- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.041
Bi de size bi sorum olacak: ben doguma 92 kilo gittim simdi 78 küsür kiloyum yani üç aydir 12-13 kiloluk bi kaybim var ama zaten dogum yaptigim ilk haftada tartilmistim o zaman da 79 dum yani ben uç aydir hic kilo vermemisim beslenme seklil buraya yazdigim menulerle ayni belki bi dilim fazla ekmek yiyodum o kadar,bi de iki gundur tatli yemiyorum ama dogum yapmis arkadaslara da boyle mi oldu,aylarca benim gibi hep ayni kiloda duran oldu mu acaba?korkuyorum bu kiloya yapisacam diye.
öğünlerin arası çok uzun değil mi :26:Selamlar menumu yazayim
Sabah 10.30 : iki dilim bugday ekmegi beyaz peynir salatalik domates yumurta
Öglen 15.30 : 4-5 tane kare haşhaşli kraker 4-5 kaşık yogurt
Akşam 20.30 : tavuklu mantar sote,1 dilim tam bugday ekmegi coban salata 1 kase yogurt
Ara 22.00 : karpuz ve meyve
Gunun geri kalaninda ne yapacagim bu sefer belli oldugu icin simdiden yazdim menumu.
canm ben hiç hatırlamıyom 7 yıl oldu.Bi de size bi sorum olacak: ben doguma 92 kilo gittim simdi 78 küsür kiloyum yani üç aydir 12-13 kiloluk bi kaybim var ama zaten dogum yaptigim ilk haftada tartilmistim o zaman da 79 dum yani ben uç aydir hic kilo vermemisim beslenme seklil buraya yazdigim menulerle ayni belki bi dilim fazla ekmek yiyodum o kadar,bi de iki gundur tatli yemiyorum ama dogum yapmis arkadaslara da boyle mi oldu,aylarca benim gibi hep ayni kiloda duran oldu mu acaba?korkuyorum bu kiloya yapisacam diye.
ara öğünde yapsanMenumude yazayim
Sabah: 1 dilim ekmek 1 yumurtadan yapilms menemenin yarisi peynir maydnoz
Oglen: bir tabak kabak yemegi yogurt
Aksam: 3 kasik pilav 4 kasik mntarli tavuk sote ayran
Ara: 1 meyve yiyebilirim
2 bucuk litre su
iyi akşamlar çocuklarla uğraşmaktan gün boyu giremedim
öncelikle püsküüt ve rabişi tebrik ederim gayet güzl kilo vermişsiniz
brnkya ben doğum kilolarının ilk kısmını doğumdan 7 ay sonra diyetisyen eşliğinde 3 ayda 13 kg olarak kalan kısmını da bebek 19 aylıkken memeden kestiğimde şubat 10 dan beri 10 kg olarak verdim ama hala 1. doğumdan önceki kiloma gelemedim o biraz hayal gibi zira 55 kg idim şimdi hedefim ilk 65 kg şu an 69 kg yum artık bakalım haziran sonuna 65 in altına inmek niyetim
menüme gelince
sabah
2 kaşık patatesli yumurtalı omlet
1 dilim çavdar ekmeği
6 zeytin
ara yok
öğlen
1 dilim börek
ara yok
akşama
1 kepçe mercmek çorbası
1 tabak kuru kabak kavurması
çocuklara patatesli börek ve elmalı pasta yaptım ama yemeyi düşünmüyorum
su biraz az oldu spor maalesef yok evin içini toparlama çocukların peşinde koşma harici haftasonu katılımım çok değil haberiniz ola
brnkya merhaba... benim doğumum üstünden 10,5-11 ay geçti maalesef ben doğumdan sonra 10 kilo aldım belki daha fazla 83 kiloya çıktım sonra 6. ayımda kadınlar kulübüne geldim 5. takıma üye oldum işte o zamandan bu zamana anca 76 oldum... ben fazla kilolu hamile olmama çok güvenerek nasıl olsa 4-5 kilo fazlam var diyerek hep yedim yedim yedim şiştim valla hiç akıllıca davranmadım bide kendime güveniyordum ne olacak bu kilo yapışık kilo değil hemen veririrm diyordum ama bende öyle olmadı bir türlü iştahıma nefsime gem vuramadım hiç diyetlik beslenemedim... tatlı ihtiyacımı bir türlü doğal yollarla gideremedim... tabir yerinde olacaksa çok eşşeklik yaptım şimdi pişmanım... şu nefsime bi gün gem vuruyorum ertesi gün kendimi kandırıp bişiyler yiyorum... spor işimde düzene girmedi... normalde düzenli spor yapan biriyim ama işte insan bebekli olunca engeller çıkabiliyor...demem o ki sen daha hazır yolun başındayken beslenmene dikkat et keşke ben senin gibi 3 aylıkken aklım başımda olsaydı... Şimdi işte yiye yiye zayıflamaya çalışıyorum... sağlıklı şeyler yesem valla bazen hem dondurma hem çikolata ikisi aynı gün bile oluyor maalesef...Bi de size bi sorum olacak: ben doguma 92 kilo gittim simdi 78 küsür kiloyum yani üç aydir 12-13 kiloluk bi kaybim var ama zaten dogum yaptigim ilk haftada tartilmistim o zaman da 79 dum yani ben uç aydir hic kilo vermemisim beslenme seklil buraya yazdigim menulerle ayni belki bi dilim fazla ekmek yiyodum o kadar,bi de iki gundur tatli yemiyorum ama dogum yapmis arkadaslara da boyle mi oldu,aylarca benim gibi hep ayni kiloda duran oldu mu acaba?korkuyorum bu kiloya yapisacam diye.
herkese selamlar!... Dün akşam hiç hesapta olmayan bir misafirliğe gittik hiçte hoşlanmam ama spotane gelişti işte... neyse gelincede kızımı uyuttum falan sonra bende uyudum dün ki menümü yazamamıştım şimdi hemen yazayım birazdan da bize misafir gelecek
dünkü menüm:
sabah:
yulaflı yoğurt içine elma doğradım
öğlen:
1 servis kaşığıyla tavuk sote
1 servis kaşığıyla pilav
ara:
10 civarı çilek
akşam:
2 yk pilav
4 yk kadar çorba(tarhana)
biraz haşlanmış et(pilavın yanına eşlik etsin diye)
yarım kase yoğurt
misafirlikte:
1 kase ama en küçük kaseden hurma tatlısı(hurmalar haşlanıyormuş ve az tereyağında pişmiş yumurtanın karışımından oluşuyormuş)
bugun ki menü:
sabah:
1 dilim ekmek
biraz kaşar peyniri
4 zeytin
1tatlı kaşığı bal ve eşliğinde yenilecek kaymak
öğlen:
1 dürüm çiğ köfte
ayran
akşam:
henüz yemedik ama;
ızgarada köfte
yanına ayran
muhtemelen 1,5-2 dilim kadar ekmek yerim
bir ara yapar mıyım bilmiyorum yaparsam elma veya çilek yerim
su şu ana kadar 2 litre oldu
spor:
öğlen orta tempoda 45 dakika yürüyüş yaptım
öğünlerin arası çok uzun değil mi :26:
canm ben hiç hatırlamıyom 7 yıl oldu.
ara öğünde yapsan
kuru kabak ilkez duyuyorum.canm ben tek çocukla zorlanıyorum.şuan kitap okutuyorum.bi yandan yazıyorum. menün çok karbon mu olmuş :26:
menüm
sabah yarım dilim kk ekmek domat peynir
ara 1:yarım elma
ara2: 10 tane fıstık
öğle: fırında yağsız 4 köfte ve 8 kabak 1 dilim kk ekmek 2 bardak ayran
ara çay bardağı sütlü kahve-4 çilek
akşam 1 tabak kabak yemeği 1,5 dilim kk ekmek 5 kaşık yoğurt
ara 1 dilim kavun (küçük kavunlardan)
su tamamlanmak üzere spor 45 dakika koşu+yürüyüş
menün güzel ancak akşam yemegın çok geç saatte.....Selamlar menumu yazayim
Akşam 20.30 : tavuklu mantar sote,1 dilim tam bugday ekmegi coban salata 1 kase yogurt
Gunun geri kalaninda ne yapacagim bu sefer belli oldugu icin simdiden yazdim menumu.
Menumude yazayim
2 bucuk litre su
brnkya ben doğum kilolarının ilk kısmını doğumdan 7 ay sonra diyetisyen eşliğinde 3 ayda 13 kg olarak kalan kısmını da bebek 19 aylıkken memeden kestiğimde şubat 10 dan beri 10 kg olarak verdim ama hala 1. doğumdan önceki kiloma gelemedim o biraz hayal gibi zira 55 kg idim şimdi hedefim ilk 65 kg şu an 69 kg yum artık bakalım haziran sonuna 65 in altına inmek niyetim
menüme gelince
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
6 zeytin
ara yok
öğlen
1 dilim börek
ara yok
akşama
1 kepçe mercmek çorbası
su biraz az oldu spor maalesef yok evin içini toparlama çocukların peşinde koşma harici haftasonu katılımım çok değil haberiniz ola
herkese selamlar!... Dün akşam hiç hesapta olmayan bir misafirliğe gittik hiçte hoşlanmam ama spotane gelişti işte... neyse gelincede kızımı uyuttum falan sonra bende uyudum dün ki menümü yazamamıştım şimdi hemen yazayım birazdan da bize misafir gelecek
dünkü menüm:
sabah:
yulaflı yoğurt içine elma doğradım
öğlen:
1 servis kaşığıyla tavuk sote
1 servis kaşığıyla pilav
ara:
10 civarı çilek
akşam:
2 yk pilav
4 yk kadar çorba(tarhana)
biraz haşlanmış et(pilavın yanına eşlik etsin diye)
yarım kase yoğurt
misafirlikte:
1 kase ama en küçük kaseden hurma tatlısı(hurmalar haşlanıyormuş ve az tereyağında pişmiş yumurtanın karışımından oluşuyormuş)
bugun ki menü:
sabah:
1 dilim ekmek
biraz kaşar peyniri
4 zeytin
1tatlı kaşığı bal ve eşliğinde yenilecek kaymak
öğlen:
1 dürüm çiğ köfte
ayran
akşam:
henüz yemedik ama;
ızgarada köfte
yanına ayran
muhtemelen 1,5-2 dilim kadar ekmek yerim
bir ara yapar mıyım bilmiyorum yaparsam elma veya çilek yerim
su şu ana kadar 2 litre oldu
spor:
öğlen orta tempoda 45 dakika yürüyüş yaptım
öğünlerin arası çok uzun değil mi :26:
ara öğünde yapsan
kuru kabak ilkez duyuyorum.canm ben tek çocukla zorlanıyorum.şuan kitap okutuyorum.bi yandan yazıyorum. menün çok karbon mu olmuş :26:
menüm
Selamlar menumu yazayim
Menumude yazayim
2 bucuk litre su
menüme gelince
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
6 zeytin
ara yok
öğlen
1 dilim börek
ara yok
akşama
1 kepçe mercmek çorbası
menüm......
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği ile sıradan kahvaltı(peynır,2 adet zeytın,domates,çay)
öğle:
1 kase yoğurt
1 adet minicik kuru patlıcan dolması
1 kase mercımek çorbası
1 adet domates-biber
akşam:
3 y.k yeşil fasulye
3 y.k yoğurt
biber
spor:1 saat yürüyüş
su:içiyorum
1 kupa da yeşilçay içtim....
büşramm spor yapıldı mı?
Maalesef spor yok tugba abla baya bi yagmur yagdi adanaya kort kurumussa eger 10-11 arasi tenis oynarim
5 gıda grubu tamamdır!
Meyveyi de mutlaka ye, ihmal etme lütfen..
Su süper!
Oh bee dun kunefeden dolayi yorum yapmamistiniz menume mutlu oldum simdi :) pekalaa bir elma yicem birazdan
kuru kabak canım geçen yazdan annem kurutmuştu köy kabağı büyük olanlardan onları haşlıyorsun piyazlık soğanla beraber pişiriyorsun üzerine yoğurt mantar gibi oluyo çok severim benöğünlerin arası çok uzun değil mi :26:
ara öğünde yapsan
menüm
Teşekkürler toplightcım..
Nazar mı değdirdim? Bugün mönü havalanmış.. havalandığı yerden de bir dilim börek kapmış..
Meyve... eksik.
Yoğurt/süt...eksik.
Et de yok ama mercimek ve yumurtadan protein ihtiyacını karşılamışsındır..
Öğlen yediğin börek de patateslidir mutlaka.. Sabah ve öğlen patates akşam mercimek.. Biraz karmaşa olmuş sanki.. Akşam yemeğinde inşallah aklına kocaman bir kase salata yapmak gelir de birz barsakların rahatlar... :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?