- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.601
dalin mısafırlerden sonra kendını spora mı adadın ?
gamze bacım sen nerelerdesın
sevda da yok pıyasada........
merhaba kızlarr..
bugün moralim biraz bozuk..okuldan geç geldim ve kan sonuçlarım çıkmış aradılar almaya gittik..prolaktinim yükselmiş sanırım ya test yenilenecek yada ilaca başlayacağım o düşmeden tedaviye başlanmıyor...halbuki bu güne kadar kaç kez bakıldı normaldi..bu yüksek çıktı.. doktora mail attım bakalım ne diyecek...
menümü yazıp çıkıcam.
kahvalti..
1 dl buğday ekmeği
azcık sucuklu yumurta
zeytin
domates
öğle..
1 salatalık
akşam.
1/2 kase mercimek çorbası
1/2 kase yoğurt
1 biber dolması
suyumu içiyorum..
1 saat yürüyüş..
gönül isterdi herkese kapımız açık olsun ama malesef sınırın da üstündeyiz şuanda....kızlar ben 7.takımdanım.arkadaslarımda burdaymıs..benıde bu gruba dahıl edersenız sevınırım
kuralları nereden ogrenebılırım
kendımı tanıtayım
65,5kıloyum.1,67boyum var
hedef kılom: 55
1kızım var 9yasında
1oglum var 2,5 yasında
asıl ısım bankacılık ama su an oglum ıcın gecıcı olarak bırakmıs bulunmaktayım
askolsun ekmek yesem yazardim.guvecide en fazla 2 kasik yagla yapmistim canim spora gelince evet aksatmamak en guzeli lakin misafirlerim yatili kaldi esim evde yoktu diye. sporda yatti boylece
saol canim
afrikada nereye gittin ki sen gecmis olsun tekrar
iyilik tatlim yaa ne olsun bir turlu oturtamadigiim duzenimi oturtmaya calisiyorum ins.Ilaclarima da basladim bu arada mavisim
ne guzel olur canim ya...ins
Günaydın , Huzurlu bir gün dilerim !!!
Nasılsınız bakemmbeni soracak olursanız, ben çok iyiyim
evet şahnurrr koçluk sistemine geçtik...günaydınlarrrr
öncelikle takıma hoşgeldin canım siz takıma girdiğiniz döenmde ben iş için cibutiye gitmiştim 10 günlüğüne o yüzden takıml pek ilgili değildim geçmişte yazılanları doğru dürüst fırsat bulup okuyamadım sanırım takımda koçluk sistemine geçilmiş tam nasıl oluyo bilmiyorum ama cibuti de ben diyetten uzaklaştım kendime ancak haftasonuna kadar gelirim diye düşünüyorum bakalım cornican koç olsun demiş benim için elimden gelen yardımı yaparım
eksildiğimi gördükçe şevke geliyordum... kara kedi gibiiiii girdin aramıza ...günaydın arkadaşlar..............
rabişim ne güzel işte yaa al elıne de şekersiz kahvenı otur yağmurun keyfını çıkar......
gamzecim senı sorduk cnm sorduk.....ama sen hıc ugramadın
maviyesil; sanırım 10. takım da yer almaya başlamıştın.....umarım bır sorun yoktur..chentıq cok iiyi bir kaptandır...
jujum tartı yokmaşallah kanki olmuşun tartıyla her gün de çıkılmaz ki neyse sabret cumaya ne kaldı
ben iyiyim de sabırsızım.. corni tartı yasağı getirdi ama ben meraktan ölcem kaç oldum diye.. sabah tartıdan kaçtım köşe bucak yanlışlıkla üstüne çıkarım diye...
evet şahnurrr koçluk sistemine geçtik...
takımda iyi kilo verebilen ve sona yaklaşmış ve zamanı olan kişilerle kilo veremeyen aylardır burada sürünen ben gibi kişileri birbirine eşledik... benim kocum cornella mesela .... bizden örnek vererek açıklayayım..
ben her gün ne yedim ne içtim yaptığım sporu yazıyorum buraya bana sadece cornella yorum yapabiliyor ve cornella karışabiliyor. onun dışında kilse müdahale edemez koçla talebe arasına girilmiyo yani...
diğer koç talebe sistemlerindeki uygulama böyle olmasada biz cornella ile yemek yenmeden ne yeneceğine karar veriyoruz şunu ye bunu yeme şunu az al gibisinden ona göre rahat gidiyorum yemekhaneye... bu işe yaradı bende şahnur aylardır yerimde sayıyordum şimdi 83 oldum .. darısı 80 ve 779 lara inşallah....
sen nasılsın şimdi ağrın sızın varmı.??? bu arada merak ettim tartıldın mı??
dalinim koçum gitmedimi daha misafirlerrr
menüm
sabah yarım dilik kk ekmek domat peynir zeytin (saat 10 gibi ölüyodum açlıktan)
ara 1 bardak ayran-yarım armut
öğle küçük tabaklardan 1 tabak saç kavurma yarım kase yoğurt 1 dilim ekmek yemek dönüşü 2 kaşık makarna salatası 1 çatal bisküvili pasta (mozaik dedikleri)
ara 1 kaşık makarna salatası
akşam 2 tane ızgarada saman gibi yağsız köfte 1 domat 3 çatal taze fasulya 1 bardak ayran
su tamamlanıyor spor sabah 30 dakika 5.5-6 hızında yürüyüş az sonra 1 saat daha koşu+yürüyüş hız 6-7 olacak
corniiiiiiii öğlenki menüm
mercimek çorba (içerim 1/2 oranda yada tam )
çiftlik köfte (yerim ama nası bişi şimdi gözümde canlandıramadım):26:
şehriyeli bulgur pilavı (valla koysalar dibini bulurum ama şimdi yesem mi yemesem mi bilemedim):26:
yoğurt (yerim)
meyva(hemen değil akşama doğru yerim )
1/2 çorba + 3 yk pilav olsaçiftlık köfte nasıl bir şey miş ki!:44::44::44: Neyse sonuçta etlıdır herhal
Gelleim karbo kısmına;
2 secenegın var:
Ya çorbanı içersin pilavını ellemezsın ya da sadece 1/2 porsıyon pilav alıp çorbayı içmezsın.....karar senin......
Meyve çok doğru karar olmuş.....yemekten hemen sonra meyvanın yaga dönustugunu duymayan kalmadı ....eve gıtmeden 1 saat önce 4 gıbı yersın meyvenı....
Yoğurt zaten favorimiz
Evet son kararını alalım? Pilav ve çorba konusunda......
1/2 çorba + 3 yk pilav olsa
ben yemeğimi yedim geldim bilebıraz önce pilavı hıc almamaktan bahsedıyordunşuan için bu isteğin pek olumlu görunmuyor
Benım sunduğum seçenekler çok cazıp bence...ya tam porsıyon çorba ya 1/2 porsıyon pilav.......bunlar arasında tercıhını alalım....
ben yemeğimi yedim geldim bile
pilavı yedemi.... çorbayıda 1/2 aldım...afiyet olsun ne yedın bakalım.......nasıl bir şeymıs çiftlik köfte.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?