Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1.GELENEKSEL :roflol: ZAYIFLAYAMAZSAK DARBE YAPARIZ GÜNLÜĞÜ YASA TASARISI KURALLARI VE GÖREV DAĞILIMI:1rolleyes:​

1-Mehalimin her hafta yaptığı istatsitik bilgilerini önümüzdeki cuma siyahbeyazgünlerimize veriyoruz :jeyyar: her hafta değiştirip duruma göz atalım bakalım kimler ne yapacak, yardım isteyen olursa mehalimde bende her an hazırız biliyorsunuz...

2- Sporticim bu hafta sanada görev düştü tabiki uzman olduğun bir konuda alkisalkisalkis
Kollar, bacaklar ve göğüslerdeki sarkmalar için yapmak isteyenlere bir program hazırlayabilirsen çok makbule geçecek kaydirigubbakcemile3 kendi sorunlu bölgelerimi yazdığım çıkmaz inşallah ortaya kaydirigubbakcemile3.. Bu sıkıntılı bölgeler için ne gibi hareketleri haftanın kaç saati yapmalıyız ki sonuç alalım..kaydirigubbakcemile5

3-Zenanım diyette artık yemek aramaktan sıkıldık, bize boş vakitlerinde salata tarifleribi bulabilirsen çok sevineceğiz öğlen öğünlerini sıkıntısız ve kazasız atlatabileceğizhihoyyyt şu an misafirin var kendini sıkma canım acelesi yok.. verdiğim linktende seçip bize kopyalayabilirsin, kopyalamakta sorun yaşarsan bize söyle tarif edelim..En az 10 tarif istiyoruz... http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ri-yemekten-bikanlar-icin-guzel-tarifler.html

4-Bijocuk et ve sebze seçenekleriyle hazırlanmış en az 10 diyet tarifide senden bekliyoruz ama lütfen bulamayacağımız malzemeler olmasın :bbo:

5- canzicik
kilosu az olan arkadaşlarımız için, kilo vermekte zorlanan arkadaşlarımız için, duraksamalar yaşayanlar için metabolizma hızlandırıcı bir kaç çay tarifi veya bilgi getirebilirsin çok yararı olacaktır...Ayrıca şu kuruyemiş çerez atıştırmalıklarını sen geçen hafta çok tüketip kilo verememiştin, haftalık tüketmemiz gereken miktarları toparlayabilirsin, atıyorum bir hafta içinde 15 fındık 10 bademdez fazlası yenmemeli filan gibi..
6-mersacım
kilosu fazla olan arkadaşlarımızın az yememeleri konusunda bir kaç bilgi içeren yazı bulabilirsen bu sorunuda yaşamayız sanırım..

7-Bir gönüllü gerek hepimiz bu hafta sporumuzu yazalım bu gönüllümüzde kim ne kadar spor yapmış bunun listesini çıkartsın ama bunu yapabilmek için hepimizin her gün veya bir kaç günlük düzgün olarak yaptığımızı yazmamız gerekecek sonuç alabilmek için yapabiliriz diye düşünüyorum..

Son anda aklıma geldi ek yapıyorum, bir gönüllü daha çıkabilir ve yiyebileceğimiz sütlü tatlı,meyveli tatlı çakması tarifler bulabilir haydi bakalım kolay gelsin...
Görevsiz kalanlar üzülmesinler haftaya sıra gelecek inşallah kaydirigubbakcemile3

Ayrıca hafta arası yani pazartesi gününden başlanmak üzere herkes denetleyicisi ile lütfen haşır neşir olsun kendini zorla denetlettirsin kaydirigubbakcemile3 başka türlü olmayacak bu iş...Katılımı üst düzeyde tutmak içinde çaba harcayalım arkadaşlar lütfen...
Aklına fikir gelen yazarsa daha iyi sonuç alırız daha hoş vakit geçiririzalkisalkisalkis

Son düzenleme:
:roflol::roflol: ne heyecanı kallisim allah iyiliğini vermesin hahahaha sırnaşık şey

bijom maşallahın var aman aman nazarlık takayım hemen ben senin ufak bir fotunu görmüştüm avatardamı nerde hatırlamıyorum yüzden anımsıyorum yani ama vücut off diyeyim ne çok değişmişsin kilo kaybın az olduğu halde... ama bir şey soracağım senin eski halinle benim yeni halim benziyor :roflol: sebep ne olabilir:1rolleyes: spor spor sporrr arkadaşlar cidden söylüyorum sporuz ben bir yıldan fazla zaman geçirdim ve diyete başladığım yani en az 20 kilo vermişken eski halime döndüm o yüzden sakın diyeyim sporu ihmal etmeyelim..

Teşekkür ederim canım a.s.

durun bakayım asıl değişim kardeşimde. onun da fotolarını ekliyim de görün :1shok:

hadi ekle bakalım onada yapayım bir heceyan:roflol:

eklemeni bekleyip çıkacağım canım sabahın köründen beri sokakta ve buradayım çocuklar aç sefil:roflol:

kardeşimin fotoları vardı kaçırdınız nihahaaa

Son düzenleme:
dursun kallisim biraz daha belki gelen olur. ben kaldırırım yarım saate a.s.

bijocum maşallah diyelim vallahi ne denir çok büyük başarı göstermiş kardeşinde.. kardeşinde takımlara gelmişmiydi sanki öyle hatırlıyorum diyetisyene gidiyordu gibi kalmış aklımda..

canlar ben kaçıyorum eşim yolda acil kaçtım :))

bijom çok çok sağol bitanem ay pek bir heveslendim hemde çok bir şevk geldi ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…