- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.761
Şahnur cum yolun açık olsun hayatımda ilk defa duyduğum bir yere gidiyorsun Allah yolunu bahtını açık etsin inşallah güle güle gider güle güle gelirsin bakarsın öyle bi yerde zayıflayıp dönersinben arkadaşlarla yemege gittim gitmeden önce bi arkadaş içli köfte yapıp getirmiş haşlanmış olarak 1 küçük içli köfte yemiştim yemege gitmeden yemekte de sadece salata ve ayran içtim üstüne de fizik tedaviye gittim az önce işe geldim
canım çok geçmiş olsun arkadaşların dediği gibi allah 2 iyilikten birini versin hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun bu arada da eceye geçmiş olsun canım sana özelden cep numaramı atacağım fırsatın olursa ara güzelim bende fırsat bulursam seni ve eceyi görmeye gelmeye çalışırım
bu arada kızlar koşturmam biraz fazla olduğundan yeterince katılım yapamayabilirim ama gidene kadar elimden gelen her fırsatta hatta orda da net bulduğum anda yanınızda olacağım şu tarihlerim bi netleşsin herşey belirsiz şu anda
2 gün önce pek hoşlanmadığım birisi evıne davet etmişti, demıstım.belki hatırlarsınız neyse meğer oğlunun yas gunuymus.nasıl unuttuysam cocugun doğumunu hatırlıyorum.....
Bu zatı muhterem ablacımız 3-4 ay önce çocuk düşürmüştü.....
2 gun önce eve gıdınce baktım karnı şiş....kilo aldı zannettim meğer hamıleymiş.......meseleye gelelim kadın hamileyım dıyor ama doktora falan gıdıp test falan yaptırmamış...2 ay dır adet görmüyormuş...dedim sen deli misin insan meraktan çatlar be....
Bana dıyor sen düşünmüyor musun? Kem kum ettim ..kimsenın bebek için ugrastıgımızı düşünmesını istemiyorum....
Dedim ki hem istesem bıle hemen olmaz dedim....o da bende bı tuhaflık var zaten dıyor cok mu doğurganım ne dedi...
Bacımm ben pek ayrılamıyorum iş yerimden yaa, ama haklısın az markete gidiyorum diye çıkıp bir tur atıp gelebilirdim
Yemin ederim öyle dedin diye bu gün yemek yapıcam hahahah çok etkilendim çok, aylar sonra kuru fasulye pilav yapıcam
Güzel menü şahnurum
Git kuzum git, acı çekmekten bi hal oldun :26::26:
yok taktı kadın..şaka maka bana yetişicek
Bir tek akşam yemeğini çok beğendim kuzum..geri kalanlarda acı çektin hep :26:
günaydınlarrrr
yaptın mı şekerim kuru fasülye pilavı bende akşam ıslatayım kuruyu olmadı canım istedi ne zamandır yapmıyom
kızlar dün akşiam yaklaşık 5 km yol yürüdüm tüm aileyi yürüttüm eşim söylendi durdu düz yok olsa neyse rampa çık in perişan olduk ama iyi oldu nerdeyse 1 saate yaklaştı ama acaip yorulduk bundan sonra eşim ben gelmeyecem dedi ben büyük oğlanı da alıp her akşam 5 km olmasa bile 3-4 km yürüyeceğiz bakalım
bu arada regli olmuştum iyice çoştu dün akşam üzeri çıkmadan işyerimdeki koltuğa geçmiş ki hiç benim böyle olmazdı dün akşam migren ağrım başladı bu sabahta 6 da ilaç almak için kaltığımda kan gövdeyi götürmüş yaa bugün 3. Gün ama nasıl fazla bir kanama var sormayın bi taraftanda beynim zonkluyo hiç tadım yok
oğlanıda mı eritecen kız .. Valla benim oğlanıda eritmem lazım göbeğinde selülit var resmen yaa ... Bol bol sitenin içerisinde oynuyor hopluyor zıplıyor ama veremedi gitti kilosunu...
günaydınlarrrr
yaptın mı şekerim kuru fasülye pilavı bende akşam ıslatayım kuruyu olmadı canım istedi ne zamandır yapmıyom
kızlar dün akşiam yaklaşık 5 km yol yürüdüm tüm aileyi yürüttüm eşim söylendi durdu düz yok olsa neyse rampa çık in perişan olduk ama iyi oldu nerdeyse 1 saate yaklaştı ama acaip yorulduk bundan sonra eşim ben gelmeyecem dedi ben büyük oğlanı da alıp her akşam 5 km olmasa bile 3-4 km yürüyeceğiz bakalım
bu arada regli olmuştum iyice çoştu dün akşam üzeri çıkmadan işyerimdeki koltuğa geçmiş ki hiç benim böyle olmazdı dün akşam migren ağrım başladı bu sabahta 6 da ilaç almak için kaltığımda kan gövdeyi götürmüş yaa bugün 3. gün ama nasıl fazla bir kanama var sormayın bi taraftanda beynim zonkluyo hiç tadım yok
jujum eritecem valla göbeği dediğin gibi selülitli görünce moralim bozuluyo şimdiden bu şekilde ilerde sorun olmaması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum
günaydınlarrrr
bu arada regli olmuştum iyice çoştu dün akşam üzeri çıkmadan işyerimdeki koltuğa geçmiş ki hiç benim böyle olmazdı dün akşam migren ağrım başladı bu sabahta 6 da ilaç almak için kaltığımda kan gövdeyi götürmüş yaa bugün 3. gün ama nasıl fazla bir kanama var sormayın bi taraftanda beynim zonkluyo hiç tadım yok
Ayyyy kuşum yaa ne kadar lezzetli oldu..Vala dayanamadım 2 kaşık pilav 1 kaşık fasulye yedim dün akşam ki ara öğünümdebu gün de işe getirdim 4 kaşık pilav 3 kaşık fasulye 4 kaşık yoğurt..ekmek yok, biraz çok mu olmuş? söyleyin çoksa hepsini yemeyeyim
Posta gazetesinde Canan Karatay'ın yazısı var, onu okudum az önce..Harika menüler yaa, bunları yesem hiç aç kalmam ki, öte yandan da kilo alırım diye bile korkarımyalnız ilgimi çeken şu oldu..Mesela öğle yemeği için sebzeli et önermiş, yanında hafif bir salata ve yarım ince belli bardak fındık..ekmek yok ve bu şekilde bir menü zaten normal ki..hee birde 1 porsiyon yoğurt diyorr...
Ayy öyle güzel tarif vermiş kii, lahana böreğitam benlik..sebze canavarı olarak bayıldım bu tarifee
sportif aktivitesi yokmu hiç şahnurcum hareket ettiği...jujum eritecem valla göbeği dediğin gibi selülitli görünce moralim bozuluyo şimdiden bu şekilde ilerde sorun olmaması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum
pilav bir kaşık az olabilirmiş ama olsun öyle aman aman çok değil gamzem akşam hafif yersin
ayyyy kuşum yaa ne kadar lezzetli oldu..vala dayanamadım 2 kaşık pilav 1 kaşık fasulye yedim dün akşam ki ara öğünümdeBu gün de işe getirdim 4 kaşık pilav 3 kaşık fasulye 4 kaşık yoğurt..ekmek yok, biraz çok mu olmuş? Söyleyin çoksa hepsini yemeyeyim
Posta gazetesinde canan karatay'ın yazısı var, onu okudum az önce..harika menüler yaa, bunları yesem hiç aç kalmam ki, öte yandan da kilo alırım diye bile korkarımYalnız ilgimi çeken şu oldu..mesela öğle yemeği için sebzeli et önermiş, yanında hafif bir salata ve yarım ince belli bardak fındık..ekmek yok ve bu şekilde bir menü zaten normal ki..hee birde 1 porsiyon yoğurt diyorr...
Ayy öyle güzel tarif vermiş kii, lahana böreğiTam benlik..sebze canavarı olarak bayıldım bu tarifee
herkese güünaayydıınnnn
bu sıcakta zaten çekilmiyo regli bide çok olunca off migren ağrısıda çok zor allah şifa versin şahnurum bu arada yürüyüşünede
Corni ne yaptı acaba umarım diş ağrısı geçmiştir:26::26:
afiyet olsun şeker kuşum pilav 3 kaşık fasülye 4 kaşık olsa daha iyi olurmuş ama bak bence yediğin yemeklerden daha sağlıklı bu şekerim lahana böreği ne ki merak ettim
[ı]
sportif aktivitesi yokmu hiç şahnurcum hareket ettiği...
pilav bir kaşık az olabilirmiş ama olsun öyle aman aman çok değil gamzem akşam hafif yersin
sanada günaydın biricik... Corniyi bende merak ettim bi gelse de öğrensek nasıl oldu dişi [/ı]
of ya oğlumu tuvalete alıştırmaya çalışıyorum bugün başladık sabah uyanınca yaptı ama daha sonra altına böyle böyle alışıcak herhalde tecrübeli olan bacılarım bu işin kolay yolu varsa benle paylaşsın lütfen
çiş nöbetindeyiz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?