- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.701
günaydınnnlar..........
ben meğer kendime ne kötülükler yapmışım......yanağımın içi bile paramparça olmuş......eşim diyor inşallah oralar aft yapmaz
dilekçim aldım parolu ....içebilirsin dedi eczacı...ama ben dun gece bile sadece yarısını içtim.......dünde 1 tane parolu ezip yaralarımın üstüne komplex yapıyorum..ağrımı az da olsa alıyor....
birsencim kardeşinin iyi olmasına çokkk sevindimm
jujum bu takımı hizaya çekeceksin artık yoksa kimsenın kendıne gelmeye niyetı yok....en son dün dellendim artık isyan bayrağımı çektim...konuşuyoruz konuşuyoruz kimse sallamıyor.....
alevcim benım de annem gelınce yemeklerı hep o yapmıstıçok rahat oluyor
gamzecim isteyince neler olmazbu arada sevda nerede?????
şahnurcum sana bir şey olmasında gerisi mühim değil
kuzum geçmişte ne yedin ne içtin bilmem.. artık ben varım ve ne yediğine ne içtiğine dikkat edeceksin artıkın.... annenin yanında olman diyetine dikkat edemeyeceğin anlamına gelmiz.. bırak pişirsin pilavını makarnasını kadın sen yeme yeter....günaydın kızlarrrrrrrr...herkes iyidir inşallah..
şahnur haklısın annem gelince gözlemeler falan gitti
kendimi mecbur tutacağım çünkü + çıkmamam lazım bu hafta..
birsen çok geçmiş olsun canım tekrar..
tuğbiş sağol canım evt annem geldi dün hiç eve girmedik neredeyse ama gelince 1 kez de olsa girdim haber vereyim size diye..
gamze işlerin yoğunmuş kolay gelsin kuzuuuuuuuuuu
jujum
annemi evde yalnız bırakıp eve geldim..16.30 a kadar buralardayım.bi kaç gün yemekler annemden.ama özellikle söyledim makarna-pilav-börek-kızarma vs gibi yemekler yok diye
vay vay vay vay şok şok şok gelişme denir buna allahım nasıl sakin duruyorsun şahnur bilmediğin bir yere gideceksin dilini bilmiyon yemeklerini yiyemeyeceksin gideceğin ayyy senin yerine ben stres oydum valla... inşallah sağlıkla gider gelirsin şahnurcum. bu arada sen yokken oğluşlar kime emanet olacak???canım benim evde 2 tane orkidem var sadece haftada 1 su veriyorum o kadar arada bi çiçek açıyo toprağını değiştirmem gerekiyo ama orkide toprağı almam lazım malum bunlar normal toprakta yetişmiyo
canım sayfayı açtım geçmişi okudum tam cevap yazacam bi tel geldi 26 mayısta gidiyorsun cibutiye diye neee dedim çünkü dün sağlık bakanlığı aşı merkezi ile görüştüm gitmeden 7 gün önce sıtma ilacına başlamam gerekiyormuş uçakda eğer aktarma varsa sarıhumma aşısı olmam gerekiyormuş bunları öğrendim elim ayağım karıştı neyse gittim ekipten birisiyle konuştum bakanlık oluru 26 mayısa yetişmez demişler 1 haziran dediler ama 2-30 mayıs da olabilirmiş henüz net değil gidiş tarihi ona göre bugün belli olacak aşılar vs ler yapılacak az önce kan verdim hepatit için tekrar kontrol edilecek tetanoz aşısına gerek yok hamileliğimde yaptırdığımın 5 sene geçerliliği varmış
bu arada ekipten birisi daha önce (5yıl) gitmiş yiyeceklerini yiyemedik bol bol konserve alacağız dedi seyahat yaklaşık 10-12 gün sürecekmiş herşeyi burdan götürmemiz gerekiyo sanırım şimdilik haberler böyle
Anneye çemkirme o işini bilir + çıkmayıp nabacannn, beni mi geçecenn çok zorr be yavrummmm bak bu giden benim, tozdan gözlerin göremeyebilir
hayırdır sende mi diş gazisisin???günaydınnnlar..........
ben meğer kendime ne kötülükler yapmışım......yanağımın içi bile paramparça olmuş......eşim diyor inşallah oralar aft yapmaz
dilekçim aldım parolu ....içebilirsin dedi eczacı...ama ben dun gece bile sadece yarısını içtim.......dünde 1 tane parolu ezip yaralarımın üstüne komplex yapıyorum..ağrımı az da olsa alıyor....
birsencim kardeşinin iyi olmasına çokkk sevindimm
jujum bu takımı hizaya çekeceksin artık yoksa kimsenın kendıne gelmeye niyetı yok....en son dün dellendim artık isyan bayrağımı çektim...konuşuyoruz konuşuyoruz kimse sallamıyor.....
alevcim benım de annem gelınce yemeklerı hep o yapmıstıçok rahat oluyor
gamzecim isteyince neler olmazbu arada sevda nerede?????
şahnurcum sana bir şey olmasında gerisi mühim değil
Sevdayı bende çok sık göremedim son günlerde canım..Büyük oğlu ergenlikte şu an ve zannediyorum ki sevdayı yoruyor birazcık..EŞİ ERKENDEN EVE GELİYOR, KÜÇÜK OĞLU DA SINAVA HAZIRLANIYOR..BU GİDİŞLE SANIRIM İZİN ALMASI GEREKECEK..Birde doktoru kontrol hapı vermiş, onu almaya başlayınca delirdi Sevdaiştahını da hortlatmış Yani özetle sevda PERT
Dişin daha iyi sanırım kuzuminşaalah yakında iyi olursun ve hiç bişicin kalmazz
kuzum geçmişte ne yedin ne içtin bilmem.. artık ben varım ve ne yediğine ne içtiğine dikkat edeceksin artıkın.... annenin yanında olman diyetine dikkat edemeyeceğin anlamına gelmiz.. bırak pişirsin pilavını makarnasını kadın sen yeme yeter....
vay vay vay vay şok şok şok gelişme denir buna allahım nasıl sakin duruyorsun şahnur bilmediğin bir yere gideceksin dilini bilmiyon yemeklerini yiyemeyeceksin gideceğin ayyy senin yerine ben stres oydum valla... inşallah sağlıkla gider gelirsin şahnurcum. bu arada sen yokken oğluşlar kime emanet olacak???
o tozu ben cuma günü göreceğim gamze...
iki yeni üye davet girişimimdede gruba davet edilen aday üyelerin gerekli özveriyi göstermedikleri için alımları iptal edilmiştir...
takıma yeni üye alımı yapılmayacaktır.....
Al kaptanım, o kadar gerekli insanlar varken biz burda bulup bulanıyoruz, dinsizin hakkından imansız gelirmişyemeyenin malını yerlermiş arkadaş olayı gene yemeğe bağladım yaa, pes bana
canım memleketten annemler gelecekler e bakıcı da gelecek zaten saolsun babaları da ilgili bi şekilde vakit geçecek net değil ama sanırım 10-15 gün arası bi seyahat olacakmış şimdi araştırma devam ediyo ben öğrenince ne yenir ne içilir hep size aktarırım
kuzum geçmişte ne yedin ne içtin bilmem.. artık ben varım ve ne yediğine ne içtiğine dikkat edeceksin artıkın.... annenin yanında olman diyetine dikkat edemeyeceğin anlamına gelmiz.. bırak pişirsin pilavını makarnasını kadın sen yeme yeter....
vay vay vay vay şok şok şok gelişme denir buna allahım nasıl sakin duruyorsun şahnur bilmediğin bir yere gideceksin dilini bilmiyon yemeklerini yiyemeyeceksin gideceğin ayyy senin yerine ben stres oydum valla... inşallah sağlıkla gider gelirsin şahnurcum. bu arada sen yokken oğluşlar kime emanet olacak???
o tozu ben cuma günü göreceğim gamze...
hayırdır sende mi diş gazisisin???
takımı toparlayacağız mecburen ya kuralları ciddi ciddi yaptırıma gideceğiz yata takım kendi kendine yola gelecek yolu yok
olmadı bu.. sevda dönsün aramıza böyle uzak kalırsa gidişat belli
şahnurrrrrrrrrrrrr
kız ben hiç orkide bakmadım hatta çiçek büyütmedim... eşim anneler gününde almış bende ne bilim baktım içinde takur tukur bişiler dedim bu ölür böyle gittim torf aldım toprakla bire bir ölçüde harmanladım diktim... 2 gün kaldı sonra merak ettim orkide bakımı nasıl bişidir diye anam bi baktım benim kurur dediğim o takur tukur şeylerle besleniyormuş bizim orkide benim yaptığım şekilde çürürmüş... yapacak bişey yok saksıyı döktüm içinden o takur tukurları seçtim geri yıkadım ... orkideninde köklerini yıladım topraktan arındırdım yeniden eksi saksınına eski takur tukur şeyleri ile diktim inşallah ölmemiştir:26:
canım memleketten annemler gelecekler e bakıcı da gelecek zaten saolsun babaları da ilgili bi şekilde vakit geçecek net değil ama sanırım 10-15 gün arası bi seyahat olacakmış şimdi araştırma devam ediyo ben öğrenince ne yenir ne içilir hep size aktarırım
canım orkide toprağı satılıyor 2 günde bişey olmaz sanırsam ama sen suyunu şhmal etme haftada 1 bardak yeter
günaydın herkese üç günlük tatilin ardından tekrar motive olmaya çalışıyorum aslında çok mu yedim yemedim ama ne bileyim ruhen saldım sanki
Sevdayı bende çok sık göremedim son günlerde canım..Büyük oğlu ergenlikte şu an ve zannediyorum ki sevdayı yoruyor birazcık..EŞİ ERKENDEN EVE GELİYOR, KÜÇÜK OĞLU DA SINAVA HAZIRLANIYOR..BU GİDİŞLE SANIRIM İZİN ALMASI GEREKECEK..Birde doktoru kontrol hapı vermiş, onu almaya başlayınca delirdi Sevdaiştahını da hortlatmış Yani özetle sevda PERT
Dişin daha iyi sanırım kuzuminşaalah yakında iyi olursun ve hiç bişicin kalmazz
hayırdır sende mi diş gazisisin???
takımı toparlayacağız mecburen ya kuralları ciddi ciddi yaptırıma gideceğiz yata takım kendi kendine yola gelecek yolu yok
olmadı bu.. sevda dönsün aramıza böyle uzak kalırsa gidişat belli
şahnurrrrrrrrrrrrr
kız ben hiç orkide bakmadım hatta çiçek büyütmedim... eşim anneler gününde almış bende ne bilim baktım içinde takur tukur bişiler dedim bu ölür böyle gittim torf aldım toprakla bire bir ölçüde harmanladım diktim... 2 gün kaldı sonra merak ettim orkide bakımı nasıl bişidir diye anam bi baktım benim kurur dediğim o takur tukur şeylerle besleniyormuş bizim orkide benim yaptığım şekilde çürürmüş... yapacak bişey yok saksıyı döktüm içinden o takur tukurları seçtim geri yıkadım ... orkideninde köklerini yıladım topraktan arındırdım yeniden eksi saksınına eski takur tukur şeyleri ile diktim inşallah ölmemiştir:26:
iki yeni üye davet girişimimdede gruba davet edilen aday üyelerin gerekli özveriyi göstermedikleri için alımları iptal edilmiştir...
takıma yeni üye alımı yapılmayacaktır.....
hu huuuunerelerdesiniz?
Öğle yemekleri yendi mi bakalımkimler cozuttu, kimler diyetine sadık kalıp ihanet etmedi
selam arkadaslar
umarım ıyısınızdır.Bende haberler kotu aksam turkıyeye gıtmek zorundayız.Sabah kayınvalıdemı ve kaynımı yolladık.bız ve eltım de aksama gıdecegız.Esımın anneannesını durumu agırmıs pazargecesı hacattepeye kaldırmıslar.Bır duredır tedavı goruyordu yasta 87 dr.agır oldugunu soylemıs.dun telefon trafıgı sabah ucagında yer bulamadık.annemlerı anca yolladık.bu arada aklıma gelşdınız sızınde habersız bırakmak ıstemedım.Takımda degılım ama olsun yınede yorumlarınız oldu streslı anlarımda destek verdınız.uzerımde hakkınız var.Jujum gercekten ne kadar uzgun oldumu bılemezsın.bır agız tadıyla aranızda bulaamadım.
Ayrıca kızlar sızı gel gıtlerım rahatsız edıyorsa lutfen soyleyınçbenım bu ıstemsız olan ayrılıklarım sızın yanınıza her geldımde bır duzen saglayamamam ben cok uzuyor.esyalar toplanırken ara ara gelırım.tanımasamda o zor anlarım olan lohusalık depresyonumdakı mesajlarınızla kendıme geldım.sızı sevıyorum yaaaaaaa
kuzum benim sözlerim sana değildi ki... yeni üye çağırdığım kişilere idi hitabım.. sen aklımdan geçmedin emin ol... takma kafana ve emin ol senden sıkılmıyoruz aslında daha sık gelsen diye ümit de ediyorum ben ...
bu arada şimdiden geçmiş olsun ve teşekkür ederiz bizleri aydınlattığın için nerede kaldı bu kız demeyeceğiz en azından... iyi haberlerle gel dicem ama yaşı ve sağlık durumu neyi gösterir bilinmez
hımm o zaman sevdayı görürsen takıma bir ugrasın gerekırse izin alsın.çünkü haber vermeden ortadan kayboldu....dişim hala ağrıyor ama dayanıyorum agrısına
jujum sorma sanırım 20 lik dişim....bütün dişlerimi etkisi altına aldı.....daha önce de çekmiştim aynı ağrıyı ama kendı kendıne geçince doktora gitmemiştim....şimdi ilk işim geçse de doktora gitmek......
yeni üye konusunda sana katılıyorum.....
selam arkadaslar
umarım ıyısınızdır.Bende haberler kotu aksam turkıyeye gıtmek zorundayız.Sabah kayınvalıdemı ve kaynımı yolladık.bız ve eltım de aksama gıdecegız.Esımın anneannesını durumu agırmıs pazargecesı hacattepeye kaldırmıslar.Bır duredır tedavı goruyordu yasta 87 dr.agır oldugunu soylemıs.dun telefon trafıgı sabah ucagında yer bulamadık.annemlerı anca yolladık.bu arada aklıma gelşdınız sızınde habersız bırakmak ıstemedım.Takımda degılım ama olsun yınede yorumlarınız oldu streslı anlarımda destek verdınız.uzerımde hakkınız var.Jujum gercekten ne kadar uzgun oldumu bılemezsın.bır agız tadıyla aranızda bulaamadım.
Ayrıca kızlar sızı gel gıtlerım rahatsız edıyorsa lutfen soyleyınçbenım bu ıstemsız olan ayrılıklarım sızın yanınıza her geldımde bır duzen saglayamamam ben cok uzuyor.esyalar toplanırken ara ara gelırım.tanımasamda o zor anlarım olan lohusalık depresyonumdakı mesajlarınızla kendıme geldım.sızı sevıyorum yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?