Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlarrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzz..........

takıma uğramama rekorunu kıracaksınız
ben bütün gun evdeydim....akşama kadar cok güzel gıden beslenme programımı biraz önce bozdum ve biraz önce pek hoşlanmadığım birisi aradı evine davet etti.....kem küm dedim ama yok dıyemedım:26::26: birazdan ona gideceğim.poff ne kadar kötü olabilir ki

kimsecikler yok pazar ya bugün eşler evde çocuklar evde ne yapcaklar kadınlar kulubünü dermişim neyse burada nbt tutalım bakalım gelen giden olur evi boş bırakmayalım

iyi akşamlarr millet cuma gecesi nete cepten girebildim ama kullanıcı girişi yapamayınca cevap da yazamadım dalin cim büyük geçmiş olsun
bugün akşam üzeri eve döndük diyet namına bişey yoktu bahçede dün ağaca çıkıp dut ve kiraz yedim saymadım bilmiyorum ne kadar yedim ızgara köfte ve tavuk yedim pek ekmek yemedim ama uzun süredir midem bu kadar dolmamıştı sadece cuma günü biraz abartıydı mantı yedim diyelim kısaca tartıya çıkmadım henüz en son cuma sabahı wc ye çıkmıştım o günden beri tık yok o kadar dut kiraz nereye gitti anlamadım dutları birazda ishal olurum diye yemiştim ama nerdeeee az önce müshil hapı aldım iyice kötü olmasın diye bakalım haftasonu bursa tatilinin ceremesi ne kadara gelecek bana sabah tartılınca göreceğiz

banucum geldiğin nasılda belli olmuş şekerim yaa corni ben yokken saol sen yalnız bırakmamışsın bende kabaca menümü yazdım yarıundan itibaren düzenli yazarım artıkın
neyse yol yorgunluğu üstüne gel ev temizle çamaşır yıka ve as canım çıktı ben kaçtım yarın görüşürüz kendinize iyi bakın

valla penelope süpersin kafaya koydun sen hemen zayıflarsın bence maşallah sana tü tü tü

herkese merhaba ben nbtçiyim samsundayım ama velakin 19 mayıs etkinliklerine katılamadım ne yazikkki çok güzel programlar var ben yine nbtteyim
iyi nöbetler ukyocum... valla ne zor şu nöbet işleri Allah yardımcın olsun bacım...

cornicanım haftasonu rehaveti diyelim salıdan itibaren pıtır pıtır dökülürüz... bende işte en kafamın rahat olduğu zaman gece bu vakitler oluyo herkes uyyo şimdi... geliyorum bakıyorum ama geçmişi oku oku bitmiyo ne geçmişmiş miş ama 1 dakikamı almıyor... napacan mecbuuuuuuur... ne çektik be cornican bu haftasonlarından ne çektik....

menüm:

sabah:

1 bardak süt

öğle:

1,5 servis kaşığıyla pilav
fırında sebzeli tavuk ( 1 but, 2 dilim potates, domates, biber)

ara:

2 dilim bitter

akşam:

1,5 dilim ekmek
biraz kaşar peyniri
yarım salatalık
yarım domates
7 zeytin

ara:

sütlü neskafe
2 dilim bitter

günaydınlarrrr
kızlar hadi bakalım hafta başı nerelerdesiniz ayaklanın bana haftasonunun maliyeti 1,5 kg nerdeyse bakalım cumaya kadar ne gidecek ne kalacak ama bu 1,5 kg nun içinde en son cuma sabahı wc ye çıkmam ne kadar etkili bilmiyorum maalesef mishil hapı ve dutlara rağmen gene wc ye çıkamadım ne bağırsak mış benimkide yaa ne çektim senden

kızlar günaydın..........çok fenayım.bütün gece diş ağrısından uyuyamadım......topu topu 1 saat falan uyudum.hala çok fenayım.......damağım şişip kızarmış......yapmadığım kalmadı ama bana mısın demiyor......hamilelik çalışmaları yapıyoruz diye doktora da gitmiyorum......öleceğim galiba bu agrıdan

kuzum cok gecmıs olsunn dis agrısı cok kotu olur yaa... tuzlu suyla gargara yap, karanfil cıgne, soguk suyla gargara yapabılırsınn aklıma gelenler bunlar ıstersen sen yıne doktora gıt bı baksın dersın gebelık suphem var dıye ona gore bısı yapar belkıı....

herkese gunaydınnn kızlarrr

bugun sehır dısına cıkıcammm cuma donucem hafta ıcınde menu bıldırımı yapamayabılırım ama cuma kılo bıldırımı mutlaka yaparımmmm...

jujum bence 3 haftalık etap şimdi değil sürekli olacak diye düşünüyorum eğer okursan sende bi fikrini beyan et 3 haftada bir değil bana göre 3 hafta üstüste kilo veremeyen
mesela ben 3 haftalık etap başladığında 70,5 kg imişim 68,6 ya düşmüşüm benim için eğer bu hafta 69,8 baz alınması gerekir diye düşünüyorum 3ç haftada 69,8 in altına düşemezsem ben cezaya girerim 3 hafta bitti yeni 3 hafta başladı diye değil sürekli bi 3 hafta üstüste olması gerekli diye düşünüyorum bilmem anlatabildim mi biraz karışık oldu sanırım
bi daha düşünüp yeniden yazayım bu konuyu

şans işte şekerim yaa inşşallah bu 2 haftasonunda sende 80 li rakamları göreceğiz gibi geliyor bana bizi sensiz bırakma

gamzem sen hala toparlanamamışsın şekerim ne bu yediklerin simit pide 3 dilim ekmek kilo almak için mi uğraşıyorsun şekerim

canım geçmiş olsun inş bi an önce geçer bu diş ağrısı

karanfıl torbasıyla geziyorum cnm ama yok fayda etmıyor......dayanamazsam gidecegım....

sağoll cnmm

hayırdır rabiş yolculuk nereye?

5.Takım Başlangıç / 1.hafta / 2.hafta / 3. hafta / % SONUÇ
*JUJU* ( cezalı )
aysunayy ( 63,30 / 63,50 / 63,50 / -0,20)
dalin26 ( cezalı )
biricikoglumertug ( 69,80 / 68,80 / 68,10 /
ZES ( 75,70 / 76,30 / 75,90 / -0,20 )
birsen-deniz ( 63,40 / 64,00 / 63,80 / -0,40)
cornella ( 64,20 / 64,60 / 64,00 /
Gamze_M ( 62,80 / 62,00 / 62,00 /
busramnmn ( 60,20 / 60,20 / 60,20 / Dikkat )
rabyas ( 78,40 / 78,20 / 77,70 /
toplight ( 69,80 / 69,20 / 68,60 /
Sevda_M ( 71,70 / 71,50 / 71,00 /

başlangıç kiloları 1. haftaki kilolar oldu aysunayy, ZES ve birsen bu hafta dikkat etmeli - leri + ya çevirmeli büşra da 100 gr da olsa kilo vermeli değilse ceza geliyo ona göre

Ben buradayım canım, toparlanmanın zamanı geldi gerçektende..yemediğin için zorlanıyorsun işte..Ben hafta sonu cornellanın güzel tabiriyle tam bir öküz gibi yedim..Hiç bağırsak problemi yaşamadım

Canım çok geçmiş olsun :26:

Günaydın rabişimmm

:26::26::26::26::26::26::26: aynen, ne desen haklısın şahnurum :26:

karanfıl torbasıyla geziyorum cnm ama yok fayda etmıyor......dayanamazsam gidecegım....

sağoll cnmm

:26::26::26::26::26: off diş ağrısı kabir azabı derler.. :26:

Hepinize günaydın arkadaşlar, evet herkes çok haklı..Takımcak bir çalkantı ve bocalama dönemi yaşıyoruz..Çok yemek kadar kötü bir şey yokmuş..:26: mide bulantısına ölüyorum sabahtan beri :26:

Hadi bakalım yine, yeniden başlayalım

.

gamzem yemesem zorlanacam da bende tabiri caizse bursa da öküz gibi yedim ona rağmen çıkamadım bi de o kadar dur ve kiraz nereye gitti müshil hapına ne oldu anlamadım yaaaa

bu arada sen miden bulana bulana yiyorsun hadi bakalım nereye kadar gidecek bu tatlım yaaa

Son düzenleme:

Yok aşkım bulanırken yiyemiyorum:26: bulanana kadar yiyiro, bulanma başlayınce yeme kesiliyor bende hahahahaha enteresan benim metoo..ama yine bu hafta gazlıyorum

alevcim gözünaydın annenle bolbol gez ama çok yeme sakın

rabiş hayırlı yolculuklar

corni diş ağrısı kadar beter bişey yok ama parol içebilirsin canım hamileykende emzirikende doktorlar veriyor hafif bir ağrı kesici ama etki eder birazda olsa ben kullandım hamileykende emzirikende doktorum vermişti

bu arada herkese GÜNAYYYDIIINNN

bizde dün pikniğe gittik abartmadan herşeyden yedim şuan +500 deyim ama dün regli oldum onunda şişkinliğivar bende senin gibi şahnur
en son cuma çıktım wc ye off ya ne olacak bu işin sonu

bu arada gamze ne yapmışın bacım öyle yemiş durmuşsun hiç oldumu yani

Son düzenleme:

yaa biricik sen abartmadan +500 çıkmıssın ben abarttım ama benimde şansım bende az önce regli oldum onun şişliğidir diyorum kendimi avutuyorum

yaa nerdesiniz kızlar yaaaaa

:26::26::26::26::26::26::26::26: aynenn

yaa biricik sen abartmadan +500 çıkmıssın ben abarttım ama benimde şansım bende az önce regli oldum onun şişliğidir diyorum kendimi avutuyorum

yaa nerdesiniz kızlar yaaaaa

Canım gözün aydın, bencede kesin onun şişliği, işte benim yaşadığım da regl iştahıydı..1 hafta kala kesilmeye başlıyor ama canımı çıkarıyor

.

kızlar valla dayanamadm artık majeziğin yarısını içtim......parol u okumuştum ama evde yoktu geceden beri çektim ...damağımı parçalamışım, yırtılmış......gece ağrısından dayanamayıp yapmadığım kalmamıştı

yukarıdaki anlatımdan bişey anladıysam arap olayım...

ilk konuştuğumuz kural bu şekilde değildi şahnur... etap etap düşünülmüştü şayet bu şekilde olursa caza yiyen yiyene takımda kimse kalmayacak... ve her cezalı iki hafta uzaklaştırılırsa bu işin önünün alamayız... bu işe girişme mantığımızın dışına çıkarız diye düşünüyorum... sonuçta 3 haftalık kilolar baz alınıp uygulama olduğunda yaptırım daha kalıcı olacaktır...

misal sen başlangıç kilonu 69,8 yaparsan zaten kilo vermiş sayarsın ve rahatlarsın ama benim söylediğim gibi ilk etabın bitişi ikinci itabın başlangıcı olarak alınırsa yani senin başlangıç kilon 68,6 olursa sen önümüzdeki üç haftaya sıkı asılır ve altına inmeye çabalarsın...

benim görüşüm bu yöndedir...

yani ilk etabın bitiş kiloları yeni itaben başlanğıç kiloları olarak kalacak ve 3 hafta sonunda sonuç belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…