensın ..ama bugün yenı başlangıçlar yaptık takım olarak....bu hafta süper olacak inş.....

merhaba

sabah 1 kase kornfleks
ara cıss
öğle çeyrek tost ayran
ara cıs
ara2 cıs
akşam yarım kase kuru fasulye 1 dilik kk ekmek

su tamam 45 dakika koşuu+yürüyüş

huuuuuuuu birso bu cısların adı yok mu

bu göbek fotosu tam bana göreymiş......acilen benim de bu fikri hayata geçirmem lazım......hatta ne duruyorum hemen yapayım

eğer bir mahsuru yoksa adını bahşeder misin nicke göre beren dıyesım geldi doğru mu acaba?
bu arada menünle ilgili gereken yorumu sen dile getırmıssın ,tekrar etmeyeyim dedim

her zaman ki gibi sağlık,denge fışkıran menüne

daha önce nasıl beslendiğini nasıl spor yaptığını az çok biliyorum......
umarım kısa zaman da eskısınden de sağlıklı bir biçim de devam edersın hayatına ve tibet hareketlerine

kesinlikle çok fenaydı......

günaydınnnnnn veeeeee

günaydınnn ve sana da

kızlaaarrr uyuyosunuz dımı benım eşim nobetcı bugun yalnızım hava da kapalı of pofff

ben tam bu sıra da kahvaltı hazırlıyordum

hoşgeldinnnnnnn aynı kilo da kalmana çok sevındımmmm......

günaydınnnnnn

bu hafta herkes artı çıkmış neler oluyor bize yok artık diyete tam hız devammmmmmmmmmmmmmmmm sporrrrrrrrdada basalım gaza yaz geldi yaz geldi

evet bu hafta biraz kötü geçti bizim açımızdan ama bu hafta toparlıyacağız diye kendi kendimize söz verdik

eğer yanlış görmediysem;

zes
gamze
sevda
juju

menüler yazılmamıştı....eğer yazıldıysa dikkate almayınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…