- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.341
kim kimi fişteklemiş yok canımmmmmm ben sadece dedim ki birsen napsın kokmuştur tadına bakmıştır dedim diiii
tamam ozaman hatayı uzerıme alarak bu hafta sneın ımanını gevretmeyen dalın deıl
detoks yapmayalım bız cunku sen daha normal dıyet menusune uyamıosunkı detoks neyıne senın.sana ozelden yazdıgım menuyu aynen uyguluyosun sektırmeden ve kaçamaksız
spora gelınce ozaman tempoyu dusuruyoruz ve hafıf orta tempoda yuruyoruz ama yuruyoruz.hergun 1 bucuk saat bu fıtıgınada ıyı gelır hızlı deıl hafıf ıyı hıssedersen orta.bu haftay bıtırelım eger guzel ılerlersen ve ıstedıgım kıloyu verırsen onumuz hafta detoks yaptırırız sana.
birso bacım goçun geldikten sonra bana laf düşmez gayri.....seni gocuna emanet ediyorum......
jujum bugün veya yarın istediğini ye....yanı nasıl diyim git istersen 1,5 adana ye tıka basa karnını doyur......çünkü 2 haftadır hıc bozmadın diyetını vücudun alışmasın......sen karraını ver.....
gelelim diğer günlere......sende bizimle sabahları uyanınca kahvaltını etmeden 2 bardak ılık limonlu suyunu içeceksin.....sonra ardından kahvaltını edeceksin...ok...bu 1.....
bu hafta alışveriş yaparsan ananas al.....bim de bile satılıyor.....bu 2.....
birde mate çayı varya...bu da marketlerde satılıyor........ya da fitoform diye bır çay var ondan.....önümüzde ki hafta sana maydonoz suyu içirmicem ara veriyoruz....ne kadar üzüldün kimbilir
pazara gidersen sebze falan al....akşamları hep salata+yogurt olmaz ki.....çorba yaparsın dolaba koyarsın 2-3 gün çorba + yoğurt yaparız akşamları.....tavul al koy......
bak haftasonu bunları yap ihmal etme......
spor konusunda bu hafta 1 gün ara ile yapacağız.....1 gun spor diğer gun dinlenme olacak......
şimdilik bu kadar.....
şahnur cnm ben paylaştım sende paylasmıssın ama renklerı yanlışdı düzelttim........
bırsoo bugun menu hazırlamadım gec oldu dıye keske dunden hazırlasaydım neyse bugun lısten yok ama kacamakta yok ona gore oyarım.bak bnm solememe gerek yok cornının jujuya onerdıgı caylardan kopya cek onlardanda ıc :) ozellıkle kıraz sapı cayını ıcmenı rıca etmıyorum emredıyorumaktarlarda var 100 grm al dene bakalım kıraz sapı metobolızma hızlandırıyo ve yag yakıcı etkısı var yogurdunda ole acıktıkca kucuk kaselerle tatlandırdıgın yogurtlardan ye.sporunuda unutma bugun basla spora
koçummm ama saat 5 olmuşşş:26::26::26:
len çizelgemde yazıyo görmüyon mu ...kocana selam söyle senin kahrını ben çekiyom tabe beni düşünücen
***5.Takım 314. Etap***
*JUJU* ( 82,80 / 81,60 / 1,20 / % 1,45 )
aysunayy ( 62,30 / 62,50 / -0,20 / % -0,32 ) İzne Ayrıldı
dalin26 ( 77,50 /
biricikoglumertug ( 64,30 / 64,30 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
birsen-deniz ( 63,00 / 63,50 / -0,50 / % -0,79 )
cornella ( 62,40 / 62,30 / 0,10 / % 0,16 )
Gamze_M ( 61,40 /
busramnmn ( 59,80 / 62,10 / -0,58 / % -0,96 ) 311. Etapta izne ayrıldığından kilosu dörde bölündü
rabyas ( 78,50 / 78,20 / 0,30 / % 0,38 )
toplight ( 69,20 /
ipekyol ( 76,30 / 75,50 / 0,80 / % 1,05 )
Simuzer ( 66,00 /
5.TAKIM ORTALAMASI
jujum tebrik ederim tatlim
farkettim gelip gelip gittin...
ah şahnur ahhhhh... yeni çıkan kuralda cezayı yersek olay bana patlıcak benim derdim o 4 hafta boyunca takım listelerini ben yapacam valla yaz ayları birrde hiç girmek istemiyorum o riske ama bu hafta kaçarı yok kara listeye alınacağız ...
haftaya fire vermeyelim bari herkes detoksunu yapsın .. tam benim vucut direncim kırıldı kilo vermeye başladım bana kasıtlı gibi geri kalan ya kilo aldı ya sabit çıktı...
şahnur senin evde olman etki etti bence şükürki işe başladın durumu toparlarsın diye düşünüyorum
evet 51 var canimjuju ; İpekyol un nickinin yanında 51 var...şimdi hesaplamaya da bir bakayım......
birso bacım goçun geldikten sonra bana laf düşmez gayri.....seni gocuna emanet ediyorum......
jujum bugün veya yarın istediğini ye....yanı nasıl diyim git istersen 1,5 adana ye tıka basa karnını doyur......çünkü 2 haftadır hıc bozmadın diyetını vücudun alışmasın......sen karraını ver.....
gelelim diğer günlere......sende bizimle sabahları uyanınca kahvaltını etmeden 2 bardak ılık limonlu suyunu içeceksin.....sonra ardından kahvaltını edeceksin...ok...bu 1.....
bu hafta alışveriş yaparsan ananas al.....bim de bile satılıyor.....bu 2.....
birde mate çayı varya...bu da marketlerde satılıyor........ya da fitoform diye bır çay var ondan.....önümüzde ki hafta sana maydonoz suyu içirmicem ara veriyoruz....ne kadar üzüldün kimbilir
pazara gidersen sebze falan al....akşamları hep salata+yogurt olmaz ki.....çorba yaparsın dolaba koyarsın 2-3 gün çorba + yoğurt yaparız akşamları.....tavul al koy......
bak haftasonu bunları yap ihmal etme......
spor konusunda bu hafta 1 gün ara ile yapacağız.....1 gun spor diğer gun dinlenme olacak......
şimdilik bu kadar.....
madde 1
kaçamak yapmayı düşünmüyorum... zaten canımda kaçamak yapmak istemiyor iyiyim ben böyle
madde 2
sabah iki bardak ılık limonlu su hergün olmasada arada yapabilirim çünkü bazen geç kalkıyorum ve işe yetişeceğim diye iki lokmayı zor yiyip çıkıyorum...
madde 3
hımmm ananas aklımda bulunsun görürsem alırım
madde 4
maydonos suyuna sevindim ama mate çayını offffffff içmesem olmuyo mu ya bu haftata boş geçsek olmammıııııııııı
madde 5
iyide ben seviyodum salata yemeyi ... sezse alırsam da çorbasını mı yapacam sanki yemeğini yaparım.. çorba ezo gelin, mercimek. yayla çorbası, tarhana pişiririm ki onlarda kh...
bu arada tavuk var geçen hafta aldım ama yemeye zamanım olmadı bu hafta pişiririm bi kaç gün
madde 6
spor konusunda zaten her gün yapamayabilirim malum önümüzdeki hafta yol hazırlıklarımız başlayacak bir gün arayla yaparsam yat kak dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?