- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.241
Bundan iyisi can sağlığı.. Şu anda altta bir yüzme havuzu var.. Bu büyük şansı fırsata çevirmek size kaldı.. Eşin de kankalık yapacak daha ne olsun..ilgine çok tşk ederim püsküüteşime de söyledım yüzmeye gidelim dedım o da gidelim kışın da devam ettirelim dedi....
aşağı da yüzme havuzu var zaten ....havalar düzelince hemen inecegız
Hoş geldin şekerim.. Chentiq e selamlar.. Bir kutu mezura alıp gelsin buraya.. iletir misin lütfen..10. takımdan teftişe geldimnasılsınız kızlarrrr
10. takımdan teftişe geldimnasılsınız kızlarrrr
Bundan iyisi can sağlığı.. Şu anda altta bir yüzme havuzu var.. Bu büyük şansı fırsata çevirmek size kaldı.. Eşin de kankalık yapacak daha ne olsun..
Yüzme dersi alabileceğin bir ortam da var mı?
Sen sen ol eşinden alma ders..
Benim eşim, seneler önce direksiyon öğretmeye kalktı az daha boşanıyorduk..
Hoş geldin şekerim.. Chentiq e selamlar.. Bir kutu mezura alıp gelsin buraya.. iletir misin lütfen..
bu arada dün 2 lt su içtim....wc nın kapısında yatacaktım nerdeyse.....
taylan kümelinin yöntemı ile normal kılolular hafta da 1,6-1,7 kg arasında kilo kaybediyorlarmış.....
fazla kılosu olanlar daha fazla tabi......
tat duyusu üzerine çalışma yapılmış...dilimizde tat duyuları varmış ancak bağırsaklarımızda da 2 adet tat duyusu bulunmuş...ve bır insan tatlıyı sevıyorsa bu degısmezmiş....
saba tümere test yaptı ....saba ile kankı olabilirimaynı şeyleri sevıyoruz...
tatlı-ekşi-acı-şeker i ayrı ayrı tabaklara koymuştu...her bırıne parmağını batırdı dilinin ortasına bastırdı...
5-6 sanıye ağzında tuttu ve arkasından su içti....
bu işlemlerı sırası ile yapıyorsun en son hangı tatları sevdıgını sırası ile söylüyorsun.....
mesela saba tümer; acı-tuzlu-ekşiyi çok sevıyormus..şekerle arası yok ama çikolataya bayılıyor....aslında hepsi farklı seylermiş....bunu öğrendikten sonra sıze uygun programla haftada 2 kg zayıflıyorsunuz.....sanırım haftaya kendı internet sıtesınde ist a gelemeyecek olan ınsanlar ıcın listesını koyacakmış..../B]
Juju, iyi ki tarçın içtiğini yazmışsın..
Sayende farklı bir şey yiyorum şu anda..
Süper bir ara öğün..
Elma, bol tarçın, dövülmüş ceviz. Ay sanki pasta yiyorum anacım..
Eki Görüntüle 711169
sen dedıkten sonra bende ızledım bıraz tubişş bu kısmı kacırmısımm... her lavaboya cıkısımızda 35 kalori yakıyormusuz 3 lt su onerıyo 10 kere cıksanız 350 kalori yakarsınız dedı buda ıyı bı mıktarrr
bu arada dün 2 lt su içtim....wc nın kapısında yatacaktım nerdeyse.....
taylan kümelinin yöntemı ile normal kılolular hafta da 1,6-1,7 kg arasında kilo kaybediyorlarmış.....
fazla kılosu olanlar daha fazla tabi......
tat duyusu üzerine çalışma yapılmış...dilimizde tat duyuları varmış ancak bağırsaklarımızda da 2 adet tat duyusu bulunmuş...ve bır insan tatlıyı sevıyorsa bu degısmezmiş....
saba tümere test yaptı ....saba ile kankı olabilirimaynı şeyleri sevıyoruz...
tatlı-ekşi-acı-şeker i ayrı ayrı tabaklara koymuştu...her bırıne parmağını batırdı dilinin ortasına bastırdı...
5-6 sanıye ağzında tuttu ve arkasından su içti....
bu işlemlerı sırası ile yapıyorsun en son hangı tatları sevdıgını sırası ile söylüyorsun.....
mesela saba tümer; acı-tuzlu-ekşiyi çok sevıyormus..şekerle arası yok ama çikolataya bayılıyor....aslında hepsi farklı seylermiş....bunu öğrendikten sonra sıze uygun programla haftada 2 kg zayıflıyorsunuz.....sanırım haftaya kendı internet sıtesınde ist a gelemeyecek olan ınsanlar ıcın listesını koyacakmış..../B]
püsküt görende varya ballı bademli tatlı yiyon sanır resmi bi baktım bildiğin elmaJuju, iyi ki tarçın içtiğini yazmışsın..
Sayende farklı bir şey yiyorum şu anda..
Süper bir ara öğün..
Elma, bol tarçın, dövülmüş ceviz. Ay sanki pasta yiyorum anacım..
Eki Görüntüle 711169
bu yoruma öldüm yaaaaaBeş katlı bir evde oturuyorsan sen alt kattaysan wc de üst kattaysa olabilir..
Benim aklıma yatmadı bu bilgi.
Nedenini hemen açıklıyorum.. Niyetim ukalalık değil. Ben yazayım siz değerlendirin..
Örnek: 20 dakika yürüyüş yaparak sadece 72 kalori harcayabiliyoruz.
Bir wc ye gidip gelmekle 35 kalori yakmanın akla uygun bir izahı yok. En azından benim aklıma..
hımmmmm ben kendi adıma bişi demicim püskütt ben bu takımda en zor kilo verenim ama diğer arkadaşlar bu gazla uçabilirler .. dur iplerini sabitleyim kaybolmasınlarGeçen etap 5.takım olarak 9.olduk.
Cumaya sadece 3 günümüz kaldı.
Kaçamak planlarınızı Cuma gününe erteleyin lütfen..
cornicim sen bi takip et bakim listesini merak ettim... noş uygulayacağımdan değil de merak benimkisi
püsküt görende varya ballı bademli tatlı yiyon sanır resmi bi baktım bildiğin elma
bu yoruma öldüm yaaaaaev beş katlıysa anca... şöyle bişi olabilir hani idrar ile atıyoruz ya toksinleri ondan söylemiş olabilirlermi acep
hımmmmm ben kendi adıma bişi demicim püskütt ben bu takımda en zor kilo verenim ama diğer arkadaşlar bu gazla uçabilirler .. dur iplerini sabitleyim kaybolmasınlar
ayyyyy sabah sabah elim karnımda dolanıyorum... tüm yediğim bitterler elime dolacak şimdi gülme krizinden... öldürdünüz beni..
ben o 7,5 cm i nereden uydurdum bilmiyorum. gittim baktım 14 cm miş. heralde zamanında yarısını almışım aklımda öyle kalmış. ama sizin bu lafın üstüne gidip her birinizin ölçmesine geberdim.. yarışmaya başlarken juju ölçülerinizi not edin diye haftalarca bağırdı. unuttuk. meğerse birinin çıkıp ölçülerim bu demesi gerekiyormuş
ben bu cuma 5. olmaya varımm.. direk listeye yazıyoruz değil mi? onay falan bildirmeden? bu cuma hemen gelip yazıyorum değil mi yüzdelerimizi? bir de benim kuzi olayım var. onu napacaz? deneme süresine tabi tutulmayacak demi, zaten denenmiş deneneceği kadar..
püsküü oğlunun adı bulut değil miydi senin? eksik yazmışsın anambir de dün arkadaşım olmadan resmimi nasıl gördün o hala muallak :44::44::44: 2. gadget da sen misin?
ayyyyy sabah sabah elim karnımda dolanıyorum... tüm yediğim bitterler elime dolacak şimdi gülme krizinden... öldürdünüz beni..
ben o 7,5 cm i nereden uydurdum bilmiyorum. gittim baktım 14 cm miş. heralde zamanında yarısını almışım aklımda öyle kalmış. ama sizin bu lafın üstüne gidip her birinizin ölçmesine geberdim.. yarışmaya başlarken juju ölçülerinizi not edin diye haftalarca bağırdı. unuttuk. meğerse birinin çıkıp ölçülerim bu demesi gerekiyormuş
ben bu cuma 5. olmaya varımm.. direk listeye yazıyoruz değil mi? onay falan bildirmeden? bu cuma hemen gelip yazıyorum değil mi yüzdelerimizi? bir de benim kuzi olayım var. onu napacaz? deneme süresine tabi tutulmayacak demi, zaten denenmiş deneneceği kadar..
püsküü oğlunun adı bulut değil miydi senin? eksik yazmışsın anambir de dün arkadaşım olmadan resmimi nasıl gördün o hala muallak :44::44::44: 2. gadget da sen misin?
1. ben ölçülerinizi not edin dedim ama bilgek nereden geldi aklına onu anlamadım bacı ....
2. sizin takım listelere yeni gireceği için beşincilik yakışmaz isze kesin birinci olursunuz siz herkes yeni ve azimli çünküm...
3. onaya gerek yok cuma günü listeni hazırla getir bana kontrol edim sonra git paylaşım topiğinde ekle okadar
4. senin kuzen 4. takımdan transfer olacak dimi... eğer öyle ise bu hafta senin listende olmayacak . 4 takım bu haftaki listede not düşecek 10. takıma geçmek istiyor diye... sende haftaya listene eklerken 4. takımdan transfer diyeceksin olcak bitcek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?