Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vallaha geçirdimmmm

jujum sen 83 görünce foto koycam demişdin bari 82 de koy lütfennn
hımmmm bu hafta koyarım.. Benim foto mak. Kaynanamda.. Yaptığı el işi şeylerin resmini çekecekmiş.. Eşim evte akşamları ona söylerim çeker yarın yada öbür gün koyarım yine aynı giysilerle aynı yerde aynı pozları vercem ...

bana dediklerini yap zati aç kalırsın :18:

devamsızlığı olmayan tek talebe benim sanırım .. Kız corni ne şanslısın en çalışkanı sende

evet jujum çok başarılı bir talebesin......ilk sınavın cuma günüydü onu başarıyla atlattın....asıl önemli olan 2 sınavın da da başarılı olacağına inanıyorum....ve heyecanla bekliyorum bu cumayı.....en az 700 gr hedefım var sende....bakalım neler olacak.....

ben kendime 1 kilo hedef koydum başarabilirmiyim bilmiyorum ama olmuşken bir kilo olsun

ben kendime 1 kilo hedef koydum başarabilirmiyim bilmiyorum ama olmuşken bir kilo olsun

neden olmasın.bu senın elinde jujum....ben 1 kg verebılecegını düşünüyorum....keşke senın de şahnur gibi öğlen aralarında yürüme ımkanın olsaydı.....en azından bu sekılde akşam yapamadığın sporu telafı ederdık .......hatta telafı etmeyı bırak senın ıcın süper olurdu....

aslında imkanım şöyle ki var... Iş yerinin bahçesinde turluyorduk arkadaşlarla f tipi ceza evi misali.. Ama mersin bu havalar ısındı yürünmüyor artık hem terliyoruz hem amele yanığı olcaz valla güneşten.. Onun için artık dışarıda yürümüyorum...

Dur ben bi sorim konser ne zamanmış eğer vaktim olursa eve gider gitmez yürürüm sende rahatlarsın bende

KOÇUM TAKIM SANKİ İKİMİZİN GİBİ OLDU KIZ.. KİMSECİKLER YOK.... KOÇ CORNİ VE ÖĞRENCİ JUJU TOPİĞİ DİYE DEĞİŞTİRSEK Mİ

Son düzenleme:

kesınlıkle sporunu yaparsan cok rahatlayacağımı düşünüyorum
valla ya bu ne böle kimsecıkler yok.......

bu goçlar da olmasa takım boş kalacakmış......dilek-gamze den bahsedıyorum......öğrencıler yok pıyasada.....

Sevgili Yurttaşlarım (rım rım rım rım)

Kilo verme yolculuğundaki ilk dönemimizi geride bıraktık (tık tık tık tık) Artık 2. ve yepyeni bir dönemdeyiz. Bu dönemde yere düşen motivasyonumuzun elinden tutacağız. Kalk lan diyeceğiz... (iz iz iz iz)

Paketteki öneriler, sadece öneri olup, yeterli çoğunluk sağlanmazsa iptal edilecektir. Gözünüz korkmasın

•Kankinazlar:

BENGİ-ARWEN VS İNNUK
SURA260511 VS MAYMUNARMUT
GDOGAN VS MELİNDA22

İnnukun kafasındaki body kavramı nasıl bilmiyorum. Biraz daha açabilir. Bu kişilerin birbirine karşı sorumluluğu nedir mesela...

•Bakanlar Kurulu

BENGİ-ARWEN: menülere bakan
İNNUK: Su ve bitki çaylarına bakan
SURA260511: Ödevlere bakan
MELİNDA22: resimlerden sorumlu bakan
GDOGAN: spora bakan
MAYMUNARMUT: İzinli bakan

Günlük kontrollerimizi yapıyoruz zaten. Ama haftanın geneline baktığımızda kim kaç gün spor yapmış, kim kaç litre su içmiş, kimin kaç kalorilik ne şekilde kaçamağı olmuş bilemiyoruz. Örneğin innukun ödevi arada kaynadı hatırlarsanız. Herkes ödev verecekken sadece bengi ve gdogan verdi. Zaten bengininkini de yapmadı.. O yüzden herkesi bir göreve atıyacağım ki pazartesi günleri raporlarını sunsunlar. En ağırı bengininki oldu. Ama zaten her gün zaten yaptığın bir şey ve çok da güzel yorumluyorsun. Eğer yapamam dersen gene de anlarım. Resimlerden sorumlu bakanın ise, her günümüze neşe katacak resimler paylaşmasını isteyeceğim. Melinda çünkü resim eklemeyi başarıyor

•Nöbetçi Listesi

BENGİ-ARWEN: pazartesi
GDOGAN: salı
İNNUK: çarşamba
MELİNDA22: perşembe
SURA260511: cumartesi
MAYMUNARMUT: pazar

Bu nöbetçi sistemi ise, o güne dair eğer aksayan bir şey varsa müdahale etmesi açısından. Bazı günler mesela çok az katılım oluyor ve yalnız kalıyor buradaki arkadaşlar. Motive eksikliğinin bir sebebi de bu bence.. Günleri farazi verdim. Aranızda değiştirebilirsiniz.

•gelmeme

bununla ilgili olarak da 2 aylık bir kontrol sistemi oluşturmayı düşünüyorum. 2 aylık sürede toplamda 3 gün ve fazlası uğramayana ceza vereceğiz. Herkesin buranın sorumluluğunu içinde hissetmesini istiyorum. Asla mesaj sınırı vermedim. Tek isteğim her gün yazmanız. İsteyen herkesin her gün uğrayabileceğinin de canlı kanıtıyım...

jujum nasıl sence? biz de uygulayabılır mıyız?

MERHABA ARKADAŞLARRR

merhaba koçumm herşeyim merhaba

sabah tartı beni fazla göstermediği için çok mutluyumm

dün gezdik dolaştık yeni yerler keşfettik kızımda doyasıya yüzdü eğlendi.

menümü abartmadım koçum. bu gün hertürlü ceza için hazırım

aman kornimmm bahsetmeyelim bu mevzudan yoksa benim koç sabah kadar yürütür.

leceğinin de canlı kanıtıyım...

Jujum nasıl sence? Biz de uygulayabılır mıyız?
ulusa sesleniş biçimi hoş olmuş... Fikirde fena değil ama biz şuanda iyi gidiyoruz gibi gerek varmı corni sence şu aşamada ????
hadi hadi itiraf et neler yedin neler

aman kornimmm bahsetmeyelim bu mevzudan yoksa benim koç sabah kadar yürütür.

ulusa sesleniş biçimi hoş olmuş... Fikirde fena değil ama biz şuanda iyi gidiyoruz gibi gerek varmı corni sence şu aşamada ????

hadi hadi itiraf et neler yedin neler

evet jujum şuan koç sistemı güzel ilerliyor......olur da tutturamazsak iler de bu sistem aklımız da olsun

birsooooooo kızım kaçamayacaksın dökül bakim.....bu arada senın goç dan haber yok.....kestiler mi naptılar senın goçu

Yavaşşşşşşşşşş değiştirin bacılarr burdayık herhal adı ne olursa olsun böyle harika bir takımdan gitmeyi düşünemem heralde

corni ile ben iktidarız takımda diğerleri muhalefet ... Koç gelirse talebe yok talebe gelirse koç yok. Ohoooooooooooooo

öğlen çorbamı tam içtim 3 yk pilav 3 yk nohut aldım sadece duyurulur

corni ile ben iktidarız takımda diğerleri muhalefet ... Koç gelirse talebe yok talebe gelirse koç yok. Ohoooooooooooooo

öğlen çorbamı tam içtim 3 yk pilav 3 yk nohut aldım sadece duyurulur

çok güzel yavru aslanım akşama ne yıyecegını kafan da belırledın mi? hoş pek bır secenegın yok....bir insan yoğurdu kaç şekle sokabılır kı saga cevırsen yoğurt sola cevırsen yogurt

Aynen yaaaa, alırım anahtarını maykk aysunayyyyyyy elma dersem çık, armut dersem yine çık

anam yok senın ki piyasa da...girdiği yerden çıkası yok

akşama çok güzel bır salata hazırlıcam.dün yedıgım salatayı nasıl sağlıklı bır hale sokarım dedim ....düşündüm ve bunu yapmaya karar verdim.......
yeşil mercimek haşlayacağım.....dolap da tavuk göğüs de var...
bol yesıllık + domates ile salata yapıp +yesıl mercımek + tavuğu da ekleyip hatta kornışon tursu da cok az eklerım ve karıştırıp limok sıkarım yerım.......

kociş için de içine zeytın yagı + tuz + nar ekşisi ekledim mi al sana yemek işte.....mükemmel olacak dün cok hoşuma gıtmişti ama yedıgım şehrıyelıydı .....ee tabı tuz + yag vardı....

yapmak isteyen olursa duyrulur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…