Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende ölçtüm bileğimi anacım benimkisi 15 cm çıktı seninki kaç çıktı corni

günaydın kızlar............kış geri mi geldi ne oldu anlamadım ya.....hava çok soğuk......

valla burası da öyle buz gibi hava ben mont giydim

püsküütçüm doktorum hafif tempo da yürümemi söylemişti.......ve tabi ki yüzmek....ama acı bir gerçek var püsküüt ben yuzmeyı çok iyi bılmıyorum sebebı çocukken boğulma tehlıkesı gecırmem ...bu yüzden havuza gıtmeye falan azıcık cekınıyorum

Ay bide ben size yazmayi unuttuuum gecen hafta hayatimdaki ilk kisa sort alisverismi yaptim ben :)) telefndan yukleniosa aticam simdi foto.cocuk gibi evin icinde oyle gezdim ilk gun ahhah
E sen bu işi bitirmişsin tatlım..
Özel nedeni yok..
Şimdi şöyle.. Mücveri yaptın mı bir tepsi yapıyorsun.. E nüfus sadece 2 insan ve 1 köpek (ki o da diyette) olunca.. ve herkes azar azar yediği için böyle günlerce yeniyor.. Sen bi'de biber dolmasını seyret şimdi..
Allahtan mücver bitti.. Ben de bugün dolma yemeyeceğim.. İçim kıyıldı aynı tatlardan zaten..
Ne demek "naçizane" tatlım.. Elbette düşündüğünü söyleyeceksin. Ben seviniyorum yorum yapıldığında.. En azından okunduğunu anlıyorum..
Ve evet biber dolması kıymalıydı.. Hatta dolmayı eşim yaptığı için sen tahmin et erkek ve et oranını..
Yoğurt da protein olduğu için yeter diye düşündüm kendimce..
Tabii haklısın.. Her gün kilo verilse sağlıklı da olmaz zaten..
Ben bir nevi kendimi motive etmek için oyun oynuyorum işte..

Bütün takımlara katılma işine gelince Allah yazdıysa bozsun..

Bir itirafta bulunayım..
Ekim ayında 71,4 kiloyla cafe ortamına takıldığımda orada arkadaşlar bilirler.. Aralık / Mart ve Haziran aybaşı hedeflerim vardı. Bu hedeflere ulaşamazsam eğer cezam Cuma yarışmasına yarışmacı olarak dönmekti.
Çünkü mönü paylaşmak en sevmediğim şey.. Cafede hiç paylaşmadım aylarca..
Ayrıca her gün saatlerce mesaj okumak ve cevap vermek ciddi bir zaman sıkıntısı benim açımdan.. Kendi keyfine çok düşkün bir adam olduğum için bu zamanı değerlendireceğim ve şu anda uzak kaldığım bir çok zevkli uğraşım var..

O yüzden ben şu anda aslında bir "ceza" dönemindeyim.. Bu cezayı daha da ağırlaştırmak için genel liste hazırlama işini de üstlendim ki bir an önce vereyim kalan kilomu ve vınnnn..

2,9 kilo kaldı özgür olmaya!

Son düzenleme:

püsküüt ben senın meslegını çok merak edıyorum ...böyle dikkatli,özenli ve güzel konuşan biri ne iş yapıyordur acaba:44:

hayırdır corni eşin neden kk ya resim eklemene izin vermiyor... ????

bende ölçtüm bileğimi anacım benimkisi 15 cm çıktı seninki kaç çıktı corni

valla burası da öyle buz gibi hava ben mont giydim

chentiqqqqqqqqqqqqqqqqq bacım ölçtüm 16 cm geldı tamı tamına ........7,5 nasıl çıktı kız......

sizinki böyleyse ben akşam ölçmeye tırsarım kesin 20 felan gelir...

püsküt miktarları küçük tutsan da en azından gün aşırı değişik şeyler yesen dicem... ama bende yemek yapmayı sevmem arada eşime satarım yemek işini...

menü paylaşımını bende sevmiyorum ve inanılmaz üşeniyorum bayadırda seyrek paylaşır oldum nedense içimden gelmiyor birde sürekli aynı düzende yediğim için gerek görmüyorum mesela.. ama sen tük takımları dolaşamadan hedefine ulaşacaksın gibi geliyor bana püsküt

Cornallacım.. Kendin için mükemmel bir iyilik yapmaya ne dersin?
Yüzme dersi al ve hayatına sporla sağlık kat..
Bak gör nasıl da seveceksin, nasıl da iyi gelecek..
Çünkü şöyle düşünelim..
Bu problem ne yazık ki hayat boyu devam edecek. Daha iyi olmak için beline iyi gelen egzersizleri yapmaya başlamalısın..
Kardeşim gözümün önündeki kanlı canlı örnek.. Çocuk 1 ay tekerlekli sandalyede oturdu, dedim. En az 6-7 yıl geçti üzerinden bazen ağrısı olur, ilacını içer, düzelir. Artık hayatını sekteye uğratmıyor bel problemi.. Nedeni de yüzüyor olması.

Lütfen.. bugün bırak dünya işlerinini.. Nasıl ders alabileceğine odaklan, yüzmeyi hayatına bir an önce sok..
Hayat böyle kalmayacak.. Yaşın ilerleyecek.. 25 den sonra düzenli olarak metabolizma hızımız düşüyor.. Annesin ya da anne olmak isteyeceksin belki ciddi sorunlarla uğraşacaksın o zaman..

Ne olur düşün bu dediklerimi..

chentiqqqqqqqqqqqqqqqqq bacım ölçtüm 16 cm geldı tamı tamına ........7,5 nasıl çıktı kız......
Ben anladım ne yaptığını..
chentiqin evinde mezura yok.. O da gitti aldı cetvelini. Koydu bileğinin üzerine ölçtü. Cepheden, tek boyut ölçüsü..

püsküüt ben senın meslegını çok merak edıyorum ...böyle dikkatli,özenli ve güzel konuşan biri ne iş yapıyordur acaba:44:
Dallandırıp budaklandırmamak kaydıyla özetlemeye çalışayım.
İşletme mezunuyum. İnşaat üzerine kendi şirketimiz var. Finansman ve ihale işlerine bakıyorum. Canım isterse ofise gidiyorum. Ya da evden takılıyorum. (Yaşasın internet)
Buraya kadar yalan dünyanın maddi kısmı.
Az para kazandığım diğer işim... Yazarlık. Basılmış olan kitaplarım var. Ama epeydir kendi kendime takılıyorum..
Sanat hayatımın en önemli kısmı.. Dediğim gibi yazmak, deli gibi okumak, heykel yapmaya gayret ediyorum ve klasik gitar çalıyorum.
Bir de başak burcunda ve köpeği olan biri olarak sürekli temizlik yapıyorum.
Özel hayatımda insanlara çok az zaman ayırırım. Yakınıma sokabildiğim kişi sayısı bellidir. Kendimi kimseyle paylaşamıyorum.. Canımım benim.. Facebook, twitter işim olmaz. Ağırlıklı olarak kendi başına takılan bir yabaniyim.
Merakını gidermişimdir umarım.. Oku, unut. Konu uzamasın lütfen.. Özele girdik daraldım ben..

yeşil çaylar içildimi kızlarrr
hadi bakalım herkes alsın yeşil çayını
Ben içmedim daha öğretmenim..
Sabah siyah çay zamanı.. lütfen ama..

jujum bizim ki facebook a falan da kıl oluyor ......nete resım koymama karşı ,nedense herhangı bır sebep belırtmıyor.hoşlanmıyormuş....zamanın da facem de tonla fotom vardı sanırım o dönemden adam da bır nefret oluştu

Ya işte jujucum olamıyor pratikte.. Daha doğrusu bir yemeği canım istediğinde illaki bir tencere, bir tepsi yapılınca bozulmadan bitirmek adına mecburen bir kaç gün takılıyoruz.. İki kişi olmanın bedeli..
Ay sorma ben de.. Bugün pratik 2 yemek yapacağım..

Ağzından bal damlamış bal!
Bu konuda şöyle hayal kuruyorum.. Haftada 500 gr versem.. Kalan 2,9 kiloyu 6 haftada bitiririm.
Bir haftam da sizinle geçtiğinden bu süre 7 hafta edecek demektir..
Ha'di 1 haftada şımarma payı olsun.. Taşlar çatlasın, duvarlar yıkılsın 8 hafta sürer.. 8 hafta 2 ay demek.. Ay yok çok uzun! Daha hızlı kilo vermeliyim ben.. o kadar dayanamam, biliyorum kendimi. :18:
Yanlış mı hesapladım yahu! Koskoca 2 ay ne demek?!

bu yüzme işinde çok haklısın.....en kısa zaman da hayata geçirecegım......teşekkürler

Şu mesajı okudum ya şükürler olsun..
Yüzüme kocaman bir tebessüm çizdin şu anda..
"Başladım" dediğin günü bekleyeceğim.. Beni haberdar et lütfen..

hımmm anladım kıskanıyor besbelli...
püsküt iki ay buralarda kalacağını sanmıyorum ben 2,9 çok az bişey valla bir ayda verilir heleki senin yeme düzeninde dayanmaz bu kilo az ve sık ara öğünlerin eritir bana kalırsa...
bu yüzme işinde çok haklısın.....en kısa zaman da hayata geçirecegım......teşekkürler

corni yüzme aslında diyetine ve vucudunun şekillenmesine de faydalı olur.. benim eşimdede fıtık var üç gündür ağrısı tuttu krem krem krem sür sür geçmedi ... ona da diyorum yüz yüz yüz diye ama deniz sevmiyo havuzu istemiyo bahane işte... halbuki o gitse bende giderdim ne güzel götür getir işlerini eşim yapardı.. benim tek sıkıntım nasıl gideceğim nasıl geleceğim

herkese kocaman gunaydın 5. takımın guzel, alımlı, cıtır kızlarıı

hava kapalı, soguk, sıkıcı ama ben tum bunlara ragmenn kıpır kıpırım bugunnn

el bılegımı olcmeye gıdıyorum simdi benım neyım eksık

Hu-hu Chentiq Hanım,

Bir bilek ölçüsü attın ortaya.. sabahtan beri kaç kişi elimizde mezurayla dolanıyoruz..

Sen yoksun.. Ayıptır!

Gel de bekleyen sorular yanıt bulsun.. Ha'di yavrucum..

Şu mesajı okudum ya şükürler olsun..
Yüzüme kocaman bir tebessüm çizdin şu anda..
"Başladım" dediğin günü bekleyeceğim.. Beni haberdar et lütfen..

ilgine çok tşk ederim püsküüt eşime de söyledım yüzmeye gidelim dedım o da gidelim kışın da devam ettirelim dedi....
aşağı da yüzme havuzu var zaten ....havalar düzelince hemen inecegız

belki ikna edersin jujum.......aslında mersinde de imkanlar çok.......

14.5 benım bıleğim, 7.5 nasıl bısı yaaaa?:26::26:

ayy en kalın benım ki sanırım 16 cm bildiğin odun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…