Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese gunaydın 5.takım menulere yorum yapamadım.menumu yazacam cıkacam ıslerı toparlayıp gelırım gene

sabah klasık kahvaltı

ara yıok

ogle yok

aksam 3 kofte bol yasalata maydonoz yarım demet
ara yok

su 2 bucuk lıtre ıcıldı spor temızlık ve 1 bucuk saat dısarıda alısverıs yapmaca.

gece 22 cıvarı 1 bardak nescafe ıcttım

dunku menumdu bu.herkesı opuyorummmm gelırım gene ınss

evettt dün evde olmadığımdan bugün bakabildim cuma yarışma sonuçlarına ...sonuncuyuzdur dıye düşünüyordum ama sondan birinci olmuşuz
haftaya belki birinci olamayız(birçok kişi hedefe yaklaştığından daha az kilo kaybedılıyor) ama ilk 3 e neden girmeyelim

hoş geldin dalin.....yazılmayan menüler arasındaydı ama gelip gelemeyecegınden tam emın olmadığımdan bir şey demedim....ufaklık biran önce iyileşsinde sen de kendını toparla biraz...sende çok yoruldun:26::26:

menüne gelince....öğle yemegını atlamasan iyi olurdu

kızlar ara öğün okadar çok önemli ki benim için hemen gözlerim dönüyooooo

vallahi gğüzel geçti annemle babamın yanına gittiydim evimide özledim eşimide geldim bakalım güzeldi 10 gün felan kaldım bakalım şimdi nbtler beni bekler ve bahar temizliği

bu hafta herkes artı çıkmış neler oluyor bize yok artık diyete tam hız devammmmmmmmmmmmmmmmm sporrrrrrrrdada basalım gaza yaz geldi yaz geldi
allah içine sindirsin canım darısı başıma. bu hafta inşallah istanbula gideceğiz ama havalar canımı sıkıyo sürekli yağmur var.. evet çogumuz artıyız
gel gaza gelll hele cuma günü beni gör kesinn 1 kilo gidecek

klasik dalin menüsü ara yok öğle yokk.. sana hayranım ben asla yemeden duramam direk migrenim başlar.

bu hafta sarsacağız.
neden en güzel tatlar bolllllll kalorilii :84::84: neden neden:84:

az önce pazardan geldim taze patetesler çok güzeldi..ama almadımm (karbonhidrattt)

birsen
büşra
rabiş
tuğba
gamze
takımın tüm güzellleri hepiniz için hoşbulduk der yanaklarınızdan öperimmmmmmmmmmmmmm sizleri ammmada çok özledim

klasıkd alın menusu ıste nıye sasırıosunuz heheheh

saol cornella ıns bıan once ıyılesır bende dıyetıem konsantre olurum.swukur bugun daha ıyı gıbı oksuruk var ama dunku kadar deıl en azından ıyılesme belırtısıdır buda.

ukyocum hosgeldın tatlım buarada

kızlar yarın anneler günü......hediye alan veya başka türlü bir şey düşünen var mı? benım annem yanım da olduğundan tek basıma dışarı çıkıp bir şey de alamadım.
ne yapsam bilemedim....pasta falan yapsam olur mu:26::26::26: ne yapacağımı da bilmiyorum

Lütfen kaybetme kendini..
Bak ne güzel uçuğun faydası dokunmuş..
Dalincim öğlen yememenin zararları büyük.
1- Metabolizmanı yavaşlatırsın. Normal yemek yediğinde bile kilo alman demektir bu.
2- Bu kadar uzun süreli aç kaldığında vücut sanıldığı gibi sadece depolara başvurmuyor.. Maalesef kas dokusundan da kaybediliyor ki bu da uzun vadede hem pörsümüş vücut, sarkmış deri hem de yine metabolizma yavaşlığı demek..
Sağlığın için yemen gerekiyor.. :13:
Ben yazayım da gerisi herkesin bileceği iş...

Neden olmasın?
Listenize ilk ve son defa gireceğim gün böyle bir şey başarsak fena mı olur?

10 Mayıs tarihli kilom:

17 Mayıs hedefim:

En az 300 gr. vererek 61 kilo olmak.
17 Mayıs günü kilomu yine fotoğraf çekerek bildireceğim.

5.Takımda 1.gün mönüm:
08:30 1 kutu probiyotik yoğurt (110 ml)

11:10 1 haşlanmış yumurta, bol maydonoz, kırmızı pul biber ve limon ekleyerek

13:30 1 dilim ananas, ½ bardak süt

15:10 2 mücver (fırında pişirilmiş), 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 lokma çavdar ekmeği

17:45 1 dilim tiramisu (bu haftanın son hakkını kullanmış bulunuyorum)

20:00 2 yemek kaşığı zeytinyağlı patlıcan (bol domates püresiyle pişirilmiş), 4 adet inegöl köfte, 1 dilim çavdar ekmeği

22:00 ½ çay tabağı tuzsuz kabak çekirdeği

İlave olarak:
3 litre su
2 kupa yeşil çay (tarçın, karanfil, limon ekleyerek)
Yarım saat dışarıda yürüyüş, eviçinde her biri 5 kez git-gel olmak kaydıyla toplam 10 tur yürüyüş.

Sonuç:
Yukarıdaki mönüyle 200 gr. verdim.
11 Mayıs kilom 61,1

NOT: Madem her sabah tartılıyorum. O halde her sabah tartı sonucumla mönümü birlikte vereyim. Daha yararlı olabilir, diye düşünüyorum. Bilginize.

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu diyor ki;

Beslenmenizi Çeşitlendirin

Herkes dengeli yediğini sanır ama bu pek doğru değildir. Çoğumuz meyveyi, sebzeyi düzenli olarak tüketmeyiz. Besinlerle günde 25-30 gr. lif almanız gerekmektedir. Tek düze bir beslenme sağlıklı değildir, gerçek yaşam sürenizi azaltır. Eğer günlük olarak 5 çeşit yemek yiyebiliyorsanız, bu sizin 5 yaş daha genç kalmanızı sağlar. Bu beş grup neleri içermektedir? Ekmek yani tahıl grubu, meyve, sebze, süt ürünleri (süt, yoğurt, peynir...) ve et. Bu tür bir beslenme size fazla kalori Almadan sağlıklı ve dengeli beslenme sağlar.

----

Arkadaşlar mönülerinizi yorumlarken bu disiplin içerisinde davranıyorum. Doğal olarak gün içerisinde kendi öğünlerimi planlarken de her gurubu tüketmeye olabildiğince özen gösteriyorum.

Sağlıkla kilo vermenizi diliyorum arkadaşlar..

Son düzenleme:

canım ben geçen ay aldım. çıkabilirsen tencere tava bakabilirsin.çıkamazsan pastaneden pasta sipariş edebilirsin. sonuçta evde yapınca görür. tabi dışarı ürünlerini yemiyorsa başka. benm annem dışardan bi şey yezmez.

Valla hepinizi tebrik ederim azminizden dolayi..size bakip gaza gelmemek mumkun degil..ben dunden beri tatli komasindayim ama dayaniyorum,kendimi en sevdigim elbisemin icinde hayal ediyorum :)

kesinlikle en doğrusu bu. ve bunu yaşam şekli haline getirmemiz gerekiyor.

Selamlar menumu yazayim

Sabah 10.30 : iki dilim bugday ekmegi beyaz peynir salatalik domates yumurta
Öglen 15.30 : 4-5 tane kare haşhaşli kraker 4-5 kaşık yogurt
Akşam 20.30 : tavuklu mantar sote,1 dilim tam bugday ekmegi coban salata 1 kase yogurt
Ara 22.00 : karpuz ve meyve
Gunun geri kalaninda ne yapacagim bu sefer belli oldugu icin simdiden yazdim menumu.

Bi de size bi sorum olacak: ben doguma 92 kilo gittim simdi 78 küsür kiloyum yani üç aydir 12-13 kiloluk bi kaybim var ama zaten dogum yaptigim ilk haftada tartilmistim o zaman da 79 dum yani ben uç aydir hic kilo vermemisim beslenme seklil buraya yazdigim menulerle ayni belki bi dilim fazla ekmek yiyodum o kadar,bi de iki gundur tatli yemiyorum ama dogum yapmis arkadaslara da boyle mi oldu,aylarca benim gibi hep ayni kiloda duran oldu mu acaba?korkuyorum bu kiloya yapisacam diye.

Menumude yazayim

Sabah: 1 dilim ekmek 1 yumurtadan yapilms menemenin yarisi peynir maydnoz

Oglen: bir tabak kabak yemegi yogurt

Aksam: 3 kasik pilav 4 kasik tavuklu mntar s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…