Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şahnur cum yolun açık olsun hayatımda ilk defa duyduğum bir yere gidiyorsun Allah yolunu bahtını açık etsin inşallah güle güle gider güle güle gelirsin bakarsın öyle bi yerde zayıflayıp dönersin

menüm:
sabah:

yarım salatalık
bol su

öğle:

1 tabak tavuklu makarna
4 yk yeşil fasülye salatası
2 yk barbunya salatası

akşam:

az tavuklu makarna( yarım servis kaşığı kadar)
1yk yeşil fasülye salatası
yarım yk barbunya salatası

ara:
3 kare bitter

Günaydın arkadaşlarrr nasılsınız bakalım, az önce okuduğum bir şey var hemen copy-yapıştır yapıyorum

BAŞARILI BİR GÜN;
Yeni bir şey öğrenmek,
En az on kere gülmek,
Birine moral vermek,
Değerli bir hedefe doğru
ilerleme kaydetmek,
Huzur ve sabır geliştirmek,
Kendiniz ve bir başkası için
iyi bir şey yapmak,
Tüm nimetlerinizi takdir etmek ve
onlar için şükretmekle olur.

Bunları yapmak ne kadar basit ama sanırım verdiği huzur kocamandır

.

densiz diyorum o kadına başka bişey demiyorum......

günaydınlarrrr

yaptın mı şekerim kuru fasülye pilavı bende akşam ıslatayım kuruyu olmadı canım istedi ne zamandır yapmıyom

kızlar dün akşiam yaklaşık 5 km yol yürüdüm tüm aileyi yürüttüm eşim söylendi durdu düz yok olsa neyse rampa çık in perişan olduk ama iyi oldu nerdeyse 1 saate yaklaştı ama acaip yorulduk bundan sonra eşim ben gelmeyecem dedi ben büyük oğlanı da alıp her akşam 5 km olmasa bile 3-4 km yürüyeceğiz bakalım

bu arada regli olmuştum iyice çoştu dün akşam üzeri çıkmadan işyerimdeki koltuğa geçmiş ki hiç benim böyle olmazdı dün akşam migren ağrım başladı bu sabahta 6 da ilaç almak için kaltığımda kan gövdeyi götürmüş yaa bugün 3. gün ama nasıl fazla bir kanama var sormayın bi taraftanda beynim zonkluyo hiç tadım yok

oğlanıda mı eritecen kız .. Valla benim oğlanıda eritmem lazım göbeğinde selülit var resmen yaa ... Bol bol sitenin içerisinde oynuyor hopluyor zıplıyor ama veremedi gitti kilosunu...

Son düzenleme:

oğlanıda mı eritecen kız .. Valla benim oğlanıda eritmem lazım göbeğinde selülit var resmen yaa ... Bol bol sitenin içerisinde oynuyor hopluyor zıplıyor ama veremedi gitti kilosunu...

jujum eritecem valla göbeği dediğin gibi selülitli görünce moralim bozuluyo şimdiden bu şekilde ilerde sorun olmaması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum

Ayyyy kuşum yaa ne kadar lezzetli oldu..Vala dayanamadım 2 kaşık pilav 1 kaşık fasulye yedim dün akşam ki ara öğünümde bu gün de işe getirdim 4 kaşık pilav 3 kaşık fasulye 4 kaşık yoğurt..ekmek yok, biraz çok mu olmuş? söyleyin çoksa hepsini yemeyeyim

jujum eritecem valla göbeği dediğin gibi selülitli görünce moralim bozuluyo şimdiden bu şekilde ilerde sorun olmaması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum

Posta gazetesinde Canan Karatay'ın yazısı var, onu okudum az önce..Harika menüler yaa, bunları yesem hiç aç kalmam ki, öte yandan da kilo alırım diye bile korkarım yalnız ilgimi çeken şu oldu..Mesela öğle yemeği için sebzeli et önermiş, yanında hafif bir salata ve yarım ince belli bardak fındık..ekmek yok ve bu şekilde bir menü zaten normal ki..hee birde 1 porsiyon yoğurt diyorr...

Ayy öyle güzel tarif vermiş kii, lahana böreği tam benlik..sebze canavarı olarak bayıldım bu tarifee

Tuğba sanırım dişi için doktora gitti, çok zorlamıştı onu dişi..

Yada dün gece çok ağrıdı yine, uykusunu alamadı ve hala uyuyor :26: rabbim şifa versin...

Ne çok dertler var, hem maddi hem manevi..Bazen sitem etmeye ve konuşmaya utanıyorum..Her şeyden önce sağlık için Rabbimize binlerce kez şükürler olsun..

HERKESE GÜÜNAAYYDIINNNN

bu sıcakta zaten çekilmiyo regli bide çok olunca off migren ağrısıda çok zor allah şifa versin şahnurum bu arada yürüyüşünede

Corni ne yaptı acaba umarım diş ağrısı geçmiştir:26::26:

afiyet olsun şeker kuşum pilav 3 kaşık fasülye 4 kaşık olsa daha iyi olurmuş ama bak bence yediğin yemeklerden daha sağlıklı bu şekerim lahana böreği ne ki merak ettim

[ı]
sportif aktivitesi yokmu hiç şahnurcum hareket ettiği...

pilav bir kaşık az olabilirmiş ama olsun öyle aman aman çok değil gamzem akşam hafif yersin

sanada günaydın biricik... Corniyi bende merak ettim bi gelse de öğrensek nasıl oldu dişi
[/ı]

afiyet olsun şeker kuşum pilav 3 kaşık fasülye 4 kaşık olsa daha iyi olurmuş ama bak bence yediğin yemeklerden daha sağlıklı bu şekerim lahana böreği ne ki merak ettim

zaten o kadar haklısın ki şahnurum, hemen uyguladım..du tarifini yazayım..

of ya oğlumu tuvalete alıştırmaya çalışıyorum bugün başladık sabah uyanınca yaptı ama daha sonra altına böyle böyle alışıcak herhalde tecrübeli olan bacılarım bu işin kolay yolu varsa benle paylaşsın lütfen

çiş nöbetindeyiz valla

MALZEMELER

• 1 beyaz lahana (küçük boy)
    [*]1 yumurta
    [*]2 yemek kaşığı un
    [*]2 su bardağı süt
    [*]2 çay bardağı sızma zeytinyağı
    [*]Bir avuç içi kadar beyaz peynir
    [*]1 kuru soğan
    [*]500 gr kıyma
    [*]1 adet havuç
HAZIRLANIŞI

Lahanayı yaprak yaprak ayırıp az suda haşlayın.Sonra bir bezle kurulayarak suyunu alın.Peyniri ezin.Süt, zeytinyağı, yumurta, peynir ve unu iyice karıştırıp börek harcı hazırlayın.Soğanı soyup ince ince doğrayın, havucu rendeleyin.Kıyma, soğan ve havucu kısık ateşte birlikte pişirin.Daha sonra cam bir fırın tepsisine , 1 kat lahana, üstüne börek harcı, 1 kat lahana, üstüne börek harcı ve ortasına kıymalı harc gelecek şekilde, lahana yapraklarını yufka gibi kullanarak böreği hazırlayın. Önceden 180 derece ısıtılmış fırında 30-40 dakika (harç katılaşıncaya kadar) pişirin. Tepsiyi fırından alıp sıcak servis edin.

Afiyet Olsun

Tamam güzel jujum

Buna yapılacak hareket şudur, avatarımdaki kızın yaptığı gibi başu sağa sola sallayıp, ellerinizi çırparak.. Anne kurban onu ya ra da naaa, olurdu anca

merhabaaaaaaaaaa kızlarrrrrr..

herkes iyidir inş..şahnur yolculuk varmış 2 hafta..inş.çok güzel geçer canımm..

tuğba çokkkk geçmiş olsun kuzu..20 lik diş benide nasıl yormuştu bir zamanlar..offff çenemi açamıyodum resmen..çıktıda rahatladım..inş.çabucak atlatırsın canım..

gamze-juju-ukyo-birsen-biricik

sevda-dalin-garfield-rabiş iyidir inş.

merhaba arkadaşlar!... hasta olan tüm arkadaşlarıma şifa diliyorum...

JUJU cum kızımı uyuttum hemen gelip kk ya bakayım dedim... ben bişiy soracağım insan kiloluyken mi daha uzun boylu görünür yoksa zayıfken mi daha uzun boylu görünür? fikrinizi alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…