- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.121
mrb brnkya ben de takımda emzikli olan var mı diye mesaj gönderecektim ki msjını okudum,ben de şubatta doğum yaptım 52 ile hamile kalmıştım 69 ile doğuma girdim, doğumdan sonra 62 oldum epey sabit kaldi kilom. Ama ne iştah gelsin tatlılar gitsin kompostolar artık dikkat ediyorum nihayet 61e düştüm.Hedefim eski kiloma dönmek hamile kalmadan önceki ve hamileliğin başındaki resimlere bakıyorum ve ne kadar inceymişim diyorum halbuki o zmaan bile kendimi kilolu hissederdim ne salakmışımm
nasıl besleniyorsun ? spor falan yapıyor musun? kilo vermek için erken diyorlar ama ben dayanamıyorumçok şükür sütüm yetiyo ben sadece sütün besleyiciliği etkilenir mi acaba diye bir tereddutteyim :26:
Sevgili yeni doğum yapmış anneler bende doğum yapalı 11 ay olacak neredeyse lütfen kendinize dikkat etmeye erken başlayın yoksa benim gibi yedikçe şişersiniz... Ben bir şey eklemek istiyorum... Ben hala aktif emziriyorum bebeğimi sütümün azaldığını gördüğüm zaman dilimi ise yürüyüş bandında günde 2-2,5 saat spor yaptığımda olmuştu(5-6 aylık gibiydi... )siz siz olun gereksiz abur cubur yemeyin sütün artması için bildiğiniz üzere bol su içmek gerisi hikaye... tatlı yemeye bi başlarsanız duramıyorsunuz hele bide tatlı düşkünüyseniz ben gibi yani...siz yolun başındasınız erken önlem almanız çok güzel...Valla seni gordugume cok sevindim nedense :) ben hamileligimde 27 kilo aldim dogum yaptigim hafta 13 kilo gitmisti ama sonra bir gram veremedim üç aydır.14 kilo fazlam var su an..ben sütümü sagiyorum gogus ucumdan dolayi,hem anne sutu hem mama veriyorum yarı yarıya diye düşünelim..sen sadece anne sutu verdigin icin çok avantajlisin cunku ciddi kalori kaybediyosun,spor yapmiyorum yapamiyorum,spor aleti salonumun ortasinda duruyor ama ustune cikacak zaman yok,zaman buldugumdaysa halim yok..bana da bikac kisi daha erken dedi,6 ay kilo vetmeyi falan unut dediler ama ben bir an evvel eski halime donmek istiyorum..çok sıkı tutup birileriyle hareket etmezsem basaramayacagim ben bu isilutfen birbirimizi gaza getirelim tek ihtiyacim olan bu
püsküüüt benim menülerimede yorum yapabilirsin memnun olurumDaha önce nedenini açıklamıştım.. :13:
Ha'di bakalım sana ödev.. Bahsi geçen mesajı bul..
püsküüüt yukarıda yazdığın önerileri deneyeceğim yeşil salatalı tavuklu ton balık güzel ... meyvenin yanına ben genelde yoğurt yiyordum aslında süt içmenin yağ yakımını hızlandırıp kilo vermeye yardımcı olduğunu okumuştum sanki:44::44::44::44:rabyascım..
Sihirli bir değneğim olsaydı eğer.. kahvaltından sonra şunları önerebilirdim..
1- Ara öğün olarak tükettiğin meyvelerin yanına bir bardak süt.
2- Akşam yemeği olarak kocaman bir kase yeşil salata (hatta ıspanak da ekleyebilirsin içine), salatanın içine minik doğranmış haşlanmış tavuk göğsü veya ton balığı.
Salatanın yanında da bir kase yoğurt.
Ohhhh süper olurdu o zaman işte..
püsküüüt bu tablo çok iyi oldu şöyle bi baktım 2 ayda 2 kilo vermişim el-insaf ne istiyorum nasıl yol gidiyorum hedefim nerde ben nerde ohohhhhhhhhh!... fena oldu şimdi aklımız azcık başımıza gelse iyi olur... Çok teşekkürler...
Ya şimdi ne düşündüm..
Ben Cumadan bu yana bir sürü mönü okudum, bir sürü yorum yaptım..
Şimdi sorarım size.. Kaç mönü beğendim ki ben?
Sabredin arkadaşlar.. 4 gün sonra benden kurtuluyorsunuz..
Hatta yarından itibaren daha az mönüye yorum yapmaya karar verdim. Vallahi kendim sıkıldım eleştiri yazmaktan..
bu arada sevgili püsküütün hazırladığı listeyi cepten girerek görme şansı elde ettim son 2 ayda en fazla kiloyu ben vermişimaşağı yukarı haftalık 750 gr gayet güzel bir sonuç bu şekilde gitmeye devam ederse haziran sonunda hedefime ulaşmış olacağım inşallah öyle olacak
jujum birickle ikimizin rekabetinde bu hafta biricik kazandı ama bende geride kalmaya çok niyetli değilim gerçi biricik benden 400 gr önde ben haftasonu tozuttum ama haftaiçi iyice dikkat edip sporumu yapıp kendime geleceğim gecemem belki ama ona yetişeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?