Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok heyecanlandım harikasın
hadi bekliyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkis

mehalimcim şaşı bak şaşır oldum

binlerce tebrikler sana harikasın vallaa.s.

ay ne desemki dondum kaldım ne yazacağımı bilemedim
maşallah
valla koltuktan düşüyodum yani süpersin canım benim harika bir iş başarmışın, onca yol katedip muhteşem olmuşsun. Canım benim hala küçük hobinin kavgasını yapıyosun kendinle bravo sana
ben o resimden sonraki diğer yorumları okumadım, neler yazılmış merak ettim valla

mehalimim canım çok teşekkür ederim ayy uğraşıp benimi çinmi ekledin kuşummm a.s. Şeniz :1hug: :asigim:

çok teşekkür ederim canım ya insan ne kadar motive oluyor değil mi. sen birde bijoux görmelisin 7-8 kilo okadar fark etmişki onda oda gelince ekler belki senin için.
Bir küçük hobby hala kavgasını yapmak zorundayım malesef. nasıl bir bünyedirki tek lokmada verdiği her gramı almaya hazır bekliyor. Ben artık baskülde 50 kg görmek istiyorum bu zinciri kırmak istiyorum bu yaz bunuda başaracağım inanaıyorum kendime :)) ama mezun olmamal için 50.1 kg kalacam alkisalkisalkis

mehalimim canım çok teşekkür ederim ayy uğraşıp benimi çinmi ekledin kuşummm a.s. Şeniz :1hug: :asigim:

Ne demek canım benim burda birbirimiz için varız değil mi. Destek bu işte Şeniz

mehalimcim

çok etkilendim azminden dolayı resmen gözlerim doldu, bu iş hiçte kolay bişey değil, gerçek iradeyi sınamak bu işte.

Ah bunların üzerine boğazım düğümlendi sana nasıl yazıcam bilmiyorum valla dün akşam yediklerimi,
fikir benden çıkmadı ama hayır da demedim işte
ahh nasıl diycem nasıl diycem

Evet canım elbettte kolay olmuyor mutlaka kaçamaklarımız zaman zamanda bıkkınlıklarımız hatta yapamıcam diyip pes etmelerimiz oluyor. Hepimizinde olacak. Ama öğrendiğim tek şey yedikten sonra bile pişman olmamak yapacak bişi yok yoksa sonu hastalığa gidiyor. Kaçırdıysak telafisine gideceğiz. Helede kilon normale yaklaşimışsa vermek dahada zor hale geliyor. Şunada benimde nereusunda yaşadığı gibi ve seninde. bak dün farkettim kilo çizelgemi tam 80 gündür güncellememişim buda demek oluyorki 80 gündür 60 altına inmeye uğraşıyorum 1 veriyorum 1 alıyorum . Bunun nedeni ne çünkü artık kaçamaklarım çoğaldı hafta bir olmaktan çıktı. çünkü artık kendimi normal alghılıyorum çünkü artık yediklerime dikkat etmekten yoruldum iznide bu sebeple almıştım . ama toparlanmanın zamanı değil mi.
Yediklerini yaz çekinme artık bizler abla kardeş olduk birbirimize söyleyeceklerimiz dokunmaz . yeriz gelier sende bana kızacaksın ..

şimdi choclate aradı, o da toparlanmaya çalışıyor, kocası davayı açmış bakalım hayırlısı onun için

bu dünyada herkes mutluluğu hakediyor ve mutluluk peşinde koşuyor. herkesin yüzü gülsün inşallah

Zor bir durum ya ama hayat devam ediyor gerçektende öyle bu nedenle çikolatam bunun farkına varıp hayatına sahip çıksın bir kere geliyor bu hayata ve kesin karar verdise dönüp bakmasın bile konuşunca söyle yanındayız onun :))

Birileri gelince yazdıklarımı okur nasılsa.:1closedeyes:

Dün geceden beri kendimle yüzleşiyorum.Dün gece kilo çizelgem gitti çünkü tam 80 gündür güncellememişim .Bu da nedemek oluyor 60 kiloyu en son 80 gün önce görmüşüm.Yani 80 gündür kendim için elle tutulur birşeyler yapmamışım 1 alıp 1 vermişim.Aslında diyeceksiniz farkında değil miydin? evet farkındaydım ancak sayısal değerlerle görünce insan uyanıyor.Peki hedefim neydi 60 mıydı hayır en az 55 olmak değil miydi? sonra sabah kalktım nerdeyse 3 aydır ölçülerimi de almamıştım birde buna bakayım dedim . Sizde bakın
11 Şubat 2009 alınan ölçüler
bel:82cm
basen:104cm
bacak:58cm
16 Mayıs 2009 ölçülerim
bel:81 cm
basen:101 cm
bacak 57 cm
Yani sonuç ortada tam 3 ayda çıkan sonuç 1 cm lik fark sonuç bu olmamalıydı değil mi? Hem kendimi hemde sizleri oyalamış oldum ve gerçekten utandım
Ama bunu kabul etmek sorunun farkına varmak ve çözüm için birşeyler yapmakta önemli cuma günü sevkimi aldım pazartesi diyetisyene gideceğim bakalım yağ,kas,su ,kemik oranları naıl çıkacak ve diyetisyen bana ne önerecek.Boşa geçen 3 ayımı şu önümüzdeki zamanlarda telafi edeceğime eminim. süprizzzzz

Son düzenleme:
hg aebenim sanada günaydın ama gün ortası oldu bee.şakkıdı
haklısın benım ki hafta sonları sallıyo gitmeyi biraz o gimedende açmıyorum pc ...kaydirigubbakcemile3 malum biraz kıskancızya ...kaydirigubbakcemile3

kaişimi burdan bir kere daha tebrik ediyorum harika olmuş balkon .. ne vakit yapıyosun bunları şaşırdımm şakkıdı

mehalim seni boy kaç yavrum ya ....

mehalim canım diyetiyyen sedece sana liste bverirkilonu ölçör gönderir canım . eger başka bir sorun varsa ki yoktur umarım diyetisyen işi degildir ... iyi bir dahiliye uzmanına yada . gidebiliyorsan ENDOKRıN uzmanına yani o bölüme git ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…