Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kimseler gelmemis sanırım güzel bir haftasonunu fazla kacamak yapmadan gecırıyorsunuzdur.Ben bugün biraz kırgınım ecenin dis faslı bizi bitirecek.Kuzum hep aglıyor elimle dislerini biraz ovalıyorum sakinlesiyor.Sonra günlük isler ama hep kontroldeyım.Sporumu yaptım blenemmmmmm.Aksama gelirim kendinizi hafta sonu sarhosluna kaptırmayın güzeller

ah dalin ahhhhh ne desem ki senin için... aslında yaşadığım onca şeyi düşündüğümde çelik gibi sinirleri var demekki bukadar olaya rağmen hala ayakta kalabiliyor diye düşünsemde aslında ayakta kalmaktan başka çaren olmadığı için hayata karşı direndiğinin farkındayım.... ne diyebilirim ki oğlunun başına gelen allah korusun ucuz atlatılmış bir olay umarım en kısa sürede toparlanır... o ve sen umarım ikinizde manen huzuru bulursunuz ...

ceza konusuna gelince evet ikimize kaldı bu ceza işi bu süreçte önümüzdeki iki bildirim sürecinde sende bende bildirim yapmayacağız.. bu nedenle iki hafta daha rahat olabilirsin istesekde bildirimimiz geçersiz... sonrasında dönüş yapacağız ikimizde ve umarım o zamana kadar hayatını rayına koymuş olursun yada hangi yönde ilerlemek istiyorsan iki hafta sonunda kararını bize bildirirsin...

bu sabah iki haftalık ceza sürecime hangi kilo ile başloyorum diye tartıldım ve 83 lü rakamları gördüm... şu işe bak bu rakamı cuma günü göresem ceza almayacaktım ama yapacak bişey yok...

ben diyetime devam ediyorum spor kısmı sallantıda bugün hayatımda ilk defa bel ağrısı çekiyorum yarına geçer diye umut ediyorum...

her nekadar cezalı olsamda aklım burda kızlar ne yaptı ne etti kim geldi kim gitti.... merak içerisindeyim

bu cuma iyi sonuçlarla gelirsiniz umarım

hepinizi öpüyorum....

selam kızlarrrrrrrrrrrr..
hafta sonu kimsecikler yok herkes iyidir inşallah..

yarın annem gelecek çok mutluyumtemizlik hazırlık vs çok işim var..
hepsini yarına attım ama bugün gezdim

kaptanım 83 leri görmene çokk sevinidim devamıda gelecek

MENÜM

SABAH 1 dilim ekmek domates salatalık peynir

ÖĞLE tavuk dürüm ayran

AKŞAM 2 kaşık bezelye yoğurtlu kabak salatası

SU İÇİCEM

SPOR 4 SAAT ÇARŞI PAZAR GEZMECE EV İŞİ

Saat 10.00 da
az yagla yapılmıs menemen
1 zeytın
1 kk peynir
1 dilim ekmek (kalorısıne baktım 90 cal.mis)
salatalık, domates biber

Saat 16.00
Yarım porsiyon bulgur pilavı
Salata
1 iri dilim karpuz
1kk et

3 lt ye yakın su
Leslıe 5 mıle

egr acıkırsam meyve yerım sanırım.Ama minnak bırsey

aysunaycım gözun aydın.Senin yerinde olmak isterdim.
Jujum sagşlık olsun ablacım belkı bu ceza ısı sana iyi gelecek.Sanırım farkında olmadan kastın kendini.Sımdı biraz rahatladın ondan bu 83 görüldü n dersin.
bırıcık canım alısverısmı yaptın bende eskı halıme yaklasayım cıcıs cıcıs alacam kızımla aynı renk giyip gezecem.

dıget takım ahlısı neden ugramamıs bu gun?

Selam kızlar, nasılsınız? öldüm yorgunluktan..

İş çıkışı temizlik yaptım, ev almış başını gidiyordu yemin ederim her köşeden saat, yüzük, kolye ve eşarp çıkıyor töbe yarabbim bu hafta bir fenaydı bee

Neyse artık topladım ve geçti..bu gün sabah 1 simit yedim, öğle 1 pide akşam da 3 dilim ekmekle yeşil biberi az yağda kızartıp yedim..3 küçük parça karpuz birde

Spor: 1 saat yürüme, 3 saat ev işi
Su: içiyorum..

Jujummmm ben sana dedim, ceza döneminde hiç veremediğin kiloyu vereceksin hahahahha

Alevciğimmm gözün aydın bebeğimmmmmmmmmmmm, ayy bir an yoksa hamilemisin dedim..Yazıyı ararken gözlerim böyleydi inşaallah oda olur kuşum

aynen ole cnm dogru tespıtler yapmıssın.ayakta olmayıp ne yapayımkı mecburum 3 tane cocugum var bana muhtac....esım var arkasında destegını hıssetmek ısteyen bı es.aslında tum bu ust uste gelen aksılıkler ve gecırdıgım su zor donem benı sendeleyemedı bıle deıl deıl yıkmak cocukalrım ve esım oldugu surece ole mutlu ve gucluyumkı benden guclusu yok.bunyem zaten alısık aynı anda 10 yere bırden yetısmeye yadırgamıyo

jujucum çok sevindim 83 lü rakamları görmene inşallah 70 ler sonra 60 lar olacak...

aysunay gözün aydın annenler gelecekmiş

biricikim merhaba
cornican merhaba
penelope merhaba
tüm 5. takım arkadaşlarıma merhabalar!...
dalintoşum güçlü dalintoşum merhaba

gerçi şimdi gecenin iki buçuğu herkes uyuyordur herkese tatlı rüyalar diliyorum... Allah rahatlık versin...

menüm:
sabah :
yok

öğle:
3 şiş tavuk şiş ( ye ye şiş)
1,5 dilim ekmek
1 bardak ayran

ara:

176 kalorilik dondurma

akşam:

1 domates
1 salatalık
biraz kaşar peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim salam

gece02:00)

sütlü neskafe

çok teşekkür ederim kızlarrrrrrrrr...

herkese günaydın kızlar..
ben uyuyamadım erkenden kalktım...

herkesin 19 mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramını kutluyorummmm

herkese günaydın..........

alevcimm gözünaydın canımm annenle güzel güzel vakit geçir....

evet cuma-cumartesi tabiri caizse öküz gibi yedim ayy hiç olmadı şimdi bu öküz
bugün diyete kaldığımız yerden devam edıyoruz.....

dün abarttığım için menü bildirimi yapmadım,sizlerin de motivasyonu bozulmasın diye!
ancak akşama kadar burdaydım doğru düzgün uğrayan olmadı

juju nun yokluğunda kendinizi salacağınızı düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz
bugünü de belkii! es gecerimm ama pazartesiden itibaren menüleri düzenli yazınnn lütfennn!!!

takım motivasyonunu kaybeden varsa 13. takım da birinci olan arkadaşımızın hikayesını okusun...kolay gelsin......

Günaydın herkeze,
Bugünde durgun gececege benzıyor burası.
Sabah 6 da kargalarla uyandım sanırım bunye alısmıs artık calar saate gerek yok.Dün itibariyle benımde bır bantım var artık.Esim bugun monte edecek.
Sabah uyandımda bir parca peynirle yeni dünya yedim ıkı tane ama niye yedim bende bilmiyorum.Önemsemiyorumda zaten cünkü hafta sonları bizim kahvaltı12-13 den önce yapılmaz.Bugun dair palnlarım arasında bantta ve dısarda yurumek var.
görüsmek üzere sekerler.

herkese merhaba ben nbtçiyim samsundayım ama velakin 19 mayıs etkinliklerine katılamadım ne yazikkki çok güzel programlar var ben yine nbtteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…