Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tugba ablamm tesekkr edermm :) su kalan 3 kilomuda versem guzel olcak ama bu gidisle ben bi hafta verip bi hafta geri alicam o 3 kiloyu :) sana gelinceee bence uzulme spor iyi hos skilastigimin farkindayim bende amaaaaa o bel agrilarini hatirla yataktan ckamiyodun allah korusun sen hic girme spor olayina bencee oyle yada boyle zaten veriosun kilonu bosveer :)

evet kemiklerim incecik. el bileğimin çevresi 7,5 cm

corni yaa ben seni hala çok merak ediyorum. resim eklemeyenler eklesin artık yaa

Ay bide ben size yazmayi unuttuuum gecen hafta hayatimdaki ilk kisa sort alisverismi yaptim ben :)) telefndan yukleniosa aticam simdi foto.cocuk gibi evin icinde oyle gezdim ilk gun ahhah

bende geldim biraz geç oldu ama menümü yazayım

SABAH 1 dilim ekmek 1 yumurta domates peynir

ÖĞLE ( sabah biraz geç oldu hafif geçirdim) 1 kase yoğurt 6 erik

ARA yarım avuç beyaz leblebi

AKŞAM yarım kase şehriye çorbası 1 etli biber dolma

SPOR 45 dk yürüyüş bacak hareketleri

SU az oldu

püsküütcüm benim menülerede yorup yaparmısın

Son düzenleme:
bacım anneme geldim diye saldım sanma

annemde diyette çünkü

sabah beraber yürüyüşe gidiyoruz menülerde ona göre annemde 120 küsür kilodan 94 e düştü hala devam ediyoo

bakalım bu hafta ne olacak

Çıtır kızlar!... ben sizleri görünce gittim aynaya baktım karşımda davul gördüm
cornican bence sende gayet zayıfsındır 174 boya 64 kilo süper bence zaten 38 beden de giyiyorsundur sen artık daha ne diyim sende 5. takımın mankenisin büşra gibi çentik gibi gamze gibi tü tü tü tü maşallah barekAllah sizlere darısıda inşallah bizlerin başına olsun... AMİN...

kusura bakma ancak yazabildim, birbirimize destek olalım bence de:13: 6 ay falan duramam ben de çatlarım insan kendini salarsa toparlaması daha güç spor yapmak şart bence bana da zor geliyordu şimdi istekliyim hiç bir fırsatı kaçırmıyorum yarım saat yürüyüşü şart koştum kendime yapabilirsem fazlasını yapıyorum, 45 dk ya da 1 saat yürüyorum , koşuyorum aralarda, leslie yapıyorum bazen
bu arada bir site var diyetarkadasım die oraya hergün yediklerimi giriyorum çok işe yarıyo

kusura bakma ancak yazabildim, birbirimize destek olalım bence de:13: 6 ay falan duramam ben de çatlarım insan kendini salarsa toparlaması daha güç spor yapmak şart bence bana da zor geliyordu şimdi istekliyim hiç bir fırsatı kaçırmıyorum yarım saat yürüyüşü şart koştum kendime yapabilirsem fazlasını yapıyorum, 45 dk ya da 1 saat yürüyorum , koşuyorum aralarda, leslie yapıyorum bazen
bu arada bir site var diyetarkadasım die oraya hergün yediklerimi giriyorum çok işe yarıyo

Günaydın 5.takımcım..

sabah için 1 kase yoğurt çine yazacaktım eksik olmuş!...
Oh oh efendim! Ala olmuş ala! (Ben de diyorum içimden yulafla elma kuru olmaz mı diye?)

cornellacım doktoruna danıştın mı spor konusunu?
Kardeşimin de ciddi bel problemi var. Bir ay tekerlekli iskemle kullandı bel problemi yüzünden.
Onun dokturu yüzme sprounun çok iyi geldiğini belirtmişti. O gün bugündür haftada 2 kere yüzmeye gidiyor. Bir daha hiç ciddi atak geçirmedi. Doktora danışmak lazım.. Sporun önemini hepimiz biliyoruz..

corni yaa ben seni hala çok merak ediyorum. resim eklemeyenler eklesin artık yaa
Ay hemen benimkini ölçmem lazım.. Dur bekle anacım.. Ölçüp geliyorum. Ancak öyle anlayacam 7.5 cm ne demekmiş..
Ölçtüm. Beniki 15.5 cm. Sen nasıl ölçtün anlamadım ben.. Sadece tek kesiti mi aldın? Mezurayı çevresinde döndürünce 7,5 cm diye bilek olamaz çünkü.. Benim Lulut paşanın bileği bile 12 cm yahu
Ay sabah sabah elimde mezura! Önüme geleni ölçermişim şimdi.. Sinirim oynadı!

Tabii tatlım. Yeter ki sen iste..
Beş gurup ilkesi tamamdır..
Öğleni hafif geçiştirdiğinde öğünü sonraki arada lifl meyve yiyerek toparlayabilirsin.. Karpuz gibi, ananas gibi..
Ya da bu arayı veremeyeceksen öğlen hafif bir salatayla da destekleyebilirsin.
Miktar olarak az gıda almışsın çünkü.. Sağlığını zorlama.. Kalori hesabına bakarsak çok az olduğunu görürüz bu mönünün.. İhtiyacımızdan az kalori alırsak elbette zayıflarız ama çok az kalori alırsak sağlığımız için riskli olabilir..
Ana fikir: Sebze ve meyve gibi lif ve vitamin yönünden kuvvetli gıdaları mönülerimize eklemek her zaman için sağlığımıza yatırım yapmak anlamına geliyor..
26 kilo mu verdi annen? Vay be!
Tebriklerimi ilet lütfen..
Ana-kız desteği olması ne güzel olmuş.. :13:

5. Takımda 4. Gün Mönüm:

Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum. 6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.

08:30 Probiyotik yoğurt (110 ml)

11:00 1 domates, 1 salatalık, 1 acı biber doğradım. Maydonoz ve baharat ekledim. 1 yemek kaşığı da lor ekledim.. 1 tane light etimekle tükettim.

14:30 1 dilim ananas, 1 parça tulum peyniri

16:30 2 tane mücver (fırında), 2 yemek kaşığı yoğurt

19:15 2 tane biber dolması, 1 tane domates

21:30 1 dilim ananas, ½ bardak süt, ½ çay tabağı kadar tuzsuz kabak çekirdeği

3 lt. su
2 kupa yeşil çay.

SONUÇ: Bir gün kilo veriyorum. Bir gün duruyorum. Bugün terazi sabit. Kilo 60,9. Cumadan bu yana toplam 400 gr. gitti. Kaldı 3 tartı günü. :18:

selam kızlar bir haftadır ara verdiğim sponuma dönmek iyi geldi... kaslarım da hafif bir acı olmasına rağmen gönlüm huzurlu kısmetse bu akşamda yürüyüş + kardiyo egzersizlerimi yapacağım... tibet egzersizlerimi de akşam yapmaya başlıyorum en azından sabahın o hamlığında yapmak için çabalamadan akşam açılmış bir vucutla yüpüyım bir dönem en azından reglim geçene kadar....

püsküt bişi sorcam merak ettim ben mi yanlış hatırlıyorum bilemedim ama hergün mücvermi yiyorsun sen???? özel bir nedeni varmı acep?

günaydınlarrrrr

birsen cim geçmiş olsun umarım herşey yolundadır

bacım anneme geldim diye saldım sanma

annemde diyette çünkü

sabah beraber yürüyüşe gidiyoruz menülerde ona göre annemde 120 küsür kilodan 94 e düştü hala devam ediyoo

bakalım bu hafta ne olacak
anamm biricik millet anasına gider kilo alır ne böyle yaa olmaz amaa annende diyet yapıyormuş sen hemen dön kendi evine bakimmmmm

püsküüt cüm naçizane menüne yorum yapmak istiyorum biber dolması kıymalımıydı sanki protein çok az gibi geldi eğer kıymalı değilse sadece sabahki lor peyniri
bu arada her gün her gün kilo verilmez canım zaten hedefini geçtin bakalım ne olacak bu arada daha çok kilo vermeni isterim tabiiki ama daha çok kilo verirsen bütün takımlara katılamazsın ve diğer arkadaşlara haksızlık olur bence hedefine ulaşsan bile her takımda 1 hafta kal ki doğruları yanlışları gördün millet
büşra senin resimleri ben görmedim yaaaa

Son düzenleme:

jujum hadi bakalım insan spor yapınca kendini daha dinç hissediyo kesinlikle

benim aklıma gelen sebebi sana yazayım doğru ise püsküüt de aynı cevabı verir bence koca bi tepsi mücver yaptı ee accık accık yiyor o bitsin diye bence menüde mücver var

ne bilim her gün her gün sıkılır insan... ama bir amaca hizmet ediyorsa farklı düşünülür diye sormuştum bende

bu arada acunmedyada geziniyordum şöyle bir yer buldum tembel kızların zayıflama rehperi gibi bişi okumanızı tavsiye ederim ben okuyorum şuan

Tembel Kızların Zayıflama Rehberi

Günaydın kızlarr, anam resimleri gördüm resmen şok etkisi yaptı bendee Helal olsun diyorum ve gerçekten arada motivasyonuma taze kanlar eklediğiniz içinde sizlere çok teşekkür ediyorum

.

[sıze=2]herkeslere günaydın bakalım büşra süper olmuş yakmış kavurmuş ortalığı chentig bana ekli değilmiş onunda fotosu varmı bakamadım urada yağmur var hava soğudu ne giyeceğimi bilemedim nbttçiyim dün step yapmıştım sporda plates yazmışım varya çok zevkli step yaşasın kadınlar kulubü[/sıze]

Günaydın kızlarr, anam resimleri gördüm resmen şok etkisi yaptı bendee Helal olsun diyorum ve gerçekten arada motivasyonuma taze kanlar eklediğiniz içinde sizlere çok teşekkür ediyorum

.

günaydın kızlar... bende gördüm resimleri valla baktım baktım baktım kendimi ikiye böydüm bir büşra bir chentiq çıkarttım...

step zevklidir uyko bir dönem bende yaptım hoca enerjikse daha bi zevkli olur nası geçti anlamazsın saati...

cnm benım yerım senın teselini ben aynen yataktan cıkamadıgım günler aklıma gelınce durduruyorum kendımı

kız dur merak ettım bende ölçecegım el bileğimin çevresını.....foto da o kadar incesın ki bir an öle düşündüm

yok hayatım sanırım ben 38 bedenı en son lise de falan gıymısımdır...bende bir leğen kemıgı var hani şu kurban bayramında kurbanlık etlerı koydukları kocaman leğenler var ya işte onların çevresı kadar ne kadar zayıflasam da belli bedenden inemiyorum.......
birde göbek çevrem kaldı,kot falan gıyınce daha da ortaya çıkıyor.......

dün eşime dedim ki hadı fotomu çek(buraya koyacaktım) hemen kk ya mı koyacaksın dedi evet dedım..çekmıyorum o zaman dedi..... benim telefonumun dokunmatıgı bozuk onun ki ile cekecektım...ama hemen anladı.....
chentiq ah bacım kaç kere koydum ama sana bi türlü denk gelmedi.....neyse ben eşim olmadığı bir gun koyayım....bugün evde...yarın koyarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…