Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlım cuma son ama cumartesi akrabalarının düğünleri var, 1-5 arası yine takılıcam o gün öğleye doğru gelip bitiyor yani cuma günü..Yarım kalan spora devam edebilirsem ona edicem..Çünkü paramı verip sadece 2 gün gitmiştim tanıdık buldum, hakkını söke söke alırız diyor

hahahahhah hakket yaaa, menüye yorum yapmayacam ama haddim olmayarak, yazış şekline yapmadan duramayacağım juju yeminle sen bir harikasın nasıl bir hayalgücün ve yorumlama sanatın var yahu

gamze,rabiş.......önümüzde ki günler içerisinde kpss ye start veriyorum ben....gec bıle kaldığımı düşünüyorum...sizler de kendınızı hazırlayın......
rabiş; kursa yazılmayı beklemeyeceksın değil mi güzelim?

keza bızım bölümü bılıyorsun....yüksek puan almak şart.....
ben kursa gıtmeyecegım....ama sen gıdersen senden bilgi olarak faydalanırım....

biraz sonra kıtaplarımı piyasaya cıkartacagım

ya bugun mısafır gelecek bı sure yokum cornısss olcuelrımı bugun mutlaka bıldırıcem sekerımm.

juju yaptıgına cıklamayı okudum.yazdım yazdım sıldım uzamamsı adına.sorun yok.

poff be bısuru sey yaptım ve yemeden ansıld urcam dıye dusunuyorum mıs gıbı kokuyolar ya laa

iyi gönül rahatlığıyla yiyeceğim bu gün yemeğimi...

aa bak onu unutmuştum ne güzel olur yeniden başlarsan sporuna hem daha iyi olur senin için sona geldin ve artık sıkılaşırsın valla taş taş olucaksın...

hahahahhah hakket yaaa, menüye yorum yapmayacam ama haddim olmayarak, yazış şekline yapmadan duramayacağım Juju yeminle sen bir harikasın Nasıl bir hayalgücün ve yorumlama sanatın var yahu
napalım güzelim ortamı renklendirmeye çalışıyorum yoksa sürekli diyet diyet gına geliyor...

Bugün fırsat bulursam son halimi eklicem çünkü sabah 83,00 gördüm şimdiden -600 oldu... Darısı cumaya -1000 olmaya

teşekkürler dalintoş....

Bu arada sen yaptıklarını nasıl yemiceni düşünme asıl birsen güne gidecek onun ağzını nasıl tutucanı düşün dalin

teşekkürler dalintoş....

Bu arada sen yaptıklarını nasıl yemiceni düşünme asıl birsen güne gidecek onun ağzını nasıl tutucanı düşün dalin

hele bı yesın onun azına cakarım ıkı tane.gunde elbet bıselr yenır doymadan tadıp bırakırsa sorun yok(buarada bu cumlemle kendı savunmamımı hazırladım ne :))

ben de bu yarışmalara katılmak istiyorum itici bir güce ihtiyacım var..nasıl katılabilirim??? çözemedim hangisine girebilirim bir sürü var???????????

neyse hanımlar hadı ben kaçtım son kalan ıslerı toparlayıp geleyım mısafırım gelene kadar

sısst bırsoo donup dolasıp gelecegın yer burası ona gore ye azım var dıye doldurma mıdenı

selam kızlar işler birikmiş o yüzden sabahtan beri bakamadım sizwe bu arada dün akşam size mesaj yazdıktan sonra sırtüstü bi düştüm kuyruk sokumum acıyo başım da felaket bi arkadaş gözümü korkuttu öğlen dr a gideceğim ben daha düzenimi oturtamadım bu hafta sanırım böyle gecer fırsat buldukça yazmaya çalışırım beni hpşgörün ne olur

aaaaa eklenen konularmı var hıcbır bılgım yok kuzum yaa 2 yıldır kpss den tamamen uzaklastım 2012 kpss ıle uzaklasmam basladı...mat soruları ales tarzı olursa kasar benım tek sıkıntım sureydı zaten ole olursa hıc yetıstıremem
tesekkurler jujummmmmm
su an cok baslama nıyetınde degıldım ne yalan solımm kuzummm ama bırlıkten kuvvet dogar ve erken kalkan yol alır dıyerek ufaktan baslarım o vakıt ınsallahh kurs olayını arastırcaz duruma gore start vercem cnm...
sahnurcumm oncelıkle hosgeldınnnn sonrasında gecmıs olsun canım dıkkat et kendıneeeee

jujum bir daha yanı cumaya kadar tartılmanı istemiyorum.süpriz olmasını istiyorum ok to?

ben de bu yarışmalara katılmak istiyorum itici bir güce ihtiyacım var..nasıl katılabilirim??? çözemedim hangisine girebilirim bir sürü var???????????

merhaba.....http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-222.html

attığım lınke gırıyorsun ve zayıflama yarışmasına katılmak ıstedıgını söylüyorsun...oradan sana dönüş olacaktır...yalnız oraya mesajını yazdıktans onra takıp et ki senı çağıran takımı kaçırma...

geçmiş olsun cnm benım.....sen kendını toparlamaya bak sorun etme burayı.....

oooooooohhhhhhhhhhoooooooo senın kendını bayağı bir silkelemen lazım.....valla karışmam topla kendını.biraz memurlar netı falan oku.kpss de neler oluyor ne değişiyor......

30 tane tarıh sorusu 27 ye ındı...ordan alınan 3 soru anayasaya güncel soru olarak eklendi.......

Son düzenleme:
hele bı yesın onun azına cakarım ıkı tane.gunde elbet bıselr yenır doymadan tadıp bırakırsa sorun yok(buarada bu cumlemle kendı savunmamımı hazırladım ne :))
valla hiç bişey yenmeden de gayet güzel kalkılıyor baştan tok olarak gidersin bişey yiyesin kalmas
neyse hanımlar hadı ben kaçtım son kalan ıslerı toparlayıp geleyım mısafırım gelene kadar

sısst bırsoo donup dolasıp gelecegın yer burası ona gore ye azım var dıye doldurma mıdenı

akşamı merak ediyorum kim daha az zararla gelecek ?
hoşgeldin ve geçmiş olsun şahnur nazara mı geldin canım gelir gelmez hemen doktor ellerine düştün

jujum bir daha yanı cumaya kadar tartılmanı istemiyorum.süpriz olmasını istiyorum Ok to?

offfffffffff nası dayanırım bilmiyorum her sabah biraz daha eksi geldiğimi görmek mutlu ediyordu beni iii tamam tartılmıcam bi daha

bu arada dilek nerde.dune ns on foto koyacağım dedi...bana bı ton anlattırdı ama gelemdi....şimdi de araziiiiii.....

bu arada dilek nerde.dune ns on foto koyacağım dedi...bana bı ton anlattırdı ama gelemdi....şimdi de araziiiiii.....

Nee paraladın kendini dileğin totosunu görücem diyee beee hayır görme demiyorum daaa, göreceksin de ne olucak diyorum..dilek o totoyu biraz zor küçültür gazı alır mı acaba?

bugünde basamı paylaşayım sizinle... Her gün bi parçasını ekliyorum bi gün bi bakıyonuz binayı çekmişim dışardan elimde fincanla

Yeşil çayım masamın üzerinde demleniyor birazdan içeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…