Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

jujucan, ukyo ve garf izinli miydi bu hafta? kilo alanlar listenizde göremedim de
ikiside izinli canım ama fkyo döndü garf dan haber yok....

hımmmmm ananası bi kaç kişiden daha duydum diyette etkisi büyük diye.. ilk fırsatta alıp deneyeyim...

tibeti bırakmayı gönlüm istemiyor ama anlamıyor neden artık zoruma gidiyor... ve düşünüyorum da ben 21 tekrarı nasıl yaparım 15 tekrarda bile bukadar zorlanıyorsam... bi müddet 13 tekrarla devam edeyip belki ilerde azim ve şevk gelir

Hemen kurtul baklavalardan..
Baklava göbek isteyen baklava yemez..
baklavaları paket yaptım evdeki cücüklere götürecem onlar yesinler seviyorlar anaları yemiyo diye onları mahrum etmeyeyim barim diye düşündüm

ananas ve probiyotik yoğurt senin listelerde hep görüyordum ama ödemi attırmada etkili olduğunu düşünmemiştim ben yoğurdu evde mayalıyorum gecen sene doğum izninde evde tv seyrederken gülbendeki uzmanlardan biri yoğurdu probiyotikle mayalarsanız bi süre sonra probiyotik olur demişti ben bu haftaki yoğurdumu öyle mayalayıp devam edeyim bari en azından evdekilerde probiyotik yoğurt yemiş olur saoll püsküüt sen hep burda kalsana yaaa ne güzel oluyıo

ananası neyin içinde muhafaza ediyorsunuz? ben de niyetlendim ama bilemedim..

juju yaa, bi cuma günü size içimi döktüydüm ya yok şöyle halsizim yok böyle hasta mıyım anormal miyim. hani pasta yiyordum gene kilo veryordum falan. o mesajı aradım durdum püskütte soracaktım, bulamadım.. sen hatırlıyor musun içeriğini? 3 mayıs, 19 nisan 26 nisana baktım ama yok

kısaca şöyle bir şeydi püsküüt:

senelerdir 64 civarlarındaydım. 50 li rakamları 5 senedir görmüyordum. şimdi 57 ye indim ama, 1 aydır hastayım. halsizlik gribvari rahatsızlıklar. bahar alerjim var ondan olabilir ve bu mevsim geçişlerinde böyle şeyler normalmiş denilyor. ama gene de benim aklımda hep soru vardı acaba durum normal değil mi diye... kastan mı verdim diye. geçen sen yazdın ya hastalığa karşı direncimiz azalır diye.. acaba bende de o durum mu oldu ya

Çok iyi düşünmüşsün.. Afiyet olsun bebelere şimdiden..

Ay ay ay güzel düşüncelere bak sen..

Kuzen de geçen hafta başladı ananas-yoğurt tüketmeye.. Rutinde her hafta 500 gr veriyor. Bu ikilinin bir etkisi var mı yok mu diye o da testten geçiriyor şimdi.. Bu akşam rapor verecekti herhalde.. Haber ederim.

Ananası zaten kestirip alıyorsun marketten. Kilitli paketle veriyor M.
Ben de onu alıp vakumlu kaba geçiriyorum.
Kesitirirken uyarın suyunu da içine koysunlar..

Diğer duruma gelince.. hoşuma gitmedi. İhmal etme. Hemen tahlil yaptırtmalısın. Mevsim geçişi de etkiliyor olabilir ama yine de kilo verme sonrasında hoş belirtiler değil..

geçmişi okudum biraz ne güzel sohbet havasında geçmiş.....
şahnurun dediği gibi püsküüt hep bizim takım da kalsa ne güzel olur.......
ama bencillik yapmayayım diğer takımlar da püsküütün bilgilerinden faydalansın ...

ananası çok severim...kilo vermeye olan etkısını çok önceden duymuştum ....zaten hep kilo problemım olduğu için bütün her şeyı duyuyorum ama uygulamaya gelince fıs

biraz önce annemle yaptığımız diyetı ben bozdum (1 küçük kase ay çekirdeği yedım)
çok cnm istedı.eşim ne dıye getırıp koyar kı bu cekırdeklerı eve dün fener-gs maçını izlerken almıslar
neyse zarardan kar a cevırmem lazım bu durumu......
spora inecegım birazdan 25 dk lık yaptığım rampalı yürüyüşümü 45 dk yapmaya çalışacağım.....yedıgım çekirdeği eritmem lazım....
ayrıca içmediğim kadar su içiyorum bugun saat 11 den berı 6 bardak suyumu içtim bile...yatana kadar 10 bardağa tamamlıcam....(kimisi için az olan bu su mıktarı benım için mükemmel....günde 2-3 bardak suyu zor içen biri olarak)
bunların yanında spordan sonra yeşil çay...
ödem atabilmek için kıraz saplı çay da içecegım

umarım bu söyledıklerımı akşam menü bildirimine geldıgım de onaylarım....

evet hatırlıyorum o mesajı yarın bi ara bakınırım senin için çok önemli ise...

kuzum sendeki halsizlik vs hala devam ediyormu??? İhmal etme git doktoruna tahlillerini yaptır

kuzenden haberler getirirsin bize dimi.. valla yakınımda manav olsa hemen gidip alcem o derece heveslendim...
yarın eşime siperiş verim bari alsın getirsin bizde manav işlerine o bakar

bi diyete başlıcanı yazmıştın ama içeriğini bilmiyorum kuzum... pes etme kaçamak yaptınğın anda kendini salacağına hemen toparlan... yürüyüşü de kademeli olarak artır dicem beli çok zorlama bence...

bende takatim kalırsa bugün 30 dk rampa yürüyüş birde 20 dk kardiyo egzersizleri yapicim tv den...
birde sabah ihmal ettiğim tibet egzersizlerim var

kuzendeki sonuçları dört gözle bekleyeceğim

cornicim niye yedin kız ayçekirdeğini valla arkadaş ev yapımı haşlanmış içli köfte getirmiş öğlen yiyeyim diye ben onu da yemedim bugün evdekiler bayram edecek

Çekirdek sonrası için güzel plan olmuş.. Düşün bunları bir de çekirdek yemeden yapsan kim bilir neler olacak?
Sporunda kolay gelsin..
Su için alkış!

Ohh yarın sen de yersin ananası ne güzel..
Elbette kuzenin bilgisini paylaşırım.
Sporunu da planladığın gibi yaparsın umarım..

Ay ben ölüyorum sporsuzluktan! Benim için herkes bugün 100 kere mekik çeksin lütfen lütfen..

biraz devam ediyor juju. mesajın be sorım ıcın onemı su sekılde, puskute sorcaadım. n. kızı ızın vermı o o optuummm

akşam çıkmadan menümü yazayım eve gidince bebelerden pek vakit olmuyo çünkü
sabah

1 dilim çavdar ekmeği
1/2 kk peynir
1/2 domates
2 zeytin

ara

7-8 erik

öğle

1 tabak kuru kabak kavurması üzeri bol yoğurtlu

ara

7-8 erik

akşam

1 kepçe çorba
4-5 kaşık kıymalı taze fasülye
üşenmezsem salata

evde konserve ananas var ama zannımca onun kalorisi yüksektir bugün uğrayabilirsem markete ananas alacam
akşama ananas alırsam 1 dilim ananas

su
şu ana kadar 2 lt oldu
spor
40 dk tempolu parkurda yürüyüş
500 bacak hareketi

yeşil çay
2 kupa form çayı ile içildi

sanırım 5 grubuda içeren bir menü oldu dimi püsküütüm
karbonhidrat, protein (kıymalı fasülye), peynir ve yoğurt, sebze ve de meyve
artık menüme 5 grubu da içeren şeyleri koymaya karar verdim gündüz yemediğim eksik olan ne varsa akşamı onunla tamamlayacağım

eve gidip işlerimi bitirince senin içinde 100 mekik çekecem :)

herkese merhaba kızlarrr nasılsınızz?? dip köşe bucak temızlık yaptım bugunnnn cok yoruldum ama...

menum

sabah

1 dilim ekmek üzeri labne

ara
sade türk kahvesi

oglen

yarım bardak süt ve muz

ara
beyaz çay

aksam
1 tabak yeşil mercimek
bol salata
2 kasık yogurt

su:içiliyor
spor:ev işi ama mekik te cekicemm

menüm:
sabah:
1 kase içine 2 yk yulaf koydum elmayla yedim
öğle:
1 kase zeytinyağlı yeşil fasülye
5 yk haşlanmış makarna(sade)
ara:
1 dilim ekmek
biraz kaşar peyniri
5 zeytin
akşam:
1 kase zeytinyağlı fasülye
1 kase yoğurt
1,5 dilim ekmek
ara:yapmadım ama sütlü kahve içebilirim

karbonhidrat fazla mı olmus sanki zesimm?? :26::26:

yok jujum 45 dk yapamadım zaten..30 dk yı zor bıtırdım.....ter içinde kaldım suratım kıpkırmızı oldu

şahnurcum sorma pis boğazlık ettım .....bı tane yıyınce gerısı geliyor .bilirsin çekirdek kadar yapışkan başka bişey var mı acab:44::44::44:

Menüm

Sabah: 2 adet form pirinç patlağı (dünden akşam yemeğimin cezası)

Ara: yok

Öğle: minik bir tost (kepek ekmeği ile yaptırdım) Tostçuya ekmeğimi alıp gittim, adam şaşırdı 1 ayran

Ara: 1 dilim kepek ekmeğine krem peynir sürdüm ve 2 adet yeşil biber ile yedim.

Akşam: 1 porsiyon salata
1 dilim k.e.
3 zeytin
4-5 minik acı turşu

Ara: 1 elma

Su: içiyorum 3 litre oldu
Spor: 1 saat yürüyüş, 100 adet püsküüt mekiği

chentiq cnm sanırım istediğin mesaj bu.........

sabır gerektirecek bir yazı

Yaptım kahvaltımı geldim. kızlar dedikodu dediysem benim cepheden haberler işte..

bizim hastalığın biri bitiyor biri başlıyor anlamadım gitti. iki hafta önceki hastalığımızın ilaçları bitti, ama 2 gün sonra yeni bir hastalık dalgası geldi. kızın burnu akıyordu yaa hala devam.. beyaz hafif akıntılar artık yeşile döndü ve sicim gibi akıyor. Yazık kuzucum demin oyun oynarken gelmiş burnunu gösteriyor kıyamam ya.. ben de kuru öksürük.. Bahar alerjisi diye çok üstüne gitmemiştim ama geçmek bilmedi. dün ateşlendim sırtıma ağrı girdi. 8/30 da yattım uyumaya.. ortalık berbattı... eşime de kızdım gittim kendi kendime ağladım beni avutmuyor diye. yemeği sordu ne zaman hazır olur diye. ben de gittim hazır mantılardan yaptım hemen.. bir şey istersen söyle dedi. sana havlu getireyim ateşini alsın falan dedi ama, ben gene de ağladım tabi. ben demeden yemeği kendi yapsaydı. babam olsa yemeği kendi yapardı. hastalanınca neden nazlı ve depresif olur ki insan...

bunun üstüne regliyim. demiştim ya zaten şişebilirim bu hafta diye.. doktorun verdiği vitaminleri almasam çok bariz bir düşüş oluyor enerjimde. B vitamini+demir kullanıyorum. ancak öyle kendime geliyorum. bazen düşünüyorum acaba bu kilo bana uygun değil mi, ondan mı hastalanıyorum halsiz düşüyorum diye. Ama aynaya bakınca hala kendime zayıf gelmiyorum. Şu hastalık vardı anaroksiya mı ne, ondan mı oldum acaba. vücudun üstü zapzayıf belden aşağısı duba.. Sağlıksız da beslenmiiyorum, sürekli yazıyorum size.. Anlamadım gitti..

Hem dertleşme hem fikir alma oldu benimkisi. Bahsettiğim dedikodu bu işte, kendimi döküyorum size...

Anlamadığım bir diğer hususta şu, daha önce de yazmıştım da jujum açıklama getirip rahatlatmıştı beni. Ama hala aynı duurm devam ediyor. H.sonu "23 nisan menüsü" vardı. 2 büyük bardak kola içtim, beyaz ekmek yedim, 1 paket dido yedim, dün 1 paket cevizli ikram yedim. Ama bugün tartıda 56.9 rakamını gördüm. Regliyim. Üstelik sizin o wc ye çıkamadım dediğiniz olay ben de sürekli var. Hiç çıkamıyorum yani.. Ama nasıl böyle oluyor anlamadım. Buraya yazmayı unutsam da, yeşil çay ve suyumu hep içiyorum. Yürüyüş yapıyorum yarım saat kadar, bahçe ile uğraşıyorum geçen mesela 2 saat bahçe işi yaptım. Ben sorunlu muyum

Son olarak JUJU ile noktalamak istiyorum. Canı gönülden sevdiğim kaptanım, sen endokronolojiye gittiğinde sana ne demişlerdi? senin durumunda normal değil bence. bir gariplik var. sana naçizane tavsiyem menülerini artık yaz!!!!!!!!!! senin gözünden kaçan bir şey vardır belki. hem kuralları kendine göre gevsetiyorsun sonra da neden böyle oluyor diyorsun. bırak sana yardımcı olsun arkadaşlar...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-4518.html#post30111434
linki de bu...........

bugün kötü bir menüm oldu düzensiz.

kahvaltı..
1 haşlama yumurta
1 dilik buğday ekmeği
peynir
zeytin
domates

ara.
6-7 burçak bisküvi

akşam.
fırında patates-köfte
2 bardak ayran.

spor yok..okul nöbeti var sayılırsa

Son düzenleme:

sabah: 1 dilim odun ekmegıne sürülmüş fıstık ezmesi

öğle: ton balığı(küçük kutu)
yarım domates-biber

ara:1 kase çekirdek(tabi böyle bır ara yok tamamen benım pisboğazlığımdan kaynaklı bır durum söz konusu)

akşam:yok(kendıme ceza kestım...çekirdegı yememelıydım)

ancak çok acıkırsam bır kase yoğurt yıyecegım......

spor:30 dk rampalı yürüyüş
5 dk uzay yürüyüşü

su: 7 bardak içtim 10 a tamamlıcam......
birazdan yeşil çay- kiraz sapı-biberiye ile çay yapıp içecegım.....

Gecmis olsun dileklernz icin saoluun kizlar menume gelince

Sabah: 1 dilim ekmek yarim dmats peynir 3 zeytin

Oglen: bi kase mercimek corbasi 3 kasik yogurt ve pul piberli maydnoz

Ara: 4 erik

Aksam: 1 dilim ekmek yarim domates 3 parca sucuk ayran

2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…