Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım benım bır ınsan ancak bu kadar samımı olur.bende sızı cok sevıyorum ama sanırım bır beddua aldım hep sızden ayrı kalıyorum.ınsallah en kısa zamanda yanınıza daha guzel haberlerle gelırım.dualarınızı esırgemeyın lutfen.hepınız kendınıze ıyı bakın.

rabbim çektirmesin ozaman ne denirki bu raddede....

diş dönemi zorlu geçiyor evet hem ishal olur hem yemeden kesilir kilo verir ama onun için zaten yeterince zor bir süreç diş süreci siz biras daha anlayışlı olun dicem ama eşinde anneannesine olan üzüntüsünden dolayı gergin olabilir

birsen gelmiş hoşgelmiş tatilinde iyi geçmiş ooohhhh sefan olsun kardeşinede geçmiş olsun

penelope allah anneannenin yardımcısı olsun cnm sağlıkla git gel ve hep buralarda ol emi:13::13:

benimde eşim evde ara ara geliyorum böyle markete falan gittim şimdide ev işleri bekliyo offff bitmiyo bitmiyooo

alıyorum da bana mısın demiyor kulağıma vuruyor ağrısı....şu hamilelik işi kesinleşsin hoş hiç umudum yok sanki şuan boşa agrı cekıyormusum gibi geliyor ama belli de olmaz dıye doktora gitmiyorum..regl olmama da daha 10 gun var....yandım ben yandım

banucum çok geçmiş olsun.Allah iki iyiliğinden birini versin.çektirmesin inş.....

gamze biliyorum ya 20 lik diş çok fena.babam 50 yasında hala 20 lik diş dıye agrı cekerdı en sonunda ameliyatla aldılar.....her şeyım babama çekmiş....diş konusu da dahil:26::26:

temızlık hiç biter mi ya bende bulaşık makınesını boşalttım hopp kendımı çekyata attım çok iş yaptım ya yoruldum

ben buraya motive olmak için katılıyorum, yeni bir şeyler öğrenmek ve paylaşım yapmakta da istekliyim, takıma girmek gibi ısrarcı bir tavrım olmadı zaten almak isterseniz ben burdayım daha dikkatli katılım yaparım kural neyse uymaya çalışırım ama şu anda yaptığın ikaz motive etmekten çok uzak, pek hoş bulmadım açıkçası.

menü paylaşımına gelince 2 kez falan yaptım ve inatla menülerimi kendi istediğim gibi paylaşmış değilim, menü paylaşımında ne gibi bir inatlaşma olur zaten paylaşım yapmışım sonuçta beğenenler de olmuştu

herkese selamlar hanımlar!...

gez güç birsendenizcim dönmüş hoş geldin sefalar getirdin... inşallah belinde iyidir tatilinde iyidir...

biricikim yaaa ev işi hiç bitmiyor tam bitti diyecekken başka işler çıkıyor şu ev işlerine bi çözüm yok mu?
yar bana bi eğlenceeeeeeeee
yar bana bi eğlenceeeeeeeeee

cornican dişlerin için çooooook geçmiş olsun...diş ağrısı heleki 20 lik dişler biraz sıkıntılıdır ama inşallah sen en az sıkıntıyla atlatırsın heee birde cornican sen hastasın iş yapma hem çok yoruldun kolay mı bulaşıkları toparlamak ben bulaşık makinesini toparlamayı hiç sevmiyorum da aslında iş yapmayı sevmiyorum ama tertemiz eve bayılıyorum bu ne yaman çelişki anne!...

penelope jujunun dediği gibi Allah çektirmesin anneannniz için... herkesin bir gün gideceği yer orası bizler sadece bir şeyleri konduramıyoruz... Allah elden ayaktan düşürmesin... kimselere muhtaç ettirmesin... Gamze bahsetmiş ama bende kendi adıma demek isterim senin varlığından bende rahatsız değilim bilakis varlığınla neşe katıyorsun o yönden rahat ol... sağlıklı zayıflamalar diliyorum...

gamzem inşallah sende iyisinidr patron kafanı bozmuyordur inşallah

jucum sende iyisin inşallah!...

tüm 5. takım herkese iyilik sağlık diliyorum...

Oyyy kurban olurum yaa babasının kızlarına bayılırım ben

Aynen diyorum yaa ameliyat şeklinde ve dikiş atılarak çektirmiştim bende, ama az az ömrünü yiyiyor insanın gülüm yaa :26:

biricikkkkk katımda kim ne kadar verdi listesinde birincisin biliyorsun dimi.. bu hafta yerini kahtırmazsın umarım kimseye....

hayırdır anam onu kaçırdım demekki .. hamilelik şüphesimi var?? inş hayırlı haber gelir

ben yıkıcı bir tutum izlediğimi düşünmüyorum sadece gözlemlerim sonucunu aktardım açık sözlü olmak adına...
dediğim gibi paylaşım elbette yapabilirsin biz takım olarak takım listesinde olmasada paylaşımda bulunmak isteyen herkese gönlümüzü açtık sanada açtık açarızda bundan sonra o konuda bir sıkıntı yok... sadece üye alımı yapmayacağımı söyledim bilgilendirme babında

menüler konusunda topu cornellaya atıyorum ben mi yanlış algıladım yoksa aynı sıkıntıyı oda yaşadımı bilmek isterim

iyiyim ne olsun zesss baktım takım elden gidiyo kimseler uğramıyo bunun iki hafta sürmesine dayanamadım ceza devam ama paylaşıma da devam.. şahnur zaten gidecek yakında bi corni kalacaktı tek başına

evet kaptanım biliyorum kimseye yerimi kaptırmayada niyetim yok

cornicim aman dur etme yorma kendini makineyi başoltmışsın bunun hakkı 5 saat istirahat

menü paylaşımı konusunda yapılan ilk yorumları görmüştüm ve sıkıntı olduğu şeklinde anlamadığım için ikinci kez o şekilde paylaşım yaptım. sorun oluyorsa o şekilde paylaşım yapmam tabiki

kimse gitmesin buradan çok kişi olunca paylaşımda çok oluyor sen kaptanımız gitme bırak cezan işlesin sen varlığınla şereflendir burayı ve tüm arkadaşlarımız herkes varlığıyla şereflendirsin bol paylaşımlı bir takım olalım sevelim sevilelim...

hatırladığım kadarını söyleyeyim... yanlış algılamazsan tabi

sen menülerini yazdığın bir siteden kopyalayıp ekliyordun unutmamak için ve ben bir iki kere uyardım bu şekilde anlaşılamıyor ve böyle yazarsan yorum yapamam diye...

sonradan yine gün içerisinde aynı şekilde paylaşımda bulununca ben yorum yapmayı bıraktım ama cornella farketti ve oda uyardı bu şekilde anlaşılması zor oluyor unutuyorsan bir deftere not et daha kolay olur gibisinden...

ama kırıcı değil yapıcı ve çözüm odaklı önerilerdi bunlar yine söylüyorum yanlış algılama.. benim en son isteyeceğim şeydir birinin kalbini kırmak motivasyonunu düşürmek...

şayet paylaşımlarında menülerine yorum yapılmasını istiyorsan

menüm

sabah
.....
....
...

ara
...

öğle
...
...
...

ara
...

akşam
...
...
...

ara
...

spor
.....

su
.....

şeklinde olursa anlaşılabilir olur ve herkes rahatlıkla yorumlar...

aynen motivasyonun ayakta durması için paylaşım şart....

dalinde inşallah kısa sürede toparlar ve döner aramısa

Gidersen yıkılır bu kent, kuşlar da gider
Bir nehir gibi susarım yüzünün deltasında

Gidersen kim sular fesleğenleri
Kuşlar nereye sığınır akşam olunca

Sessizliği dinliyorum şimdi ve soluğunu
Sustuğun yerde birşeyler kırılıyor

Bekleyiş diyorum caddelere, dalıp gidiyorsun
Adını bilmediğimiz doslar kalır yalnız

Gidersen kar yağar avuçlarıma
Bir ceylan sessizliği olur burada aşklar

Gidersen yıkılır bu kent kuşlar da ölür
Bir tufan olurum sustuğun her yerde

ne zamandan beri aradığım mezura sonunda ortaya çıktı ve bende bilek ölçücü alanlar kervanına katıldım benim bileğimin ölçüsü 15,5 çıktı çok mu acaba... tombul duruyor sanki bileğim... üstten bakınca ince gibi yandan bakınca tombul gibi dar ama şişko sanırım

hu huuuu nerelerdesiniz?

Öğle yemekleri yendi mi bakalım kimler cozuttu, kimler diyetine sadık kalıp ihanet etmedi
ben arkadaşlarla yemege gittim gitmeden önce bi arkadaş içli köfte yapıp getirmiş haşlanmış olarak 1 küçük içli köfte yemiştim yemege gitmeden yemekte de sadece salata ve ayran içtim üstüne de fizik tedaviye gittim az önce işe geldim

canım çok geçmiş olsun arkadaşların dediği gibi allah 2 iyilikten birini versin hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun bu arada da eceye geçmiş olsun canım sana özelden cep numaramı atacağım fırsatın olursa ara güzelim bende fırsat bulursam seni ve eceyi görmeye gelmeye çalışırım

bu arada kızlar koşturmam biraz fazla olduğundan yeterince katılım yapamayabilirim ama gidene kadar elimden gelen her fırsatta hatta orda da net bulduğum anda yanınızda olacağım şu tarihlerim bi netleşsin herşey belirsiz şu anda

Canım hayırlısı olsun. bende merak ettim gagıl amcadan baktım nasıl bi yer diye
çok geçmiş olsun canm.

canım çok geçmiş olsun. bence doktora git hamilelik olabileceğini söyleyince ona göre ilaç yazıyorlar.

bende gidiyim mutfağı toparlayım bari bulaşıklar ıyyyyyyyyyy

canm çok teşekkür ederim. belim aynı. ani hareket yok eğilmek yok. bunları yapmayınca sinyal vermiyo

benm evde maf olmuşş temizlik lazımmmmmm

sağol cnm....şuan kafamı duvara vuracağım ağrıdan

Oyyy kurban olurum yaa babasının kızlarına bayılırım ben

Aynen diyorum yaa ameliyat şeklinde ve dikiş atılarak çektirmiştim bende, ama az az ömrünü yiyiyor insanın gülüm yaa :26:

yedi gamzem yedi ömrümü......

yok jujum bebek çalışmaları yapıyoruz demiştim ya...o yüzden doktora gıdemıyorum.ama ölecegım ya bunun bir yolu yok mu?

patella; menüleri karışık ve kalorileri ile yazıyordu bırakın anlamayı zor okunuyordu o yüzden uyarı yapmıştım....hoş o saatten sonra menü paylaşmadı......

evet kaptanım biliyorum kimseye yerimi kaptırmayada niyetim yok

cornicim aman dur etme yorma kendini makineyi başoltmışsın bunun hakkı 5 saat istirahat

rekor hala bende benım ki 16 cm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…