Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

JUJU biraz önce haberlerde dinledim Tarsusta hortum vakası yaşanmış... hastaneye kaldırılanlar falan olmuş durum nasıl ?

JUJU biraz önce haberlerde dinledim Tarsusta hortum vakası yaşanmış... hastaneye kaldırılanlar falan olmuş durum nasıl ?
allah allah valla senden duyuyorum bana uzaklığı 45 dk mesafesi buralarda bişi yoktu ...

aynen canım deneme haftası olmayacak bu cuma bildirdiği kilo sizin başlangıç kilonuz olacak

sevda nerelerdesın cnm ya......gamzeye de seni sordum ama o da gelmedi.....doktora gittin mi?

gittim cornim bişeyin yok dedi ama sebebini söylemedi ultrasonla baktı temiz dedi birde özele gittik...doğum kontrol hapı verdi 2 ay süreyle kullan düzene girer dedi...ama bu hap beni çok strese soktu...resmen duygusal bir döneme girdim gibi birşey oldum yani...bu hafta içi de çağırdı simir testi yaptıracam ama onunla alakası yokmuş....

ya benim mezurayı bulamıyorum sabahtan beri ara ara yok bende ölçecem... bulunca hemen sonucu yazarım

ne ölçüyosunuz ben biraz fransız kaldım sanırım konuya...

ben cetvelle ölkçmeye çalıştım 15.8 cm çıktı 16 sayılır

yeşil çaylar içildimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

içmezmiyiz kaptanım sabah öğle içtim ben ....

.

bilek çevresini ölçüyoruz canım sende ölç bakalım kaç çıkacak skor tutuyoz ...

totoş ölçülse kesin ben birinci olurum

selam kızlarr
çentik varya 7,5 cm dedin hepimiz bilek ölçtük bi de 14 cm miş yaww

püsküüt sen varya juju ile corni ye kız biri mersinde biri alanyada ve hala yüzme için bahane buluyorlar bizde deniz bilem yok yaaaa
bu arada ankarada hava az önce açıldı sabahtan beri deli gibi yağmur vardı öğleyin bi arkadaşımla yemeğe gitmek zorunda kaldım ama hafif geçirştirdim yürüyüş yapamadım diyoprdum yağmurdan hastane dönüşü 20 dk yürüdüm otobüsten 3 durak erken inip işyerine öyle geldim akşama da 100 püsküüt mekiği yapcam dün bacak hareketlerine çok yüklenmişim bugün bacaklarım ağrıyo biraz ama hoşuma gidiyo demekki ordaki kaslar çalışmış
sevda cım bişey olmamasına sevindim canım
gamze şekerim sen nerelerdesin yaaaaa
Zes hadi bakalım ölç bileğini sende
sevda şekerim çentik sabah attı bi laf ortaya bileğim 7,5 cm diye sonra herkes bileğini ölçtü tabii kimsenin 7,5 cm çıkmadı zaten çentik de yanlış ölçmüş

haa bu arada kızlar ayda bir ölçülerimizi alalım mı ne dersiniz?

Tarsus’ta hortum can aldı: 1 ölü
Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatı şantiyesindeki yemekhanenin çatısının hortum nedeniyle uçması sonucu ilk belirmelere göre 1 kişi öldü, 19 kişi yaralandı.

ntvmsnbc ve Ajanslar
Güncelleme: 13:50 TSİ 14 Mayıs. 2013 Salı
Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Yenice beldesi yakınlarında inşaatı devam eden Çukurova Bölgesel Havaalanı şantiyesindeki yemekhanenin çatısının hortum nedeniyle uçması sonucu ilk belirmelere göre 1 kişi öldü, 19 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, beldeye bağlı Ballıca ve Çiçekli köyleri arasında inşası devam eden havaalanının şantiyesindeki yemekhanenin çatısı çıkan hortum nedeniyle uçtu.

Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve sivil savunma ekibi gönderildiği bidirildi.

iyide ne alaka kuzum ben denizde yüzmek istediğimde en az 1-1,5 saat yol yapmam gerekiyor mersinde öyle merkesden denize girilmez liman şehri olduğundan denizi temiz değil... bende zati yüzmeye gidersem havuza gideceğim de işte beni götürüp getiren bir adam lazım yada arabayı kullanabilmem lazım

bende 2. kupamı içiyorum yeşil çayda
bende iki kupamı içtim bitirdim

gördüm zes senden sonra baktım evet öyle olmuş valla hiç duymadık...mersinde hava güzeldi hafif kapalı ama fırtına yoktu

bilek çevresini ölçüyoruz canım sende ölç bakalım kaç çıkacak skor tutuyoz ...

totoş ölçülse kesin ben birinci olurum

bende göbek çevresınde iddialıyım

daha önce juju da demişti ölçü alın dıye...diyete ilk başladığımız anda alsaydık keşke...ben unuttum sonra da zaman gecınce almamıştım:26::26::26:

Bravo! Doğru kalmış aklında.. Evet, adı Bulut.. Ama ben Lulut diyorum.. da anlamadığım şey şu; madem Lulut diyecektim neden adını Bulut koydum?

Senin profil ayarlarında albümün herkese açıktır da ondan görmüşümdür tatlım..

2.gadget derken neyi kast ettiğini anlamadım? Albüm fotolarını, profil vs. yi soruyorsan evet, hepsi benim.
ben cetvelle ölkçmeye çalıştım 15.8 cm çıktı 16 sayılır

yeşil çaylar içildimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yeşil çayımın bir kupasını içmiş bulunmaktayım kaptanım. 2.si akşama..

"100 püsküüt mekiği"

Doğru tespit.. Kasların acıması iyiye alamet..

Mesajların kalanı sonra..

merhaba arkadaşlar ben 4. takımdan geliyorum. Dün yediğim cıssslar yüzünden kendime bu cezayı verdim. Size kolay kilo vermeler

ben moralim bozulunca yemeklere saldıracak kadar iradesiz bir kadınım. Dün moralim bozuk olduğu için çook fazla yasak yemek yedim. Bu şekilde devam edersem hayatımın sonuna kadar şişko olacağım. Çok pişmanım. Önce kendi bedenimden sonra sizden ve tüm cuma zayıflama yarışması üyelerinden özür diliyorum.

şimdi,den günün menüsünü yazayım ilk menü sahibi ben olayım yorumlayın hadi bakalımmm
sabah
150 cc süt içine
3 kaşık nesfit ballı bademli+2 kuru kayısı

ara
7 erik

öğle
ton balıklı salata
soda

ara
6 erik

akşam
1 kase çorba
1 tane biber dolması kıymalı
2 kaşık yoğurt

ara
1/2 mango (evdeki mangolar bitene kadar ananas almamaya karar verdim)

yürüyüş
20 dk tempolu yürüyüş
akşama çekilecek 100 püsküüt mekiği

su şu ana kadar 2,5 lt
yeşil çay 2 kupa

benim bugünki günahlarım bu kadar

hepimizin başına geliyor arkadaşım zaman zaman fazla cıss yemek ama bu süreçte madem dün fazla cıss yedin bugü onu telafi edecek şekilde davran ekstradan spor yap yediklerini azalt bu hafta en azından başka cıss yeme

şahnurum bence gayet güzel bir menü afiyet olsun balım....

.

benim menüm
sabah:1 dilim beyaz ekmek,1 k.k peynir
1 t.k reçel,1t.k tahin pekmez

ara: 10 tane çilek

öğle:3 kaşık pilav,1 bardak ayran

ara: yarım muz

akşam:2 tane yumurtanın beyazı,4 zeytin ,domates salatalık söğüş
1 dilim kepek ekmeği

spor:yarım saat eliptik
su:2 litreye az kaldı

.

şahnurum bence gayet güzel bir menü afiyet olsun balım....

.
teşekkür ederim şekerim ama senin menün için ben aynı şeyi diyemeyeceğim

çok fazla karbonyüklü olmuş sabah 1 tk da olsa hem pekmez tahin hemde reçel olmuş
hiç sebze yok öğlen yemeğinin yanına keşke biraz somates salatalık koysaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…