Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah
1 dlim ekmek
1 dilim peynir
1 domates

ara öğün
3
kayısı

öğlen
1 kase yoğurt

akşam
taze fasulye 3 kaşk
pilav etli 3 kaşık
salat

su içtim

spor
1 saat plates
1o dak yürüyüş rampalı banntta

ayyy Cornii o mesaj ta kendisi...

zehir hafiy"em dedektif gadgetim sen ne tatlı bir şey yapmışsın öyle yaa..

ben geçmişin denizinde kaybolmuştum... çok sağoll çookk

püsküüüüüüt top sende

[video=youtube;GtlI3sNdejQ]http://www.youtube.com/watch?v=GtlI3sNdejQ[/video]

ay bu ne aptal bir teşekkür ederim şarkısı... içi boş kalbini tattım falan diyor!!! cık cık

Son düzenleme:

bugun çok enerjı kaybettın bu yüzden öğle az olmuş ama en azından sağlıklı olmuş

zessssss şu menunu yazarken arada boşluk bırak bacım ya....okurken ekmekler bırbıırne giriyor ekmek çok yemıssın

ama senın de ekmekler gözüme çok geldi....yanı ara denılen sey karnımızı doyurmak ıcın degıl unutmayalım bunuhoş emınım karnın doymamıstır

huuuuuuuu örtmennn hanım sizin orda patates tarlası mı var? öğle yok sankı değil mi? ama sen de demıssın kötü bır gundu diye....

öğle az ama akşam dengelemiş

rica ederim cnm benim

öğlen ton balığının yanında 1 dilim ekmek vardı....

tuğba haklısın canım patates olmamalıydı akşama ama o kadar açtım kiii

bugün çok kötü oldu menüm...

sabah 7 de kahvaltı yaptım öğle yemeği de yiyemedim eve geldiğimde elim ayağım titriyordu resmen ve o patatesleri yedim

sabah

2 adet kurabiye
2 adet yumurta

öğlen

1 servis kaşığı et kavurma
1 porsiyon salata
1 porsiyon yoğut
2 lokma ekmek

ara

5-6 can erik

akşam

1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

su 2 lt geçti
yeşil çay 2 kupa
spor 30 dk rampa yürüyüş
20 dk kardiyo egzersiz tv nin kayıtlı egzersiz programlarından birini seçtim ama kıçıma kadar ter aktı kalbim elime geldi yani nabız yükseldi inş yağ da yakmıştır....

tibet egzersizim hala beni bekliyo biraz dinleneyim yapcem

kabak çekirdeği var bacım o ondan beter :)
bu arada akşam yemeğinde sadece 1 kase çorba içtim meyve olarak da 1/2 mango yiyeceğim(yedim) 1/2 çaybardağı süt ile100 püsküüt mekiği çekildi onu da ekledim

Son düzenleme:
Hem de çok güzel olmuş toplightcım..
Ve haklısın konserve ananasın kalorisi fenadır..
Hakikaten de 5 grubu tüketeyim diye odaklanınca mönüler kendiliğinden oluşuyor insanın kafasında..
En önemlisi de sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz böylece..
eve gidip işlerimi bitirince senin içinde 100 mekik çekecem :)
Oley!
Bak bugün güzelleşmiş mönün.. Beş gurup tamam.. Meyve ve süt öğle mönüsü için çok hafif.. Aslında ara öğün kıvamında.. Sadece muzun kalorisi yüksek olduğu için desteklemiştir..
Mercimeği öğlene, muzu araya alsan daha da bi'şık olurdu.. Bi'de kahvaltıya kırmızı yakışırdı.. Şöyle kocaman bir domates doğrardın.. Labneli ekmeğinle beraber domates lüplerdin..

Et gurubu eksik kalmış.
Akşam yemeğinde ekmek yerine küçük konserve ton balığı yiyebilirdin.. Ya da hemen 2-3 köfte atabilirdin ızgaraya..
Ay ay ay ben de diyorum göbeğimdeki bu karıncalanma da neyin nesi?
Doğru söze ne denir..
Keşke öğlen salata yiyebilseydin.. Arada bisküvi yerine meyve yiyebilseydin.. Bu kadar küçük bir rötuşla günü kurtarırdın, diye düşünüyorum.

Bakacağım az sonra..

[Bpüsküt hoşgeldin guba faydalı bilgiler ansiklopedisi gibisinhiç gitmesen ne güzel olurdu aamma veelakin jjujuj kaptanımızda süper ötesi

Okudum okumasına ama topun neden bende olduğunu anlayamadım Chentiqcim..

Bugünkü mesajında halsizlikten bahsediyordun, ben senin yerinde olsam hemen bir doktora görünürüm. Kan, idrar ve hormon tahlilleri yaptırırım. En azından sisteminde bir sorun var mı yok mu, bunu elemiş olursun önce..
Görebildiğim kadarı ile ruhsal olarak da hassas bir dönem geçirmişsin.

Anoreksiya ise bambaşka bir şey.. Her şeyden önce yemek yiyemiyorsun zaten.. Sen yiyorsun oysa.. Yediğin halde kilo vermeye devam ettiğin için sistemi kontrol ettirmen gerekiyor.

hani sen daha tecrübelisin diye sana yazdım. bir de demiştim ya dikkat etmezsek bağışıklık sistemimiz zayıflar daha çabuk yakalanırız dye. ben de hasta olduğumdan bu lafın kulaklarımda çınladı. öyle bir durum yaşamış mısındır acaba önceden diye sordum.. diyetin ortasındayken kan tahlilimi yaptırmıştım. 1 ay oluyor. ama idrar baktırmadım. ona da baktırayım gitmişken.. teşekkürler.. kızlar bu arada az önce çektiğim fotoları yüklicem birazdan... motive olursunuz belki

zes sana bahsettğim pantolonu da ekledim.. 38 beden...

Merhaba arkafaslar
kardesimin ufak bi operasyonu vardi onun icin izmire geldik

menum

sabah. kornfleks-sutlu

ara yok

Ogle kabak yemegi-yogrt 2film kk ekmek

ara 4 petibor-10tane fistik

aksam 1 tabak kuru fasulye. 2dilim ekmek. 5sarma

ara 3tane. cips.

evet bugun cok kotu gecti.hataparimin farkindayim. (( ama ogrendigim. seylerde var evden ayrilinca asla duzenimi bozmayacagikm.moralim bozuk diye salmayacagim. iyiki varsiniz.

Anladım.
Nasıl zayıfladığını bilmiyorum tatlım.. Sağlıklı ve dengeli beslenerek mi zayıfladın.. Bu önemli.
Benim başıma gelmedi böyle bir şey.. Şu andaki kilom benim en son üniversite zamanında gördüğüm -ki o da bir kaç ay sürmüştü- kilo.. Herhangi bir sorun yaşamıyorum.
Kan tahlili yaptırmış olmana sevindim. En azından onu eledik kafamızdan.. İyi sonuçlar alırsın dilerim.

Kardeşine geçmiş olsun..

Kızlar.. kuzenle konuştuk. Ananas-yoğurt ikilisinden özel bir etki görmediğini söyledi. Ancak şunu da ekledi.. "Son 3 haftadır, her hafta düzenli olarak 500-700 gr. arasında kaybediyorum. Belki de direnç noktasındayım belki de veremeyecektim ama bu ikili sayesinde bu hafta verdim.. Emin değilim o yüzden bu hafta da devam edeceğim," dedi.

Son düzenleme:
sabah için 1 kase yoğurt çine yazacaktım eksik olmuş!...

büşracım son fotonu görmemiştim ben .zes yorum yapınca farkettim gerçekten cok zayıflamışsın..... sporun faydaları diyorum başka da bir şey demıyorum

chentiq; cnm sen az daha kilo versen baklavalık yufka gibi olacakmıssın çok zayıflamışsın hoş önce ki halını görmedik ama olsun....sanıırm kemiklerin ince bunun da faydasını görmüşsün.......

evettt gelleim bana....kızların fotolarını gördükten sonra daha çokkkkk yolum olduğunu anladım....ve özellıkle spor yapamadığım için çok üzüldüm....çünkü ne kadar kilo versekte vücudumuzu şekle sokan maalesefff spor.....
azıcık fazla yürüsem belime bir şey olacak dıye aklım çıkıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…