Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım çok geçmiş olsun. nasıl düştün bu kadar şiddetlii .devrik cümle kurmada bir numarayım

jujum hiç yermiyim bugünde kasaptan alışveriş yaptım 3 gün proteine yükleneceğimm karbonhidratı olabildiğince çokk azaltıyorum

jujum ; yuzduk yuzduk kuyruğa dayandık......yarın çarşamba yanı maydonoz gunu başlangıcı...biliyorum tadına bayılıyorsun ama sen mısır püskülü ve kıraz sapı edınemedıgın için maydonoza devam ediyoruz.......hoş onları alsan bile 1 günde olsa maydonoz kürü yapacaktık zaten........

bugünden söylüyorum ki evde maydonoz falan yoksa edin diye......

akşama ne yıyecegını düşündün mü ?

menumm

sabah
1 dilim ekmekle yapılan klasık kahvaltı
1 haslanms yumurta

ogle
dondurmaaaa

aksam
1 kepce corba
1 kasık bulgur pılavı
2 kasık kıymalı patlıcan

su:2 lt gectı
spor:100 mekık

menüm........
sabah:
1 kk kadar ekmek+1 yumurta+yarım domates

öğlen:
4 y.k nesfit+süt+1 adet ceviz

akşam:
henüz yemedim ama yoğurt+2 kasık haşlanmış makarna+domates+yeşil soğan (menüm değişirse yazarım)

spor:
30 dk rampalı yürüyüş+20 dk yüzme
1 saat Nivea body yapılacak....

vayyyy cumaya süper bir sonuçla gelecen yaniiii
pazardan yeni geldim ben amaaaaaaaaaaaaaaaaabu haftada yapacağımızı bilmiyordum ki ben sadece bir bağ aldım salata yaparım diye... babanem yaaaa regli değilim bişi değilim niye içim durduk yereeeeeeee

bu arada 86 kiloluk resimlerime bu sabah itibari ile gördüğüm 83 kilonun sevinci ile yenilerini eklicem bugün ... eşim çekti bile resimleri ama onun telinde şuan yükleyemiyorum... pis dalga geçti benimle bunları mı koyacaksın diye

bu arada 4 tane salatalık yedim.... güya salata yapacaktım ama 4 salatalığı yedikten sonra sporumu yapim sonrasında gene yoğurt yerim diyorum

dalinim koçum gitmedimi daha misafirlerrr

menüm

sabah yarım dilik kk ekmek domat peynir zeytin (saat 10 gibi ölüyodum açlıktan )

ara 1 bardak ayran-yarım armut

öğle küçük tabaklardan 1 tabak saç kavurma yarım kase yoğurt 1 dilim ekmek yemek dönüşü 2 kaşık makarna salatası 1 çatal bisküvili pasta (mozaik dedikleri)

ara 1 kaşık makarna salatası

akşam 2 tane ızgarada saman gibi yağsız köfte 1 domat 3 çatal taze fasulya 1 bardak ayran

su tamamlanıyor spor sabah 30 dakika 5.5-6 hızında yürüyüş az sonra 1 saat daha koşu+yürüyüş hız 6-7 olacak

bu arada 4 tane salatalık yedim.... güya salata yapacaktım ama 4 salatalığı yedikten sonra sporumu yapim sonrasında gene yoğurt yerim diyorum

jujucum bende her hafta regl olmuyorum ama gıkımı çıkarmadan içiyorum.....

neden içiyoruz;

bır hafta boyunca yedıgımız tuzu vücuttan atmak için içiyoruz....
bu sayede ıdrar yollarımızı da temızlıyoruz.....

bahane yaratmadan yarın akşam maydonoz suyumuzu içelim lütfen.....
sende yarım bağın hepsını koyma..15 dal falan yok dallarıyla beraber tabi ki.....

tubişşşş nasıl hazırlıyoruz bunuuu??????

menüm........
sabah:
1 kk kadar ekmek+1 yumurta+yarım domates

öğlen:
4 y.k nesfit+süt+1 adet ceviz

akşam:
2 kaşık makarna ıle doymadım tabı kı......

4 y.k makarna + yoğurt + 1 dal yesıl sogan

spor:
30 dk rampalı yürüyüş+20 dk yüzme
1 saat Nivea body yapılacak....

tubişşşş nasıl hazırlıyoruz bunuuu??????

cnmcım 1 bag maydonozun bır kısmını ben 1/2 sınden daha az maydonozla yapıyorum 20 dal kadar falan oluyor .maydonoz büyükse 15 dal.....2 su bardağı su eklıyorum ve kaynatıyorum....kaynadıktans onra kapatıp demlenmeye bırakıyorum.....ılıyınca limon sıkıp içiyorsun......yap faydasını göreceksın.....

sevda da yapıyor...ama o sanırım yarım bag maydonozla yapıyor....

yapcam kuzum sadece 2 su bardagı suylamı yapcaz?

ii tamam anladık

menüm

sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 domates
1 yeşil biber
1kk peynir
1 tk zy

öğlen

1 kase şehriye çorba
1 porsiyon et sote
1 kase yoğurt

akşam
4 salatalık
1 kase yoğurt

2 lt su
2 fincan yeşil çay

30 dk rampa yürüyüş
200 twest shape

mükemmel diyorum başka da bir şey demıyorum

merhaba kızlarr..

bugün moralim biraz bozuk..okuldan geç geldim ve kan sonuçlarım çıkmış aradılar almaya gittik..prolaktinim yükselmiş sanırım ya test yenilenecek yada ilaca başlayacağım o düşmeden tedaviye başlanmıyor...halbuki bu güne kadar kaç kez bakıldı normaldi..bu yüksek çıktı.. doktora mail attım bakalım ne diyecek...

menümü yazıp çıkıcam.

kahvalti..
1 dl buğday ekmeği
azcık sucuklu yumurta
zeytin
domates

öğle..
1 salatalık

akşam.
1/2 kase mercimek çorbası
1/2 kase yoğurt
1 biber dolması

suyumu içiyorum..
1 saat yürüyüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…