- 13 Nisan 2007
- 15.557
- 36.070
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.621
PÜSKÜÜT şimdi çoktan tası tarağı toplamıştır ama ben yazayım... 17 mayısta giren diye bir şey olamaz çünkü deneme süreci gerekiyor gelmesi için
bu sabah iki haftalık ceza sürecime hangi kilo ile başloyorum diye tartıldım ve 83 lü rakamları gördüm... şu işe bak bu rakamı cuma günü göresem ceza almayacaktım ama yapacak bişey yok...
ben diyetime devam ediyorum spor kısmı sallantıda bugün hayatımda ilk defa bel ağrısı çekiyorum yarına geçer diye umut ediyorum...
her nekadar cezalı olsamda aklım burda kızlar ne yaptı ne etti kim geldi kim gitti.... merak içerisindeyim
bu cuma iyi sonuçlarla gelirsiniz umarım
hepinizi öpüyorum....
bu sabah iki haftalık ceza sürecime hangi kilo ile başloyorum diye tartıldım ve 83 lü rakamları gördüm... şu işe bak bu rakamı cuma günü göresem ceza almayacaktım ama yapacak bişey yok...
ben diyetime devam ediyorum spor kısmı sallantıda bugün hayatımda ilk defa bel ağrısı çekiyorum yarına geçer diye umut ediyorum...
her nekadar cezalı olsamda aklım burda kızlar ne yaptı ne etti kim geldi kim gitti.... merak içerisindeyim
bu cuma iyi sonuçlarla gelirsiniz umarım
hepinizi öpüyorum....
ah dalin ahhhhh ne desem ki senin için... aslında yaşadığım onca şeyi düşündüğümde çelik gibi sinirleri var demekki bukadar olaya rağmen hala ayakta kalabiliyor diye düşünsemde aslında ayakta kalmaktan başka çaren olmadığı için hayata karşı direndiğinin farkındayım.... ne diyebilirim ki oğlunun başına gelen allah korusun ucuz atlatılmış bir olay umarım en kısa sürede toparlanır... o ve sen umarım ikinizde manen huzuru bulursunuz ...
ceza konusuna gelince evet ikimize kaldı bu ceza işi bu süreçte önümüzdeki iki bildirim sürecinde sende bende bildirim yapmayacağız.. bu nedenle iki hafta daha rahat olabilirsin istesekde bildirimimiz geçersiz... sonrasında dönüş yapacağız ikimizde ve umarım o zamana kadar hayatını rayına koymuş olursun yada hangi yönde ilerlemek istiyorsan iki hafta sonunda kararını bize bildirirsin...
aysunaycım gözun aydın.Senin yerinde olmak isterdim.
Jujum sagşlık olsun ablacım belkı bu ceza ısı sana iyi gelecek.Sanırım farkında olmadan kastın kendini.Sımdı biraz rahatladın ondan bu 83 görüldü n dersin.
bırıcık canım alısverısmı yaptın bende eskı halıme yaklasayım cıcıs cıcıs alacam kızımla aynı renk giyip gezecem.
dıget takım ahlısı neden ugramamıs bu gun?
Jujummmm ben sana dedim, ceza döneminde hiç veremediğin kiloyu vereceksin hahahahha
Alevciğimmm gözün aydın bebeğimmmmmmmmmmmm, ayy bir an yoksa hamilemisin dedim..Yazıyı ararken gözlerim böyleydiinşaallah oda olur kuşum
jujucum çok sevindim 83 lü rakamları görmene inşallah 70 ler sonra 60 lar olacak...
aysunay gözün aydın annenler gelecekmiş
biricikim merhaba
cornican merhaba
penelope merhaba
tüm 5. takım arkadaşlarıma merhabalar!...
dalintoşum güçlü dalintoşum merhaba
gerçi şimdi gecenin iki buçuğu herkes uyuyordur herkese tatlı rüyalar diliyorum... Allah rahatlık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?