- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.001
benimde en kalın yerim bacaklarım bende sukuat istiyom benide listeye ekleyin bacım...
ben şişkoyumda bacaklar ayrı sırıtıyor galiba
cornican bacım bu spora zes teyzenide ekle
göğüs bel göbek basen üst bacak kol
juju 109 94 115 119 70 36
corni 95 73 85 99 58 29
dilek
zes ? 80 94 103 66 30
birsen
gamze 93 76 86 97 58 28
sevda
rabiş
aysun
hasret
dalin
büşra
cnm vücudunun üst tarafında oyuk yer var ya....işte ordan belını ölçeceksın.....
umutsuz olma kaptanım.olacakk elbet.....
bu arada ölüyorum leynnnnnnnnnnnnnnn anammm bu squat neymiş böle bitirdi yaktı kavurdu beni.....
dilekkkkkkk bu direk bele vuruyor cızzz senın nerelerın ağrıdı.benım kol falan gıttı zaten.....
iyi akşamlar kızlar sorni bu squat sadece gönderdiğin videodaki o hareket mi başka hareket yok mu bacım sadece o ise beni de ekle her gün mü 50 tane yapılacak diğer konuları okuyamadım koştıurmadan fırsatım olmadı sen bi söyleyiver bacım bu arada bende mezurayı bulursam ölçülerimi alayım ama mezzura nerde hiç fikrim yok
yukardaki listede beni unutmuşun ayrıcana küstüm sana benn
begün ev toparlamaktan anam ağladı ama gelin görün ev hiç toplanmış gibi değil ben bir odayı topluyom diğerine geçiyom sıpalkar topladığım odayı dağıtıyorlar kafayı yedim yaa bi de pazara alışverişe falan gittim akşam da yemekten sonra 1 saat 15 dk tempolu olaralk yürüdüm
yarın annemler geliyo katılım yapamayabilirim evi temizleyip kaanı dersaneye götüreceğim menümü de paylaşayım bu arada kızlar ilk defa uzun süredir bi haftasonu bu kadar sohbet edilmiş müthiş yaaaa
sabah
1 yemek kaşığı patatesli yumurta
1 dilim ekmek
ara yok
öğle
1 tabak ton blıklı salata
ara yok
akşam
1 kepçe çorba
1 kepçe kurufasülye
2 kaşık pilav
şimdi fıstık ve bira kızmayın yaa canım çok istedi yürüyüşümü yapıncada rahat rahat içiyom valla
AYY şuu kk da bı tablo yapmasını ögremedım yaaaaaaaa
yaa corni ben sanırım bugün başlayamam yarın ya da pytesi başlarım ona göre listeye ekle şekerim hadi öpüldünüz iyi gecelerrr
yaa corni ben sanırım bugün başlayamam yarın ya da pytesi başlarım ona göre listeye ekle şekerim hadi öpüldünüz iyi gecelerrr
Bişi sorucam corniimm, hani 1 tur yapıyor yaa, 2. turu yapıcaz mı? yani video bitene kadar yapıcaz mı?
bebegemmmmmmmm vıdeo da hareketı nasıl yapacağın anlatılıyor......sen o hareketten 50 defa yapacaksın.......tablo vardı ya hanı dur sana onun da linkını bulayım ben........
Eki Görüntüle 720746
kızlar tablo bu.......bu takıp edilecek bugun yapanlar yarın 55 tane yapacaklar......rtükten uyarı geldıgı için hatunun poposunu kara kaplı defterle kapattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?