- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.301
şahnur kilosu söylemeyi düşünüyormusun????
gamze kız yolarım seni madem şiştin ödemin vardı o uğrenç maydonos suyunu niye içmedin hııı sorarım sana ... kız bu hafta herkes dökülüyo noluyo anlamadım ...
bananım niye önce corniyeymiş,.,,, ona direnen bendim bi kerem önce bana...
bak şimdi dicek ki direnmesen 1,5 verirdin direndiğin için 1,2 verdin
farkettim gelip gelip gittin...canım utançtan yazamamıştım yazdım işte
Güzel bayanlar zeki olmazmış tezini bu dakikadan itibaren çürüten güzel jujummnasılda biliyorsun varyaa, bulmuşsun en ballı koçu, anamm insanın kocası bu kadar uğraşmıyor vala yeminle corni burda yok, olsa da var diye demem (günde konuşan bır bır kadın) Harika bir koç, hatta muhteşem bir arkadaş banane öyle yok, ballı koçunu paylaşıcan bizimle
canım yaa geçmiş olsun demek sende de çatlak varmışş
1,7 kilo vermem lazım ozaman biricik... çokkkk uzak bi ihtimal... ama corni beni aç bırakırsa olabülüröylrymiş şahnurum ya idare ediyoruz artık ağrılarla üzülme sende cnm verirsin o kiloları bende bu hafta sıkı tutucam valla
başta kaptanım jujuve kilo veren herkesi tebrik ediyorum
kaptanım haftaya 7 li rakamlar görürsün inş
1,7 kilo vermem lazım ozaman biricik... çokkkk uzak bi ihtimal... ama corni beni aç bırakırsa olabülür
hadi biricik 4,3 kilon kaldı kız.. bak corni gamze büşra aysunay becerip mezun olamadı sen şunları utandır... sen başarırsın diğerleri anca arkandaki tozda boğğulur...
farkettim gelip gelip gittin...
ah şahnur ahhhhh... yeni çıkan kuralda cezayı yersek olay bana patlıcak benim derdim o 4 hafta boyunca takım listelerini ben yapacam valla yaz ayları birrde hiç girmek istemiyorum o riske ama bu hafta kaçarı yok kara listeye alınacağız ...
haftaya fire vermeyelim bari herkes detoksunu yapsın .. tam benim vucut direncim kırıldı kilo vermeye başladım bana kasıtlı gibi geri kalan ya kilo aldı ya sabit çıktı...
şahnur senin evde olman etki etti bence şükürki işe başladın durumu toparlarsın diye düşünüyorum
len şımartmasana aaaaaaaaaaaaa... hem paylaşırım nolcak böylelikle arada kaynarım bende
ben demiştimmmm birsen tutamaz boğazını demiştim...
kısım siz bu takımı kapattıracanız mı bana valla sarı kart yersek sorarım ben size hepinizi kara listeye alırım
AYNEN CANIM BENİM sporda fitiktan dolayı yattıgünaydınlarrrr
corni cim bende varım canım bugün işe başladım inşallah düzenli olarak kaytarmadan bu son kiloları verebileceğiz ama malum sebebten dolayı ben maalesef spor yapamıyorum
bacılar benim bu haftaki kilom aynı 64 ,300 artıdaydım anca bu kadar oldu yürüyüş falan yapamadım bu hafta geçen hafta düşmüştüm ya o günden beri kaburgamda ağrı vardı artık dayanılmaz hal aldı dok gittim çatlak var dedi bu haftam hiç güzel geçmedi
cornella ( 62,40 / 62,30 / 0,10 / % 0,16 )
dünü resmen aç geçirdim.....ama topu topu 100 gr çıkardım içimden
len çizelgemde yazıyo görmüyon mu ...kocana selam söyle senin kahrını ben çekiyom tabe beni düşünücen
***5.Takım 314. Etap***
*JUJU* ( 82,80 / 81,60 / 1,20 / % 1,45 )
aysunayy ( 62,30 / 62,50 / -0,20 / % -0,32 ) İzne Ayrıldı
dalin26 ( 77,50 /
biricikoglumertug ( 64,30 / 64,30 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
birsen-deniz ( 63,00 / 63,50 / -0,50 / % -0,79 )
cornella ( 62,40 / 62,30 / 0,10 / % 0,16 )
Gamze_M ( 61,40 /
busramnmn ( 59,80 / 62,10 / -0,58 / % -0,96 ) 311. Etapta izne ayrıldığından kilosu dörde bölündü
rabyas ( 78,50 / 78,20 / 0,30 / % 0,38 )
toplight ( 69,20 /
ipekyol ( 76,30 / 75,50 / 0,80 / % 1,05 )
Simuzer ( 66,00 /
5.TAKIM ORTALAMASI
***5.Takım 314. Etap***
*JUJU* ( 82,80 /
aysunayy ( 62,30 / 62,50 / -0,20 / % -0,32 )
dalin26 ( 77,50 /
biricikoglumertug ( 64,30 /
birsen-deniz ( 63,00 /
cornella ( 62,40 /
Gamze_M ( 61,40 / 61,40 / 0,00 / % 0,00 )
busramnmn ( 59,80 /
rabyas ( 78,50 /
toplight ( 69,20 /
ipekyol ( 76,30 / 75,50 / 0,80 / % 1,05 )
Simuzer ( 66,00 /
5.TAKIM ORTALAMASI
Kızlar hepinize günaydınlar ve hayırlı Cuma'lar
1 haftadır yoğun iş yapmamdan ve kesinlikle yemek yemediğimde güçsüz hissettiğimden dolayı yedim, ama ne varki yediğimi de iş yaparken yaktığımı hissediyordum..
İşlerim bitmesine rağmen hala çok fazla şişim ve yüzümde bile mimiklerimi kullanırken bu şişliği hissediyorum..Yine eminim ki ödemim olmasa en az 500-600 gr. eksik gelebilirdim (onca yemeye rağmen)
Aynı gelmem de bana göre bir güzellik..İnanın ben bu temizlikte anladım ki; zayıf insan=gücü az insan..O kanepeleri tv yi nasıl kaldırıyor ve yerlerini değişiyordum..Bu temizliğimde gördüm ki biraz tırtlamışıminanın az buz iş yapmadım, her tarafın altından girip üstünden çıktım
Özetle: Durmak yok, son sürat yola devam
ayyyy badana yaptım geldimm :126::98: biraz yorucu ama olsun kaptanımmmm sen ve cornimm harikasınızzz
ayyyy badana yaptım geldimm :126::98: biraz yorucu ama olsun kaptanımmmm sen ve cornimm harikasınızzz
vayy hayınlar vayyyy bnm yawru aslanım benı sattı ıyımı hem laf dınlemez hem homını gırtlak yer hemde kocunu arkadan vurur püüüüü sana.bak juju hep lf dınledı kaçamak yapmadı ne guzel kılo verdı tebrık koyuyorum
kız cornıı uzak dur yawru aslanımdan yolarım alımallahh dett
bırsen gene sasırtmadı kendınden beklenen performansı gostererek kılo aldı
acılın uleynnn kılomu soluyorum ama hesaplayamadım.bu arada dısım sısıyor sanırım bademcıkelrımde cok berbat durumda yutkunamıyorum daha hıc bısey yıyemedım o derece.
gecen hafta 77.5
bu hafta 74.3
gıden 1,2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?