- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.681
yaa biricik sen abartmadan +500 çıkmıssın ben abarttım ama benimde şansım bende az önce regli oldum onun şişliğidir diyorum kendimi avutuyorum
yaa nerdesiniz kızlar yaaaaa
dilekçim bu parolu dışarı çıkınca alacağım......her gün içsem sıkıntı olur mu?
Jujumm nasılsın? nasıl gidiyor ceza günlerin :26: off artık ceza alma sen..inşaallah çok çok gitsin kilolar da, sen buradan gitme
.
iyiyim ne olsun ceza günlerimde iyi gidiyor... sporumu yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama buranın durumu hiç hoşuma gitmedi ... yazmasamda okuyorum ama bazı günler toplasan on mesaj yazılmamış oluyor
günaydın arkadaşlar
uzun bi aradan sonra okuluma ve size kavuştum.
ilk olarak kardeşimin boğazında 2 tane yumurta büyüklüğünde kitle vardı onlar alındı. allaha şükür şuan iyi. ikinci olarak istanbul turum harika geçti. kesinlikle istanbul muhteşem bir şehirmiş. tam anlamıyıla ağzım açık olarak gezdim. dolmabahçe sarayına mest oldum. geçmişi bi okuyup geleyim.
günaydın arkadaşlar
ilk olarak kardeşimin boğazında 2 tane yumurta büyüklüğünde kitle vardı onlar alındı. allaha şükür şuan iyi. ikinci olarak istanbul turum harika geçti. kesinlikle istanbul muhteşem bir şehirmiş. tam anlamıyıla ağzım açık olarak gezdim. dolmabahçe sarayına mest oldum. geçmişi bi okuyup geleyim.
öncelikle hoş geldin.... ve kardeşine çok çok geçmiş olsun allah hızla şifa versin .... ve dolu dolu bir istanbul seyehati içinde tebrik ederim arada insanın ihtiyacı oluyor çünkü bu gibi değişikliklere.. eee diyetin nasıl gidiyor bakalım
CANM bende aynı düşünüyorum.. istanbulu gördükten sonra izmirde trafik yok diyorum
Çok haklısın kaptanım :26:
Hoş geldin birsenciğim, sefalar getirdin..İstanbul harika bir şehir olmasına rağmen orada yaşamayı asla istemem ben yaa..nasıl kalabalık, nasıl yoğun..cıksss SAKARYA'mın huzuru başkaa
öncelikle hoş geldin.... ve kardeşine çok çok geçmiş olsun allah hızla şifa versin .... ve dolu dolu bir istanbul seyehati içinde tebrik ederim arada insanın ihtiyacı oluyor çünkü bu gibi değişikliklere.. eee diyetin nasıl gidiyor bakalım
günaydın işler biraz karıştı kızlar işyerinde müsait olunca size dönecem
CANM bende aynı düşünüyorum.. istanbulu gördükten sonra izmirde trafik yok diyorumama harika bir yerrrr.
kesinlikle resmen desarj oldum geldim kaptanım.. diyete gelince hiç dikkat edemedim.+2 kiloyum sabah tartıldım. ama bu bile moralimi hiçççççç bozmuyor. allahın izniyle hepsini vereceğim.
canım benim evde 2 tane orkidem var sadece haftada 1 su veriyorum o kadar arada bi çiçek açıyo toprağını değiştirmem gerekiyo ama orkide toprağı almam lazım malum bunlar normal toprakta yetişmiyoiyiyim ne olsun ceza günlerimde iyi gidiyor... sporumu yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama buranın durumu hiç hoşuma gitmedi ... yazmasamda okuyorum ama bazı günler toplasan on mesaj yazılmamış oluyor
hayırdır şahnurcum merakta bırakma bizi müsait olduğun bir vakit yaz kuzum...
günaydın kızlarrrrrrrr...herkes iyidir inşallah..
şahnur haklısın annem gelince gözlemeler falan gitti
kendimi mecbur tutacağım çünkü + çıkmamam lazım bu hafta..
birsen çok geçmiş olsun canım tekrar..
tuğbiş sağol canım evt annem geldi dün hiç eve girmedik neredeyse ama gelince 1 kez de olsa girdim haber vereyim size diye..
gamze işlerin yoğunmuş kolay gelsin kuzuuuuuuuuuu
jujum
annemi evde yalnız bırakıp eve geldim..16.30 a kadar buralardayım.bi kaç gün yemekler annemden.ama özellikle söyledim makarna-pilav-börek-kızarma vs gibi yemekler yok diye
Şahnurrrrrrrrr kavga çıktıysa haber ver hemen gelirimşaka bir yana sana bişe olmasın şahnurum
Günaydın kızlarrrrr, nsılsınız bakalımm...ben haftaya + başlamama rağmen çok iyiym..gitmesini istediğim her şey gider o kadar o + da gidecek elbet sanırım ben toparlanmaya başladım ve buraya gelmek için olmasa bie zaman üretiyorum, sabah 07:51 ama ben işe gitmeden buraya geldim isteyince olur arkadaşlarım..Hadi sizlerde toparlanın bakalım
kesin şişkinliktir cnm benim şişkinliğim indi bugün gayet iyiyim
cnm ben biyerim ağrıdıkca içerdim devamlı değil sende dayanabildiğin kadar dayan dayanamadığın noktada iç eczaneye bi sor istersen hergün içme konusunu ama evde bulunsun muhakkak
bende dün çook yoğundum gecede geç geldim giremedim hala pikniğin yorgunluğu var o kadar çok yürüdümki yediklerimi eritiyim diye
günaydın arkadaşlar
günaydın işler biraz karıştı kızlar işyerinde müsait olunca size dönecem
günaydın kızlarrrrrrrr...herkes iyidir inşallah..
şahnur haklısın annem gelince gözlemeler falan gitti
kendimi mecbur tutacağım çünkü + çıkmamam lazım bu hafta..
birsen çok geçmiş olsun canım tekrar..
tuğbiş sağol canım evt annem geldi dün hiç eve girmedik neredeyse ama gelince 1 kez de olsa girdim haber vereyim size diye..
gamze işlerin yoğunmuş kolay gelsin kuzuuuuuuuuuu
jujum
annemi evde yalnız bırakıp eve geldim..16.30 a kadar buralardayım.bi kaç gün yemekler annemden.ama özellikle söyledim makarna-pilav-börek-kızarma vs gibi yemekler yok diye
Anneye çemkirme o işini bilir + çıkmayıp nabacannn, beni mi geçecenn çok zorr be yavrummmm bak bu giden benim, tozdan gözlerin göremeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?