Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel bayanlar zeki olmazmış tezini bu dakikadan itibaren çürüten güzel jujumm nasılda biliyorsun varyaa, bulmuşsun en ballı koçu, anamm insanın kocası bu kadar uğraşmıyor vala yeminle corni burda yok, olsa da var diye demem (günde konuşan bır bır kadın) Harika bir koç, hatta muhteşem bir arkadaş banane öyle yok, ballı koçunu paylaşıcan bizimle

canım utançtan yazamamıştım yazdım işte
farkettim gelip gelip gittin...

ah şahnur ahhhhh... yeni çıkan kuralda cezayı yersek olay bana patlıcak benim derdim o 4 hafta boyunca takım listelerini ben yapacam valla yaz ayları birrde hiç girmek istemiyorum o riske ama bu hafta kaçarı yok kara listeye alınacağız ...

haftaya fire vermeyelim bari herkes detoksunu yapsın .. tam benim vucut direncim kırıldı kilo vermeye başladım bana kasıtlı gibi geri kalan ya kilo aldı ya sabit çıktı...

şahnur senin evde olman etki etti bence şükürki işe başladın durumu toparlarsın diye düşünüyorum

len şımartmasana aaaaaaaaaaaaa... hem paylaşırım nolcak böylelikle arada kaynarım bende

1,7 kilo vermem lazım ozaman biricik... çokkkk uzak bi ihtimal... ama corni beni aç bırakırsa olabülür

hadi biricik 4,3 kilon kaldı kız.. bak corni gamze büşra aysunay becerip mezun olamadı sen şunları utandır... sen başarırsın diğerleri anca arkandaki tozda boğğulur...

belli olmaz jujum direncin kırıldı bu hafta spor az yapmışsın bu kadar vermişsin haftaya sporada asılırsan neden olmasın

zaten bu hafta annemde olduğum için böyle oldu kaptanım babam durmadan yedirmeye çalıştı

ama bu hafta çok sıkı tutucam sadece pazar günü accık kaçamak olur gerisinde spor diyet son gaz devam

canım valla ne desen haklısın ben ramazan sonuna kadar ankaradayım izne ayrılmayacağım o yüzden sana ceza çektirmeyiz aldığım kiloların acısını çıkartacağım sana iş yaptırmayacağım ben işte de olmayınca maalesef ipin ucunu çok saldım ama işe de başladım işler de artık düzene girdi artık tamam tek eksiğim bi süre spor yapamayacak olmam onun yerine de bağzaı kısarak aldığım kiloları verip hedefimde bi sapma olmazsa en geç temmuz sonuna mezun olacağım

ben demiştimmmm birsen tutamaz boğazını demiştim...

kısım siz bu takımı kapattıracanız mı bana valla sarı kart yersek sorarım ben size hepinizi kara listeye alırım

günaydınlarrrr

corni cim bende varım canım bugün işe başladım inşallah düzenli olarak kaytarmadan bu son kiloları verebileceğiz ama malum sebebten dolayı ben maalesef spor yapamıyorum
AYNEN CANIM BENİM sporda fitiktan dolayı yattı

cornella ( 62,40 / 62,30 / 0,10 / % 0,16 )

dünü resmen aç geçirdim.....ama topu topu 100 gr çıkardım içimden

dün bende karnımın gurultusuyla uyudum bişeye yaramadıı

harikasın jujummmmm

kesinlikle haklısın gamzem benim dün ellerim titrediii

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorummmm.

cornimm hiç bu kadar azimli olmamıştım yarın başlıyoruz şu lapa tarifini nettekine göremi yapayım

ayran çorbası

Bugün size hem karnınızı tok tutacak hem de 2 günde 2 kilo vermenizi sağlayacak bir diyetten bahsedicem. Ayran detoksu diyetinin en güzel tarafı yağdan kilo vermenizdir yani su kaybetmez bunun yerine gerçek kilo kaybı yaşarsınız. Ayrıca bu diyet ile hiç aç kalmazsınız aksine 2 saatte bir yemek yersiniz. İşte diyetmiz;
2 lt kadar az yaglı yogurttan yapılan ayran içine :
2 salatalık
8 kaşık buğday ( kuru hali) haşlanarak konacak
4 kaşık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek
Nane serpilecek.

Bu bir günlük kür, 2. gün tekrar taze hazırlanacak.

Yag ve tuz eklenmeyecek .

Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yaglı peynir , domates salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır . Saat 10 dan itibaren 2 saat arayla bu soğuk çorba aksam 8 de son ögün olacak sekilde küçük kaseler halinde tüketilir. Gün boyunca bol su , yeşil çay vs. tüketebilirsiniz.
Kahve önerilmiyor.

Şok diyet oldugundan 2 günden fazla yapılması ve ayda sadece 1 kez yapılması öneriliyor.

pirinç lapası
Pişirme Metodu
2 günlük pirinç lapası diyeti 1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..

Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
Bol olarak koyalım … Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt (Danone)
Güzelce karıştırılır.
Yanında da cin biber/meksika biberi/sivri biber 3-4 adet yiyebiliriz…

Toplam Ölçü:
Bir günde 3, eğer aç hissediyorsam maksimum 4 çay bardağı pirinç tüketiyorum.

Yan Gıdalar:
Mutlaka 2 öğün meyve yiyorum. Örneğin dün yaptığımda 2 kez bir kase dolusu üzüm yedim.
Bir ara öğünde de badem/ceviz türü şeyler yiyorum. Toplam ölçü avuç içindeki yuvarlak bölümü geçmeyecek şekilde. Toplam 6-7 adet maksimum

İçecekler:
- Bir bardak sütlü nescafe (şekersiz)
- Bir şişe Çamlıca light gazoz
- Bir fincan doğadan portakallı form çayı (tatlandırıcı ile)
- Bir fincan beyaz çay (içinde yeşil çay ve meyve kabukları olan bir karışım: Lipton)-tatlandırıcı ile
- 3-5 fincan siyah çay (şekersiz)
- 2-3 fincan türk kahvesi (yarım kesme şekerli)

Eğer diyet yapacağım gün, iş günüme denk geliyorsa.. Sabahtan 2 fincan pişirip bahsi geçen karışımı yapıyorum. Yani baharat ve yoğurt ekliyorum. Yanımda götürüp soğuk soğuk yiyorum.

bunlar doğrumu korni

birso;

pirinç lapasını diyete yakın zamana bırakalım bence......o daha etkili çünkü.......

yarın ayran çorbasıyla başlayabiliriz araya sebze çorbasını koyarız sonra da pirinç lapasını yaparız.....bu detoksları yaparken yağsız proteın tuketebılırsınız........

yarım yağlı/yagsız proteın: tavuk göğsü ideal bence.....yumurta olabilir....yoğurt zaten favorimiz olacak....marketten ton balığı alabilirsiniz.....

yanı sadece çorba içecek halımız yok.proteın alarak hem zayıflamamızı hızlandıracağız hem de yüzümüzün çökmemesi için önlem alacağız......

ayran çorbası: kafanıza göre hazırlayın.......

kk da olan tarifi bu:2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.

8.TAKIM 314. ETAP***

kadis ( 71,1 /72,3 /-1,2/ %-1,69)
umutlayasasen ( 68,5 /68,3 /0,2/ %0,29)
newlife35 ( 58,7/59,7/-1,0/ %-1,70)
turuncu ( 70,8 /70,5 /0,3/ %0,42 )
yağmur3872 ( 65,0 /64,7/0,3/ %0,46 )
hrnsnr (60,6/59,5/1,1/%1,82)
tipitak (68,8/68,3/0,5/%0,73)
ata29 ( 56,4 ///%)kilo bildiriminde 2.kez bulunmadı

8. TAKIM ORTALAMASI:%0,04

kızlar listemizi kontrol eder misiniz

vayy hayınlar vayyyy bnm yawru aslanım benı sattı ıyımı hem laf dınlemez hem homını gırtlak yer hemde kocunu arkadan vurur püüüüü sana.bak juju hep lf dınledı kaçamak yapmadı ne guzel kılo verdı tebrık koyuyorum

kız cornıı uzak dur yawru aslanımdan yolarım alımallahh dett

bırsen gene sasırtmadı kendınden beklenen performansı gostererek kılo aldı

acılın uleynnn kılomu soluyorum ama hesaplayamadım.bu arada dısım sısıyor sanırım bademcıkelrımde cok berbat durumda yutkunamıyorum daha hıc bısey yıyemedım o derece..

gecenhafta 77,5
buhafta 76,3
gıden 1,2

Son düzenleme:

giden 3. 2 kilo oluyor süperrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…