Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

uyy guzel nasihat bende uymaliyim

bende bende ins yemeyecegim lakin ucundan tatmaya izin var m bilmem corni ne dersin

valla o konulardan pek anlamıyorum ama neden yükselirmiş ki bileniniz varmı???

sıkma canını kuzum rabbim hayırlı evlat nasip etsin sağlıklı

bende bende ins yemeyecegim lakin ucundan tatmaya izin var m bilmem corni ne dersin
hayır canım sana izin yok önce senin kilo verme düzenini oturtmamız lazım...

hazır seni yakalamışken hangi periyodlarda girebiliyorsun kk ya seni her zaman yakalayamıyorum

birde hedefini belirtirmisin not olmam lazım kaç kilo olmak istiyorsun

iyi akşamlarrrr kızlar sormayın başımna geleni kıçımı kırmışım

şaka değil gerçek yalnız dr film çekti kuyruk sokumumda kırık varmış 10 gün rapor verdi canım acıyor otururken daha işlerimi toparlayamadım

dilekcim geçmiş olsun canım yaa ne oldu bize nazara mı geldikk neyse başımda 2 sıpa fırsat vermiyorr yarınn yazarım kendinize iyi bakın

kırık mı çatlak mı kız.. o nası iş alçı felan da olmas geçmiş olsun şahnur türkiyeye ayak bastın hemen doktor ellerine düştün

allalalalla noluyor size böyle:26::26::26::26: yat barı ,dinlen......yaramadı sana yurt dışı....geçmiş olsun cnm.....

ne is yapiyorsun sen juju cannim
cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin ins onemli bisey yoktur
menumm

sabah
1 dilim ekmekle yapılan klasık kahvaltı
1 haslanms yumurta

ogle
dondurmaaaa

aksam
1 kepce corba
1 kasık bulgur pılavı
2 kasık kıymalı patlıcan

su:2 lt gectı
spor:100 mekık
canim bu 100 mekigi nasil yapiyorsun bi puf noktasi var mi bi deyi ver

bu nivea body nasil bisey ya hic denemedim etkili bisey galiba

ne is yapiyorsun sen juju cannim

cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin ins onemli bisey yoktur

canim bu 100 mekigi nasil yapiyorsun bi puf noktasi var mi bi deyi ver

bu nivea body nasil bisey ya hic denemedim etkili bisey galiba

cnm Google Nivea body yazarsan video karsına gelecektir......fena değil işte..bıraz ısındırdıktan s onra bölgesele gecıyorlar...

canim ben aksamlari ancak girebiliyorum gunduz de vakit olursa cepten bakabiliyorum.hedefimi 7.takimdayken yazmistik canim yenilemek mi gerekiyor bilemedim.hedefim 65 canim.

alevcim üzülme desem boş,canını sıkma desem yersiz....ama ben yıne de üzülme dıyecegım..bak 1 ayın var alevcım bu 1 ay ıcınde prolaktın degerını normal seviyeye getırıp tüp bebek denemene kaldığın yerden devam edersın......

unutma moral bir çok tedavı yönteminden en başarılı olanıdır......moralini yüksek tutmak zorundasın.....

ipekçim aslında şahnur geldı.......çok sağlıklı ve güzel kılo verıyor......eger ikiniz de ıstersenız o senın kaptanın olsun......

sahnurun nicki neydi canim.
birde juju haberiniz olsun canim Tr ile 2 ssat fark var aramizda.Programlarimin yogun oldugu donemde kacabiliyor

menum\
Sabah:1/2 L.ekmegi,1 kk peynir,1 domates
Oglen:1 kase kisir
Aksam(18:30):1 tabak etli guvec

Su:2lt tamamlanmaya calisiliyor,2 buyuk kupa 7 otlu cay
Spor: eger misairlerim erken giderse 2 mile leslie dusunuyorum..

menum\

menün aslında güzel gibi... umarım yediğin güveç şöyle bol yağlı bir güveç değildir... yanında ekmek yemedin değil mi???

sporunu ama aksatmamaya çalış düzenli olduüğunda gerçekten etkisini gösteriyor

sahnurun nicki neydi canim.
birde juju haberiniz olsun canim Tr ile 2 ssat fark var aramizda.Programlarimin yogun oldugu donemde kacabiliyor

menum\

cnm nıck ı toplight kıcımı kırmışım dedi ya o.....
menün güzell bence...

kırık mı çatlak mı kız.. o nası iş alçı felan da olmas geçmiş olsun şahnur türkiyeye ayak bastın hemen doktor ellerine düştün
valla dr kırık dedi ama kuyruk sokumundaki kırıklar alçıya alınamıyormuş zaten simitte oturup sıcak su banyosu yapacağım düz oturunca zaten canım acıyor
allalalalla noluyor size böyle:26::26::26::26: yat barı ,dinlen......yaramadı sana yurt dışı....geçmiş olsun cnm.....

sorma cornicim yaa resmen nazar ettim kendi kendime bütün kip döküldü afrikada bi ben sağlam gelmiştim bende kıçımı kırdım

dalin mısafırlerden sonra kendını spora mı adadın ?
gamze bacım sen nerelerdesın
sevda da yok pıyasada........

kızlar ben 7.takımdanım.arkadaslarımda burdaymıs..benıde bu gruba dahıl edersenız sevınırım
kuralları nereden ogrenebılırım

kendımı tanıtayım
65,5kıloyum.1,67boyum var
hedef kılom: 55
1kızım var 9yasında
1oglum var 2,5 yasında
asıl ısım bankacılık ama su an oglum ıcın gecıcı olarak bırakmıs bulunmaktayım

Son düzenleme:
askolsun ekmek yesem yazardim.guvecide en fazla 2 kasik yagla yapmistim canim spora gelince evet aksatmamak en guzeli lakin misafirlerim yatili kaldi esim evde yoktu diye. sporda yatti boylece
cnm nıck ı toplight kıcımı kırmışım dedi ya o.....
menün güzell bence...
saol canim
afrikada nereye gittin ki sen gecmis olsun tekrar

slm yavrum naber
iyilik tatlim yaa ne olsun bir turlu oturtamadigiim duzenimi oturtmaya calisiyorum ins.Ilaclarima da basladim bu arada mavisim

ne guzel olur canim ya...ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…