- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.021
herkese gunaydın 5.takım menulere yorum yapamadım.menumu yazacam cıkacam ıslerı toparlayıp gelırım gene
sabah klasık kahvaltı
ara yıok
ogle yok
aksam 3 kofte bol yasalata maydonoz yarım demet
ara yok
su 2 bucuk lıtre ıcıldı spor temızlık ve 1 bucuk saat dısarıda alısverıs yapmaca.
gece 22 cıvarı 1 bardak nescafe ıcttım
dunku menumdu bu.herkesı opuyorummmm gelırım gene ınss
vallahi gğüzel geçti annemle babamın yanına gittiydim evimide özledim eşimide geldim bakalım güzeldi 10 gün felan kaldım bakalım şimdi nbtler beni bekler ve bahar temizliği
allah içine sindirsin canım darısı başıma. bu hafta inşallah istanbula gideceğiz ama havalar canımı sıkıyo sürekli yağmur var.. evet çogumuz artıyızbu hafta herkes artı çıkmış neler oluyor bize yok artık diyete tam hız devammmmmmmmmmmmmmmmm sporrrrrrrrdada basalım gaza yaz geldi yaz geldi
gel gaza gelll hele cuma günü beni gör kesinn 1 kilo gidecekbu mesajı cuma gününün en güzel motivasyon mesajı seçtim kendimce
birso çok pis gaza geldim
alevcimmm hani biz zor kılo verme dönemine geldık ya...senınle akşamları karbo yu keselım.....akşamları protein+salata ile beslenelim.....
patateslerama yürüyüş mükemmel
cnmcım hasta olduğun için menün böyle....o yüzden es gecıyorumsen yeter ki iyi ol
şimcikk o künefe oraya hiç yakışmış mı hı sen söyle banaonun dışında
ufak hatırlatma: tartını halletmeyi unutma fıstıgım
sende bendensın ..ama bugün yenı başlangıçlar yaptık takım olarak....bu hafta süper olacak inş.....
huuuuuuuu birso bu cısların adı yok mu
klasik dalin menüsü ara yok öğle yokk.. sana hayranım ben asla yemeden duramam direk migrenim başlar.herkese gunaydın 5.takım menulere yorum yapamadım.menumu yazacam cıkacam ıslerı toparlayıp gelırım gene
sabah klasık kahvaltı
ara yıok
ogle yok
ara yok
su 2 bucuk lıtre ıcıldı spor temızlık ve 1 bucuk saat dısarıda alısverıs yapmaca.
bu hafta sarsacağız.evettt dün evde olmadığımdan bugün bakabildim cuma yarışma sonuçlarına ...sonuncuyuzdur dıye düşünüyordum ama sondan birinci olmuşuz
haftaya belki birinci olamayız(birçok kişi hedefe yaklaştığından daha az kilo kaybedılıyor) ama ilk 3 e neden girmeyelim
neden en güzel tatlar bolllllll kalorilii :84::84: neden neden:84:Dün künefe yiyen arkadaş kimdi?
Ona bir sürpriz hazırladım:
http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...once-huplet-sonra-guplet-23.html#post30316441
Not: Vaktim olmadığı için şu anda mesajlara bakamıyorum.. Daha sonra..
hoş geldin dalin.....yazılmayan menüler arasındaydı ama gelip gelemeyecegınden tam emın olmadığımdan bir şey demedim....ufaklık biran önce iyileşsinde sen de kendını toparla biraz...sende çok yoruldun:26::26:
menüne gelince....öğle yemegını atlamasan iyi olurdu
kızlar ara öğün okadar çok önemli ki benim için hemen gözlerim dönüyooooo
allah içine sindirsin canım darısı başıma. bu hafta inşallah istanbula gideceğiz ama havalar canımı sıkıyo sürekli yağmur var.. evet çogumuz artıyız
gel gaza gelll hele cuma günü beni gör kesinn 1 kilo gidecek
klasik dalin menüsü ara yok öğle yokk.. sana hayranım ben asla yemeden duramam direk migrenim başlar.
bu hafta sarsacağız.
neden en güzel tatlar bolllllll kalorilii :84::84: neden neden:84:
az önce pazardan geldim taze patetesler çok güzeldi..ama almadımm(karbonhidrattt)
Dün künefe yiyen arkadaş kimdi?
http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...once-huplet-sonra-guplet-23.html#post30316441
Lütfen kaybetme kendini..gunaydın canlarrr nasılsınızz bugunn
dudagım dunle aynı sıslıkte daha fazla sısmedıgı ıcın mutluyum ınsallah yarına daha da ıyı olacakk..
sabah kaltıgımda tartıldım ve 77.9 kg gordum kızlar her serde bı hayır vardır derler ya benım ucukta bana 1 gunde 300 gr kaybettırdıııı umarım ucuk gecınce kendımı kaybetmemmmm
Dalincim öğlen yememenin zararları büyük.herkese gunaydın 5.takım menulere yorum yapamadım.menumu yazacam cıkacam ıslerı toparlayıp gelırım gene
sabah klasık kahvaltı
ara yıok
ogle yok
ara yok
Neden olmasın?evettt dün evde olmadığımdan bugün bakabildim cuma yarışma sonuçlarına ...sonuncuyuzdur dıye düşünüyordum ama sondan birinci olmuşuz
haftaya belki birinci olamayız(birçok kişi hedefe yaklaştığından daha az kilo kaybedılıyor) ama ilk 3 e neden girmeyelim
kızlar yarın anneler günü......hediye alan veya başka türlü bir şey düşünen var mı? benım annem yanım da olduğundan tek basıma dışarı çıkıp bir şey de alamadım.
ne yapsam bilemedim....pasta falan yapsam olur mu:26::26::26: ne yapacağımı da bilmiyorum
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu diyor ki;
Beslenmenizi Çeşitlendirin
Herkes dengeli yediğini sanır ama bu pek doğru değildir. Çoğumuz meyveyi, sebzeyi düzenli olarak tüketmeyiz. Besinlerle günde 25-30 gr. lif almanız gerekmektedir. Tek düze bir beslenme sağlıklı değildir, gerçek yaşam sürenizi azaltır. Eğer günlük olarak 5 çeşit yemek yiyebiliyorsanız, bu sizin 5 yaş daha genç kalmanızı sağlar. Bu beş grup neleri içermektedir? Ekmek yani tahıl grubu, meyve, sebze, süt ürünleri (süt, yoğurt, peynir...) ve et. Bu tür bir beslenme size fazla kalori Almadan sağlıklı ve dengeli beslenme sağlar.
----
Arkadaşlar mönülerinizi yorumlarken bu disiplin içerisinde davranıyorum. Doğal olarak gün içerisinde kendi öğünlerimi planlarken de her gurubu tüketmeye olabildiğince özen gösteriyorum.
Sağlıkla kilo vermenizi diliyorum arkadaşlar..
10 Mayıs tarihli kilom:
17 Mayıs hedefim:
En az 300 gr. vererek 61 kilo olmak.
17 Mayıs günü kilomu yine fotoğraf çekerek bildireceğim.
5.Takımda 1.gün mönüm:
08:30 1 kutu probiyotik yoğurt (110 ml)
11:10 1 haşlanmış yumurta, bol maydonoz, kırmızı pul biber ve limon ekleyerek
13:30 1 dilim ananas, ½ bardak süt
15:10 2 mücver (fırında pişirilmiş), 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 lokma çavdar ekmeği
17:45 1 dilim tiramisu (bu haftanın son hakkını kullanmış bulunuyorum)
20:00 2 yemek kaşığı zeytinyağlı patlıcan (bol domates püresiyle pişirilmiş), 4 adet inegöl köfte, 1 dilim çavdar ekmeği
22:00 ½ çay tabağı tuzsuz kabak çekirdeği
İlave olarak:
3 litre su
2 kupa yeşil çay (tarçın, karanfil, limon ekleyerek)
Yarım saat dışarıda yürüyüş, eviçinde her biri 5 kez git-gel olmak kaydıyla toplam 10 tur yürüyüş.
Sonuç:
Yukarıdaki mönüyle 200 gr. verdim.
11 Mayıs kilom 61,1
NOT: Madem her sabah tartılıyorum. O halde her sabah tartı sonucumla mönümü birlikte vereyim. Daha yararlı olabilir, diye düşünüyorum. Bilginize.
Dün künefe yiyen arkadaş kimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?