- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.141
Sevgili cornella anne babaya dıl uzatmaa litfen , ben nye senn gibi deılım hı :))
Corniii boyum kac kz benmm :)) Vala canmm 1.65 ya da 1.66 fln olması lazm :) Ben mınyonum ablam irii hehe :))
Gunaydin kizlaar ben hasta oldum ühühühsabahin 5inden beri zombi gibi dolasiorm evin icinde.midemi usutmusum su icsem midem bulaniyor kendmi lavaboya zor atiorum ( tarcin + karanfil cayi yaptim belki bulantiya iyi gelir diye ama icemedim onu da.kabuklu eksi elma yedim bidee.bana bi iki sey onerin size zahmeeet
5. Takımda 3. Gün Mönüm:
Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum. 6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.
08:30 Probiyotik yoğurt (110 ml)
10:50 2 yemek kaşığı menemen, 1 dilim ekmek
14:15 ½ kase çoban salatası
16:00 2 tane mücver (fırında), 1 yemek kaşığı z.yağlı patlıcan
19:00 2 tane biber dolması, 2 yemek kaşığı yoğurt
22:00 1 dilim ananas, ½ bardak süt
3 lt. su olmasına 1 bardak kala uyumuşum.. :26:
2 kupa yeşil çay.
SONUÇ: Bu mönüyle 200 gr. vererek 60,9 kilo oldum. Cumadan bu yana toplam 400 gr. gitti.
ne bilim corni.. iyi oldu sanırsam valla kendimi duba gibi hissediyorum içtiğim tüm suyu tuttu sanırım vucut... tartılmaya da korkuyorum şişmiş bir vucut var çünkü şuanda... bakalım cumaya sonuç ne olacakgünaydın arkadaşlar.......
gamzem sınavın nasıl geçti?
rabişim iyi olmana sevındım....kolay gelsin
jujum regl olman iyi oldu cumaya şişkinliğin kalmaz...
veeee bol motivasyonlu haftamıza hoşgeldiniz.....bende annecimle 3 gün sürecek olan diyetime başladım....umarım tartıya faydası olur:26:
bu arada garfi arada kk ya giriyor sanırım...umarım bu mesajımı okur da bize gelip gelmeyecegı hakkında bilgi verir....
GÜNAYDIN
büşracım çok geçmiş olsun kızlar ben annemdeyim bu hafta fazla buralarda olamam ama menülerimi muhakkak yazıcam sizi seviyorum
ne bilim corni.. iyi oldu sanırsam valla kendimi duba gibi hissediyorum içtiğim tüm suyu tuttu sanırım vucut... tartılmaya da korkuyorum şişmiş bir vucut var çünkü şuanda... bakalım cumaya sonuç ne olacak
ukyo geldi seni yolladık desene ... neyse biricik aman dikkat et yediklerine bak şahnur gazı almış geliyor
menüm:
kahvaltıdan önce:
1 elma
sabah:
1,5 yemek kaşığı kavurma
biraz kaşar peyniri
7 zeytin
1,5 dilim ekmek
öğle:
semizotlu salata
yoğurt
2 kaşık etli bulgur pilavı
ara.
magnum dondurma
akşam:
biraz tavuk haşlaması
yarım domates
maydanoz ve sumakla harmanlanmış soğan salatası
2 kaşık etli bulgur pilavı
ara:
sütlü neskafe
2 burçak bisküvi
su: fazlasıyla tamam
spor: 1 saat tempolu yürüyüş
Geçmiş olsun..Gunaydin kizlaar ben hasta oldum ühühühsabahin 5inden beri zombi gibi dolasiorm evin icinde.midemi usutmusum su icsem midem bulaniyor kendmi lavaboya zor atiorum ( tarcin + karanfil cayi yaptim belki bulantiya iyi gelir diye ama icemedim onu da.kabuklu eksi elma yedim bidee.bana bi iki sey onerin size zahmeeet
Teşekkür ederim..---
Öncelikle sevgili konuk oyuncumuz püsküüt, sen iyi gelmişsin takımımıza..Herkes bir şevklenmiş morallenmişzannediyorum burası sana da yaramış ve güzel gidiyor gibi kiloların..
2 gün menü yazamadım, ama özetle yediklerimi sizlerle paylaşmak isterim..
Cumartesi günü kahvaltımı çok hafif yaptım ve sınavıma gittim, öğle yine ekmek arası bişeyler..Akşam anneme gittiğim için tamamen sebze ve ev yoğurdu ağırlıklı beslendim, tek fazlam ev ekmeği yemem oldu :26::26:
Pazar günüm ise şöyle geçti..
Sabah 1 simit, öğle yoktu...arada 1 meyve yedim..
Akşam ise ızgara sebze ve tavuk yedim, yediklerimi ekmekle taçlandırdım
---
Kuş porsiyonu yenilirse sanırım herkes kilo verir cornellacım..---
püsküüt senın kilolarda daha cabuk gıdıyor sanki....
gazı aldım ki ne gaz
öğleyin 40 dk tempolu yürüyüş üstüne 500 bacak hareketi yapmışım şimdi de hafif bişeyler yiyorum az sonra fiziğe gidecem
biricik canım annen seni iyi beslesi,n olur mu?
günaydın kızlarrrrrrr topluca söyleyeyim....
gamzecim hafta sonun motivasyon açısından full geçmiş görüyorum ne güzel... sınavın nasıl geçti onu da sorayım unutmadan...
günaydın arkadaşlar.......
gamzem sınavın nasıl geçti?
rabişim iyi olmana sevındım....kolay gelsin
jujum regl olman iyi oldu cumaya şişkinliğin kalmaz...
veeee bol motivasyonlu haftamıza hoşgeldiniz.....bende annecimle 3 gün sürecek olan diyetime başladım....umarım tartıya faydası olur:26:
bu arada garfi arada kk ya giriyor sanırım...umarım bu mesajımı okur da bize gelip gelmeyecegı hakkında bilgi verir....
şahnurcum süper gidiyor senin ilerlemen nazarım değmesin .... bi şekilde sporuda hayatına soktun öğle aralarını değerlendiriyorsun...gazı aldım ki ne gaz
öğleyin 40 dk tempolu yürüyüş üstüne 500 bacak hareketi yapmışım şimdi de hafif bişeyler yiyorum az sonra fiziğe gidecem
biricik canım annen seni iyi beslesi,n olur mu?
bence gayet net bir şekilde anlaşılıyor ki dinlediğim bikaç diyetisyende aynı şeyi söylüyordu... direk meyva kana hızlıca karıştığı için yanında yoğurt tüketilmesini tavsiye ediyor.Cevaplardan önce önemli bir düzeltme yapacağım. Kafalar karışmış biraz.
"Meyvenin yanında yoğurt yemek zayıflatır" diye bir bilgi yok.
İki ayrı konu birleşmiş. Yanlış olmuş.
1- Yoğurt kesinlikle tüketilmesi gereken bir gıda. Mümkünse her öğünde. 2 kaşık bile yeseniz yeter.
En son Avrupa da bir üniversitede yapılan bir araştırmayı okudum. İki grup var. Aynı diyet listesini uyguluyorlar. Gruplardan biri öğlen ve akşam İLAVE OLARAK yoğurt tüketiyor.
6 ay sonra yoğurt yiyen grubun, diğer gruptan daha fazla zayıfladığı görülüyor.
2- Meyvenin yanında PROTEİN (süt, yoğurt, peynir, ceviz) yemek sağlık açısından daha faydalı. Meyveyi tek başına yerseniz kan şekeriniz hızla yükselir. Beraberinde protein alırsanız kan şekeriniz yavaş yükselir=daha geç acıkırsınız.
Dilerim daha anlaşılır olmuştur.
EVET JUJUM HARİKAYDI, EŞİM ANNELER GÜNÜMÜDE KUTLADI, BENDE ONUN BABALAR GÜNÜNÜ KUTLAYACAĞIM, SÖZ VERDİM KENDİME...Anne olmayı ne çok isterdim dün ve hergün, ama kısmet tabikii
SINAVIM İYİ GEÇTİ ARKADAŞLAR, ŞUNU ÇOK İYİ ANLADIM Kİİ..BOL BOL BOL BOL ÇALIŞICAKSIN HACII
efendim cicimmmmmmmmmJujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hazır buradayken soru sorayım... aslında cuma topikinde sormak istiyordum ama şimdi orada kaptanlar tarafından cevaplanana kadar ohoo ooo..
gene püsküüt dayanamaz cevaplar... sonra da ben kaptan mıyım neden ben cevaplıyorum diye gelir çemkirir.. çok fena bu püsküüt çok.. aramızda kalsın ama haaa
(bu arada aşağıda o da görünmez online biliyorum ben onu)
neyse sadede geliiiiiim... bazı üyelerimin 1 haftalık süresi bitti... bazılarınınsa çarşamba günü bitecek.. ben listeyi vermek için cumayı mı beklemeliyim? bugün versem olmaz mı bu cuma listelere girmiş olsak?
şahnurcum süper gidiyor senin ilerlemen nazarım değmesin .... bi şekilde sporuda hayatına soktun öğle aralarını değerlendiriyorsun...
bence gayet net bir şekilde anlaşılıyor ki dinlediğim bikaç diyetisyende aynı şeyi söylüyordu... direk meyva kana hızlıca karıştığı için yanında yoğurt tüketilmesini tavsiye ediyor.
rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sana gamzem....
bugünkü yeşil çaylar içildimi kızlar
Pışşık bilemedin işte.. Şu dakikada geldim..hazır buradayken soru sorayım... aslında cuma topikinde sormak istiyordum ama şimdi orada kaptanlar tarafından cevaplanana kadar ohoo ooo..
gene püsküüt dayanamaz cevaplar... sonra da ben kaptan mıyım neden ben cevaplıyorum diye gelir çemkirir.. çok fena bu püsküüt çok.. aramızda kalsın ama haaa
(bu arada aşağıda o da görünmez online biliyorum ben onu)
neyse sadede geliiiiiim... bazı üyelerimin 1 haftalık süresi bitti... bazılarınınsa çarşamba günü bitecek.. ben listeyi vermek için cumayı mı beklemeliyim? bugün versem olmaz mı bu cuma listelere girmiş olsak?
Şu anda birinci kupamı içmekteyim kaptanım.. :13:bugünkü yeşil çaylar içildimi kızlar
canım bana ait olan tek zamanım öğle tatili gönül isterki akşamları vaktim olsun yapayım ama maalesef akşamları sıpalardan sıra gelmiyor bana sıpalarla ilgilen yemek yap ortalığı topla derken ben bitiyorum dün biraz cozutmuştum o yüzden yürüyüşün üstüne 500 bacak hareketini o yüzden yaptım canım
ben unutmuştum hemen şimdi kettle a bastım demleyip içiyorum bu arada işe yeni başlayan bi arkadaş 3 dilim baklava koymuş ben hastanedeyken onları nasıl olsa da birilerine versem o görmeden diye düşünüyorum aslında arkadaş işe başlayalı 6 ay oldu bizde adettir işe yeni başlayanlar baklava yada çikolata alır bizimki cimri çıktı 6 aydır hep söylüyoduk ne zaman alcan al artık diye en son almış ama ben diyetteyim o görmeden benim birilerine vermem lazım bunu
tesadüfe bak şahnur bizdede az önce dağıttılar ben almam sağolun dedim odadaki arkadaş kızdı niye almıyorsun yeme sen ben yerim diye.canım bana ait olan tek zamanım öğle tatili gönül isterki akşamları vaktim olsun yapayım ama maalesef akşamları sıpalardan sıra gelmiyor bana sıpalarla ilgilen yemek yap ortalığı topla derken ben bitiyorum dün biraz cozutmuştum o yüzden yürüyüşün üstüne 500 bacak hareketini o yüzden yaptım canım
ben unutmuştum hemen şimdi kettle a bastım demleyip içiyorum bu arada işe yeni başlayan bi arkadaş 3 dilim baklava koymuş ben hastanedeyken onları nasıl olsa da birilerine versem o görmeden diye düşünüyorum aslında arkadaş işe başlayalı 6 ay oldu bizde adettir işe yeni başlayanlar baklava yada çikolata alır bizimki cimri çıktı 6 aydır hep söylüyoduk ne zaman alcan al artık diye en son almış ama ben diyetteyim o görmeden benim birilerine vermem lazım bunu
Pışşık bilemedin işte.. Şu dakikada geldim..
Şartname okuyorum bugün kafam dönük..
Soruyu JUJU çok güzel cevaplamış.. Ohh be!
Şu anda birinci kupamı içmekteyim kaptanım.. :13:
---
elimden geldiğince yardımcı oluyorum işte baya iyi bi kaptan olacak gibi sıkıyönetim ilan etmiş takımda resmen.. eferim bizim chentiq e...
yeşil çaya asılmam lazım bu hafta hem ödem atsın hem metabolizma hızlansın...
zaten sabah tibet egzersizlerimi üşendiğimden yapamadım akşam yapmak zorunda kalacağım.. pazar günü hiç yapmadım 15. tekrardaydım bugün 13. tekrarya yeniden başlayacağım bir süre 13 le gideyim diyorum fazlasını kaldırmıyor bünyem bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?