Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaa biricik sen abartmadan +500 çıkmıssın ben abarttım ama benimde şansım bende az önce regli oldum onun şişliğidir diyorum kendimi avutuyorum

yaa nerdesiniz kızlar yaaaaa

kesin şişkinliktir cnm benim şişkinliğim indi bugün gayet iyiyim

dilekçim bu parolu dışarı çıkınca alacağım......her gün içsem sıkıntı olur mu?

cnm ben biyerim ağrıdıkca içerdim devamlı değil sende dayanabildiğin kadar dayan dayanamadığın noktada iç eczaneye bi sor istersen hergün içme konusunu ama evde bulunsun muhakkak

bende dün çook yoğundum gecede geç geldim giremedim hala pikniğin yorgunluğu var o kadar çok yürüdümki yediklerimi eritiyim diye

dünkü menüm yazamamıştım

MENÜM

SABAH 1 dilim ekmek yumurta peynir domates

ÖĞLE dondurma

ARA sütlü nescafe 3 diyet bisküvi

AKŞAM yarım kase çorba yarım tabak bezelye yemeği 5 6 kaşık yoğurtlu kabak salatası

ARA 2 dilim kavun (bu arayı yapmazdım ama babam benim için almış çok severimde)

SU az oldu

SPOR 1 saat yürüyüş

bende artık eve geldim daha çok gelirim artık kızlar

şahnurcum sistem benim dediğim gibi gitsin bi müddet daha....

bu arada takımın gidişatını hiç beğenmedim... güya cezalıydım... güya tıkımdan uzaklaşacatım ama benle beraber herkes uzaklaşmış takımdan... aynı öğretmeni gelmeyen sınıf gibi dağılmış millet...

toparlanın ve kendinize çeki düzen verin şuanda kim neden girmiyor bilmiyorum ama herkes bir izahat versin bakalım.... bugünden tezi yok kim ne zaman gelmiş kaç mesaj yazmış kontrol etmeye başlıyorum

şimdi orkidemin saksınını değiştireceğim birazdan geliyorum

Son düzenleme:
Jujumm nasılsın? nasıl gidiyor ceza günlerin :26: off artık ceza alma sen..inşaallah çok çok gitsin kilolar da, sen buradan gitme

.

Jujumm nasılsın? nasıl gidiyor ceza günlerin :26: off artık ceza alma sen..inşaallah çok çok gitsin kilolar da, sen buradan gitme

.

iyiyim ne olsun ceza günlerimde iyi gidiyor... sporumu yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama buranın durumu hiç hoşuma gitmedi ... yazmasamda okuyorum ama bazı günler toplasan on mesaj yazılmamış oluyor

günaydın arkadaşlar

uzun bi aradan sonra okuluma ve size kavuştum.

ilk olarak kardeşimin boğazında 2 tane yumurta büyüklüğünde kitle vardı onlar alındı. allaha şükür şuan iyi. ikinci olarak istanbul turum harika geçti. kesinlikle istanbul muhteşem bir şehirmiş. tam anlamıyıla ağzım açık olarak gezdim. dolmabahçe sarayına mest oldum. geçmişi bi okuyup geleyim.

iyiyim ne olsun ceza günlerimde iyi gidiyor... sporumu yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama buranın durumu hiç hoşuma gitmedi ... yazmasamda okuyorum ama bazı günler toplasan on mesaj yazılmamış oluyor

Çok haklısın kaptanım :26:

Hoş geldin birsenciğim, sefalar getirdin..İstanbul harika bir şehir olmasına rağmen orada yaşamayı asla istemem ben yaa..nasıl kalabalık, nasıl yoğun..cıksss SAKARYA'mın huzuru başkaa

öncelikle hoş geldin.... ve kardeşine çok çok geçmiş olsun allah hızla şifa versin .... ve dolu dolu bir istanbul seyehati içinde tebrik ederim arada insanın ihtiyacı oluyor çünkü bu gibi değişikliklere.. eee diyetin nasıl gidiyor bakalım

Evet evet, bende çok geçmiş olsun diyorum, Rabbim şifa versin..

Jujunun sorusunun yanıtını merakla bekliyorum

CANM bende aynı düşünüyorum.. istanbulu gördükten sonra izmirde trafik yok diyorum ama harika bir yerrrr.

kesinlikle resmen desarj oldum geldim kaptanım.. diyete gelince hiç dikkat edemedim. +2 kiloyum sabah tartıldım. ama bu bile moralimi hiçççççç bozmuyor. allahın izniyle hepsini vereceğim.

deşarj olman iyi olmuş artı iki çıkmanıda takmamana sevindim geldiği gibi gider çünkü kalıçı kilolar değil kısa sürede alınan kilo kısa süredede gider sadece dikkat et yeter

günaydın kızlarrrrrrrr...herkes iyidir inşallah..
şahnur haklısın annem gelince gözlemeler falan gitti
kendimi mecbur tutacağım çünkü + çıkmamam lazım bu hafta..

birsen çok geçmiş olsun canım tekrar..

tuğbiş sağol canım evt annem geldi dün hiç eve girmedik neredeyse ama gelince 1 kez de olsa girdim haber vereyim size diye..

gamze işlerin yoğunmuş kolay gelsin kuzuuuuuuuuuu

jujum

annemi evde yalnız bırakıp eve geldim..16.30 a kadar buralardayım.bi kaç gün yemekler annemden.ama özellikle söyledim makarna-pilav-börek-kızarma vs gibi yemekler yok diye

Şahnurrrrrrrrr kavga çıktıysa haber ver hemen gelirim şaka bir yana sana bişe olmasın şahnurum

canım benim evde 2 tane orkidem var sadece haftada 1 su veriyorum o kadar arada bi çiçek açıyo toprağını değiştirmem gerekiyo ama orkide toprağı almam lazım malum bunlar normal toprakta yetişmiyo

hayırdır şahnurcum merakta bırakma bizi müsait olduğun bir vakit yaz kuzum...

canım sayfayı açtım geçmişi okudum tam cevap yazacam bi tel geldi 26 mayısta gidiyorsun cibutiye diye neee dedim çünkü dün sağlık bakanlığı aşı merkezi ile görüştüm gitmeden 7 gün önce sıtma ilacına başlamam gerekiyormuş uçakda eğer aktarma varsa sarıhumma aşısı olmam gerekiyormuş bunları öğrendim elim ayağım karıştı neyse gittim ekipten birisiyle konuştum bakanlık oluru 26 mayısa yetişmez demişler 1 haziran dediler ama 2-30 mayıs da olabilirmiş henüz net değil gidiş tarihi ona göre bugün belli olacak aşılar vs ler yapılacak az önce kan verdim hepatit için tekrar kontrol edilecek tetanoz aşısına gerek yok hamileliğimde yaptırdığımın 5 sene geçerliliği varmış
bu arada ekipten birisi daha önce (5yıl) gitmiş yiyeceklerini yiyemedik bol bol konserve alacağız dedi seyahat yaklaşık 10-12 gün sürecekmiş herşeyi burdan götürmemiz gerekiyo sanırım şimdilik haberler böyle

Anneye çemkirme o işini bilir + çıkmayıp nabacannn, beni mi geçecenn çok zorr be yavrummmm bak bu giden benim, tozdan gözlerin göremeyebilir

günaydın işler biraz karıştı kızlar işyerinde müsait olunca size dönecem

günaydınnnlar..........

ben meğer kendime ne kötülükler yapmışım......yanağımın içi bile paramparça olmuş......eşim diyor inşallah oralar aft yapmaz

dilekçim aldım parolu ....içebilirsin dedi eczacı...ama ben dun gece bile sadece yarısını içtim.......dünde 1 tane parolu ezip yaralarımın üstüne komplex yapıyorum..ağrımı az da olsa alıyor....

birsencim kardeşinin iyi olmasına çokkk sevindimm

jujum bu takımı hizaya çekeceksin artık yoksa kimsenın kendıne gelmeye niyetı yok....en son dün dellendim artık isyan bayrağımı çektim... konuşuyoruz konuşuyoruz kimse sallamıyor.....

alevcim benım de annem gelınce yemeklerı hep o yapmıstı çok rahat oluyor

gamzecim isteyince neler olmaz bu arada sevda nerede?????

şahnurcum sana bir şey olmasında gerisi mühim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…