- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.361
evet yarım porsiyon... Hatta nohut yemeğini 2-3 yk bile alabilirim çorbamı tam içicem ama ....
Cuma günü 82 leri görmek istiyorum aylardır görmediğim rakam ve haziran sonunda 7 li rakamlarda kesin olmalıyım
hımmmmm evet mantıklı şahnurcum gelsin toparlansın alışsın türkiye ortamına sonra koçluk yapabilir ki ipekyola koç şart gibi ....
aaaaa duyda inanma gamze hafta sonunun kaçamaksız geçirmiş[/FONT][/COLOR][/B]
hımmmm bu hafta koyarım.. Benim foto mak. Kaynanamda.. Yaptığı el işi şeylerin resmini çekecekmiş.. Eşim evte akşamları ona söylerim çeker yarın yada öbür gün koyarım yine aynı giysilerle aynı yerde aynı pozları vercem ...jujum sen 83 görünce foto koycam demişdin bari 82 de koy lütfennn
bana dediklerini yap zati aç kalırsın :18:
devamsızlığı olmayan tek talebe benim sanırım .. Kız corni ne şanslısın en çalışkanı sende
ben kendime 1 kilo hedef koydum başarabilirmiyim bilmiyorum ama olmuşken bir kilo olsunevet jujumçok başarılı bir talebesin......ilk sınavın cuma günüydü onu başarıyla atlattın....asıl önemli olan 2 sınavın da da başarılı olacağına inanıyorum....ve heyecanla bekliyorum bu cumayı.....en az 700 gr hedefım var sende....bakalım neler olacak.....
ben kendime 1 kilo hedef koydum başarabilirmiyim bilmiyorum ama olmuşken bir kilo olsun
aslında imkanım şöyle ki var... Iş yerinin bahçesinde turluyorduk arkadaşlarla f tipi ceza evi misali.. Ama mersin bu havalar ısındı yürünmüyor artık hem terliyoruz hem amele yanığı olcaz valla güneşten.. Onun için artık dışarıda yürümüyorum...neden olmasın.bu senın elinde jujum....ben 1 kg verebılecegını düşünüyorum....keşke senın de şahnur gibi öğlen aralarında yürüme ımkanın olsaydı.....en azından bu sekılde akşam yapamadığın sporu telafı ederdık .......hatta telafı etmeyı bırak senın ıcın süper olurdu....
aslında imkanım şöyle ki var... Iş yerinin bahçesinde turluyorduk arkadaşlarla f tipi ceza evi misali.. Ama mersin bu havalar ısındı yürünmüyor artık hem terliyoruz hem amele yanığı olcaz valla güneşten.. Onun için artık dışarıda yürümüyorum...
Dur ben bi sorim konser ne zamanmış eğer vaktim olursa eve gider gitmez yürürüm sende rahatlarsın bende
KOÇUM TAKIM SANKİ İKİMİZİN GİBİ OLDU KIZ.. KİMSECİKLER YOK.... KOÇ CORNİ VE ÖĞRENCİ JUJU TOPİĞİ DİYE DEĞİŞTİRSEK Mİ
dalinto nerde yaaaaaaa
rabiş babasının dizinden ayrılamadı hala.....
aysunayy hangı delikte saklanıyorsun cık ordan ......gınalı goçun geldı sen hala yoksun......
birso şöyle bır uğradı gerı kayboldu......birsoo gel buraya da haftasonu ne yedin onu anlat...
ulusa sesleniş biçimi hoş olmuş... Fikirde fena değil ama biz şuanda iyi gidiyoruz gibi gerek varmı corni sence şu aşamada ????leceğinin de canlı kanıtıyım...
Jujum nasıl sence? Biz de uygulayabılır mıyız?
hadi hadi itiraf et neler yedin nelermerhaba arkadaşlarrr
merhaba koçumm herşeyim merhaba
Sabah tartı beni fazla göstermediği için çok mutluyumm
Dün gezdik dolaştık yeni yerler keşfettik kızımda doyasıya yüzdü eğlendi.
Menümü abartmadım koçum. Bu gün hertürlü ceza için hazırım
aman kornimmm bahsetmeyelim bu mevzudan yoksa benim koç sabah kadar yürütür.
ulusa sesleniş biçimi hoş olmuş... Fikirde fena değil ama biz şuanda iyi gidiyoruz gibi gerek varmı corni sence şu aşamada ????
hadi hadi itiraf et neler yedin neler
kesınlıkle sporunu yaparsan cok rahatlayacağımı düşünüyorum
valla ya bu ne böle kimsecıkler yok.......
bu goçlar da olmasa takım boş kalacakmış......dilek-gamze den bahsedıyorum......öğrencıler yok pıyasada.....
Yavaşşşşşşşşşş değiştirin bacılarrburdayık herhal adı ne olursa olsun böyle harika bir takımdan gitmeyi düşünemem heralde
cız senın yavru nerde.....sabahları yoklama yap bundan sonra
corni ile ben iktidarız takımda diğerleri muhalefet ... Koç gelirse talebe yok talebe gelirse koç yok. Ohoooooooooooooo
öğlen çorbamı tam içtim 3 yk pilav 3 yk nohut aldım sadece duyurulur
Aynen yaaaa, alırım anahtarını maykkaysunayyyyyyy elma dersem çık, armut dersem yine çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?