- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.161
ikiside izinli canım ama fkyo döndü garf dan haber yok....jujucan, ukyo ve garf izinli miydi bu hafta? kilo alanlar listenizde göremedim de
Kesinlikle.. Ben de arada bakıyorum topiklerine.. Çok beğeniyorum chentiqin mesajlarını..
Ameliyattan 3,7 kilo ödemle çıkmıştım ben.. Ananas ve sabahları 1 paket probiyotik yoğurtla bütün ödemim 1 hafta bile sürmeden gitti. Aklında olsun. Hatta öyle sevdim ki bu iki besini.. Aynen devam ediyorum tüketmeye..
Yoganın temel noktası kendini zorlamamak zaten.. Yeter ki bırakma.. hiç yapamam dediğin gün bile 3 tekrar yap. Kitapta da bu konunun altı birkça yerde çiziliyor.
baklavaları paket yaptım evdeki cücüklere götürecem onlar yesinler seviyorlar anaları yemiyo diye onları mahrum etmeyeyim barim diye düşündümHemen kurtul baklavalardan..
Baklava göbek isteyen baklava yemez..
Kesinlikle.. Ben de arada bakıyorum topiklerine.. Çok beğeniyorum chentiqin mesajlarını..
Ameliyattan 3,7 kilo ödemle çıkmıştım ben.. Ananas ve sabahları 1 paket probiyotik yoğurtla bütün ödemim 1 hafta bile sürmeden gitti. Aklında olsun. Hatta öyle sevdim ki bu iki besini.. Aynen devam ediyorum tüketmeye..
Yoganın temel noktası kendini zorlamamak zaten.. Yeter ki bırakma.. hiç yapamam dediğin gün bile 3 tekrar yap. Kitapta da bu konunun altı birkça yerde çiziliyor.
Çok iyi düşünmüşsün.. Afiyet olsun bebelere şimdiden..baklavaları paket yaptım evdeki cücüklere götürecem onlar yesinler seviyorlar anaları yemiyo diye onları mahrum etmeyeyim barim diye düşündüm
ananas ve probiyotik yoğurtsenin listelerde hep görüyordum ama ödemi attırmada etkili olduğunu düşünmemiştim ben yoğurdu evde mayalıyorum gecen sene doğum izninde evde tv seyrederken gülbendeki uzmanlardan biri yoğurdu probiyotikle mayalarsanız bi süre sonra probiyotik olur demişti ben bu haftaki yoğurdumu öyle mayalayıp devam edeyim bari en azından evdekilerde probiyotik yoğurt yemiş olur saoll püsküüt sen hep burda kalsana yaaa ne güzel oluyıo
Ananası zaten kestirip alıyorsun marketten. Kilitli paketle veriyor M.ananası neyin içinde muhafaza ediyorsunuz? ben de niyetlendim ama bilemedim..
juju yaa, bi cuma günü size içimi döktüydüm ya yok şöyle halsizim yok böyle hasta mıyım anormal miyim. hani pasta yiyordum gene kilo veryordum falan. o mesajı aradım durdum püskütte soracaktım, bulamadım.. sen hatırlıyor musun içeriğini? 3 mayıs, 19 nisan 26 nisana baktım ama yok
kısaca şöyle bir şeydi püsküüt:
senelerdir 64 civarlarındaydım. 50 li rakamları 5 senedir görmüyordum. şimdi 57 ye indim ama, 1 aydır hastayım. halsizlik gribvari rahatsızlıklar. bahar alerjim var ondan olabilir ve bu mevsim geçişlerinde böyle şeyler normalmiş denilyor. ama gene de benim aklımda hep soru vardı acaba durum normal değil mi diye... kastan mı verdim diye. geçen sen yazdın ya hastalığa karşı direncimiz azalır diye.. acaba bende de o durum mu oldu ya
evet hatırlıyorum o mesajı yarın bi ara bakınırım senin için çok önemli ise...ananası neyin içinde muhafaza ediyorsunuz? ben de niyetlendim ama bilemedim..
juju yaa, bi cuma günü size içimi döktüydüm ya yok şöyle halsizim yok böyle hasta mıyım anormal miyim. hani pasta yiyordum gene kilo veryordum falan. o mesajı aradım durdum püskütte soracaktım, bulamadım.. sen hatırlıyor musun içeriğini? 3 mayıs, 19 nisan 26 nisana baktım ama yok
kısaca şöyle bir şeydi püsküüt:
senelerdir 64 civarlarındaydım. 50 li rakamları 5 senedir görmüyordum. şimdi 57 ye indim ama, 1 aydır hastayım. halsizlik gribvari rahatsızlıklar. bahar alerjim var ondan olabilir ve bu mevsim geçişlerinde böyle şeyler normalmiş denilyor. ama gene de benim aklımda hep soru vardı acaba durum normal değil mi diye... kastan mı verdim diye. geçen sen yazdın ya hastalığa karşı direncimiz azalır diye.. acaba bende de o durum mu oldu ya
kuzenden haberler getirirsin bize dimi.. valla yakınımda manav olsa hemen gidip alcem o derece heveslendim...Çok iyi düşünmüşsün.. Afiyet olsun bebelere şimdiden..
Ay ay ay güzel düşüncelere bak sen..
Kuzen de geçen hafta başladı ananas-yoğurt tüketmeye.. Rutinde her hafta 500 gr veriyor. Bu ikilinin bir etkisi var mı yok mu diye o da testten geçiriyor şimdi.. Bu akşam rapor verecekti herhalde.. Haber ederim.
Ananası zaten kestirip alıyorsun marketten. Kilitli paketle veriyor M.
Ben de onu alıp vakumlu kaba geçiriyorum.
Kesitirirken uyarın suyunu da içine koysunlar..
Diğer duruma gelince.. hoşuma gitmedi. İhmal etme. Hemen tahlil yaptırtmalısın. Mevsim geçişi de etkiliyor olabilir ama yine de kilo verme sonrasında hoş belirtiler değil..
geçmişi okudum biraz ne güzel sohbet havasında geçmiş.....
şahnurun dediği gibi püsküüt hep bizim takım da kalsa ne güzel olur.......
ama bencillik yapmayayım diğer takımlar da püsküütün bilgilerinden faydalansın ...
ananası çok severim...kilo vermeye olan etkısını çok önceden duymuştum ....zaten hep kilo problemım olduğu için bütün her şeyı duyuyorum ama uygulamaya gelince fıs
biraz önce annemle yaptığımız diyetı ben bozdum (1 küçük kase ay çekirdeği yedım)
çok cnm istedı.eşim ne dıye getırıp koyar kı bu cekırdeklerı evedün fener-gs maçını izlerken almıslar
neyse zarardan kar a cevırmem lazım bu durumu......
spora inecegım birazdan 25 dk lık yaptığım rampalı yürüyüşümü 45 dk yapmaya çalışacağım.....yedıgım çekirdeği eritmem lazım....
ayrıca içmediğim kadar su içiyorum bugun saat 11 den berı 6 bardak suyumu içtim bile...yatana kadar 10 bardağa tamamlıcam....(kimisi için az olan bu su mıktarı benım için mükemmel....günde 2-3 bardak suyu zor içen biri olarak)
bunların yanında spordan sonra yeşil çay...
ödem atabilmek için kıraz saplı çay da içecegım
umarım bu söyledıklerımı akşam menü bildirimine geldıgım de onaylarım....
kuzendeki sonuçları dört gözle bekleyeceğimÇok iyi düşünmüşsün.. Afiyet olsun bebelere şimdiden..
Ay ay ay güzel düşüncelere bak sen..
Kuzen de geçen hafta başladı ananas-yoğurt tüketmeye.. Rutinde her hafta 500 gr veriyor. Bu ikilinin bir etkisi var mı yok mu diye o da testten geçiriyor şimdi.. Bu akşam rapor verecekti herhalde.. Haber ederim.
Ananası zaten kestirip alıyorsun marketten. Kilitli paketle veriyor M.
Ben de onu alıp vakumlu kaba geçiriyorum.
Kesitirirken uyarın suyunu da içine koysunlar..
Diğer duruma gelince.. hoşuma gitmedi. İhmal etme. Hemen tahlil yaptırtmalısın. Mevsim geçişi de etkiliyor olabilir ama yine de kilo verme sonrasında hoş belirtiler değil..
geçmişi okudum biraz ne güzel sohbet havasında geçmiş.....
ama bencillik yapmayayım diğer takımlar da püsküütün bilgilerinden faydalansın ...
ananası çok severim...kilo vermeye olan etkısını çok önceden duymuştum ....zaten hep kilo problemım olduğu için bütün her şeyı duyuyorum ama uygulamaya gelince fıs
biraz önce annemle yaptığımız diyetı ben bozdum (1 küçük kase ay çekirdeği yedım)
çok cnm istedı.eşim ne dıye getırıp koyar kı bu cekırdeklerı evedün fener-gs maçını izlerken almıslar
spora inecegım birazdan 25 dk lık yaptığım rampalı yürüyüşümü 45 dk yapmaya çalışacağım.....yedıgım çekirdeği eritmem lazım....
ayrıca içmediğim kadar su içiyorum bugun saat 11 den berı 6 bardak suyumu içtim bile...yatana kadar 10 bardağa tamamlıcam....(kimisi için az olan bu su mıktarı benım için mükemmel....günde 2-3 bardak suyu zor içen biri olarak)
Çekirdek sonrası için güzel plan olmuş.. Düşün bunları bir de çekirdek yemeden yapsan kim bilir neler olacak?geçmişi okudum biraz ne güzel sohbet havasında geçmiş.....
Ohh yarın sen de yersin ananası ne güzel..
evet hatırlıyorum o mesajı yarın bi ara bakınırım senin için çok önemli ise...
kuzum sendeki halsizlik vs hala devam ediyormu??? İhmal etme git doktoruna tahlillerini yaptır
kuzenden haberler getirirsin bize dimi.. valla yakınımda manav olsa hemen gidip alcem o derece heveslendim...
yarın eşime siperiş verim bari alsın getirsin bizde manav işlerine o bakar
bi diyete başlıcanı yazmıştın ama içeriğini bilmiyorum kuzum... pes etme kaçamak yaptınğın anda kendini salacağına hemen toparlan... yürüyüşü de kademeli olarak artır dicem beli çok zorlama bence...
bende takatim kalırsa bugün 30 dk rampa yürüyüş birde 20 dk kardiyo egzersizleri yapicim tv den...
birde sabah ihmal ettiğim tibet egzersizlerim var
Çekirdek sonrası için güzel plan olmuş.. Düşün bunları bir de çekirdek yemeden yapsan kim bilir neler olacak?
Sporunda kolay gelsin..
Su için alkış!
Ohh yarın sen de yersin ananası ne güzel..
Elbette kuzenin bilgisini paylaşırım.
Sporunu da planladığın gibi yaparsın umarım..
Ay ben ölüyorum sporsuzluktan! Benim için herkes bugün 100 kere mekik çeksin lütfen lütfen..
menüm:
sabah:
1 kase içine 2 yk yulaf koydum elmayla yedim
öğle:
1 kase zeytinyağlı yeşil fasülye
5 yk haşlanmış makarna(sade)
ara:
1 dilim ekmek
biraz kaşar peyniri
5 zeytin
akşam:
1 kase zeytinyağlı fasülye
1 kase yoğurt
1,5 dilim ekmek
ara:yapmadım ama sütlü kahve içebilirim
evet hatırlıyorum o mesajı yarın bi ara bakınırım senin için çok önemli ise...
kuzum sendeki halsizlik vs hala devam ediyormu??? İhmal etme git doktoruna tahlillerini yaptır
kuzenden haberler getirirsin bize dimi.. valla yakınımda manav olsa hemen gidip alcem o derece heveslendim...
yarın eşime siperiş verim bari alsın getirsin bizde manav işlerine o bakar
bi diyete başlıcanı yazmıştın ama içeriğini bilmiyorum kuzum... pes etme kaçamak yaptınğın anda kendini salacağına hemen toparlan... yürüyüşü de kademeli olarak artır dicem beli çok zorlama bence...
bende takatim kalırsa bugün 30 dk rampa yürüyüş birde 20 dk kardiyo egzersizleri yapicim tv den...
birde sabah ihmal ettiğim tibet egzersizlerim var
kuzendeki sonuçları dört gözle bekleyeceğim
cornicim niye yedin kız ayçekirdeğini valla arkadaş ev yapımı haşlanmış içli köfte getirmiş öğlen yiyeyim diye ben onu da yemedim bugün evdekiler bayram edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?