- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.221
bende ölçtüm bileğimi anacım benimkisi 15 cm çıktı seninki kaç çıktı cornicnm benım yerım senın teselini benaynen yataktan cıkamadıgım günler aklıma gelınce durduruyorum kendımı
kız dur merak ettım bende ölçecegım el bileğimin çevresını.....foto da o kadar incesın ki bir an öle düşündüm
yok hayatım sanırım ben 38 bedenı en son lise de falan gıymısımdır...bende bir leğen kemıgı var hani şu kurban bayramında kurbanlık etlerı koydukları kocaman leğenler var ya işte onların çevresı kadarne kadar zayıflasam da belli bedenden inemiyorum.......
birde göbek çevrem kaldı,kot falan gıyınce daha da ortaya çıkıyor.......
dün eşime dedim ki hadı fotomu çek(buraya koyacaktım) hemen kk ya mı koyacaksın dedi evet dedım..çekmıyorum o zaman dedi.....benim telefonumun dokunmatıgı bozuk onun ki ile cekecektım...ama hemen anladı.....
chentiq ah bacım kaç kere koydum ama sana bi türlü denk gelmedi.....neyse ben eşim olmadığı bir gun koyayım....bugün evde...yarın koyarım....
günaydın kızlar............kış geri mi geldi ne oldu anlamadım ya.....hava çok soğuk......
Günaydın 5.takımcım..
Oh oh efendim! Ala olmuş ala!(Ben de diyorum içimden yulafla elma kuru olmaz mı diye?)
cornellacım doktoruna danıştın mı spor konusunu?
Kardeşimin de ciddi bel problemi var. Bir ay tekerlekli iskemle kullandı bel problemi yüzünden.
Onun dokturu yüzme sprounun çok iyi geldiğini belirtmişti. O gün bugündür haftada 2 kere yüzmeye gidiyor. Bir daha hiç ciddi atak geçirmedi. Doktora danışmak lazım.. Sporun önemini hepimiz biliyoruz..
Ay hemen benimkini ölçmem lazım.. Dur bekle anacım.. Ölçüp geliyorum. Ancak öyle anlayacam 7.5 cm ne demekmiş..
Ölçtüm. Beniki 15.5 cm. Sen nasıl ölçtün anlamadım ben.. Sadece tek kesiti mi aldın? Mezurayı çevresinde döndürünce 7,5 cm diye bilek olamaz çünkü.. Benim Lulut paşanın bileği bile 12 cm yahu
Ay sabah sabah elimde mezura!Önüme geleni ölçermişim şimdi.. Sinirim oynadı!
Tabii tatlım. Yeter ki sen iste..
Beş gurup ilkesi tamamdır..
Öğleni hafif geçiştirdiğinde öğünü sonraki arada lifl meyve yiyerek toparlayabilirsin.. Karpuz gibi, ananas gibi..
Ya da bu arayı veremeyeceksen öğlen hafif bir salatayla da destekleyebilirsin.
Miktar olarak az gıda almışsın çünkü.. Sağlığını zorlama.. Kalori hesabına bakarsak çok az olduğunu görürüz bu mönünün.. İhtiyacımızdan az kalori alırsak elbette zayıflarız ama çok az kalori alırsak sağlığımız için riskli olabilir..
Ana fikir: Sebze ve meyve gibi lif ve vitamin yönünden kuvvetli gıdaları mönülerimize eklemek her zaman için sağlığımıza yatırım yapmak anlamına geliyor..
26 kilo mu verdi annen? Vay be!
Tebriklerimi ilet lütfen..
Ana-kız desteği olması ne güzel olmuş.. :13:
E sen bu işi bitirmişsin tatlım..Ay bide ben size yazmayi unuttuuum gecen hafta hayatimdaki ilk kisa sort alisverismi yaptim ben :)) telefndan yukleniosa aticam simdi foto.cocuk gibi evin icinde oyle gezdim ilk gun ahhah
Özel nedeni yok..selam kızlar bir haftadır ara verdiğim sponuma dönmek iyi geldi... kaslarım da hafif bir acı olmasına rağmen gönlüm huzurlu kısmetse bu akşamda yürüyüş + kardiyo egzersizlerimi yapacağım... tibet egzersizlerimi de akşam yapmaya başlıyorum en azından sabahın o hamlığında yapmak için çabalamadan akşam açılmış bir vucutla yüpüyım bir dönem en azından reglim geçene kadar....
püsküt bişi sorcam merak ettim ben mi yanlış hatırlıyorum bilemedim ama hergün mücvermi yiyorsun sen???? özel bir nedeni varmı acep?
Ne demek "naçizane" tatlım.. Elbette düşündüğünü söyleyeceksin. Ben seviniyorum yorum yapıldığında..---
püsküüt cüm naçizane menüne yorum yapmak istiyorum biber dolması kıymalımıydı sanki protein çok az gibi geldi eğer kıymalı değilse sadece sabahki lor peyniri
bu arada her gün her gün kilo verilmez canım zaten hedefini geçtin bakalım ne olacak bu arada daha çok kilo vermeni isterim tabiiki ama daha çok kilo verirsen bütün takımlara katılamazsın ve diğer arkadaşlara haksızlık olur bence hedefine ulaşsan bile her takımda 1 hafta kal ki doğruları yanlışları gördün millet
büşra senin resimleri ben görmedim yaaaa
E sen bu işi bitirmişsin tatlım..
Özel nedeni yok..
Şimdi şöyle.. Mücveri yaptın mı bir tepsi yapıyorsun.. E nüfus sadece 2 insan ve 1 köpek (ki o da diyette) olunca.. ve herkes azar azar yediği için böyle günlerce yeniyor.. Sen bi'de biber dolmasını seyret şimdi..
Allahtan mücver bitti.. Ben de bugün dolma yemeyeceğim.. İçim kıyıldı aynı tatlardan zaten..
Ne demek "naçizane" tatlım.. Elbette düşündüğünü söyleyeceksin. Ben seviniyorum yorum yapıldığında..En azından okunduğunu anlıyorum..
Ve evet biber dolması kıymalıydı.. Hatta dolmayı eşim yaptığı için sen tahmin et erkek ve et oranını..
Yoğurt da protein olduğu için yeter diye düşündüm kendimce..
Tabii haklısın.. Her gün kilo verilse sağlıklı da olmaz zaten..
Ben bir nevi kendimi motive etmek için oyun oynuyorum işte..
Bütün takımlara katılma işine gelince Allah yazdıysa bozsun..
Bir itirafta bulunayım..
Ekim ayında 71,4 kiloyla cafe ortamına takıldığımda orada arkadaşlar bilirler.. Aralık / Mart ve Haziran aybaşı hedeflerim vardı. Bu hedeflere ulaşamazsam eğer cezam Cuma yarışmasına yarışmacı olarak dönmekti.
Çünkü mönü paylaşmak en sevmediğim şey..Cafede hiç paylaşmadım aylarca..
Ayrıca her gün saatlerce mesaj okumak ve cevap vermek ciddi bir zaman sıkıntısı benim açımdan.. Kendi keyfine çok düşkün bir adam olduğum için bu zamanı değerlendireceğim ve şu anda uzak kaldığım bir çok zevkli uğraşım var..
O yüzden ben şu anda aslında bir "ceza" dönemindeyim.. Bu cezayı daha da ağırlaştırmak için genel liste hazırlama işini de üstlendim ki bir an önce vereyim kalan kilomu ve vınnnn..
2,9 kilo kaldı özgür olmaya!
hayırdır corni eşin neden kk ya resim eklemene izin vermiyor... ????cnm benım yerım senın teselini benaynen yataktan cıkamadıgım günler aklıma gelınce durduruyorum kendımı
kız dur merak ettım bende ölçecegım el bileğimin çevresını.....foto da o kadar incesın ki bir an öle düşündüm
yok hayatım sanırım ben 38 bedenı en son lise de falan gıymısımdır...bende bir leğen kemıgı var hani şu kurban bayramında kurbanlık etlerı koydukları kocaman leğenler var ya işte onların çevresı kadarne kadar zayıflasam da belli bedenden inemiyorum.......
birde göbek çevrem kaldı,kot falan gıyınce daha da ortaya çıkıyor.......
dün eşime dedim ki hadı fotomu çek(buraya koyacaktım) hemen kk ya mı koyacaksın dedi evet dedım..çekmıyorum o zaman dedi.....benim telefonumun dokunmatıgı bozuk onun ki ile cekecektım...ama hemen anladı.....
chentiq ah bacım kaç kere koydum ama sana bi türlü denk gelmedi.....neyse ben eşim olmadığı bir gun koyayım....bugün evde...yarın koyarım....
bende ölçtüm bileğimi anacım benimkisi 15 cm çıktı seninki kaç çıktı corni
valla burası da öyle buz gibi hava ben mont giydim
chentiqqqqqqqqqqqqqqqqq bacım ölçtüm 16 cm geldı tamı tamına ........7,5 nasıl çıktı kız......
E sen bu işi bitirmişsin tatlım..
Özel nedeni yok..
Şimdi şöyle.. Mücveri yaptın mı bir tepsi yapıyorsun.. E nüfus sadece 2 insan ve 1 köpek (ki o da diyette) olunca.. ve herkes azar azar yediği için böyle günlerce yeniyor.. Sen bi'de biber dolmasını seyret şimdi..
Allahtan mücver bitti.. Ben de bugün dolma yemeyeceğim.. İçim kıyıldı aynı tatlardan zaten..
Ne demek "naçizane" tatlım.. Elbette düşündüğünü söyleyeceksin. Ben seviniyorum yorum yapıldığında..En azından okunduğunu anlıyorum..
Ve evet biber dolması kıymalıydı.. Hatta dolmayı eşim yaptığı için sen tahmin et erkek ve et oranını..
Yoğurt da protein olduğu için yeter diye düşündüm kendimce..
Tabii haklısın.. Her gün kilo verilse sağlıklı da olmaz zaten..
Ben bir nevi kendimi motive etmek için oyun oynuyorum işte..
Bütün takımlara katılma işine gelince Allah yazdıysa bozsun..
Bir itirafta bulunayım..
Ekim ayında 71,4 kiloyla cafe ortamına takıldığımda orada arkadaşlar bilirler.. Aralık / Mart ve Haziran aybaşı hedeflerim vardı. Bu hedeflere ulaşamazsam eğer cezam Cuma yarışmasına yarışmacı olarak dönmekti.
Çünkü mönü paylaşmak en sevmediğim şey..Cafede hiç paylaşmadım aylarca..
Ayrıca her gün saatlerce mesaj okumak ve cevap vermek ciddi bir zaman sıkıntısı benim açımdan.. Kendi keyfine çok düşkün bir adam olduğum için bu zamanı değerlendireceğim ve şu anda uzak kaldığım bir çok zevkli uğraşım var..
O yüzden ben şu anda aslında bir "ceza" dönemindeyim.. Bu cezayı daha da ağırlaştırmak için genel liste hazırlama işini de üstlendim ki bir an önce vereyim kalan kilomu ve vınnnn..
2,9 kilo kaldı özgür olmaya!
yeşil çaylar içildimi kızlarrr
hadi bakalım herkes alsın yeşil çayını
Cornallacım.. Kendin için mükemmel bir iyilik yapmaya ne dersin?püsküütçüm doktorum hafif tempo da yürümemi söylemişti.......ve tabi ki yüzmek....ama acı bir gerçek var püsküüt ben yuzmeyı çok iyi bılmıyorum sebebı çocukken boğulma tehlıkesı gecırmem ...bu yüzden havuza gıtmeye falan azıcık cekınıyorum
Ben anladım ne yaptığını..chentiqqqqqqqqqqqqqqqqq bacım ölçtüm 16 cm geldı tamı tamına ........7,5 nasıl çıktı kız......
Dallandırıp budaklandırmamak kaydıyla özetlemeye çalışayım.püsküüt ben senın meslegını çok merak edıyorum ...böyle dikkatli,özenli ve güzel konuşan biri ne iş yapıyordur acaba:44:
Ben içmedim daha öğretmenim..yeşil çaylar içildimi kızlarrr
hadi bakalım herkes alsın yeşil çayını
hayırdır corni eşin neden kk ya resim eklemene izin vermiyor... ????
sizinki böyleyse ben akşam ölçmeye tırsarım kesin 20 felan gelir...
püsküt miktarları küçük tutsan da en azından gün aşırı değişik şeyler yesen dicem... ama bende yemek yapmayı sevmem arada eşime satarım yemek işini...
menü paylaşımını bende sevmiyorum ve inanılmaz üşeniyorum bayadırda seyrek paylaşır oldum nedense içimden gelmiyor birde sürekli aynı düzende yediğim için gerek görmüyorum mesela.. ama sen tük takımları dolaşamadan hedefine ulaşacaksın gibi geliyor bana püsküt
Ya işte jujucum olamıyor pratikte.. Daha doğrusu bir yemeği canım istediğinde illaki bir tencere, bir tepsi yapılınca bozulmadan bitirmek adına mecburen bir kaç gün takılıyoruz.. İki kişi olmanın bedeli..---
püsküt miktarları küçük tutsan da en azından gün aşırı değişik şeyler yesen dicem... ama bende yemek yapmayı sevmem arada eşime satarım yemek işini...
menü paylaşımını bende sevmiyorum ve inanılmaz üşeniyorum bayadırda seyrek paylaşır oldum nedense içimden gelmiyor birde sürekli aynı düzende yediğim için gerek görmüyorum mesela.. ama sen tük takımları dolaşamadan hedefine ulaşacaksın gibi geliyor bana püsküt [/COLOR][/FONT][/B]
bu yüzme işinde çok haklısın.....en kısa zaman da hayata geçirecegım......teşekkürler
hımmm anladım kıskanıyor besbelli...jujum bizim ki facebook a falan da kıl oluyor ......nete resım koymama karşı ,nedense herhangı bır sebep belırtmıyor.hoşlanmıyormuş....zamanın da facem de tonla fotom vardı sanırım o dönemden adam da bır nefret oluştu
püsküt iki ay buralarda kalacağını sanmıyorum ben 2,9 çok az bişey valla bir ayda verilir heleki senin yeme düzeninde dayanmaz bu kilo az ve sık ara öğünlerin eritir bana kalırsa...Ya işte jujucum olamıyor pratikte.. Daha doğrusu bir yemeği canım istediğinde illaki bir tencere, bir tepsi yapılınca bozulmadan bitirmek adına mecburen bir kaç gün takılıyoruz.. İki kişi olmanın bedeli..
Ay sorma ben de.. Bugün pratik 2 yemek yapacağım..
Ağzından bal damlamış bal!
Bu konuda şöyle hayal kuruyorum.. Haftada 500 gr versem.. Kalan 2,9 kiloyu 6 haftada bitiririm.
Bir haftam da sizinle geçtiğinden bu süre 7 hafta edecek demektir..
Ha'di 1 haftada şımarma payı olsun.. Taşlar çatlasın, duvarlar yıkılsın 8 hafta sürer.. 8 hafta 2 ay demek.. Ay yok çok uzun! Daha hızlı kilo vermeliyim ben.. o kadar dayanamam, biliyorum kendimi. :18:
Yanlış mı hesapladım yahu! Koskoca 2 ay ne demek?!
bu yüzme işinde çok haklısın.....en kısa zaman da hayata geçirecegım......teşekkürler
Şu mesajı okudum ya şükürler olsun..
Yüzüme kocaman bir tebessüm çizdin şu anda..
"Başladım" dediğin günü bekleyeceğim.. Beni haberdar et lütfen..
hımmm anladım kıskanıyor besbelli...
püsküt iki ay buralarda kalacağını sanmıyorum ben 2,9 çok az bişey valla bir ayda verilir heleki senin yeme düzeninde dayanmaz bu kilo az ve sık ara öğünlerin eritir bana kalırsa...
corni yüzme aslında diyetine ve vucudunun şekillenmesine de faydalı olur.. benim eşimdede fıtık var üç gündür ağrısı tuttu krem krem krem sür sür geçmedi ... ona da diyorum yüz yüz yüz diye ama deniz sevmiyo havuzu istemiyo bahane işte... halbuki o gitse bende giderdim ne güzel götür getir işlerini eşim yapardı.. benim tek sıkıntım nasıl gideceğim nasıl geleceğim
herkese kocaman gunaydın 5. takımın guzel, alımlı, cıtır kızlarıı
hava kapalı, soguk, sıkıcı ama ben tum bunlara ragmenn kıpır kıpırım bugunnn
el bılegımı olcmeye gıdıyorum simdi benım neyım eksık
14.5 benım bıleğim, 7.5 nasıl bısı yaaaa?:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?