- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.101
Yahuu cok cıddyım daha fit olmam lazm :)) Benı de alın takımaaa len :) Arada kaynasam guzel olmaz mıı :))
Ya şimdi ne düşündüm..
Ben Cumadan bu yana bir sürü mönü okudum, bir sürü yorum yaptım..
Şimdi sorarım size.. Kaç mönü beğendim ki ben?
Sabredin arkadaşlar.. 4 gün sonra benden kurtuluyorsunuz..
Hatta yarından itibaren daha az mönüye yorum yapmaya karar verdim. Vallahi kendim sıkıldım eleştiri yazmaktan..
rabyascım..aksam salata olsa olurmuydu peki ??
rabyascım..
Sihirli bir değneğim olsaydı eğer.. kahvaltından sonra şunları önerebilirdim..
1- Ara öğün olarak tükettiğin meyvelerin yanına bir bardak süt.
2- Akşam yemeği olarak kocaman bir kase yeşil salata (hatta ıspanak da ekleyebilirsin içine), salatanın içine minik doğranmış haşlanmış tavuk göğsü veya ton balığı.
Salatanın yanında da bir kase yoğurt.
Ohhhh süper olurdu o zaman işte..
Tamam rabyascım.. yeter ki sen iste.. Sana Cuma gününe kadar yorum yapmaya devam edeceğim.bence guzel noktalara degınıyorsun püsküüt yanlısı dogruya cevırıyorsun benım menuler yanlısta olsa sen bana yorum yap
duygucum ben senı elosanın mutfagında goruyorumm yapıp yıyorsun ve hala fitsen lutfen cık dısarıııııı
cornellacım teşekkürler..
Amacım tam olarak buydu.. Belki içinizden bilmiş bilmiş konuşuyor, diye düşünenleriniz vardır.. Lütfen böyle değerlendirmeyin.. Dile kolay 6 senedir buralardayım.. Ama yarışmacı ama yarışma denetçisi olarak.. Bu geçen uzun zaman diliminde sadece kendi tecrübelerim değil, birçok arkadaşımının da tecrübelerini izleme şansım oldu..
Zayıflama yolunda yaptığımız hatalardan biri de bu..
Bir hafta alıyoruz, sonra aldığımızı vermeye odaklanıyoruz. Ama bu arada unutuyoruz biz ne zaman başladık, ne kadar sürede nasıl yol aldık. Hedefimiz ne? Bu hedefe ne zaman ulaşmak istiyoruz?
Aslında bu konuda basit bir matematik kurarsak, yürüdüğümüz yolu daha netleştirmiş oluruz. Kendimize çeki düzen verme imkanımız, dolayısı ile de kaçamak yapma haklarımız vs.. her şey düzene girer.
Soru 1: Ben kaç kilo olmak istiyorum?
Soru 2: Bu kiloya ne zaman ulaşmak istiyorum?
Soru 3: Sağlığımı tehlikeye atmadan ayda kaç kilo verebilirim?
İşte bu üç soruyla haftalık ve aylık hedefleri belirlersek bu zayıflama yolunda daha azimle yürüyeceğimize inanıyorum.
bu cuma guzel bıtecek ınsallahhhhh
Yahuu cok cıddyım daha fit olmam lazm :)) Benı de alın takımaaa len :) Arada kaynasam guzel olmaz mıı :))
Ya şimdi ne düşündüm..
Hatta yarından itibaren daha az mönüye yorum yapmaya karar verdim. Vallahi kendim sıkıldım eleştiri yazmaktan..
Tamam rabyascım.. yeter ki sen iste.. Sana Cuma gününe kadar yorum yapmaya devam edeceğim.
Benden yorum isteyen mönüsünün altına yazsın lütfen.. Kendimce bildiğim doğruları anlatayım derken kimsenin moralini bozmuş olmayayım.. BU yarışmanın kurucusu olarak isteyebileceğim ve yapabileceğim en son şey bıu olur çünkü..
hımmmmm anlamadıgım su ki neden meyvelerın yanına süt??
ağzım açık okudum sadece.....ne kadar doğru bir tespit.....
inşallah
yok sen uzaktan izle
ne kadar kötü besleniyoruz değil mi?
normal yaşamında sağlıklı beslenenlere hastayım zaten:26: kültürüm de yok ki sağlıklı beslenme... benim kabahatım yok.hazır yanımdayken ben suçu direk anne-babama atayım....neden bol yeşillikler-sebzeler içinde büyütmemişler beni...
bazı besinleri mutfağımızdan uzaklaştıramadığımız sürece yanlış beslenmenın önü kesilmez gibi geliyor bana.....
ve yenı tatlara açık olmalıyım-z....
ahh ahhh bende cok bakardım yapardım paylasırdım sonra fidan gibi ben dubaya döndümmmmm yok abarttım ya o kadar degıllllDogru goruyorsun canm :)) İşim gücüm yemek pasta tariflerine bakmak ve yapmak :) 50 kıloyum cnm ama kovma beniii litfeen :))
bahsi gecen mesajı bulamadım ama sebebını buldum püsküütt ilk kez duydum ve sasırdımm... an ıtıbarıyle uygulamaya koyacagımmm meyve yanına protein yag yakıyormus sut yada yogurt tuketılebılır tuttum bunuDaha önce nedenini açıklamıştım.. :13:
Ha'di bakalım sana ödev.. Bahsi geçen mesajı bul..
Sevgili cornella anne babaya dıl uzatmaa litfen , ben nye senn gibi deılım hı :))
ahh ahhh bende cok bakardım yapardım paylasırdım sonra fidan gibi ben dubaya döndümmmmm yok abarttım ya o kadar degıllllsımdı yapıyorum ama genelde yedırıyorum ucundan azıcık ben yıyorum kalanını konu komsuya dagıtıyorummm guzel tarıflerım vardırrr 50 kg oda ne boyun kac senın ablan gıbıysen gercekten cık dısarıııııı
bahsi gecen mesajı bulamadım ama sebebını buldum püsküütt ilk kez duydum ve sasırdımm... an ıtıbarıyle uygulamaya koyacagımmm meyve yanına protein yag yakıyormus sut yada yogurt tuketılebılır tuttum bunu
Corniii boyum kac kz benmm :)) Vala canmm 1.65 ya da 1.66 fln olması lazm :) Ben mınyonum ablam irii hehe :))
ahh ahhh bende cok bakardım yapardım paylasırdım sonra fidan gibi ben dubaya döndümmmmm yok abarttım ya o kadar degıllllsımdı yapıyorum ama genelde yedırıyorum ucundan azıcık ben yıyorum kalanını konu komsuya dagıtıyorummm guzel tarıflerım vardırrr 50 kg oda ne boyun kac senın ablan gıbıysen gercekten cık dısarıııııı
bahsi gecen mesajı bulamadım ama sebebını buldum püsküütt ilk kez duydum ve sasırdımm... an ıtıbarıyle uygulamaya koyacagımmm meyve yanına protein yag yakıyormus sut yada yogurt tuketılebılır tuttum bunu
heeeee desene yaaa bayagı mınyonmusun ablandannnn bak neymıs ablan yemıs kocaman olmus sen az yemısın kucuk kalmısınnnnnlatife ediyorum cancazımmm
5 gurup tamamdır..
Sadece küçük bir not iletmek istiyorum tatlım..
Malum tarhana çorbası içeriğinde un var..
Bu tür bir çorba yiyorsan ekmek yememeye çalış.. Bu mönün için demiyorum. Zaten yarım kase yemişsin.. Genel bir hatırlatma olarak değerlendirirsen sevinirim.
Ya şimdi ne düşündüm..
ben 30 yaşindayim,edebiyat ogretmeniyim,ama su an calismiyorum.geçen haziran ayinda hamile kaldim ilk bebegim,hamileligim boyunca çalişmadim yiyip içip yattim :) şubatta dogum yaptim sezeryan ve 3 aylik bi kizim var.anne sütü cok icmiyor mama agirlikli besleniyor ama yine de az da olsa anne sutu aliyor o yuzden ben daha dikkatli bi diyet programi uygulayacagim aslinda pek diyette sayilmaz,yeterli ve dengeli beslenme+spor+bol sıvı
İstanbulda yaşiyorum evlenip buraya yerlestim iki yildir evliyim,mutluyum cok şükur :)
an itibariyle 78.6 kiloyum arkadaslar duyrulur :) hedefim 64 . Eger bu hedefime tez zamanda ulasabilirsem biraz daha devam edicem cunku ben de hepiniz gibi zayifken cok guzeldim :)) boyum uzun ve su an toparlak durmuyorum ama etrafimdaki herkes+ kocam kilolarimin farkinda.kendi kendime yapamiyorum bu işi sizin de yardimlarinizla basaricam insallah ve bu grup icin de elimden geleni yapicam.
Not: profiterol yemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?