Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya şimdi ne düşündüm..
Ben Cumadan bu yana bir sürü mönü okudum, bir sürü yorum yaptım..

Şimdi sorarım size.. Kaç mönü beğendim ki ben?

Sabredin arkadaşlar.. 4 gün sonra benden kurtuluyorsunuz..

Hatta yarından itibaren daha az mönüye yorum yapmaya karar verdim. Vallahi kendim sıkıldım eleştiri yazmaktan..

bence guzel noktalara degınıyorsun püsküüt yanlısı dogruya cevırıyorsun benım menuler yanlısta olsa sen bana yorum yap

aksam salata olsa olurmuydu peki ??
rabyascım..
Sihirli bir değneğim olsaydı eğer.. kahvaltından sonra şunları önerebilirdim..

1- Ara öğün olarak tükettiğin meyvelerin yanına bir bardak süt.

2- Akşam yemeği olarak kocaman bir kase yeşil salata (hatta ıspanak da ekleyebilirsin içine), salatanın içine minik doğranmış haşlanmış tavuk göğsü veya ton balığı.
Salatanın yanında da bir kase yoğurt.

Ohhhh süper olurdu o zaman işte..

hımmmmm anlamadıgım su ki neden meyvelerın yanına süt??

bence guzel noktalara degınıyorsun püsküüt yanlısı dogruya cevırıyorsun benım menuler yanlısta olsa sen bana yorum yap
Tamam rabyascım.. yeter ki sen iste.. Sana Cuma gününe kadar yorum yapmaya devam edeceğim.

Benden yorum isteyen mönüsünün altına yazsın lütfen.. Kendimce bildiğim doğruları anlatayım derken kimsenin moralini bozmuş olmayayım.. BU yarışmanın kurucusu olarak isteyebileceğim ve yapabileceğim en son şey bıu olur çünkü..

ağzım açık okudum sadece.....ne kadar doğru bir tespit.....

bu cuma guzel bıtecek ınsallahhhhh

inşallah

Yahuu cok cıddyım daha fit olmam lazm :)) Benı de alın takımaaa len :) Arada kaynasam guzel olmaz mıı :))

yok sen uzaktan izle

ne kadar kötü besleniyoruz değil mi?
normal yaşamında sağlıklı beslenenlere hastayım zaten:26: kültürüm de yok ki sağlıklı beslenme... benim kabahatım yok.hazır yanımdayken ben suçu direk anne-babama atayım....neden bol yeşillikler-sebzeler içinde büyütmemişler beni...
bazı besinleri mutfağımızdan uzaklaştıramadığımız sürece yanlış beslenmenın önü kesilmez gibi geliyor bana.....
ve yenı tatlara açık olmalıyım-z....

tesekkurlerrrrr püsküücümmm

Sevgili cornella anne babaya dıl uzatmaa litfen , ben nye senn gibi deılım hı :))

Dogru goruyorsun canm :)) İşim gücüm yemek pasta tariflerine bakmak ve yapmak :) 50 kıloyum cnm ama kovma beniii litfeen :))
ahh ahhh bende cok bakardım yapardım paylasırdım sonra fidan gibi ben dubaya döndümmmmm yok abarttım ya o kadar degıllll sımdı yapıyorum ama genelde yedırıyorum ucundan azıcık ben yıyorum kalanını konu komsuya dagıtıyorummm guzel tarıflerım vardırrr 50 kg oda ne boyun kac senın ablan gıbıysen gercekten cık dısarıııııı
Daha önce nedenini açıklamıştım.. :13:
Ha'di bakalım sana ödev.. Bahsi geçen mesajı bul..
bahsi gecen mesajı bulamadım ama sebebını buldum püsküütt ilk kez duydum ve sasırdımm... an ıtıbarıyle uygulamaya koyacagımmm meyve yanına protein yag yakıyormus sut yada yogurt tuketılebılır tuttum bunu

Son düzenleme:

Corniii boyum kac kz benmm :)) Vala canmm 1.65 ya da 1.66 fln olması lazm :) Ben mınyonum ablam irii hehe :))

Ben meyvelerı kucuk kucuk dogruyorum yogurdun içine sora da bı guzel yıyorum yag mı yakıomus bılmeden yaglarımı yakmısım baaaaak :)) Ben de yapıyorum ev arkadasm sılıp supuruyo :)

ne kadar güzel noktalara değinmişsin..ne güzel bir tablo hazırlamışsın püsküüt..bizi gerçeklerle yüzyüze getirdin..koca 2 ay geçmiş ve ben 1 kilo vermişim
feci gerçektende...

ben asla yorumlarından sıkılmıyorum canım hatta tecrübelerinden faydalanmak, yorumların hoşuma gidiyor..
daha az değil daha çok yorum isteriz püsküütttt

mrb brnkya ben de takımda emzikli olan var mı diye mesaj gönderecektim ki msjını okudum,ben de şubatta doğum yaptım 52 ile hamile kalmıştım 69 ile doğuma girdim, doğumdan sonra 62 oldum epey sabit kaldi kilom. Ama ne iştah gelsin tatlılar gitsin kompostolar artık dikkat ediyorum nihayet 61e düştüm.Hedefim eski kiloma dönmek hamile kalmadan önceki ve hamileliğin başındaki resimlere bakıyorum ve ne kadar inceymişim diyorum halbuki o zmaan bile kendimi kilolu hissederdim ne salakmışım m

nasıl besleniyorsun ? spor falan yapıyor musun? kilo vermek için erken diyorlar ama ben dayanamıyorum çok şükür sütüm yetiyo ben sadece sütün besleyiciliği etkilenir mi acaba diye bir tereddutteyim :26:

Valla seni gordugume cok sevindim nedense :) ben hamileligimde 27 kilo aldim dogum yaptigim hafta 13 kilo gitmisti ama sonra bir gram veremedim üç aydır.14 kilo fazlam var su an..ben sütümü sagiyorum gogus ucumdan dolayi,hem anne sutu hem mama veriyorum yarı yarıya diye düşünelim..sen sadece anne sutu verdigin icin çok avantajlisin cunku ciddi kalori kaybediyosun,spor yapmiyorum yapamiyorum,spor aleti salonumun ortasinda duruyor ama ustune cikacak zaman yok,zaman buldugumdaysa halim yok..bana da bikac kisi daha erken dedi,6 ay kilo vetmeyi falan unut dediler ama ben bir an evvel eski halime donmek istiyorum..çok sıkı tutup birileriyle hareket etmezsem basaramayacagim ben bu isi lutfen birbirimizi gaza getirelim tek ihtiyacim olan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…