- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.321
giden 3. 2 kilo oluyor süperrr
vayy hayınlar vayyyy bnm yawru aslanım benı sattı ıyımı hem laf dınlemez hem homını gırtlak yer hemde kocunu arkadan vurur püüüüü sana.bak juju hep lf dınledı kaçamak yapmadı ne guzel kılo verdı tebrık koyuyorum
kız cornıı uzak dur yawru aslanımdan yolarım alımallahh dett
bırsen gene sasırtmadı kendınden beklenen performansı gostererek kılo aldı
acılın uleynnn kılomu soluyorum ama hesaplayamadım.bu arada dısım sısıyor sanırım bademcıkelrımde cok berbat durumda yutkunamıyorum daha hıc bısey yıyemedım o derece..
gecenhafta 77,5
buhafta 76,3
gıden 1,2
dalin senin yavru aslanın kilo alması senin yüzünden canım.. kızı boşladın oda ne bulsa yedi bu hafta sıkı tut kaçamak yapmasın .. kebap felam bişiler diyodu.. nasıl okul anlamadım sanki piknik alanı
bu arada tebrikler sende benimle aynı kiloyu vermişsin toparlandın anlaşılan...
tabisi senin suçun takıma gelmedin arada gelip azarı çeksen belkim kaçamak yapmıcaktı... bu hafta sana güveniyorum imanını gevret birsenin...aa ustume ıyılık saglık senın yuzunden dıyo laf dınlemıyokı.bu hafta ben onun ımanını gevreteyımde gorsun o bakalım yuzumuz yumusak neyım dıye salladı bızı.
ben daha fazlasını beklıyodum ama olsun buda ıyı aylar sonra verdıgın bu kıloyla sasırttın bızı tebrık ederım.beslenme programın degısınce catır catır verıyosun kıloları.bunada en cok sevınen kısı benım nedenını sen anlarsın
bırsooo derhal buraya gel.sızın mutfaktakı erzagı masaya yatırıcaz.
sağol canım ya aylardır hiç 1 kilo ve üzeri verememiştim zaten tartıya çıktığımda inanamadım da len dedim doğru mu görüyorum şükür ki inişe geçtim durmasın bir müddetMerhaba kızlar...
JUJU gözlerime inanamadım. Corni ne yapmış sana öyle hangi diyeti uygulamış? Yoğurttan başka taktiklerde mi var.. Afferin size
Ben paylaşım alanına yazdım ama arada kaynar
SORUM VAR:
BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE YAPILACAK?
Üyenin yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen fark bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Üyenin bilinen son kilosu 58. Tartı aldı. 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabın başlangıç kilısu 60 olarak kabul edilir. Fark yine rutin yönteme göre hesaplanır.
İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" açıklaması yazılır.
Bu karar defterinde yazılı olan..
Üyem, geçen hafta 84,5 idi.
Farklı bir şehire gitti. Gitmeden önce tartılmış 84, gittiğinde tartılmış 87,5. Şu anda 86,2 çıkmış.
Karar defterine göre benim yorumum üye için 87,5/86,2/.../.... "Baskül değişiminden kaynaklanan 3,5 kiloluk artış eklenmiştir"
diyeceğim öyle mi?
tabisi senin suçun takıma gelmedin arada gelip azarı çeksen belkim kaçamak yapmıcaktı... bu hafta sana güveniyorum imanını gevret birsenin...
sağol canım ya aylardır hiç 1 kilo ve üzeri verememiştim zaten tartıya çıktığımda inanamadım da len dedim doğru mu görüyorum şükür ki inişe geçtim durmasın bir müddet
gelelim senin soruna
evet doğur anlamışsın baskül değişiminden doğan fark +- ne ise başlanğıç kilosuna eklenir ve senin yazdığın gibi açıklamasıda yapılır ki püsküt kendi listesinde yarışmaya ilk başladığı kilo ne ise o tiloya da aynı farkı eklemesi gerekir
ixte diceksin... birsoooooo kızım senin menü nerde ben olmasamda yazacaksın diceksin çekeceksin azarı... bu hafta o 300 gr bile veremezdi de gaza getirdim birsem boğazını tutamaz diye .... bak sana söylüyom okullar kapandı bunların okul piknik yeri gibi gidip gidip yiyolar mangal partisi verecekler birsoyu sıkı denetle bu hafta aaaa yeter versinler kilolarını mezun olsunlar ... sona yaklaşan bi duraklıyo nedenseahh cancazım ahh ole durumlar oluyokı gelemıyom geldıgım zamanda bakıyom muhabbet koyu hıc yırtık dondan cıkar gıbı dalmayayım dıyorum okuyup cıkıyorum bnm talebenınde ne menusune rastlıyorum ne bıseyıne.ozaman bısey demeden cıkıyorum.
ixte diceksin... birsoooooo kızım senin menü nerde ben olmasamda yazacaksın diceksin çekeceksin azarı... bu hafta o 300 gr bile veremezdi de gaza getirdim birsem boğazını tutamaz diye .... bak sana söylüyom okullar kapandı bunların okul piknik yeri gibi gidip gidip yiyolar mangal partisi verecekler birsoyu sıkı denetle bu hafta aaaa yeter versinler kilolarını mezun olsunlar ... sona yaklaşan bi duraklıyo nedense
onun hakkından sen gelirsin aslında eli kötekli biri lazım korninin gücü bi tek bana yetiyoveremedıde zaten 500 grm aldıolabıldıgınce sık gelmeye calısırım dun cornıyle ılgılı muhabbetlerıde vardı gercı eger cornı bana daha faydalı olur dderse gecsın cornıye no problemmmmm
onun hakkından sen gelirsin aslında eli kötekli biri lazım korninin gücü bi tek bana yetiyo
ikisinede yolladım canım cevap bekliyorusjujum ben dışardaydım listeyi kardeş takıma gönderdiniz mi göndereyim mi şekerim
öğlen yemeğine gittim hemen kaynatmışsınız öğlen menümü yazmıyorum
dalinimm koçummm sen bakma jujuyaaa hemen beni ispiklemişşpiknikte sadece köfte yiyecektim
dalinim sen olmayınca menülerimi yazmıyodumm :26::26::26::26::26: hem bana ne sen beni ihmal ettinbi görünüp kayboluyosun
şimdi detoks yapayım mı yapmayayım mııı :26::26: cornicanla bide gamzeyle detoks yapacaktık :26::26: koçum sensin ne dersen onu yapayayımm..
bu arada sporları yazmışsın ama benim fıtık var çok hızlı yürüyemem 4.5-5 yürümeye başlarımm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?