Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlar kızlar sorni bu squat sadece gönderdiğin videodaki o hareket mi başka hareket yok mu bacım sadece o ise beni de ekle her gün mü 50 tane yapılacak diğer konuları okuyamadım koştıurmadan fırsatım olmadı sen bi söyleyiver bacım bu arada bende mezurayı bulursam ölçülerimi alayım ama mezzura nerde hiç fikrim yok
yukardaki listede beni unutmuşun ayrıcana küstüm sana benn

begün ev toparlamaktan anam ağladı ama gelin görün ev hiç toplanmış gibi değil ben bir odayı topluyom diğerine geçiyom sıpalkar topladığım odayı dağıtıyorlar kafayı yedim yaa bi de pazara alışverişe falan gittim akşam da yemekten sonra 1 saat 15 dk tempolu olaralk yürüdüm
yarın annemler geliyo katılım yapamayabilirim evi temizleyip kaanı dersaneye götüreceğim menümü de paylaşayım bu arada kızlar ilk defa uzun süredir bi haftasonu bu kadar sohbet edilmiş müthiş yaaaa

sabah
1 yemek kaşığı patatesli yumurta
1 dilim ekmek

ara yok
öğle
1 tabak ton blıklı salata
ara yok

akşam
1 kepçe çorba
1 kepçe kurufasülye
2 kaşık pilav

şimdi fıstık ve bira kızmayın yaa canım çok istedi yürüyüşümü yapıncada rahat rahat içiyom valla

anam sorma ayaktayken bacaklarım hala tirriyy popişin sağ sol yanları ve bacaklarım pert yukarı kalkarken popuyu sıkınca bele yük binmiyo cnm

bende tam ölçüleri alıp gelmiştim yazayım hemencecik

bel 73 göğüs 93 göbek 83 kalça 101 bacak 59 kol 29

umarım doğru almışımdır

kızzzzzzz ben senı yazdıydım ama :44::44::44::44::44: ann aaa unuturmuyum bebegeemm hemen eklerım zaten öylesıne bır deneme tablosuydu o

bacım sen o hareketı bı yap anan aglıcakk benden demedı bız bugun dilekle öldük valla......

yaa corni ben sanırım bugün başlayamam yarın ya da pytesi başlarım ona göre listeye ekle şekerim hadi öpüldünüz iyi gecelerrr

hepinizin ölçülerini kaydediyorum pc me......hepınız yazın en son buraya ekleyecegım.......

zes bacımm göğsünü ölçmemişin.......

yaa corni ben sanırım bugün başlayamam yarın ya da pytesi başlarım ona göre listeye ekle şekerim hadi öpüldünüz iyi gecelerrr

tmm cnm juju da yarın veya pzt sı baslıcak ......videoyu sık kullanılanlara eklemeyı unutmayın..........hareketı doğru yapmak önemli....kalkarken popoyu sıkıyormuşuz ......

Bişi sorucam corniimm, hani 1 tur yapıyor yaa, 2. turu yapıcaz mı? yani video bitene kadar yapıcaz mı?

bebegemmmmmmmm vıdeo da hareketı nasıl yapacağın anlatılıyor......sen o hareketten 50 defa yapacaksın.......tablo vardı ya hanı dur sana onun da linkını bulayım ben........

ben yaptım cornii 50 taneyi amann ne varmış diye başladım sonunda gerçekten canım çıktı hadi bakalım yaptım diye ekle listeye beni de yarında ölçülerimi alayım hadi size iyi geceler ben yatıyorum

kızlar tablo bu.......bu takıp edilecek bugun yapanlar yarın 55 tane yapacaklar......rtükten uyarı geldıgı için hatunun poposunu kara kaplı defterle kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…