- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.581
uyy guzel nasihat bende uymaliyimaslında koçunun nasihatları ile gitmen daha iyi olurdu ama ben günlere gittiğimde yaptığım şeyi söyleyeyim sana.. Asla ama asla ye ısrarlarına yenilmedim tok gittim çayımı kahvemi içtim ikramları salata dışında kabul etmedim
senin ne yapacağın sana kalmış geldiğinde daline vereceğin hesabı düşün sonrasında yapacağın ceza sporunu
ya bugun mısafır gelecek bı sure yokum cornısss olcuelrımı bugun mutlaka bıldırıcem sekerımm.
juju yaptıgına cıklamayı okudum.yazdım yazdım sıldım uzamamsı adına.sorun yok.
poff be bısuru sey yaptım ve yemeden ansıld urcam dıye dusunuyorum mıs gıbı kokuyolar ya laa
uyy guzel nasihat bende uymaliyim
bende bende ins yemeyecegim lakin ucundan tatmaya izin var m bilmem corni ne dersin
merhaba kızlarr..
bugün moralim biraz bozuk..okuldan geç geldim ve kan sonuçlarım çıkmış aradılar almaya gittik..prolaktinim yükselmiş sanırım ya test yenilenecek yada ilaca başlayacağım o düşmeden tedaviye başlanmıyor...halbuki bu güne kadar kaç kez bakıldı normaldi..bu yüksek çıktı.. doktora mail attım bakalım ne diyecek...
..
hayır canım sana izin yok önce senin kilo verme düzenini oturtmamız lazım...uyy guzel nasihat bende uymaliyim
bende bende ins yemeyecegim lakin ucundan tatmaya izin var m bilmem corni ne dersin
MERHABA KIZLARRR
of kızlar off heryerim ağrıyo dün akşam eşimle oğlum parka gittik dönüşte markete uğrıcaz saatte geç oldu aman yetişelim kapanmadan diye ben hızlı hızlı hareket ederken öyle bir düştüm ki inanın hala o anı hatırlamıyorum kafamı yere çok fena şekilde çarptım çarpar çarpmaz burnumdanda su şeklinde sıvı gelmeye başladı baş ağrısıda felaket yerden bi 5 dk falan kalkamadım sonra hastaneye tabi tomografi çekildim allahtan bişey çıkmadı dr gece uyumak yok bekleyin dedi şimdi iyiyim ama inanın sanki sağdan araba çarpmış gibi kaburgam omuzum ağrıyo başım ağrıyo hala düşmeyle nasıl böyle oldu anlamadım
kırık mı çatlak mı kız.. o nası iş alçı felan da olmas geçmiş olsun şahnur türkiyeye ayak bastın hemen doktor ellerine düştüniyi akşamlarrrr kızlar sormayın başımna geleni kıçımı kırmışım
şaka değil gerçek yalnız dr film çekti kuyruk sokumumda kırık varmış 10 gün rapor verdi canım acıyor otururken daha işlerimi toparlayamadım
dilekcim geçmiş olsun canım yaa ne oldu bize nazara mı geldikk neyse başımda 2 sıpa fırsat vermiyorr yarınn yazarım kendinize iyi bakın
uyy guzel nasihat bende uymaliyim
iyi akşamlarrrr kızlar sormayın başımna geleni kıçımı kırmışım
şaka değil gerçek yalnız dr film çekti kuyruk sokumumda kırık varmış 10 gün rapor verdi canım acıyor otururken daha işlerimi toparlayamadım
dilekcim geçmiş olsun canım yaa ne oldu bize nazara mı geldikk neyse başımda 2 sıpa fırsat vermiyorr yarınn yazarım kendinize iyi bakın
ne is yapiyorsun sen juju cannimbugünde basamı paylaşayım sizinle... Her gün bi parçasını ekliyorum bi gün bi bakıyonuz binayı çekmişim dışardan elimde fincanla
Yeşil çayım masamın üzerinde demleniyor birazdan içeceğim.
Eki Görüntüle 732674
cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin ins onemli bisey yokturMERHABA KIZLARRR
of kızlar off heryerim ağrıyo dün akşam eşimle oğlum parka gittik dönüşte markete uğrıcaz saatte geç oldu aman yetişelim kapanmadan diye ben hızlı hızlı hareket ederken öyle bir düştüm ki inanın hala o anı hatırlamıyorum kafamı yere çok fena şekilde çarptım çarpar çarpmaz burnumdanda su şeklinde sıvı gelmeye başladı baş ağrısıda felaket yerden bi 5 dk falan kalkamadım sonra hastaneye tabi tomografi çekildim allahtan bişey çıkmadı dr gece uyumak yok bekleyin dedi şimdi iyiyim ama inanın sanki sağdan araba çarpmış gibi kaburgam omuzum ağrıyo başım ağrıyo hala düşmeyle nasıl böyle oldu anlamadım
canim bu 100 mekigi nasil yapiyorsun bi puf noktasi var mi bi deyi vermenumm
sabah
1 dilim ekmekle yapılan klasık kahvaltı
1 haslanms yumurta
ogle
dondurmaaaa
aksam
1 kepce corba
1 kasık bulgur pılavı
2 kasık kıymalı patlıcan
su:2 lt gectı
spor:100 mekık
menüm........
sabah:
1 kk kadar ekmek+1 yumurta+yarım domates
öğlen:
4 y.k nesfit+süt+1 adet ceviz
akşam:
henüz yemedim ama yoğurt+2 kasık haşlanmış makarna+domates+yeşil soğan (menüm değişirse yazarım)
spor:
30 dk rampalı yürüyüş+20 dk yüzme
1 saat Nivea body yapılacak....
kamuda çalışıyorum canım .. muhasebe...ne is yapiyorsun sen juju cannim
cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin ins onemli bisey yoktur
canim bu 100 mekigi nasil yapiyorsun bi puf noktasi var mi bi deyi ver
bu nivea body nasil bisey ya hic denemedim etkili bisey galiba
ne is yapiyorsun sen juju cannim
cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin ins onemli bisey yoktur
canim bu 100 mekigi nasil yapiyorsun bi puf noktasi var mi bi deyi ver
bu nivea body nasil bisey ya hic denemedim etkili bisey galiba
valla o konulardan pek anlamıyorum ama neden yükselirmiş ki bileniniz varmı???
sıkma canını kuzum rabbim hayırlı evlat nasip etsin sağlıklı
hayır canım sana izin yok önce senin kilo verme düzenini oturtmamız lazım...
hazır seni yakalamışken hangi periyodlarda girebiliyorsun kk ya seni her zaman yakalayamıyorum
birde hedefini belirtirmisin not olmam lazım kaç kilo olmak istiyorsun
ipekçim aslında şahnur geldı.......çok sağlıklı ve güzel kılo verıyor......eger ikiniz de ıstersenız o senın kaptanın olsun......
menün aslında güzel gibi... umarım yediğin güveç şöyle bol yağlı bir güveç değildir... yanında ekmek yemedin değil mi???menum\
Sabah:1/2 L.ekmegi,1 kk peynir,1 domates
Oglen:1 kase kisir
Aksam(18:30):1 tabak etli guvec
Su:2lt tamamlanmaya calisiliyor,2 buyuk kupa 7 otlu cay
Spor: eger misairlerim erken giderse 2 mile leslie dusunuyorum..
sahnurun nicki neydi canim.
birde juju haberiniz olsun canim Tr ile 2 ssat fark var aramizda.Programlarimin yogun oldugu donemde kacabiliyor
menum\
Sabah:1/2 L.ekmegi,1 kk peynir,1 domates
Oglen:1 kase kisir
Aksam(18:30):1 tabak etli guvec
Su:2lt tamamlanmaya calisiliyor,2 buyuk kupa 7 otlu cay
Spor: eger misairlerim erken giderse 2 mile leslie dusunuyorum..
valla dr kırık dedi ama kuyruk sokumundaki kırıklar alçıya alınamıyormuş zaten simitte oturup sıcak su banyosu yapacağım düz oturunca zaten canım acıyor
kırık mı çatlak mı kız.. o nası iş alçı felan da olmas geçmiş olsun şahnur türkiyeye ayak bastın hemen doktor ellerine düştün
allalalalla noluyor size böyle:26::26::26::26: yat barı ,dinlen......yaramadı sana yurt dışı....geçmiş olsun cnm.....
canim ben aksamlari ancak girebiliyorum gunduz de vakit olursa cepten bakabiliyorum.hedefimi 7.takimdayken yazmistik canim yenilemek mi gerekiyor bilemedim.hedefim 65 canim.
askolsun ekmek yesem yazardim.guvecide en fazla 2 kasik yagla yapmistim canim spora gelince evet aksatmamak en guzeli lakin misafirlerim yatili kaldi esim evde yoktu diye. sporda yatti boylece
menün aslında güzel gibi... umarım yediğin güveç şöyle bol yağlı bir güveç değildir... yanında ekmek yemedin değil mi???
sporunu ama aksatmamaya çalış düzenli olduüğunda gerçekten etkisini gösteriyor
saol canimcnm nıck ı toplight kıcımı kırmışım dedi ya o.....
menün güzell bence...
afrikada nereye gittin ki sen gecmis olsun tekrarvalla dr kırık dedi ama kuyruk sokumundaki kırıklar alçıya alınamıyormuş zaten simitte oturup sıcak su banyosu yapacağım düz oturunca zaten canım acıyor
sorma cornicim yaa resmen nazar ettim kendi kendime bütün kip döküldü afrikada bi ben sağlam gelmiştim bende kıçımı kırdım
iyilik tatlim yaa ne olsun bir turlu oturtamadigiim duzenimi oturtmaya calisiyorum ins.Ilaclarima da basladim bu arada mavisimslm yavrum naber
kızlar ben 7.takımdanım.arkadaslarımda burdaymıs..benıde bu gruba dahıl edersenız sevınırım
kuralları nereden ogrenebılırım
kendımı tanıtayım
65,5kıloyum.1,67boyum var
hedef kılom: 55
1kızım var 9yasında
1oglum var 2,5 yasında
asıl ısım bankacılık ama su an oglum ıcın gecıcı olarak bırakmıs bulunmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?