- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.561
canım çok geçmiş olsun. nasıl düştün bu kadar şiddetlii .devrik cümle kurmada bir numarayımMERHABA KIZLARRR
of kızlar off heryerim ağrıyo dün akşam eşimle oğlum parka gittik dönüşte markete uğrıcaz saatte geç oldu aman yetişelim kapanmadan diye ben hızlı hızlı hareket ederken öyle bir düştüm ki inanın hala o anı hatırlamıyorum kafamı yere çok fena şekilde çarptım çarpar çarpmaz burnumdanda su şeklinde sıvı gelmeye başladı baş ağrısıda felaket yerden bi 5 dk falan kalkamadım sonra hastaneye tabi tomografi çekildim allahtan bişey çıkmadı dr gece uyumak yok bekleyin dedi şimdi iyiyim ama inanın sanki sağdan araba çarpmış gibi kaburgam omuzum ağrıyo başım ağrıyo hala düşmeyle nasıl böyle oldu anlamadım
vay beee birsen ben yer gelir diyordum şaşırttın beni .. Desene sende büyük ilerleme var tebrik ederim o halde
e hadi kuzum ne zaman eklicen akşama ben de eklicem
allah allah şahnurda düşmüş noluyorsunuz kuzum ya.... Geçmiş olsun
vayyyy cumaya süper bir sonuçla gelecen yaniiiicanım çok geçmiş olsun. nasıl düştün bu kadar şiddetlii .devrik cümle kurmada bir numarayım
jujum hiç yermiyim bugünde kasaptan alışveriş yaptım 3 gün proteine yükleneceğimm karbonhidratı olabildiğince çokk azaltıyorum
pazardan yeni geldim ben amaaaaaaaaaaaaaaaaajujum ; yuzduk yuzduk kuyruğa dayandık......yarın çarşamba yanı maydonoz gunu başlangıcı...biliyorum tadına bayılıyorsunama sen mısır püskülü ve kıraz sapı edınemedıgın için maydonoza devam ediyoruz.......hoş onları alsan bile 1 günde olsa maydonoz kürü yapacaktık zaten........
bugünden söylüyorum ki evde maydonoz falan yoksa edin diye......
akşama ne yıyecegını düşündün mü ?
vayyyy cumaya süper bir sonuçla gelecen yaniiii
pazardan yeni geldim ben amaaaaaaaaaaaaaaaaabu haftada yapacağımızı bilmiyordum ki ben sadece bir bağ aldım salata yaparım diye... babanem yaaaa regli değilim bişi değilim niye içim durduk yereeeeeeee
bu arada 86 kiloluk resimlerime bu sabah itibari ile gördüğüm 83 kilonun sevinci ile yenilerini eklicem bugün ... eşim çekti bile resimleri ama onun telinde şuan yükleyemiyorum... pis dalga geçti benimle bunları mı koyacaksın diye
bu arada 4 tane salatalık yedim.... güya salata yapacaktım ama 4 salatalığı yedikten sonra sporumu yapim sonrasında gene yoğurt yerim diyorum
jujucum bende her hafta regl olmuyorum ama gıkımı çıkarmadan içiyorum.....
neden içiyoruz;
bır hafta boyunca yedıgımız tuzu vücuttan atmak için içiyoruz....
bu sayede ıdrar yollarımızı da temızlıyoruz.....
bahane yaratmadan yarın akşam maydonoz suyumuzu içelim lütfen.....
sende yarım bağın hepsını koyma..15 dal falan yok dallarıyla beraber tabi ki.....
tubişşşş nasıl hazırlıyoruz bunuuu??????
cnmcım 1 bag maydonozun bır kısmını ben 1/2 sınden daha az maydonozla yapıyorum 20 dal kadar falan oluyor .maydonoz büyükse 15 dal.....2 su bardağı su eklıyorum ve kaynatıyorum....kaynadıktans onra kapatıp demlenmeye bırakıyorum.....ılıyınca limon sıkıp içiyorsun......yap faydasını göreceksın.....
sevda da yapıyor...ama o sanırım yarım bag maydonozla yapıyor....
yapcam kuzum sadece 2 su bardagı suylamı yapcaz?
jujucum bende her hafta regl olmuyorum ama gıkımı çıkarmadan içiyorum.....
neden içiyoruz;
bır hafta boyunca yedıgımız tuzu vücuttan atmak için içiyoruz....
bu sayede ıdrar yollarımızı da temızlıyoruz.....
bahane yaratmadan yarın akşam maydonoz suyumuzu içelim lütfen.....
sende yarım bağın hepsını koyma..15 dal falan yok dallarıyla beraber tabi ki.....
menüm
sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 domates
1 yeşil biber
1kk peynir
1 tk zy
öğlen
1 kase şehriye çorba
1 porsiyon et sote
1 kase yoğurt
akşam
4 salatalık
1 kase yoğurt
2 lt su
2 fincan yeşil çay
30 dk rampa yürüyüş
200 twest shape
başka bişey diyebilirsin... meselaaaaaaaaaaaaa "yarın maydonos içmene gerek yok" diyebilirsin...mükemmel diyorum başka da bir şey demıyorum
başka bişey diyebilirsin... meselaaaaaaaaaaaaa "yarın maydonos içmene gerek yok" diyebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?