Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevdayı bende çok sık göremedim son günlerde canım..Büyük oğlu ergenlikte şu an ve zannediyorum ki sevdayı yoruyor birazcık..EŞİ ERKENDEN EVE GELİYOR, KÜÇÜK OĞLU DA SINAVA HAZIRLANIYOR..BU GİDİŞLE SANIRIM İZİN ALMASI GEREKECEK..Birde doktoru kontrol hapı vermiş, onu almaya başlayınca delirdi Sevda iştahını da hortlatmış Yani özetle sevda PERT

Dişin daha iyi sanırım kuzum inşaalah yakında iyi olursun ve hiç bişicin kalmazz

kuzum geçmişte ne yedin ne içtin bilmem.. artık ben varım ve ne yediğine ne içtiğine dikkat edeceksin artıkın.... annenin yanında olman diyetine dikkat edemeyeceğin anlamına gelmiz.. bırak pişirsin pilavını makarnasını kadın sen yeme yeter....

vay vay vay vay şok şok şok gelişme denir buna allahım nasıl sakin duruyorsun şahnur bilmediğin bir yere gideceksin dilini bilmiyon yemeklerini yiyemeyeceksin gideceğin ayyy senin yerine ben stres oydum valla... inşallah sağlıkla gider gelirsin şahnurcum. bu arada sen yokken oğluşlar kime emanet olacak???

Anneye çemkirme o işini bilir + çıkmayıp nabacannn, beni mi geçecenn çok zorr be yavrummmm bak bu giden benim, tozdan gözlerin göremeyebilir

o tozu ben cuma günü göreceğim gamze...

hayırdır sende mi diş gazisisin???

takımı toparlayacağız mecburen ya kuralları ciddi ciddi yaptırıma gideceğiz yata takım kendi kendine yola gelecek yolu yok

olmadı bu.. sevda dönsün aramıza böyle uzak kalırsa gidişat belli

şahnurrrrrrrrrrrrr

kız ben hiç orkide bakmadım hatta çiçek büyütmedim... eşim anneler gününde almış bende ne bilim baktım içinde takur tukur bişiler dedim bu ölür böyle gittim torf aldım toprakla bire bir ölçüde harmanladım diktim... 2 gün kaldı sonra merak ettim orkide bakımı nasıl bişidir diye anam bi baktım benim kurur dediğim o takur tukur şeylerle besleniyormuş bizim orkide benim yaptığım şekilde çürürmüş... yapacak bişey yok saksıyı döktüm içinden o takur tukurları seçtim geri yıkadım ... orkideninde köklerini yıladım topraktan arındırdım yeniden eksi saksınına eski takur tukur şeyleri ile diktim inşallah ölmemiştir:26:

iki yeni üye davet girişimimdede gruba davet edilen aday üyelerin gerekli özveriyi göstermedikleri için alımları iptal edilmiştir...

takıma yeni üye alımı yapılmayacaktır.....

sana kıyamam kaptanımm

iki yeni üye davet girişimimdede gruba davet edilen aday üyelerin gerekli özveriyi göstermedikleri için alımları iptal edilmiştir...

Al kaptanım, o kadar gerekli insanlar varken biz burda bulup bulanıyoruz, dinsizin hakkından imansız gelirmiş yemeyenin malını yerlermiş arkadaş olayı gene yemeğe bağladım yaa, pes bana

Al kaptanım, o kadar gerekli insanlar varken biz burda bulup bulanıyoruz, dinsizin hakkından imansız gelirmiş yemeyenin malını yerlermiş arkadaş olayı gene yemeğe bağladım yaa, pes bana

yok gamze almıcam... yetişebileceğim sayıda insanla ilerlemek istiyorum iki kişiye şans verdim sonuç sıfır onlar istemiyorsa ben kendimi neden yorayım ki...

canım memleketten annemler gelecekler e bakıcı da gelecek zaten saolsun babaları da ilgili bi şekilde vakit geçecek net değil ama sanırım 10-15 gün arası bi seyahat olacakmış şimdi araştırma devam ediyo ben öğrenince ne yenir ne içilir hep size aktarırım

canım orkide toprağı satılıyor 2 günde bişey olmaz sanırsam ama sen suyunu şhmal etme haftada 1 bardak yeter

az da değil kız iki hafta gariplerim özleyecekler seni ama senin içinde yeni sir heyecan ne güzel...

bol bol resimle hayatını orada

kuzum bilsem orkide bakımını yapmazmıydım.. facede bi topluluk vardı orkide ile ilgili oraya yazdım sordum oda bana hemen eski materyalleri yıka ve eski saksısına dik dedi... çürüme olmasın diye ilk etapta onu yaptım bende ama ilk fırsatta alacağım orkide toprağını saksısını değiştirmesende tepesinden koyarım azar azar çünkü şuanki hali az gibi geldi bana

günaydın herkese üç günlük tatilin ardından tekrar motive olmaya çalışıyorum aslında çok mu yedim yemedim ama ne bileyim ruhen saldım sanki

günaydın herkese üç günlük tatilin ardından tekrar motive olmaya çalışıyorum aslında çok mu yedim yemedim ama ne bileyim ruhen saldım sanki

patellaa gözlemlerim sonucunda kaptan olarak bir karar aldım ve takıma yeni üye alımı yapmıyorum...

senden önce birini davet ettim ve katılım yapmadı sonra sana şans verdim ve sende hiçbir gerekçe göstermeden kendi kendine üç gün ortadan koyboluyor ve sonrasında geliyorsun bu takıma girmen konusunda bize sağlayacağın güvenceyi pekde garantilemiyor...

ayrıca seninle menüleri yazma biçimi hakkındada görüş ayrılığı içerisinde olduğunuzu gözlemledim ben ve kaptan yardımcısı cornella seni bu konuda uyarmamıza rağmen inatla menülerini kendi istediğin şekilde aktarmaya devam ettin... elbette saygı duyarız istediğin gibi yazarsın ama bizim tarzımız bu ve buna uyacak ve benimseyecek insanlarla devam etmek isteriz...

işin özü katılımlarına devam edebirsin istersen ama takıma alım yapmıyorum artık....

yada ben motive oluyordum böyle takımlara girmek istiyorum dersen.. cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğine katılım için mesaj yazarsın ordan bir takım seni davet edecektir elbet

Son düzenleme:
hu huuuu nerelerdesiniz?

Öğle yemekleri yendi mi bakalım kimler cozuttu, kimler diyetine sadık kalıp ihanet etmedi

hımm o zaman sevdayı görürsen takıma bir ugrasın gerekırse izin alsın.çünkü haber vermeden ortadan kayboldu.... dişim hala ağrıyor ama dayanıyorum agrısına

jujum sorma sanırım 20 lik dişim....bütün dişlerimi etkisi altına aldı.....daha önce de çekmiştim aynı ağrıyı ama kendı kendıne geçince doktora gitmemiştim....şimdi ilk işim geçse de doktora gitmek......

yeni üye konusunda sana katılıyorum.....

hu huuuu nerelerdesiniz?

Öğle yemekleri yendi mi bakalım kimler cozuttu, kimler diyetine sadık kalıp ihanet etmedi

ben yemedim henüz.......eşim evde şimdi nöbete gıdecek....o gidince makineyi açıp evı süpürüp silecegım belki bu sırada diş ağrımı biraz unuturum
eğer yersem yeşil fasulye yapmıştım onu yerim heralde.....

evet yemekleri yerken cuma gününü düşünerek yiyin tamam mı.... ben zaten yemek yemiyorum benimkisi farklı bi beslenme olacak bu ceza sürecinde

corni canım ilaç alıyormusun??? yirmilik ağrısı ilaçsız geçmez çünküm

Son düzenleme:
selam arkadaslar
umarım ıyısınızdır.Bende haberler kotu aksam turkıyeye gıtmek zorundayız.Sabah kayınvalıdemı ve kaynımı yolladık.bız ve eltım de aksama gıdecegız.Esımın anneannesını durumu agırmıs pazargecesı hacattepeye kaldırmıslar.Bır duredır tedavı goruyordu yasta 87 dr.agır oldugunu soylemıs.dun telefon trafıgı sabah ucagında yer bulamadık.annemlerı anca yolladık.bu arada aklıma gelşdınız sızınde habersız bırakmak ıstemedım.Takımda degılım ama olsun yınede yorumlarınız oldu streslı anlarımda destek verdınız.uzerımde hakkınız var.Jujum gercekten ne kadar uzgun oldumu bılemezsın.bır agız tadıyla aranızda bulaamadım.
Ayrıca kızlar sızı gel gıtlerım rahatsız edıyorsa lutfen soyleyınçbenım bu ıstemsız olan ayrılıklarım sızın yanınıza her geldımde bır duzen saglayamamam ben cok uzuyor.esyalar toplanırken ara ara gelırım.tanımasamda o zor anlarım olan lohusalık depresyonumdakı mesajlarınızla kendıme geldım.sızı sevıyorum yaaaaaaa

kuzum benim sözlerim sana değildi ki... yeni üye çağırdığım kişilere idi hitabım.. sen aklımdan geçmedin emin ol... takma kafana ve emin ol senden sıkılmıyoruz aslında daha sık gelsen diye ümit de ediyorum ben ...

bu arada şimdiden geçmiş olsun ve teşekkür ederiz bizleri aydınlattığın için nerede kaldı bu kız demeyeceğiz en azından... iyi haberlerle gel dicem ama yaşı ve sağlık durumu neyi gösterir bilinmez

jujum sımdı bır goz attım gecmısı okumamıstım zaten.anneannemız bobrek hastası bobrek transferı yasından ve seker hastalıgından dolayı uygun gorulmemıstı.Cumartesı fenalasmıs dıyalız sonrası pazar gecesı hastaneye yatıs yapılmıs dun oglende dr.lar umut yok demısler suan bılıncı kapalıymıs.yogun bakımdaymıs.dun dyılar aradı gelın dıye bızım gıtmemız olmadı aynı ucakta yer yoktu.annemler sabah ucagına yer buldular bıze gelmeyın dedı ama olmaz esım burda delırıyor anneannesı babası ayrıldıgında cok destek vermıs.bızde gıdecez ama bır garıbım ecenın dıs sorunu var ıshal kusma sureklı aglama nobetler.esım cok sınırlı ece agladıkca sankı kocaman kıza verılecek tepkılerı verıyor sınırınden.ben nasıl davranacamı bılemıyorum.Bızımkıler hazırlıklı gıdelım ne olur ne olmaz dıyorlar.allah yardımcısı olsun.

Tamam canım söylerim Sevda'ya...

Ayy tuğba seni korkutmayayım ama 20 lik dişim ağrıdıüında beni gebertmişti..Doktora gittiğimde de direk çekim dedi, çekerken o dişlerin çok zor çekildiğini öğrendim çene kemiğime yapışıkmış diş, bişeyle kesti ve sanırım tam 6 tane dikiş atmıştı :26:

Juju en güzel şekilde ifade etmiş ama bende bir şeyler söylemek istiyorum..

Penoo senin varlığın beni ve eminim ki diğer arkadaşlarımı da mutlu etmiştir, anane için rabbim yardım etsin..Döndüğünde lütfen yine gelmeye devam et, seni seviyoruz ki hem diyetini de asla bırakma, hatta bu yoğunluk arasında yemeklerini az az ye ve nasıl diyet yaptığını bile anlamadan ver o kiloları..

Çok öperim arkadaşım, hayırlı yolculuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…