- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.641
valla penelope süpersin kafaya koydun sen hemen zayıflarsın bence maşallah sana tü tü tüGünaydın herkeze,
Bugünde durgun gececege benzıyor burası.
Sabah 6 da kargalarla uyandım sanırım bunye alısmıs artık calar saate gerek yok.Dün itibariyle benımde bır bantım var artık.Esim bugun monte edecek.
Sabah uyandımda bir parca peynirle yeni dünya yedim ıkı tane ama niye yedim bende bilmiyorum.Önemsemiyorumda zaten cünkü hafta sonları bizim kahvaltı12-13 den önce yapılmaz.Bugun dair palnlarım arasında bantta ve dısarda yurumek var.
görüsmek üzere sekerler.
iyi nöbetler ukyocum... valla ne zor şu nöbet işleri Allah yardımcın olsun bacım...herkese merhaba ben nbtçiyim samsundayım ama velakin 19 mayıs etkinliklerine katılamadım ne yazikkki çok güzel programlar var ben yine nbtteyim
cornicanım haftasonu rehaveti diyelim salıdan itibaren pıtır pıtır dökülürüz... bende işte en kafamın rahat olduğu zaman gece bu vakitler oluyo herkes uyyo şimdi... geliyorum bakıyorum ama geçmişi oku oku bitmiyo ne geçmişmiş miş ama 1 dakikamı almıyor... napacan mecbuuuuuuur... ne çektik be cornican bu haftasonlarından ne çektik....kızlarrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzz..........
takıma uğramama rekorunu kıracaksınız
ben bütün gun evdeydim....akşama kadar cok güzel gıden beslenme programımı biraz önce bozdumve biraz önce pek hoşlanmadığım birisi aradı evine davet etti.....kem küm dedim ama yok dıyemedım:26::26: birazdan ona gideceğim.poff ne kadar kötü olabilir ki
kızlar günaydın..........çok fenayım.bütün gece diş ağrısından uyuyamadım......topu topu 1 saat falan uyudum.hala çok fenayım.......damağım şişip kızarmış......yapmadığım kalmadı ama bana mısın demiyor......hamilelik çalışmaları yapıyoruz diye doktora da gitmiyorum......öleceğim galiba bu agrıdan
jujum bence 3 haftalık etap şimdi değil sürekli olacak diye düşünüyorum eğer okursan sende bi fikrini beyan et 3 haftada bir değil bana göre 3 hafta üstüste kilo veremeyenbu güne kadar kim ne kadar verdi
5.Takım
1. biricikoglumertug ( 80,00 / 68,10 / 11,90 / % 14,88 )
2. Gamze_M ( 72,00 / 62,00 / 10,00 / % 13,89 )
3. dalin26 ( 88,80 / 76,50 / 12,30 / % 13,85 )
4. cornella ( 74,00 / 64,00 / 10,00 / % 13,51 )
5. toplight ( 78,20 / 68,60 / 9,60 / % 12,28 )
6. Sevda_M ( 80,90 / 71,00 / 9,90 / % 12,24 )
7. busramnmn ( 66,00 / 60,20 / 5,80 / % 8,79 )
8. ukyo ( 75,00 / 68,00 / 7,00 / % 9,33 )
9. garfield06 ( 71,00 / 64,40 / 6,60 / % 9,30 )
10. ZES ( 83,00 / 75,90 / 7,10 / % 8,55 )
11. aysunayy ( 68,50 / 63,50 / 5,00 / % 7,30 )
12. birsen-deniz ( 68,40 / 63,80 / 4,60 / % 6,73 )
13. *JUJU* ( 89,80 / 84,10 / 5,70 / % 6,35 )
14. rabyas ( 82,60 / 77,70 / 4,90 / % 5,93 )
5.TAKIM ORTALAMASI ( 837,40 761,20 76,20 7,61 )
3 hafta süre ile totalde kilo veremeyen 2 hafta takımdan uzaklaştırılacak diye alınan karar doğrultusunda ilk etap olan 3 haftalık süreç aşağıdadır...
5.Takım Başlangıç / 1.hafta / 2.hafta / 3. hafta / % SONUÇ
*JUJU* ( 84,00 / 83,60 / 84,70 / 84,10 / % -0,10
aysunayy ( 63,80 / 63,30 / 63,50 / 63,50 / % 0,30
dalin26 ( 75,10 / 75,60 / 76,50 / 76,50 / % -1,40
biricikoglumertug ( 70,50 / 69,80 / 68,80 / 68,10 / % 2,40
ZES ( 76,00 / 75,70 / 76,30 / 75,90 / % 0,10
birsen-deniz ( 64,50 / 63,40 / 64,00 / 63,80 / % 0,70
cornella ( 65,10 / 64,20 / 64,60 / 64,00 / % 1,10
Gamze_M ( 62,90 / 62,80 / 62,00 / 62,00 / % 0,90
busramnmn ( 61,60 / 60,20 / 60,20 / 60,20 / % 1,40
rabyas ( 78,80 / 78,40 / 78,20 / 77,70 / % 1,10
toplight ( 70,50 / 69,80 / 69,20 / 68,60 / % 1,90
Sevda_M ( 71,70 / 71,70 / 71,50 / 71,00 / % 0,70
dalin bildirim yapmadığı için kilosu sabit geçildi... an itibari ile ben ve dalin kilo vermek bir yana kilo aldığımız için takımdan 2 bildirim dönemi boyunca uzuklaştırıldık... bu süreçte takımda ismimiz geçecek ve yanında ibret olsun diye " cezalı olduğundan bildirim yapmayacak" şeklinde ibare bulunacak. bu iki hafta süre ile listede adımızı bu şekilde gördükçe belki utanır ve kendimize geliriz diye düşünüyorum....
bu hafta bildirilen kilolar yeni 3 haftalık etabın başlanğıç kiloları olarak alınacaktır... bu ceza alan yarışmacılar içinde geçerlidir... yeni etabımız hayırlı uğurlu olsun
şans işte şekerim yaa inşşallah bu 2 haftasonunda sende 80 li rakamları göreceğiz gibi geliyor bana bizi sensiz bırakmabu sabah iki haftalık ceza sürecime hangi kilo ile başloyorum diye tartıldım ve 83 lü rakamları gördüm... şu işe bak bu rakamı cuma günü göresem ceza almayacaktım ama yapacak bişey yok...
ben diyetime devam ediyorum spor kısmı sallantıda bugün hayatımda ilk defa bel ağrısı çekiyorum yarına geçer diye umut ediyorum...
her nekadar cezalı olsamda aklım burda kızlar ne yaptı ne etti kim geldi kim gitti.... merak içerisindeyim
bu cuma iyi sonuçlarla gelirsiniz umarım
hepinizi öpüyorum....
gamzem sen hala toparlanamamışsın şekerim ne bu yediklerin simit pide 3 dilim ekmek kilo almak için mi uğraşıyorsun şekerimSelam kızlar, nasılsınız? öldüm yorgunluktan..
İş çıkışı temizlik yaptım, ev almış başını gidiyorduyemin ederim her köşeden saat, yüzük, kolye ve eşarp çıkıyor töbe yarabbim bu hafta bir fenaydı bee
Neyse artık topladım ve geçti..bu gün sabah 1 simit yedim, öğle 1 pide akşam da 3 dilim ekmekle yeşil biberi az yağda kızartıp yedim..3 küçük parça karpuz birde
Spor: 1 saat yürüme, 3 saat ev işi
Su: içiyorum..
kızlar günaydın..........çok fenayım.bütün gece diş ağrısından uyuyamadım......topu topu 1 saat falan uyudum.hala çok fenayım.......damağım şişip kızarmış......yapmadığım kalmadı ama bana mısın demiyor......hamilelik çalışmaları yapıyoruz diye doktora da gitmiyorum......öleceğim galiba bu agrıdan
kuzum cok gecmıs olsunn dis agrısı cok kotu olur yaa... tuzlu suyla gargara yap, karanfil cıgne, soguk suyla gargara yapabılırsınn aklıma gelenler bunlar ıstersen sen yıne doktora gıt bı baksın dersın gebelık suphem var dıye ona gore bısı yapar belkıı....
herkese gunaydınnn kızlarrr
bugun sehır dısına cıkıcammm cuma donucem hafta ıcınde menu bıldırımı yapamayabılırım ama cuma kılo bıldırımı mutlaka yaparımmmm...
jujum bence 3 haftalık etap şimdi değil sürekli olacak diye düşünüyorum eğer okursan sende bi fikrini beyan et 3 haftada bir değil bana göre 3 hafta üstüste kilo veremeyen
mesela ben 3 haftalık etap başladığında 70,5 kg imişim 68,6 ya düşmüşüm benim için eğer bu hafta 69,8 baz alınması gerekir diye düşünüyorum 3ç haftada 69,8 in altına düşemezsem ben cezaya girerim 3 hafta bitti yeni 3 hafta başladı diye değil sürekli bi 3 hafta üstüste olması gerekli diye düşünüyorum bilmem anlatabildim mi biraz karışık oldu sanırım
bi daha düşünüp yeniden yazayım bu konuyu
şans işte şekerim yaa inşşallah bu 2 haftasonunda sende 80 li rakamları göreceğiz gibi geliyor bana bizi sensiz bırakma
gamzem sen hala toparlanamamışsın şekerim ne bu yediklerin simit pide 3 dilim ekmek kilo almak için mi uğraşıyorsun şekerim
canım geçmiş olsun inş bi an önce geçer bu diş ağrısı
kuzum cok gecmıs olsunn dis agrısı cok kotu olur yaa... tuzlu suyla gargara yap, karanfil cıgne, soguk suyla gargara yapabılırsınn aklıma gelenler bunlar ıstersen sen yıne doktora gıt bı baksın dersın gebelık suphem var dıye ona gore bısı yapar belkıı....
bugun sehır dısına cıkıcammm cuma donucem hafta ıcınde menu bıldırımı yapamayabılırım ama cuma kılo bıldırımı mutlaka yaparımmmm...
günaydınlarrrr
kızlar hadi bakalım hafta başı nerelerdesiniz ayaklanın bana haftasonunun maliyeti 1,5 kg nerdeyse bakalım cumaya kadar ne gidecek ne kalacak ama bu 1,5 kg nun içinde en son cuma sabahı wc ye çıkmam ne kadar etkili bilmiyorum maalesef mishil hapı ve dutlara rağmen gene wc ye çıkamadımne bağırsak mış benimkide yaa ne çektim senden
jujum bence 3 haftalık etap şimdi değil sürekli olacak diye düşünüyorum eğer okursan sende bi fikrini beyan et 3 haftada bir değil bana göre 3 hafta üstüste kilo veremeyen
mesela ben 3 haftalık etap başladığında 70,5 kg imişim 68,6 ya düşmüşüm benim için eğer bu hafta 69,8 baz alınması gerekir diye düşünüyorum 3ç haftada 69,8 in altına düşemezsem ben cezaya girerim 3 hafta bitti yeni 3 hafta başladı diye değil sürekli bi 3 hafta üstüste olması gerekli diye düşünüyorum bilmem anlatabildim mi biraz karışık oldu sanırım
şans işte şekerim yaa inşşallah bu 2 haftasonunda sende 80 li rakamları göreceğiz gibi geliyor bana bizi sensiz bırakma
gamzem sen hala toparlanamamışsın şekerim ne bu yediklerin simit pide 3 dilim ekmek kilo almak için mi uğraşıyorsun şekerim
karanfıl torbasıyla geziyorum cnm ama yok fayda etmıyor......dayanamazsam gidecegım....
sağoll cnmm
Ben buradayım canım, toparlanmanın zamanı geldi gerçektende..yemediğin için zorlanıyorsun işte..Ben hafta sonu cornellanın güzel tabiriyle tam bir öküz gibi yedim..Hiç bağırsak problemi yaşamadım
Canım çok geçmiş olsun :26:
Günaydın rabişimmm
:26::26::26::26::26::26::26: aynen, ne desen haklısın şahnurum :26:
:26::26::26::26::26: off diş ağrısı kabir azabı derler.. :26:
Hepinize günaydın arkadaşlar, evet herkes çok haklı..Takımcak bir çalkantı ve bocalama dönemi yaşıyoruz..Çok yemek kadar kötü bir şey yokmuş..:26: mide bulantısına ölüyorum sabahtan beri :26:
Hadi bakalım yine, yeniden başlayalım
.
gamzem yemesem zorlanacam da bende tabiri caizse bursa da öküz gibi yedimona rağmen çıkamadım bi de o kadar dur ve kiraz nereye gitti müshil hapına ne oldu anlamadım yaaaa
bu arada sen miden bulana bulana yiyorsun hadi bakalım nereye kadar gidecek bu tatlım yaaa
alevcim gözünaydın annenle bolbol gez ama çok yeme sakın
rabiş hayırlı yolculuklar
corni diş ağrısı kadar beter bişey yok ama parol içebilirsin canım hamileykende emzirikende doktorlar veriyor hafif bir ağrı kesici ama etki eder birazda olsa ben kullandım hamileykende emzirikende doktorum vermişti
bu arada herkese GÜNAYYYDIIINNN
bizde dün pikniğe gittik abartmadan herşeyden yedim şuan +500 deyim ama dün regli oldum onunda şişkinliğivar bende senin gibi şahnur
en son cuma çıktım wc ye off ya ne olacak bu işin sonu
bu arada gamze ne yapmışın bacım öyle yemiş durmuşsun hiç oldumu yani
alevcim gözünaydın annenle bolbol gez ama çok yeme sakın
rabiş hayırlı yolculuklar
corni diş ağrısı kadar beter bişey yok ama parol içebilirsin canım hamileykende emzirikende doktorlar veriyor hafif bir ağrı kesici ama etki eder birazda olsa ben kullandım hamileykende emzirikende doktorum vermişti
bu arada herkese GÜNAYYYDIIINNN
bizde dün pikniğe gittik abartmadan herşeyden yedim şuan +500 deyim ama dün regli oldum onunda şişkinliğivar bende senin gibi şahnur
en son cuma çıktım wc ye off ya ne olacak bu işin sonu
bu arada gamze ne yapmışın bacım öyle yemiş durmuşsun hiç oldumu yani
yaa biricik sen abartmadan +500 çıkmıssın ben abarttım ama benimde şansım bende az önce regli oldum onun şişliğidir diyorum kendimi avutuyorum
yaa nerdesiniz kızlar yaaaaa
yukarıdaki anlatımdan bişey anladıysam arap olayım...jujum bence 3 haftalık etap şimdi değil sürekli olacak diye düşünüyorum eğer okursan sende bi fikrini beyan et 3 haftada bir değil bana göre 3 hafta üstüste kilo veremeyen
hayırdır rabiş yolculuk nereye?
5.Takım Başlangıç / 1.hafta / 2.hafta / 3. hafta / % SONUÇ
*JUJU* ( cezalı )
aysunayy ( 63,30 / 63,50 / 63,50 / -0,20)
dalin26 ( cezalı )
biricikoglumertug ( 69,80 / 68,80 / 68,10 /
ZES ( 75,70 / 76,30 / 75,90 / -0,20 )
birsen-deniz ( 63,40 / 64,00 / 63,80 / -0,40)
cornella ( 64,20 / 64,60 / 64,00 /
Gamze_M ( 62,80 / 62,00 / 62,00 /
busramnmn ( 60,20 / 60,20 / 60,20 / Dikkat )
rabyas ( 78,40 / 78,20 / 77,70 /
toplight ( 69,80 / 69,20 / 68,60 /
Sevda_M ( 71,70 / 71,50 / 71,00 /
başlangıç kiloları 1. haftaki kilolar oldu aysunayy, ZES ve birsen bu hafta dikkat etmeli - leri + ya çevirmeli büşra da 100 gr da olsa kilo vermeli değilse ceza geliyo ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?