Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kim kimi fişteklemiş yok canımmmmmm ben sadece dedim ki birsen napsın kokmuştur tadına bakmıştır dedim diiii

tamam koçumm ellerindeyim imanımı herşeyimi gevrettt yürüyüş tamam zaten yürümeyince kaçamak yapmak zevk vermiyoo

birso bacım goçun geldikten sonra bana laf düşmez gayri..... seni gocuna emanet ediyorum......

jujum bugün veya yarın istediğini ye....yanı nasıl diyim git istersen 1,5 adana ye tıka basa karnını doyur......çünkü 2 haftadır hıc bozmadın diyetını vücudun alışmasın......sen karraını ver.....

gelelim diğer günlere......sende bizimle sabahları uyanınca kahvaltını etmeden 2 bardak ılık limonlu suyunu içeceksin.....sonra ardından kahvaltını edeceksin...ok...bu 1.....

bu hafta alışveriş yaparsan ananas al.....bim de bile satılıyor.....bu 2.....

birde mate çayı varya...bu da marketlerde satılıyor........ya da fitoform diye bır çay var ondan.....önümüzde ki hafta sana maydonoz suyu içirmicem ara veriyoruz.... ne kadar üzüldün kimbilir

pazara gidersen sebze falan al....akşamları hep salata+yogurt olmaz ki.....çorba yaparsın dolaba koyarsın 2-3 gün çorba + yoğurt yaparız akşamları.....tavul al koy......

bak haftasonu bunları yap ihmal etme......

spor konusunda bu hafta 1 gün ara ile yapacağız.....1 gun spor diğer gun dinlenme olacak......

şimdilik bu kadar.....

madde 1

kaçamak yapmayı düşünmüyorum... zaten canımda kaçamak yapmak istemiyor iyiyim ben böyle

madde 2

sabah iki bardak ılık limonlu su hergün olmasada arada yapabilirim çünkü bazen geç kalkıyorum ve işe yetişeceğim diye iki lokmayı zor yiyip çıkıyorum...

madde 3

hımmm ananas aklımda bulunsun görürsem alırım

madde 4

maydonos suyuna sevindim ama mate çayını offffffff içmesem olmuyo mu ya bu haftata boş geçsek olmammıııııııııı

madde 5

iyide ben seviyodum salata yemeyi ... sezse alırsam da çorbasını mı yapacam sanki yemeğini yaparım.. çorba ezo gelin, mercimek. yayla çorbası, tarhana pişiririm ki onlarda kh...
bu arada tavuk var geçen hafta aldım ama yemeye zamanım olmadı bu hafta pişiririm bi kaç gün

madde 6
spor konusunda zaten her gün yapamayabilirim malum önümüzdeki hafta yol hazırlıklarımız başlayacak bir gün arayla yaparsam yat kak dua et

corni can ordamısın listeyi ekleyeyim mi ben malum günlerdir olmadığımdan gelen gidenden doğru dürüst bugün buraya konstre olamadım

" 314. etap
melinda22 ( 55,40 / 55,20 / 0,20 / % 0,36 )
gdogan ( 53,40 / 52,90 / 0,50 / % 0,94 )
sura260511 ( 87,50 / 86,20 / 1,30 / % 1,49 ) "Baskül değişiminden kaynaklanan 3,5 kiloluk artış eklenmiştir"
innuk ( 65,00 / 65,40 / -0,40 / % -0,62 )
maymunarmut ( 83,50 / 82,80 / 0,70 / % 0,84 )
bengi-arwen ( 60,30 / 59,50 / 0,80 / % 1,33 )
10.TAKIM ORTALAMASI ( 0,72 )

siz eklemişsiniz. kontrol etmedim o yüzden.. bakın bakalımm hata var mı.. yoksa ekleyeyim..

bırsoo bugun menu hazırlamadım gec oldu dıye keske dunden hazırlasaydım neyse bugun lısten yok ama kacamakta yok ona gore oyarım.bak bnm solememe gerek yok cornının jujuya onerdıgı caylardan kopya cek onlardanda ıc :) ozellıkle kıraz sapı cayını ıcmenı rıca etmıyorum emredıyorum aktarlarda var 100 grm al dene bakalım kıraz sapı metobolızma hızlandırıyo ve yag yakıcı etkısı var yogurdunda ole acıktıkca kucuk kaselerle tatlandırdıgın yogurtlardan ye.sporunuda unutma bugun basla spora

koçummm ama saat 5 olmuşşş:26::26::26:

jujum tebrik ederim tatlim
juju ; İpekyol un nickinin yanında 51 var...şimdi hesaplamaya da bir bakayım......
evet 51 var canim

tuyolar harika ama bisey merak ediyorum neden ananas almasini istedin corni

1. sen bilirsin jujum ben sana bir gün için izin verdim
2.limonlu hazırlamak ne kadar zor olabilir......bardağa doldurduğun suyun içine bıraz limon sıkacaksın hepsi bu......
3.bunda sorun yok
4. olmaz cnm olmaz.....maydonoz kadar kötü değil merak etme
5.salata yemeyı sevıyorsun tmm da arada değişiklik fena mı bari salatanı çeşitlendirelim....arada tavuk haşla ya da ton balığı koy....
hımmmmm öğlenlerı zaten çorba ıcıyorsun o yüzden ıstemedın
6. bu hafta erteleme bari topu topu 3-4 gun yapacaksın......

jujum askolsun beni gormedin galiba kilo verenlerin arasinda.
Ama gercekten paylasimlari okuyunca cok sasirdim.Nasil olurda herkes neredeyse arti cikar.O kadar paylasim oluyor vs vs cok garipsedim.Bu hafta takimda ciddi kilo verilecegini dusunuyordum ama hevesim kursagimda kaldi.Eve bir heyecanla geldim ve hemen laptobu acip yakima baktim cidden cok sairdim.Herkes toparlanmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…