Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba,sorumu cevapladigin icin coookkk tesekkur ederim oncelikle :)
Ben de hamileligim sirasinda tam 28 kilo aldim :) yerken iyiydi ama simdi cok pismanim sanirim emzirmekle ya da anne sutuyle fakan zayiflanmiyor,illa ki dikkatli ve kısıtlı beslenmek gerekiyor.
menune gelince oglen borek var ama bence hicbir sıkıntı yok cunku bi tek kalorili yemek borek olmuş o da bir dilimcik :)
Senin de benim gibi ara ogunlerin yok çocukla cok zor oldugu icin anliyorum :) afiyet olsun :)

Karbonhidrat gurubu fazla bana göre..
İki günün ortak özelliği ise sebzenin hiç olmaması.
Hiç değilse öğünlerin yanında domates, salatalık veya salata olabilirdi, diye düşünüyorum..

Selam yoldaş :) yoldaş dedim cunku sende kendimi gordum malesef :) ben de tatli ihtiyacina cozum ariyorum inan bu sabah kafami kesme şeker kavanozuna sokmak istedim :) at gibi şeker kemirecem yAni o dereceyim :) ben eskiden de tatliya duskundum ama simdi bebegime az da olsa sut sağıp veriyorum sanirim bu yuzden dayanilmaz bi istek duyuyorum tatliya.,
sorumu cevapladigin icin cookk tedekkur ederim,güc de olsa uzun da sürmüş olsa maşallah iyi kilo vermissin umarim kalan kilocuklarin da hemen gider :)

Beş besin gurubu da tüketilmiş. Tebrikler..
Eğer meyve yedikten sonra acıkıyorsan, meybeyle beraber az da olsa protein tüketmeye çalışabilirsin.. Bi'lokma peynir, ½ bardak süt gibi..
Sebebi de şu; meyvedeki şeker kanımıza hızla karışır. Bunu duyan pankreas kandaki şekeri dengelemek için insülin salgılar.
Bu faaliyeti duyan beyin de acıkma sinyali gönderir.

selam arkadaslar menumdeki aksam yemegi saatim cok gec farkindayim nasil cozecem bu durumu bilmiyorum hatta itiraf ediyim ki bugun aksam saatini biraz geri cekmeye calistiysam da başarili olamadim
araögun yiyemiyorum yeni anneyim ya biraz çömezlik var :) çocukla ugrasiyorum tum gun ve yalnizim annem ya da kayinvalidem de yok ( olsalar daha mi iyiydi tartisilir) iki dakka firsat bulursam yemek mi yiyim yoksa uyuyum mu diye düsunurken uyuyakaliyorum :)))
yani hayatim düzene girmedi tam olarak,eleştirilerinizi dikkate alacagim insallah yarin bir ara ogun ve 19.00 yemek yerim :)

Püsküüt yaşam koçum olmalısın :)

Çookk teşekkur ederim soylediklerini uygulamaya çalisacagim zamanla kendimi daha da disiplin altına alabiecegim sanirim buranin da yardimiyla...

Unutmuşum takımın ne olduğunu.. Cevap yaz yaz bitmedi..
Çok zaman alıyormuş sahiden..

sabah

1 tane ev poaçası

ara öğün
3 kayısı
1 şeftali

öğlen
1 kase yoğurt
1 tabak nohut

akşam

1 dilim ekmek
1 dilim peynir

su
içtim

spor
nbtteyim
yapamadım

Belki mecburiyetten yedin bilemiyorum ama 1 poğaça 3 dilim ekmek ediyor, aklında olsun..
Çeşit olarak eksik beslenmişsin.
Sebze yok.
Et yok.
Karbonhidrat çok.
Taze fasulyenin içinde et varsa mesele yok. Yumurta da yediğin için protein tamamdır.
Meyve yok ki çok önemli. Özellikle de lif yoğunluklu meyveleri tüketmeye özen göstermeliyiz. Hele bu mevsim adeta bir meyve cenneti.. Ananas ve karpuz mesela..
Bunun dışında sorun yok.
Ben ara/ana öğün kavramına hiçbir zaman takılmadım.
Ana öğün doyurucu ise ara öğün sadece kalori fazlası, diye düşünüyorum.
Ama eğer bütün öğünler az porsiyonlu ise -benimkiler gibi- o zaman sık sık yenilmesinde bir sakınca yok.

Meyve sen de yememişsin.
Fasulyede kıyma var mıydı?
Gerçi mercimek de faydalı protein içeriyor..

Çok fena kaptanım..
---
Oh bee dun kunefeden dolayi yorum yapmamistiniz menume mutlu oldum simdi :) pekalaa bir elma yicem birazdan
---
Afiyet olsun, can olsun, kan olsun..

Çok ama çok sağlıksız bir beslenme.

Arkadaşlar tamam ilk amacımız kilo vermek olabilir.
Ancak lütfen ama lütfen aklınızdan şunu çıkartmayın:
Öncelikle sağlıklı olmak zorundayız. Öncelikle sağlıklı olmak için elimizden geleni yaptığımızdan emin olmalıyız.
Böyle sağlıksız beslenirsek eğer bırakın metabolizmamızın mahvolmasını, bırakın kas yoğunluğunu kaybetmemizi..
bakın bunları çok önemli olduğu halde bırakın diyorum..
Arkadaşlar, peki bağışıklık sistemimiz ne olacak?
Bizi nasıl koruyacak çeşitli hastalıklardan?
Lütfen 5 gıda gurubunu tüketip tüketmediğinizi gün içinde kendinize sormayı alışkanlık haline getirin.

Püsküüt yaşam koçum olmalısın :)
Benim azım karar çoğum zarardır sevgili brnkya..
Güzel düşüncen için teşekkür ederim..

kızlar naparsınız? bir bakayım dedim eski takımıma neler yapıyorlar diye... püsküütün yorumunu gördüm ilk önce.. Dedim ki şükür yarabbi tam zamanında mezun olmuşum. yoksa yorumlarından böyle kaçardım :83::83::83:

5 haftada takımıma püsküttün yorumlarına karşı bağışıklık kazandırmalıyım...

dogru soze ne denır cok haklısın püsküütt yarından ıtıbaren eskı duzenıme donus yapıcam...

Günaydın 5. takımcım.
Öncelikle annelerinizin sonra da sizlerin Anneler Günü'nüz kutlu olsun..

Belki senin takımla finali yaparım chentiqcim.. Final haftam diye de yorum falan yapmam.. Ne güzel olur. Sen sağ ben selamet..

dogru soze ne denır cok haklısın püsküütt yarından ıtıbaren eskı duzenıme donus yapıcam...

5. Takımda 2. Gün Mönüm:

Dikkat! Ana öğün yemiyorum. Bütün öğünler ara öğün kıvamında.

08:45 Probiyotik yoğurt (110 ml)

11:00 1 dilim ekmek, 1 parça tulum peyniri, 2 tane acı biber

14:00 80 gr. ton balığı, 1 tane domates (fesleğen, kekik ve nane ekleyerek)

16:00 1 dilim ananas, ½ bardak süt

18:30 2 tane mücver (fırında pişmiş), 2 yemek kaşığı yoğurt

20:30 2 tane minik salatalık, 1 parça tulum peyniri, 1 tane light mısır krakeri

22:00 1 dilim ananas, ½ bardak süt

3 lt. su
2 kupa yeşil çay
6 Hazirana kadar spor yasak. (uyduruk yürüyüşümü yazmamaya karar verdim)

SONUÇ: Kilo vermedim. Dünkü kilom geçerli. (61,1) Demek ki yarın kilo vereceğim. Cumadan bu yana toplam 200 gr. verdim.

günaydınlarrrrrrrrrrr

hepinizin Annelerinin ve sizlerin anneler günü kutlu olsun......

gamze-dilek: canlar inşallah sınavınız iyi geçmiştir......gamze zaten piyasa da yok...

püsküüt: bağışıklık sistemi çok önemli gerçekten..maalesef kilo verecegız dıye bunları unutuyoruz.....çok önemli hastalıklar bağışıklık sistemı çöktüğü için meydana geliyor...

benim menümde ki et eksikliği için şunu söyleyebılıırm.....evde her zaman pişmediği için tüketemedıgım zamanlar oluyor ama ben bundan sonra kırmızı et yiyemezsem yeşil mercimekten almaya çalışacağım vitamını.....hatırlatman için tşkler

rabiş: cnm sen o komşuları dinleme bir daha

Menüyü görünce yorum yapmadan geçmemeye karar verdim. Menü gayet güzel görünüyor ama bu kadar az yersen biryerden patlak verir diye düşünüyorum. Ana öğünler çok önemli. Özellikle kahvaltı. Senin menüde kahvaltı göremedim Püsküüt'çüm. Bide akşam saat 19:00 dan sonra hiç bişey yemesen senin için çok daha iyi olur. Dayanamam acıkırım dersen inanmam çünkü istersen yapabilirsin biliyorum. Çok az bir kilon kalmış. En kısa sürede verebileceğini biliyorum ama ekstradan kalori harcaman lazım. Spor neden yasak bilmiyorum ama yürümek en güzel spor bence.

günaydınnnnnnnnnnnn...

anneler gününüz kutlu olsun kızlar.
inşallah en kısa zamanda Rabbim bizlerede bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…