- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.521
oooo afiyet olsun rabiş.. Bende öğleden sonra içiyorum yeşilimi....
senin iş durumu ne oldu kız arada sorcam diyorum unutuyorum
sorma corni valla çıkan kuralları pek uygulama yanlısı değilim.. çokda üstüme gelirlerse illa uygulayacaksın diye ne bilim çeker giderim valla aman bu ne ya bir biri ile çelişen kurallar var
doktorumda bir haftalık diyet verdi uzman yazanınız oldumu ya ben buranın gürültüsünden tam yakalayamadım ....
jujum menüne bayıldım......bana yazdığın şekilde yemen de hıc bır sorun yok.....
gelleim kurallara; eger kural getırılırse bence butun takımlar buna uymak zorunda kalacak ama şuan sanırım bir çok soru işaretı mevcut.......belkı de değişir kurallar.....
iyi gönül rahatlığıyla yiyeceğim bu gün yemeğimi...jujum menüne bayıldım......bana yazdığın şekilde yemen de hıc bır sorun yok.....
Gelleim kurallara; eger kural getırılırse bence butun takımlar buna uymak zorunda kalacak ama şuan sanırım bir çok soru işaretı mevcut.......belkı de değişir kurallar.....
aa bak onu unutmuştum ne güzel olur yeniden başlarsan sporuna hem daha iyi olur senin için sona geldin ve artık sıkılaşırsın valla taş taş olucaksın...tatlım cuma son ama cumartesi akrabalarının düğünleri var, 1-5 arası yine takılıcam o gün öğleye doğru gelipBitiyor yani cuma günü..yarım kalan spora devam edebilirsem ona edicem..çünkü paramı verip sadece 2 gün gitmiştim Tanıdık buldum, hakkını söke söke alırız diyor
napalım güzelim ortamı renklendirmeye çalışıyorum yoksa sürekli diyet diyet gına geliyor...hahahahhah hakket yaaa, menüye yorum yapmayacam ama haddim olmayarak, yazış şekline yapmadan duramayacağımJuju yeminle sen bir harikasın Nasıl bir hayalgücün ve yorumlama sanatın var yahu
teşekkürler dalintoş....ya bugun mısafır gelecek bı sure yokum cornısss olcuelrımı bugun mutlaka bıldırıcem sekerımm.
Juju yaptıgına cıklamayı okudum.yazdım yazdım sıldım uzamamsı adına.sorun yok.
Poff be bısuru sey yaptım ve yemeden ansıld urcam dıye dusunuyorum mıs gıbı kokuyolar ya laa
teşekkürler dalintoş....
Bu arada sen yaptıklarını nasıl yemiceni düşünme asıl birsen güne gidecek onun ağzını nasıl tutucanı düşün dalin
aaaaa eklenen konularmı var hıcbır bılgım yok kuzum yaa 2 yıldır kpss den tamamen uzaklastım 2012 kpss ıle uzaklasmam basladı...mat soruları ales tarzı olursa kasar benım tek sıkıntım sureydı zaten ole olursa hıc yetıstırememgünaydınnn......
birsoo ne gunu bu gene
jujum kuralları dun okumuştum ben de işin içinden çıkamadım
rabişim demek kursa yazılacaksın .bu yıl müfredat degıstı ya sınır oluyorum ona.....kendıme olan öz guvenım azalıyor...
matematık soruları ales tarzı gelecekmiş......ayrıca tarıhte soğuk savaş dönemı falan eklenmiş galıba......
tesekkurler jujummmmmm
oooo afiyet olsun rabiş.. Bende öğleden sonra içiyorum yeşilimi....
senin iş durumu ne oldu kız arada sorcam diyorum unutuyorum
sorma corni valla çıkan kuralları pek uygulama yanlısı değilim.. çokda üstüme gelirlerse illa uygulayacaksın diye ne bilim çeker giderim valla aman bu ne ya bir biri ile çelişen kurallar var
doktorumda bir haftalık diyet verdi uzman yazanınız oldumu ya ben buranın gürültüsünden tam yakalayamadım ....
su an cok baslama nıyetınde degıldım ne yalan solımm kuzummm ama bırlıkten kuvvet dogar ve erken kalkan yol alır dıyerek ufaktan baslarım o vakıt ınsallahhgamze,rabiş.......önümüzde ki günler içerisinde kpss ye start veriyorum ben....gec bıle kaldığımı düşünüyorum...sizler de kendınızı hazırlayın......
rabiş; kursa yazılmayı beklemeyeceksın değil mi güzelim?
keza bızım bölümü bılıyorsun....yüksek puan almak şart.....
ben kursa gıtmeyecegım....ama sen gıdersen senden bilgi olarak faydalanırım....
biraz sonra kıtaplarımı piyasaya cıkartacagım
sahnurcumm oncelıkle hosgeldınnnnselam kızlar işler birikmiş o yüzden sabahtan beri bakamadım sizwe bu arada dün akşam size mesaj yazdıktan sonra sırtüstü bi düştüm kuyruk sokumum acıyo başım da felaket bi arkadaş gözümü korkuttu öğlen dr a gideceğim ben daha düzenimi oturtamadım bu hafta sanırım böyle gecer fırsat buldukça yazmaya çalışırım beni hpşgörün ne olur
iyi gönül rahatlığıyla yiyeceğim bu gün yemeğimi...
aa bak onu unutmuştum ne güzel olur yeniden başlarsan sporuna hem daha iyi olur senin için sona geldin ve artık sıkılaşırsın valla taş taş olucaksın...
napalım güzelim ortamı renklendirmeye çalışıyorum yoksa sürekli diyet diyet gına geliyor...
Bugün fırsat bulursam son halimi eklicem çünkü sabah 83,00 gördüm şimdiden -600 oldu... Darısı cumaya -1000 olmaya
ben de bu yarışmalara katılmak istiyorum itici bir güce ihtiyacım var..nasıl katılabilirim??? çözemedim hangisine girebilirim bir sürü var???????????
selam kızlar işler birikmiş o yüzden sabahtan beri bakamadım sizwe bu arada dün akşam size mesaj yazdıktan sonra sırtüstü bi düştüm kuyruk sokumum acıyo başım da felaket bi arkadaş gözümü korkuttu öğlen dr a gideceğim ben daha düzenimi oturtamadım bu hafta sanırım böyle gecer fırsat buldukça yazmaya çalışırım beni hpşgörün ne olur
aaaaa eklenen konularmı var hıcbır bılgım yok kuzum yaa 2 yıldır kpss den tamamen uzaklastım 2012 kpss ıle uzaklasmam basladı...mat soruları ales tarzı olursa kasar benım tek sıkıntım sureydı zaten ole olursa hıc yetıstıremem
tesekkurler jujummmmmm
su an cok baslama nıyetınde degıldım ne yalan solımm kuzummm ama bırlıkten kuvvet dogar ve erken kalkan yol alır dıyerek ufaktan baslarım o vakıt ınsallahhkurs olayını arastırcaz duruma gore start vercem cnm...
sahnurcumm oncelıkle hosgeldınnnnsonrasında gecmıs olsun canım dıkkat et kendıneeeee
valla hiç bişey yenmeden de gayet güzel kalkılıyor baştan tok olarak gidersin bişey yiyesin kalmashele bı yesın onun azına cakarım ıkı tane.gunde elbet bıselr yenır doymadan tadıp bırakırsa sorun yok(buarada bu cumlemle kendı savunmamımı hazırladım ne :))
neyse hanımlar hadı ben kaçtım son kalan ıslerı toparlayıp geleyım mısafırım gelene kadar
sısst bırsoo donup dolasıp gelecegın yer burası ona gore ye azım var dıye doldurma mıdenı
hoşgeldin ve geçmiş olsun şahnur nazara mı geldin canım gelir gelmez hemen doktor ellerine düştünselam kızlar işler birikmiş o yüzden sabahtan beri bakamadım sizwe bu arada dün akşam size mesaj yazdıktan sonra sırtüstü bi düştüm kuyruk sokumum acıyo başım da felaket bi arkadaş gözümü korkuttu öğlen dr a gideceğim ben daha düzenimi oturtamadım bu hafta sanırım böyle gecer fırsat buldukça yazmaya çalışırım beni hpşgörün ne olur
jujum bir daha yanı cumaya kadar tartılmanı istemiyorum.süpriz olmasını istiyorumOk to?
merhaba.....http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/71509-cuma-zayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler-222.html
attığım lınke gırıyorsun ve zayıflama yarışmasına katılmak ıstedıgını söylüyorsun...oradan sana dönüş olacaktır...yalnız oraya mesajını yazdıktans onra takıp et ki senı çağıran takımı kaçırma...
geçmiş olsun cnm benım.....sen kendını toparlamaya bak sorun etme burayı.....
oooooooohhhhhhhhhhoooooooo senın kendını bayağı bir silkelemen lazım.....valla karışmam topla kendını.biraz memurlar netı falan oku.kpss de neler oluyor ne değişiyor......
30 tane tarıh sorusu 27 ye ındı...ordan alınan 3 soru anayasaya güncel soru olarak eklendi.......
biraz peynirle taçlandırsaydın çok daha güzel olurdu bencekızlaarrrr öğle yemeğim nasıl
Ayyyy çok lezzetliydiii
beğenmedim neden neden diye sor sen hala domatesın uzerıne tuz mu atıyorsun?????
bu arada dilek nerde.dune ns on foto koyacağım dedi...bana bı ton anlattırdı ama gelemdi....şimdi de araziiiiii.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?