Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın sultanlar .16:

dalin mısafırlerden sonra kendını spora mı adadın ?
gamze bacım sen nerelerdesın
sevda da yok pıyasada........

evet kornim gelmediler beni yalnız bıraktılar

canımm lütfen canını sıkma bak çaresi varmışş. lütfen kendini üzme

gönül isterdi herkese kapımız açık olsun ama malesef sınırın da üstündeyiz şuanda....

10 takıma geçenler olmuştu sanırım onların üye sayısı da az yardımcı olacaklardır sana da

Günaydın , Huzurlu bir gün dilerim !!!

Nasılsınız bakemm beni soracak olursanız, ben çok iyiyim

günaydınlarrrr

öncelikle takıma hoşgeldin canım siz takıma girdiğiniz döenmde ben iş için cibutiye gitmiştim 10 günlüğüne o yüzden takıml pek ilgili değildim geçmişte yazılanları doğru dürüst fırsat bulup okuyamadım sanırım takımda koçluk sistemine geçilmiş tam nasıl oluyo bilmiyorum ama cibuti de ben diyetten uzaklaştım kendime ancak haftasonuna kadar gelirim diye düşünüyorum bakalım cornican koç olsun demiş benim için elimden gelen yardımı yaparım

Günaydın , Huzurlu bir gün dilerim !!!

Nasılsınız bakemm beni soracak olursanız, ben çok iyiyim

ben iyiyim de sabırsızım.. corni tartı yasağı getirdi ama ben meraktan ölcem kaç oldum diye.. sabah tartıdan kaçtım köşe bucak yanlışlıkla üstüne çıkarım diye...

evet şahnurrr koçluk sistemine geçtik...

takımda iyi kilo verebilen ve sona yaklaşmış ve zamanı olan kişilerle kilo veremeyen aylardır burada sürünen ben gibi kişileri birbirine eşledik... benim kocum cornella mesela .... bizden örnek vererek açıklayayım..

ben her gün ne yedim ne içtim yaptığım sporu yazıyorum buraya bana sadece cornella yorum yapabiliyor ve cornella karışabiliyor. onun dışında kilse müdahale edemez koçla talebe arasına girilmiyo yani...

diğer koç talebe sistemlerindeki uygulama böyle olmasada biz cornella ile yemek yenmeden ne yeneceğine karar veriyoruz şunu ye bunu yeme şunu az al gibisinden ona göre rahat gidiyorum yemekhaneye... bu işe yaradı bende şahnur aylardır yerimde sayıyordum şimdi 83 oldum .. darısı 80 ve 779 lara inşallah....

sen nasılsın şimdi ağrın sızın varmı.??? bu arada merak ettim tartıldın mı??

günaydın arkadaşlar..............

rabişim ne güzel işte yaa al elıne de şekersiz kahvenı otur yağmurun keyfını çıkar......

gamzecim senı sorduk cnm sorduk.....ama sen hıc ugramadın

maviyesil; sanırım 10. takım da yer almaya başlamıştın.....umarım bır sorun yoktur..chentıq cok iiyi bir kaptandır...

jujum tartı yok maşallah kanki olmuşun tartıyla her gün de çıkılmaz ki neyse sabret cumaya ne kaldı

eksildiğimi gördükçe şevke geliyordum... kara kedi gibiiiii girdin aramıza ...

canım bu sistem güzelmiş anlaşılan işe yarıyor gibi ben geldiğim gün tartıldım 69.5 kg geldim ama uçak yüzünden ve wc ye gidemediğim için mi bilmiyorum sanki zayıflamışım gibi geliyordu bakalım sonra tekrar tartılmadım cumaya kadar da tartılmayacağım

bu arada ayakta dururken veya otururken sıkıntı yok tek sıkıntı oturur kalkarken canım yanıyo şimdi bi bankay gitmem lazım gidip gelip dinleneceğim biraz

hmmm menun guzel ama o pastayı hıc yemesen daha ıyıydı zaten kaçamak kontenjanını yeterınce doldurdugunu dusunuyorum yemesende olurdu yanı onun dısında gerısı guzel

dun gıremedım bır turlu mısafır sonrası toparlanma su bu cocuklar yoruldum yattım zıbardım.

aysunaycım uzulme canım testın yenılensın bakalım ınsallah yanlıs bakılmıstır eger dogruysada vardır bır hayır rabbım yuzunu guldursun ısna.bu cok mesakkatlı bı yol allah sabır versın canım

gıdeyım kahvaltı edelım ole geleyım

corniiiiiiii öğlenki menüm

mercimek çorba (içerim 1/2 oranda yada tam )

çiftlik köfte (yerim ama nası bişi şimdi gözümde canlandıramadım)
:26:
şehriyeli bulgur pilavı (valla koysalar dibini bulurum ama şimdi yesem mi yemesem mi bilemedim)
:26:
yoğurt (yerim)

meyva(hemen değil akşama doğru yerim )

çiftlık köfte nasıl bir şey miş ki!:44::44::44: neyse sonuçta etlıdır herhal
gelleim karbo kısmına;
2 secenegın var:
ya çorbanı içersin pilavını ellemezsın ya da sadece 1/2 porsıyon pilav alıp çorbayı içmezsın.....karar senin......
meyve çok doğru karar olmuş.....yemekten hemen sonra meyvanın yaga dönustugunu duymayan kalmadı ....eve gıtmeden 1 saat önce 4 gıbı yersın meyvenı....
yoğurt zaten favorimiz

evet son kararını alalım? pilav ve çorba konusunda......

1/2 çorba + 3 yk pilav olsa

1/2 çorba + 3 yk pilav olsa

bıraz önce pilavı hıc almamaktan bahsedıyordun şuan için bu isteğin pek olumlu görunmuyor

benım sunduğum seçenekler çok cazıp bence...ya tam porsıyon çorba ya 1/2 porsıyon pilav.......bunlar arasında tercıhını alalım....

KIZLAR AŞAĞIDAKİ METİN PAYLAŞIM ALANINDAN ALDIĞIM METİNDİR... PÜSKÜT KURAL KARMAŞASINA SON NOKTAYI KOYMUŞ VE BİR ÖNERİ SUNMUŞ BENDE SİZE DANIŞMADAN ATLADIM VE EVET DEDİM... ÇÜNKÜ BU KONUDA HEM FİKİR OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM...

Karman çorman bir noktaya geldik. Yarın Hülya Avşar'a danışmak istiyorum bu konuyu.. Ama üstada gitmeden önce burada düşüncelerimi dile getireyim.

Amaç; Takım ortalaması %30 un altında olan takımların sayıca çoğalmış olmaları neticesinde bu durumu takip etmek ve iyileştirmek.

Bu amaçla ben, bir fikir attım ortaya.. Sonra sizler de fikirlet ürettiniz. Öneriler çoğaldı ve biz bugüne kadar yaptığımız oylama sisteminin dışına çıktık, bütün fikirleri aynı anda oylamaya sunduk. Elde ettiğimiz sonuç ise tam bir çoban salatası oldu.

Bu nedenle de başa dönüyorum.

Her takımın sinerjisi farklıdır. Bu sinerjiyi o takımı oluşturan üyelerin alışkanlıkları, tutumları belirler. Birçok kaptanın kendi takımlarına özel kurallar geliştirerek motivasyon sağlamak adına yeterince çaba harcadıklarını düşünüyorum. Dolayısı ile kaptana ayrı bir sorumluluk, ayrı bir takip çıkmasından yana değilim.

Başa göre bir avantajımız var. Elimizde birçok farklı zihin yapısının yarattığı öneriler var. İsteyen kaptan dilediği öneriyi o listeden alır ve takım içinde uygular.

Konuyu netleştirelim ve standart oylamamıza geri dönelim. Öneriyi hazırlarken "genel" olmasına dikkat ediyorum. Konuyla ilgili yaptırımlar tamamen kaptanlara aittir. İster en düşük ortalamaı üyeye bir yaptırım uygularlar, isterse takım olarak izne ayrılırlar vs.

ÖNERİ:

Takım ortalaması %30 un altında olan takımlar, her hafta etap raporunda listelenecektir.
Bir ay (4 etap) sonra iki ve ikiden fazla kez %30 un altında kalmış olan takımlar sarı kart alır. Bu kart kalıcıdır. Sarı kart almamış takımlar takip listesinden çıkartılır.
Bir sonraki aylık dönemde aynı işlem tekrar eder.
İkinci kez sarı kart alan takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.

1. Takım : Evet / Hayır
2. Takım : Evet / Hayır
3. Takım : Evet / Hayır
4. Takım : Evet / Hayır
5. Takım : Evet
6. Takım : Evet / Hayır
8. Takım : Evet / Hayır
9. Takım : Evet / Hayır
10. Takım : Evet / Hayır
13. Takım : Evet / Hayır

Oylama Kuralı: 6 evet ya da 6 hayır öneri sonucunu belirler. Oylama 16 Haziran Pazar akşamı bitecektir. Her takımın katılması zorunludur. Oylamaya katılmayan takımlar ceza puanı alacaktır.

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]cornella[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evet yaptımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…