- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.721
Juju en güzel şekilde ifade etmiş ama bende bir şeyler söylemek istiyorum..
Penoo senin varlığın beni ve eminim ki diğer arkadaşlarımı da mutlu etmiştir, anane için rabbim yardım etsin..Döndüğünde lütfen yine gelmeye devam et, seni seviyoruz kihem diyetini de asla bırakma, hatta bu yoğunluk arasında yemeklerini az az ye ve nasıl diyet yaptığını bile anlamadan ver o kiloları..
Çok öperim arkadaşım, hayırlı yolculuklar
jujum sımdı bır goz attım gecmısı okumamıstım zaten.anneannemız bobrek hastası bobrek transferı yasından ve seker hastalıgından dolayı uygun gorulmemıstı.Cumartesı fenalasmıs dıyalız sonrası pazar gecesı hastaneye yatıs yapılmıs dun oglende dr.lar umut yok demısler suan bılıncı kapalıymıs.yogun bakımdaymıs.dun dyılar aradı gelın dıye bızım gıtmemız olmadı aynı ucakta yer yoktu.annemler sabah ucagına yer buldular bıze gelmeyın dedı ama olmaz esım burda delırıyor anneannesı babası ayrıldıgında cok destek vermıs.bızde gıdecez ama bır garıbım ecenın dıs sorunu var ıshal kusma sureklı aglama nobetler.esım cok sınırlı ece agladıkca sankı kocaman kıza verılecek tepkılerı verıyor sınırınden.ben nasıl davranacamı bılemıyorum.Bızımkıler hazırlıklı gıdelım ne olur ne olmaz dıyorlar.allah yardımcısı olsun.
günaydın arkadaşlar
uzun bi aradan sonra okuluma ve size kavuştum.
ilk olarak kardeşimin boğazında 2 tane yumurta büyüklüğünde kitle vardı onlar alındı. allaha şükür şuan iyi. ikinci olarak istanbul turum harika geçti. kesinlikle istanbul muhteşem bir şehirmiş. tam anlamıyıla ağzım açık olarak gezdim. dolmabahçe sarayına mest oldum. geçmişi bi okuyup geleyim.
evet yemekleri yerken cuma gününü düşünerek yiyin tamam mı.... ben zaten yemek yemiyorum benimkisi farklı bi beslenme olacak bu ceza sürecinde
corni canım ilaç alıyormusun??? yirmilik ağrısı ilaçsız geçmez çünküm
selam arkadaslar
umarım ıyısınızdır.Bende haberler kotu aksam turkıyeye gıtmek zorundayız.Sabah kayınvalıdemı ve kaynımı yolladık.bız ve eltım de aksama gıdecegız.Esımın anneannesını durumu agırmıs pazargecesı hacattepeye kaldırmıslar.Bır duredır tedavı goruyordu yasta 87 dr.agır oldugunu soylemıs.dun telefon trafıgı sabah ucagında yer bulamadık.annemlerı anca yolladık.bu arada aklıma gelşdınız sızınde habersız bırakmak ıstemedım.Takımda degılım ama olsun yınede yorumlarınız oldu streslı anlarımda destek verdınız.uzerımde hakkınız var.Jujum gercekten ne kadar uzgun oldumu bılemezsın.bır agız tadıyla aranızda bulaamadım.
Ayrıca kızlar sızı gel gıtlerım rahatsız edıyorsa lutfen soyleyınçbenım bu ıstemsız olan ayrılıklarım sızın yanınıza her geldımde bır duzen saglayamamam ben cok uzuyor.esyalar toplanırken ara ara gelırım.tanımasamda o zor anlarım olan lohusalık depresyonumdakı mesajlarınızla kendıme geldım.sızı sevıyorum yaaaaaaa
Tamam canım söylerim Sevda'ya...
Ayy tuğba seni korkutmayayım ama 20 lik dişim ağrıdıüında beni gebertmişti..Doktora gittiğimde de direk çekim dedi, çekerken o dişlerin çok zor çekildiğini öğrendimçene kemiğime yapışıkmış diş, bişeyle kesti ve sanırım tam 6 tane dikiş atmıştı :26:
birsen gelmiş hoşgelmiş tatilinde iyi geçmiş ooohhhh sefan olsun kardeşinede geçmiş olsun
penelope allah anneannenin yardımcısı olsun cnm sağlıkla git gel ve hep buralarda ol emi:13::13:
benimde eşim evde ara ara geliyorum böyle markete falan gittim şimdide ev işleri bekliyo offff bitmiyo bitmiyooo
patellaa gözlemlerim sonucunda kaptan olarak bir karar aldım ve takıma yeni üye alımı yapmıyorum...
senden önce birini davet ettim ve katılım yapmadı sonra sana şans verdim ve sende hiçbir gerekçe göstermeden kendi kendine üç gün ortadan koyboluyor ve sonrasında geliyorsun bu takıma girmen konusunda bize sağlayacağın güvenceyi pekde garantilemiyor...
ayrıca seninle menüleri yazma biçimi hakkındada görüş ayrılığı içerisinde olduğunuzu gözlemledim ben ve kaptan yardımcısı cornella seni bu konuda uyarmamıza rağmen inatla menülerini kendi istediğin şekilde aktarmaya devam ettin... elbette saygı duyarız istediğin gibi yazarsın ama bizim tarzımız bu ve buna uyacak ve benimseyecek insanlarla devam etmek isteriz...
işin özü katılımlarına devam edebirsin istersen ama takıma alım yapmıyorum artık....
yada ben motive oluyordum böyle takımlara girmek istiyorum dersen.. cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğine katılım için mesaj yazarsın ordan bir takım seni davet edecektir elbet
alıyorum da bana mısın demiyor kulağıma vuruyor ağrısı....şu hamilelik işi kesinleşsin hoş hiç umudum yok sanki şuan boşa agrı cekıyormusum gibi geliyor ama belli de olmaz dıye doktora gitmiyorum..regl olmama da daha 10 gun var....yandım ben yandım
banucum çok geçmiş olsun.Allah iki iyiliğinden birini versin.çektirmesin inş.....
gamze biliyorum ya 20 lik diş çok fena.babam 50 yasında hala 20 lik diş dıye agrı cekerdı en sonunda ameliyatla aldılar.....her şeyım babama çekmiş....diş konusu da dahil:26::26:
biricikkkkk katımda kim ne kadar verdi listesinde birincisin biliyorsun dimi.. bu hafta yerini kahtırmazsın umarım kimseye....birsen gelmiş hoşgelmiş tatilinde iyi geçmiş ooohhhh sefan olsun kardeşinede geçmiş olsun
penelope allah anneannenin yardımcısı olsun cnm sağlıkla git gel ve hep buralarda ol emi:13::13:
benimde eşim evde ara ara geliyorum böyle markete falan gittim şimdide ev işleri bekliyo offff bitmiyo bitmiyooo
alıyorum da bana mısın demiyor kulağıma vuruyor ağrısı....şu hamilelik işi kesinleşsin hoş hiç umudum yok sanki şuan boşa agrı cekıyormusum gibi geliyor ama belli de olmaz dıye doktora gitmiyorum..regl olmama da daha 10 gun var....yandım ben yandım
banucum çok geçmiş olsun.Allah iki iyiliğinden birini versin.çektirmesin inş.....
gamze biliyorum ya 20 lik diş çok fena.babam 50 yasında hala 20 lik diş dıye agrı cekerdı en sonunda ameliyatla aldılar.....her şeyım babama çekmiş....diş konusu da dahil:26::26:
ben yıkıcı bir tutum izlediğimi düşünmüyorum sadece gözlemlerim sonucunu aktardım açık sözlü olmak adına...ben buraya motive olmak için katılıyorum, yeni bir şeyler öğrenmek ve paylaşım yapmakta da istekliyim, takıma girmek gibi ısrarcı bir tavrım olmadı zaten almak isterseniz ben burdayım daha dikkatli katılım yaparım kural neyse uymaya çalışırım ama şu anda yaptığın ikaz motive etmekten çok uzak, pek hoş bulmadım açıkçası.
menü paylaşımına gelince 2 kez falan yaptım ve inatla menülerimi kendi istediğim gibi paylaşmış değilim, menü paylaşımında ne gibi bir inatlaşma olur zaten paylaşım yapmışım sonuçta beğenenler de olmuştu
herkese selamlar hanımlar!...
gez güç birsendenizcim dönmüş hoş geldin sefalar getirdin... inşallah belinde iyidir tatilinde iyidir...
biricikim yaaa ev işi hiç bitmiyor tam bitti diyecekken başka işler çıkıyor şu ev işlerine bi çözüm yok mu?
yar bana bi eğlenceeeeeeeee
yar bana bi eğlenceeeeeeeeee
cornican dişlerin için çooooook geçmiş olsun...diş ağrısı heleki 20 lik dişler biraz sıkıntılıdır ama inşallah sen en az sıkıntıyla atlatırsın heee birde cornican sen hastasın iş yapmahem çok yoruldun kolay mı bulaşıkları toparlamak ben bulaşık makinesini toparlamayı hiç sevmiyorum da aslında iş yapmayı sevmiyorum ama tertemiz eve bayılıyorum bu ne yaman çelişki anne!...
penelope jujunun dediği gibi Allah çektirmesin anneannniz için... herkesin bir gün gideceği yer orası bizler sadece bir şeyleri konduramıyoruz... Allah elden ayaktan düşürmesin... kimselere muhtaç ettirmesin... Gamze bahsetmiş ama bende kendi adıma demek isterim senin varlığından bende rahatsız değilim bilakis varlığınla neşe katıyorsun o yönden rahat ol... sağlıklı zayıflamalar diliyorum...
gamzem inşallah sende iyisinidr patron kafanı bozmuyordur inşallah
jucum sende iyisin inşallah!...
tüm 5. takım herkese iyilik sağlık diliyorum...
biricikkkkk katımda kim ne kadar verdi listesinde birincisin biliyorsun dimi.. bu hafta yerini kahtırmazsın umarım kimseye....
hayırdır anam onu kaçırdım demekki .. hamilelik şüphesimi var?? inş hayırlı haber gelir
kimse gitmesin buradan çok kişi olunca paylaşımda çok oluyor sen kaptanımız gitme bırak cezan işlesin sen varlığınla şereflendir burayı ve tüm arkadaşlarımız herkes varlığıyla şereflendirsin bol paylaşımlı bir takım olalım sevelim sevilelim...
ben yıkıcı bir tutum izlediğimi düşünmüyorum sadece gözlemlerim sonucunu aktardım açık sözlü olmak adına...
dediğim gibi paylaşım elbette yapabilirsin biz takım olarak takım listesinde olmasada paylaşımda bulunmak isteyen herkese gönlümüzü açtık sanada açtık açarızda bundan sonra o konuda bir sıkıntı yok... sadece üye alımı yapmayacağımı söyledim bilgilendirme babında
menüler konusunda topu cornellaya atıyorum ben mi yanlış algıladım yoksa aynı sıkıntıyı oda yaşadımı bilmek isterim
iyiyim ne olsun zesss baktım takım elden gidiyo kimseler uğramıyo bunun iki hafta sürmesine dayanamadım ceza devam ama paylaşıma da devam.. şahnur zaten gidecek yakında bi corni kalacaktı tek başına
hatırladığım kadarını söyleyeyim... yanlış algılamazsan tabimenü paylaşımı konusunda yapılan ilk yorumları görmüştüm ve sıkıntı olduğu şeklinde anlamadığım için ikinci kez o şekilde paylaşım yaptım. sorun oluyorsa o şekilde paylaşım yapmam tabiki
kimse gitmesin buradan çok kişi olunca paylaşımda çok oluyor sen kaptanımız gitme bırak cezan işlesin sen varlığınla şereflendir burayı ve tüm arkadaşlarımız herkes varlığıyla şereflendirsin bol paylaşımlı bir takım olalım sevelim sevilelim...
ben arkadaşlarla yemege gittim gitmeden önce bi arkadaş içli köfte yapıp getirmiş haşlanmış olarak 1 küçük içli köfte yemiştim yemege gitmeden yemekte de sadece salata ve ayran içtim üstüne de fizik tedaviye gittim az önce işe geldimhu huuuunerelerdesiniz?
Öğle yemekleri yendi mi bakalımkimler cozuttu, kimler diyetine sadık kalıp ihanet etmedi
selam arkadaslar
umarım ıyısınızdır.Bende haberler kotu aksam turkıyeye gıtmek zorundayız.Sabah kayınvalıdemı ve kaynımı yolladık.bız ve eltım de aksama gıdecegız.Esımın anneannesını durumu agırmıs pazargecesı hacattepeye kaldırmıslar.Bır duredır tedavı goruyordu yasta 87 dr.agır oldugunu soylemıs.dun telefon trafıgı sabah ucagında yer bulamadık.annemlerı anca yolladık.bu arada aklıma gelşdınız sızınde habersız bırakmak ıstemedım.Takımda degılım ama olsun yınede yorumlarınız oldu streslı anlarımda destek verdınız.uzerımde hakkınız var.Jujum gercekten ne kadar uzgun oldumu bılemezsın.bır agız tadıyla aranızda bulaamadım.
Ayrıca kızlar sızı gel gıtlerım rahatsız edıyorsa lutfen soyleyınçbenım bu ıstemsız olan ayrılıklarım sızın yanınıza her geldımde bır duzen saglayamamam ben cok uzuyor.esyalar toplanırken ara ara gelırım.tanımasamda o zor anlarım olan lohusalık depresyonumdakı mesajlarınızla kendıme geldım.sızı sevıyorum yaaaaaaa
Canım hayırlısı olsun. bende merak ettim gagıl amcadan baktım nasıl bi yer diyecanım benim evde 2 tane orkidem var sadece haftada 1 su veriyorum o kadar arada bi çiçek açıyo toprağını değiştirmem gerekiyo ama orkide toprağı almam lazım malum bunlar normal toprakta yetişmiyo
canım sayfayı açtım geçmişi okudum tam cevap yazacam bi tel geldi 26 mayısta gidiyorsun cibutiye diye neee dedim çünkü dün sağlık bakanlığı aşı merkezi ile görüştüm gitmeden 7 gün önce sıtma ilacına başlamam gerekiyormuş uçakda eğer aktarma varsa sarıhumma aşısı olmam gerekiyormuş bunları öğrendim elim ayağım karıştı neyse gittim ekipten birisiyle konuştum bakanlık oluru 26 mayısa yetişmez demişler 1 haziran dediler ama 2-30 mayıs da olabilirmiş henüz net değil gidiş tarihi ona göre bugün belli olacak aşılar vs ler yapılacak az önce kan verdim hepatit için tekrar kontrol edilecek tetanoz aşısına gerek yok hamileliğimde yaptırdığımın 5 sene geçerliliği varmış
bu arada ekipten birisi daha önce (5yıl) gitmiş yiyeceklerini yiyemedik bol bol konserve alacağız dedi seyahat yaklaşık 10-12 gün sürecekmiş herşeyi burdan götürmemiz gerekiyo sanırım şimdilik haberler böyle
çok geçmiş olsun canm.selam arkadaslar
gez güç birsendenizcim dönmüş hoş geldin sefalar getirdin... inşallah belinde iyidir tatilinde iyidir...
biricikim yaaa ev işi hiç bitmiyor tam bitti diyecekken başka işler çıkıyor şu ev işlerine bi çözüm yok mu?
cornican dişlerin için çooooook geçmiş olsun...diş ağrısı heleki 20 lik dişler biraz sıkıntılıdır ama inşallah sen en az sıkıntıyla atlatırsın heee birde cornican sen hastasın iş yapmahem çok yoruldun kolay mı bulaşıkları toparlamak ben bulaşık makinesini toparlamayı hiç sevmiyorum da aslında iş yapmayı sevmiyorum ama tertemiz eve bayılıyorum bu ne yaman çelişki anne!...
penelope jujunun dediği gibi Allah çektirmesin anneannniz için... herkesin bir gün gideceği yer orası bizler sadece bir şeyleri konduramıyoruz... Allah elden ayaktan düşürmesin... kimselere muhtaç ettirmesin... Gamze bahsetmiş ama bende kendi adıma demek isterim senin varlığından bende rahatsız değilim bilakis varlığınla neşe katıyorsun o yönden rahat ol... sağlıklı zayıflamalar diliyorum...
bende gidiyim mutfağı toparlayım bari bulaşıklar ıyyyyyyyyyy
Oyyy kurban olurum yaababasının kızlarına bayılırım ben
Aynen diyorum yaa ameliyat şeklinde ve dikiş atılarak çektirmiştim bende, ama az az ömrünü yiyiyor insanın gülüm yaa :26:
biricikkkkk katımda kim ne kadar verdi listesinde birincisin biliyorsun dimi.. bu hafta yerini kahtırmazsın umarım kimseye....
hayırdır anam onu kaçırdım demekki .. hamilelik şüphesimi var?? inş hayırlı haber gelir
ben yıkıcı bir tutum izlediğimi düşünmüyorum sadece gözlemlerim sonucunu aktardım açık sözlü olmak adına...
dediğim gibi paylaşım elbette yapabilirsin biz takım olarak takım listesinde olmasada paylaşımda bulunmak isteyen herkese gönlümüzü açtık sanada açtık açarızda bundan sonra o konuda bir sıkıntı yok... sadece üye alımı yapmayacağımı söyledim bilgilendirme babında
menüler konusunda topu cornellaya atıyorum ben mi yanlış algıladım yoksa aynı sıkıntıyı oda yaşadımı bilmek isterim
iyiyim ne olsun zesss baktım takım elden gidiyo kimseler uğramıyo bunun iki hafta sürmesine dayanamadım ceza devam ama paylaşıma da devam.. şahnur zaten gidecek yakında bi corni kalacaktı tek başına
evet kaptanım biliyorum kimseye yerimi kaptırmayada niyetim yok
cornicim aman dur etme yorma kendini makineyi başoltmışsın bunun hakkı 5 saat istirahat
ne zamandan beri aradığım mezura sonunda ortaya çıktı ve bende bilek ölçücü alanlar kervanına katıldım benim bileğimin ölçüsü 15,5 çıktı çok mu acaba... tombul duruyor sanki bileğim... üstten bakınca ince gibi yandan bakınca tombul gibi dar ama şişko sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?