Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada beslenmem gun icinde duzensiz,mutlaka kahvalti yapiyorum ama oglenim boş geciyor genelde..akşamsa sut verdigim icin dikkat edip salata ve protein agirlikli besleniyorum,et balik tavuk salata yogurt yumurta humana still tea :) aklima geldikce su :)

Sevgili yeni doğum yapmış anneler bende doğum yapalı 11 ay olacak neredeyse lütfen kendinize dikkat etmeye erken başlayın yoksa benim gibi yedikçe şişersiniz... Ben bir şey eklemek istiyorum... Ben hala aktif emziriyorum bebeğimi sütümün azaldığını gördüğüm zaman dilimi ise yürüyüş bandında günde 2-2,5 saat spor yaptığımda olmuştu(5-6 aylık gibiydi... )siz siz olun gereksiz abur cubur yemeyin sütün artması için bildiğiniz üzere bol su içmek gerisi hikaye... tatlı yemeye bi başlarsanız duramıyorsunuz hele bide tatlı düşkünüyseniz ben gibi yani...siz yolun başındasınız erken önlem almanız çok güzel...

menüm:
kahvaltıdan önce:
1 elma
sabah:
1,5 yemek kaşığı kavurma
biraz kaşar peyniri
7 zeytin
1,5 dilim ekmek
öğle:
semizotlu salata
yoğurt
2 kaşık etli bulgur pilavı
ara.
magnum dondurma
akşam:
biraz tavuk haşlaması
yarım domates
maydanoz ve sumakla harmanlanmış soğan salatası
2 kaşık etli bulgur pilavı
ara:
sütlü neskafe
2 burçak bisküvi
su: fazlasıyla tamam
spor: 1 saat tempolu yürüyüş

püsküüüt yukarıda yazdığın önerileri deneyeceğim yeşil salatalı tavuklu ton balık güzel ... meyvenin yanına ben genelde yoğurt yiyordum aslında süt içmenin yağ yakımını hızlandırıp kilo vermeye yardımcı olduğunu okumuştum sanki:44::44::44::44:

Gunaydin kizlaar ben hasta oldum ühühüh sabahin 5inden beri zombi gibi dolasiorm evin icinde.midemi usutmusum su icsem midem bulaniyor kendmi lavaboya zor atiorum ( tarcin + karanfil cayi yaptim belki bulantiya iyi gelir diye ama icemedim onu da.kabuklu eksi elma yedim bidee.bana bi iki sey onerin size zahmeeet

5. Takımda 3. Gün Mönüm:

Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum. 6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.

08:30 Probiyotik yoğurt (110 ml)

10:50 2 yemek kaşığı menemen, 1 dilim ekmek

14:15 ½ kase çoban salatası

16:00 2 tane mücver (fırında), 1 yemek kaşığı z.yağlı patlıcan

19:00 2 tane biber dolması, 2 yemek kaşığı yoğurt

22:00 1 dilim ananas, ½ bardak süt

3 lt. su olmasına 1 bardak kala uyumuşum.. :26:
2 kupa yeşil çay.

SONUÇ: Bu mönüyle 200 gr. vererek 60,9 kilo oldum. Cumadan bu yana toplam 400 gr. gitti.

bilindiği üzere kilo verme yarışmasındayız ama geçen hafta sen dahil hemen hemen hepimiz kim kaç kilo alır yarışmasındaymışcasına kendimizden geçtik... böyle bir sonuç karşısında 1. ve 3. takımları nasıl yorumlayacağımı bilemiyorum. normalde en çok vereni birinci yaptığımız bu yarışmada malesef ki böyle bir durumla karşılaşamadık...

ilk takımın üyeleri bahar rehaveti amannnn saldım çayıra edası ile kilo vermek bir yana kilo aldıkları için sonuç belli değil...
1. takım
ZES ( 75,70 / 76,30 / 600 gr aldı :125:
dalin26 ( 75,60 / 76,50 / 900 gr aldı :125:

ikinci takımda haftalardır kana kan devam eden rekabet biriciğin ani bir atağı ile liderlik koltuğunu kapması ve şahnurum aaaa hani benimle yan yana diz dize koşacaktın ayıp olmuyomu yolun yarısında bırıktın beni dedi ama biricik bi kerem blöf yaptım ben yemeseydin çekilde galibiyetimi kutlayayım dedi...
2. takım
toplight ( 69,80 / 69,20 / 600 gr verdi
biricikoglumertug ( 69,80 / 68,80 / 1000 gr verdi

üçüncu takım birinci takımdaki gibi aldım verdim ben seni yendim diyemedi... mehter marşı gibi bir adım ileri iki adım geri gitmek bizim prinsibimiz olmaz öyle her hafta ver ver boy mu buldunuz uleyynnnnnn dedi ve ikiside kilo aldı.. bu durumda sonuç belli değil.
3. takım
birsen-deniz ( 63,40 / 64,00 / 600 gr aldı :125:
aysunayy ( 63,30 / 63,50 / 200 gr aldı :125:

Mönümü yazdım kaçıyorum..
Mesajları dönüşte cevaplayacağım..
Bu arada herkese günaydın..

günaydınlarrrr

püsküüt lütfen benim menülerime yorum yap canım ben dünü yazmayacağım çünkü biraz düzensiz oldu çok kötü idi ama söz hafta içi telafi edeceğim

jujum gene güzel tespitlerde bulunmuşsun
bu arada 300 gr hedefini daha şimdiden 400 gr olarak geçmişsin bile darısı başımıza ben işyerinde listeyi göremedim sanırım yasaklı sınıfına giriyor akşam eve gidince bakacağım
büşraa canım geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin umarım kekik kaynatıp iç canım iyi gelir midene

vavvvvvvvvvv geçmişi oku oku oku bitmedi....

püsküüt farkını görmüş bulunduk allahtan ben yoktum da menülerimi yazmadım yerin dibinde bir yer bulurdum kesin... valla utandım kendimden.. iyice motivasyonum düşmüştü çünkü artı çıktıkça.. ama sabah sabah geçmişi okudukça yeniden azim geldi gibi hissettim ...

malesef sabah 2 tane kurabiye yemiştim ama bu yediğim kurabeyiler cumaya kadarki son kaçamağım olacak söz veriyorum....

bu arada bugün regli oluyorum sanırım.. sanırım değil olucam galiba nişanını gördüm çünkü ... regli olmanın verdiği şişlik ve kendini duba gibi hissetme duyguları ile baş etmeye çalışıyorum...

bu arada sevgili püsküütün hazırladığı listeyi cepten girerek görme şansı elde ettim son 2 ayda en fazla kiloyu ben vermişim aşağı yukarı haftalık 750 gr gayet güzel bir sonuç bu şekilde gitmeye devam ederse haziran sonunda hedefime ulaşmış olacağım inşallah öyle olacak
jujum birickle ikimizin rekabetinde bu hafta biricik kazandı ama bende geride kalmaya çok niyetli değilim gerçi biricik benden 400 gr önde ben haftasonu tozuttum ama haftaiçi iyice dikkat edip sporumu yapıp kendime geleceğim gecemem belki ama ona yetişeceğim

valla biricikle olan rekabet işi ikinizede yaradı.. sen birinci biricik ikinci olmuş baksana...

bu hafta rakip yapmadım kimseyi haftaya düşünürüz artık....

Günaydın arkadaşlar, iyi bir hafta diliyorum...

5. takım arkadaşlarım meraktan ölmüştür, bir haber veremedim diye diye geçirdim hafta sonumu Keşke daha rahat olsaymışım

Sevgili arkadaşlar ve Tuğbacığım, canım cornim hemen açıklama yapayım..

Cuma gecesi düğün ve anneye gitmek için hazırlıklar yüzünden çok gelemedim yanınıza..

Cumartesi sınavım vardı ve 9 gibi evden çıkmama rağmen son kez göz gezdirdim derslerime...

Sınavdan çıktığım gibi amcam okula almaya geldi beni ve ben direk gitmek zorunda kaldım, dolayısıyla da haber veremedim..Pazar yine malum sınavlar fakat direk gittim geldim okula...

Dün gece geç geldiğim içinde bakamadım..sabah ofiste işlerimi toparladım çok şükür ve hemen açtım...

Öncelikle sevgili konuk oyuncumuz püsküüt, sen iyi gelmişsin takımımıza..Herkes bir şevklenmiş morallenmiş zannediyorum burası sana da yaramış ve güzel gidiyor gibi kiloların..

2 gün menü yazamadım, ama özetle yediklerimi sizlerle paylaşmak isterim..

Cumartesi günü kahvaltımı çok hafif yaptım ve sınavıma gittim, öğle yine ekmek arası bişeyler..Akşam anneme gittiğim için tamamen sebze ve ev yoğurdu ağırlıklı beslendim, tek fazlam ev ekmeği yemem oldu :26::26:

Pazar günüm ise şöyle geçti..

Sabah 1 simit, öğle yoktu...arada 1 meyve yedim..

Akşam ise ızgara sebze ve tavuk yedim, yediklerimi ekmekle taçlandırdım

Bu gün tamamen huzurlu ve mutlu olarak karşınızdayım..Uzun süredir görmediğim akrabalarımın ''Çok zayıflamışsın, maşallah genç kız gibi olmuşsun'' sözleriyle dopdolu bir haftasonu geçirdim Püsküütte burda, takımımı seviyorum, kaptanım saygılar Rabiacığım uçuğunun geçmesine çok sevindim

Kocaman GÜN/AYDIN olsunnnn

.

günaydın kızlarrrrrrr topluca söyleyeyim....

gamzecim hafta sonun motivasyon açısından full geçmiş görüyorum ne güzel... sınavın nasıl geçti onu da sorayım unutmadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…