- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.661
Kızlarrr nasılsınız, ay ne yoğun bir gündüüü geberdim resmen..
Anam herkes pazartesiyi mi bekledi sigortalanmak için
Resmen kendime ihanet etmişim yaa günlerdir :26::26: aaa benim şapşal aklım..o kadar iradeli diyetini yap yap, sonra kötü bir gönülle tüm emeğini hiçe say..ohh ne ala memleket..ama arada cozutmak ta fena olmuyor bee
gamzeeee cnm iş bitti mi:44::44::44:
ayy herkes sözleşmiş gibi kimse yok:26::26::26::26: olmuyor böyleeeeeeeeeeee olmuyorrrrrrrrr........
Bitti canım bitti...Evime geldim şükür, yemeğimi yedim..Birazcık buraya takılayım..buraya gelmeden olmuyor ayy :26::26:
Dişin nasıl oldu canım?
.
kökten hepsini çekesim var
Off yaaaa :26: tam düzene giriyorum artık diyetime bakıcam dedin, şimdide bu çıktı
cornellacım dişin için geçmiş olsun..
Hamilelik için de gönlünden ne geçiyorsa o olsun, hayırlısı olsun..
paylaşıma bak.. flört ediyorum sizin takımla..
canım yaa büyük geçmiş olsun senin hamilelik durumu ne zaman belli olacakbişey olmaz diye düşünüyorum yarımdan ama eczaneden mutlaka parol al evde bulunsunkızlar valla dayanamadm artık majeziğin yarısını içtim......parol u okumuştum ama evde yoktu geceden beri çektim ...damağımı parçalamışım, yırtılmış......gece ağrısından dayanamayıp yapmadığım kalmamıştı
canım siz bu kuralları koyarken ben yoktum o yüzden senin dediğin daha doğru olur bu arada senin dediğin şekilde düşünmemiştim ben herkes dişini sıkar verir diye ama sanırım sen haklısın:26::26::26: baksana sen olmayınca bugün takıma nerdeyse kimse uğramadı başı boş kaldık jujum yaa başı boş bırakma bizi sen gel yaz gene kaptanlık yap ama ceza olarak tamam bildirim yapma :44::44::44::44::44:yukarıdaki anlatımdan bişey anladıysam arap olayım...
ilk konuştuğumuz kural bu şekilde değildi şahnur... etap etap düşünülmüştü şayet bu şekilde olursa caza yiyen yiyene takımda kimse kalmayacak... ve her cezalı iki hafta uzaklaştırılırsa bu işin önünün alamayız... bu işe girişme mantığımızın dışına çıkarız diye düşünüyorum... sonuçta 3 haftalık kilolar baz alınıp uygulama olduğunda yaptırım daha kalıcı olacaktır...
misal sen başlangıç kilonu 69,8 yaparsan zaten kilo vermiş sayarsın ve rahatlarsın ama benim söylediğim gibi ilk etabın bitişi ikinci itabın başlangıcı olarak alınırsa yani senin başlangıç kilon 68,6 olursa sen önümüzdeki üç haftaya sıkı asılır ve altına inmeye çabalarsın...
benim görüşüm bu yöndedir...
yani ilk etabın bitiş kiloları yeni itaben başlanğıç kiloları olarak kalacak ve 3 hafta sonunda sonuç belli olacak
gamze bu menünü hiç beğenmedim canım kusura bakmaMenüm
Sabah
1 kuru incir
Ara
Yarım paket kraker
Öğle
2 domates
3 yeşil biber
5 zeytin
1 dilim k.e.
Ara
1kuru kayısı
Akşam
1 dilim k.e.
4 yeşil zeytin
2 domates
1 incecik dilim karpuz
Spor: 1 saat yürüyüş, 30 dk. eliptik, 100 mekik
Su: içiyorum, fazla fazla olur
buraya takılacağına git yarın için yemek yapBitti canım bitti...Evime geldim şükür, yemeğimi yedim..Birazcık buraya takılayım..buraya gelmeden olmuyor ayy :26::26:
Dişin nasıl oldu canım?
.
cornellacım dişin için geçmiş olsun..
Hamilelik için de gönlünden ne geçiyorsa o olsun, hayırlısı olsun..
paylaşıma bak.. flört ediyorum sizin takımla..
canım yaa büyük geçmiş olsun senin hamilelik durumu ne zaman belli olacakbişey olmaz diye düşünüyorum yarımdan ama eczaneden mutlaka parol al evde bulunsun
canım siz bu kuralları koyarken ben yoktum o yüzden senin dediğin daha doğru olur bu arada senin dediğin şekilde düşünmemiştim ben herkes dişini sıkar verir diye ama sanırım sen haklısın:26::26::26: baksana sen olmayınca bugün takıma nerdeyse kimse uğramadı başı boş kaldık jujum yaa başı boş bırakma bizi sen gel yaz gene kaptanlık yap ama ceza olarak tamam bildirim yapma :44::44::44::44::44:
gamze bu menünü hiç beğenmedim canım kusura bakmasüt yok yoğurt yok peynir yok et tavuk balık yok protein yok sadece karbonhidrat ve sebze var o da doöates saylanmaz kızım ortada çoluk yok çocuk yok siz ne biçim ev hanımısınız kızacam ama kahvaltı ile yemek olur mu bak çocuk istiyonuz ilerde zor olur bacım yapma etme doğru dürüst yemek pişir evde en azından bi çorba kaynat sıvı bişeyler girsin midene
buraya takılacağına git yarın için yemek yapelime aldım sopayı ona göre ocakta yemeğin pişerken takılırsın
püsküüt cüm yaa keşke 1 hafta daha kalsaydın senin yorumların çok güzeldi ben şahsen senin yorumlarını okumaktan büyük keyif alıyordum fırsat bulursan gene gel lütfennn
bu arada menümü yazayım
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir 2 dilim domates
3 zeytin
ara
4-5 dut
öğle
1 küçük yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
3 zyağlı sarma
ara
8-10 erik
akşam
1 kepçe çorba
1 tabak sulu köfte
salata
2 kaşık yoğurt
ara
7-8 erik
spor 40 dk parktaki aletlerle bacak ve kol hareketi
45 dk yürüyüş
su 2,5 lt tamamlandı
cornicim sen hasta olduğun için menüne yorum yapmayacağım
bu arada nerde kaldı diğer menüler bu saat olmuş gamze ve corniden ve aynusayy( yeni gördüm) başka menü paylaşan yok yarın saat 9 a kadar paylaşım olacaktı arkadaşlar kaptan cezalı diye lütfen sizde böyle yapmayınnnn
nedir bu boşluk...takıma uğramama aaaaaaaaaa ....
sevda: sevdacım kaç gündür uğramıyorsun.....senın yaz temızlıgı ya bitmedi ya da temızlık senı bıtırdı çünkü bayağıdır yoksun...
birsen: cnm eve döndünüz mü? kardeşin nasıl oldu? nerelerdesin?:26:
dilek: cnm sen uğruyorsun arada ama daha sık gel ......
dalin:düşünme evresinde:44:
juju:biraz kafa dinliyor
alev:annen gelmesıne rağmen menunu yazdığın içingün için de ara da uğra haber et kendınden
zes:sende uğruyorsun gece bekçisigündüz de uğraa....
gamze:bugün fırsat yaratıp uğradın devamını beklıyoruzzz
hasret:nöbetlerden nefes alamayan ukyooonerdesinnn?
rabiş:şehir dışına cıktı....
unuttuğum kimse yok galiba...demirbaşlar şahnur ve ben genelde burdayız.......
arkadaşlar nedir bu halimiz..yaz geldiyse bir bize gelmedi ya diğer takımlarda yok böyle bir şey....
bahaneler bir gün olur iki gün olur her gün de olmaz ki ama:26::26::26:
sanırım bu takıma uğramama konusunu da konuşmamız lazım diyecegım de ben konuşmaktan usandım ama kimse dinlemiyor sanırım.........eğer çok yoğunsanız buraya zaman ayıramıyorsanız söyleyin.....ya da izin alın......
koskoca 24 saatte ya 2 ya 3 kişi oluyor..13 kişilik takımdan........
böyle devam etmez yani.......
bu arada büşracım seni unutmuşum takım kalabalık ama kimse olmayınca unutuyorum artık.......sen neden yoksun sınavlar mı var?ablanın yanına mı gıdecektın aklım da kalmamış......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?