- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.541
bugünde basamı paylaşayım sizinle... Her gün bi parçasını ekliyorum bi gün bi bakıyonuz binayı çekmişim dışardan elimde fincanla
Yeşil çayım masamın üzerinde demleniyor birazdan içeceğim.
Eki Görüntüle 732674
Nee paraladın kendini dileğin totosunu görücem diyee beeehayır görme demiyorum daaa, göreceksin de ne olucak diyorum..dilek o totoyu biraz zor küçültür gazı alır mı acaba?
bugünde basamı paylaşayım sizinle... Her gün bi parçasını ekliyorum bi gün bi bakıyonuz binayı çekmişim dışardan elimde fincanla
Eki Görüntüle 732674
film çekmeden mi yaptı dişi... Hayret valla benimkisi film çekti üç boyutlu uzay mekiği gibi bir yere soktu çekti... Hangisi sürük hangisi sağlam hep ben söylemeden kendisi söyledibak böle dıyorsun foto koyduğunda benden önce bakma sonra
Valla süper işin var jujum
Bu arada bu diş benı rezıl ettı arkadaş.ne biçim doktormuş..3 tane dişimi yaptı insan bır röntgen ıstemez mı ya:44::44::44: Dolgu yaptığı dişim ağrıyor işte..buyuk ihtımal iltihaplı dişe yaptı salak karıı
film çekmeden mi yaptı dişi... Hayret valla benimkisi film çekti üç boyutlu uzay mekiği gibi bir yere soktu çekti... Hangisi sürük hangisi sağlam hep ben söylemeden kendisi söyledi
mekan güzel canım önemli olan içerisinde çalıştığım insanlarla olan huzurum .. Bide o olsa tamam
yok jujum çekmedi film falan....valla gidecegım tekrardan bir ton para döküyoruz bu dişçilere usandım ya......
elbetteki git hakkını ara cornim ama bir daha kendini güvenmediğin ellere teslim etme aman ha...
O nasıl dişçiymiş yaa hangi dişçiye gtsen ilk önce film cekio eger iltihaplı dişe yaptysaa geçmiş ola :))))
valla ne geldıyse basıma bu tanıdıklardan geldı..... perşembeye zorla randevu aldım....gidince soracağım nıye röntgen cekmedın benım dişime dıcem...ve bundan sonra yapacağı tedavı olursa beş kuruş para vermem....
Nıye aynı dıscıye gdysn tabı gt bı sor baska dıscıyede gt sora zaten muayene ucretsız
aslında koçunun nasihatları ile gitmen daha iyi olurdu ama ben günlere gittiğimde yaptığım şeyi söyleyeyim sana.. Asla ama asla ye ısrarlarına yenilmedim tok gittim çayımı kahvemi içtim ikramları salata dışında kabul etmedim
senin ne yapacağın sana kalmış geldiğinde daline vereceğin hesabı düşün sonrasında yapacağın ceza sporunu
gunaydın jujum ben ıyım balkon keyfı yapıyorum babamla bırazdan yesıl cayımı ıcıcemm sen nasılsınn???
hımmm sıvısmak zor olsa gerek bırsenım el mahkum gıtcen vrcen paranı altınını neyse ama yeme olayını aza ındırcennnn
okulda arkadaşlarla öğle arası gün yapıyozz canım.günaydınnn......
birsoo ne gunu bu gene
jujum kuralları dun okumuştum ben de işin içinden çıkamadım
rabişim demek kursa yazılacaksın .bu yıl müfredat degıstı ya sınır oluyorum ona.....kendıme olan öz guvenım azalıyor...
matematık soruları ales tarzı gelecekmiş......ayrıca tarıhte soğuk savaş dönemı falan eklenmiş galıba......
kıskandım yaaa koçumm bundan sonra bende menüleri önceden yazacammmmöğlenki yemek listem
şehriye çorba(içerim)
et sote(yerim)
pirinç pilavı(almam)
yoğurt(yerim)
ya bugun mısafır gelecek bı sure yokum cornısss olcuelrımı bugun mutlaka bıldırıcem sekerımm.
juju yaptıgına cıklamayı okudum.yazdım yazdım sıldım uzamamsı adına.sorun yok.
poff be bısuru sey yaptım ve yemeden ansıld urcam dıye dusunuyorum mıs gıbı kokuyolar ya laa
teşekkürler dalintoş....
Bu arada sen yaptıklarını nasıl yemiceni düşünme asıl birsen güne gidecek onun ağzını nasıl tutucanı düşün dalin
hele bı yesın onun azına cakarım ıkı tane.gunde elbet bıselr yenır doymadan tadıp bırakırsa sorun yok(buarada bu cumlemle kendı savunmamımı hazırladım ne :))
neyse hanımlar hadı ben kaçtım son kalan ıslerı toparlayıp geleyım mısafırım gelene kadar
sısst bırsoo donup dolasıp gelecegın yer burası ona gore ye azım var dıye doldurma mıdenı
canım çokk geçmiş olsunnselam kızlar işler birikmiş o yüzden sabahtan beri bakamadım sizwe bu arada dün akşam size mesaj yazdıktan sonra sırtüstü bi düştüm kuyruk sokumum acıyo başım da felaket bi arkadaş gözümü korkuttu öğlen dr a gideceğim ben daha düzenimi oturtamadım bu hafta sanırım böyle gecer fırsat buldukça yazmaya çalışırım beni hpşgörün ne olur
Eki Görüntüle 732674
bak böle dıyorsun foto koyduğunda benden önce bakma sonra
valla süper işin var jujum
bu arada bu diş benı rezıl ettı arkadaş.ne biçim doktormuş..3 tane dişimi yaptı insan bır röntgen ıstemez mı ya:44::44::44: dolgu yaptığı dişim ağrıyor işte..buyuk ihtımal iltihaplı dişe yaptı salak karıı
ay cok fecı mayıstım yaaaaa..... 82.6 kg luk resım bulabılırsem eskı yenı foto eklıcemmmm
dilek gelmiş buraya yazıyorum dıye başka yere benı takıp etmıs heraldegebelik sayfasına merhaba kızlarr dıye yazmış hala farkında değil orada olduğunun.......
rabişim ekleee
MERHABA KIZLARRR
of kızlar off heryerim ağrıyo dün akşam eşimle oğlum parka gittik dönüşte markete uğrıcaz saatte geç oldu aman yetişelim kapanmadan diye ben hızlı hızlı hareket ederken öyle bir düştüm ki inanın hala o anı hatırlamıyorum kafamı yere çok fena şekilde çarptım çarpar çarpmaz burnumdanda su şeklinde sıvı gelmeye başladı baş ağrısıda felaket yerden bi 5 dk falan kalkamadım sonra hastaneye tabi tomografi çekildim allahtan bişey çıkmadı dr gece uyumak yok bekleyin dedi şimdi iyiyim ama inanın sanki sağdan araba çarpmış gibi kaburgam omuzum ağrıyo başım ağrıyo hala düşmeyle nasıl böyle oldu anlamadım
aynen öyle ya farkettim ama geç odu
silmem mi lazım ordan şimdi
dilek gelmiş buraya yazıyorum dıye başka yere benı takıp etmıs heraldegebelik sayfasına merhaba kızlarr dıye yazmış hala farkında değil orada olduğunun.......
rabişim ekleee
MERHABA KIZLARRR
of kızlar off heryerim ağrıyo dün akşam eşimle oğlum parka gittik dönüşte markete uğrıcaz saatte geç oldu aman yetişelim kapanmadan diye ben hızlı hızlı hareket ederken öyle bir düştüm ki inanın hala o anı hatırlamıyorum kafamı yere çok fena şekilde çarptım çarpar çarpmaz burnumdanda su şeklinde sıvı gelmeye başladı baş ağrısıda felaket yerden bi 5 dk falan kalkamadım sonra hastaneye tabi tomografi çekildim allahtan bişey çıkmadı dr gece uyumak yok bekleyin dedi şimdi iyiyim ama inanın sanki sağdan araba çarpmış gibi kaburgam omuzum ağrıyo başım ağrıyo hala düşmeyle nasıl böyle oldu anlamadım
bu arada dilek nerde.dune ns on foto koyacağım dedi...bana bı ton anlattırdı ama gelemdi....şimdi de araziiiiii.....
hıh doğru adrese geldın......hala kendıne gelememişsin demek ki........çok geçmiş olsun..nasıl düştün sen öle ya.....neyse olacağı varmış diyelim....Allahtan bir şey olmamış....sadaka falan ver:26:
cok net resımler bulamadım ama en azından kısın ve sımdıkı halımı eklıcem obektıf yorumlar gelsın ama
oy oy oy dilek im kocumm allah korumus yaa cok gecmıs olsunnnn
vay beee birsen ben yer gelir diyordum şaşırttın beni .. Desene sende büyük ilerleme var tebrik ederim o haldebugün çokkk şanslıydımm
Okulda arkadaşlarla öğle arası gün yapıyozz canım.
Bu arada günü öyle güzel atlattım ki. Eşimin 3.-4. Dersleri boşmuş herkes 4. Dersteyken saat 11:40 gibi lokantaya gittik karnımı doyurdum. Sonra kızımı yanıma aldım güne katıldım. Kızıma yedirdim ve az tırtıkladımm.
Kıskandım yaaa koçumm bundan sonra bende menüleri önceden yazacammmm
Koçum sakın yemeeeeeeeeeeeeeeeeeAy çok mutlu oldum ben uyardım
Hiçç yermiyim koçummmmmmmmmm
Canım çokk geçmiş olsunn
yaa odan çok güzell kıskandım
Benim dolgu yaparken bi sürü film çekiyodu anında karşımda tv den gösteriyodu. Geçmiş olsun canm
e hadi kuzum ne zaman eklicen akşama ben de eklicemay cok fecı mayıstım yaaaaa..... 82.6 kg luk resım bulabılırsem eskı yenı foto eklıcemmmm
allah allah şahnurda düşmüş noluyorsunuz kuzum ya.... Geçmiş olsunmerhaba kızlarrr
rabişim ekleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?