Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

coorniiiiiiiiiiiiiiiii bisden kopya çekiyolar kıssssssss telif hakkı mı istesek
cucuu bgendım profıl resmını yaldır yaldırsın masallah
şuanki halim değil o resim canım 69-70 arası halimdi sanırım ... Resimleri karıştırırken buldum keşke şuan böyle olsam

jujum tebrik ederim tatlim

evet 51 var canim

tuyolar harika ama bisey merak ediyorum neden ananas almasini istedin corni
sağol ipek uzun zamandır veremediğim içib benimkisi bayram havasında oldu
er meltem emir ve görüşlerinize hazırdır komutanım ...

unutmadım canım lafın gelişi söyledim öyle.. Seni tebrik ederim kilo veren nadir kişilerden biriydin...

Bu hafta en çok dalin le ben verdik ama bizim 1,20 kilo vermemiz bile gelen ortalamamıza bir fayda sağlamadı

bırsooo saat 3 mus 5 mıs dınlemem okul pıknıklerıne ayakların totona deyerekten gıdıyon o aktarada gıdılecek kıraz sapı alnacak ıste okaa

jujucan o resım 69 halınmı ozaman senın boy epey kısa 60 kg falan olman lazım sankım

gercı bnm boyumda kısa 162-3-4 falan tam emın deılım oncun hedef kılom 55 cunku 60 kg oldugum bı donem bıldıgın balık etlıydım.

bırsoo saat 8 oluyo nerdesın aksam yemegını yemısındır cabuk gel ve neler yedın anlat

sabah

bir dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
bir tutam dere otu

öğlen
2 yk pirinç pilavı
1 porsiyon taze fasulye
1 kase düğün çorba

ara
1 dilim karpuz

akşam
3 yk makarna
3 köfte
salata

2 lt su

valla bende şüpheye düştüm o zaman kaç kiloydum ki bilemedim

kız bu saatte aktaramı gidilir.. Seninkide diren birso deyip çadır kurmasın

valla bende şüpheye düştüm o zaman kaç kiloydum ki bilemedim

kız bu saatte aktaramı gidilir.. Seninkide diren birso deyip çadır kurmasın

hhahaha ne kurarsa kursun benı ılgılendırmez orası ama ben ılk soledıgımde daha erkendı dıkkatını cekerım baby.

ozaman 69 kg ısen 69 gıbı durmuyo daha fazla gıbı sankı 75 falan gıbı tabı sen daha ıyı bılırsın.

bırsennnnnnnnnnnnnnnnnn nerelerdesın halaaa

juju sana bı ıtırafta bulunucam cornı senın kocun ılan edıldıkten sonra vah cornımm ısın cok zor dıye dusunmedım deıl.sole olacagını dusunuyodum

cornı:juju onu yemesen daha ıyı
juju:hayır cornı onu yemem lazım 84 kıloyum 1500 calorı almam lazım

cornı:juju pılav yeme onun yerıne sunu ye
juju: hayır cornı karboda almamız lazım.ben senın gıbı beslenememkı ben kıloluyum daha cok yemem lazım

cornı:juju sunu sunu sunu ye bugun olurmu?
juju:hayır cornı yerdım ama bugun yemekte sunalr sunlar sunlar var

olebı tebessum olsun dıye yazdım ama cıdden bole dıyaloglar beklıyordum.ama sen tam tersını yaptın kocunu dınledın sozunden hıc cıkmadın yeme dedıgını yemedın ye dedıgını yedın ve cok guzel bı kılo verdın her hafta aynen bole devam.

aslında kurduğun cümleler tam benim cümlelerim

ama corni ile sıkı pazarlıklar yaptığım noktalarda oldu itiraf edim.. genele bakarsak yüzde doksan uyguladım...

corniiiiiiiiiiiiii duydun mu senin sözünden hiç çıkmadığım tescillendi

bende itiraf edim birsene acımıştım... dalin kendi gibi 3-4 saat spor yaptırır kızı aç bırakır dedim ama sen de beni yanılttın valla hiç o eski asıp kesen dalin gibi değildin.. corni seni geçti o konuda

Son düzenleme:
bacım kolay gele sana

teşekkür ederimm

dalinim akşam akşam keyfim kaçtıı sinirden midem yanıyoo herife gürledimmm

neyse gelellim mönüme

sabah 2 tane mücver (yağsız seramik tavada pişti)

ara karpuz

öğle 1 pide ve zero

ara yok
akşam yok

maydonoz -kiraz sapı-limon suyunu geçen haftadan beri uyguluyorum. korniden çaldımm

sabahları da limon ve suya başlayacağımmm

Kızlarr iyi akşamlar..Berbat bir cuma oldu :26::26: midem bulanıyor şu an..

Menüm şöyle

Sabah 2 dilim ekmek
1 porsiyon sebze yemeği

Ara: 5 adet gofret

Öğle: 3 krep arasına domates koyup yedim

Akşam: 2 krep yine domatesli.. :26::26:

Spor: yok
Su: henüz çok az :26:

ya cnm keşke her şey paylaşımla bitse ama maalesef.......

evet talep edebiliriz.kız dalin gizli gizli özelden birsoyla konuşacağınıza burda konusunda belkim fikir çalarım

gelleim menüne.....rahat ,bilindik juju menüsü olmuş.....normalde olsa pirinç pilavı kesınlıkle yenmez ve dugun çorbası da yarım porsıyon olurdu....+ akşam makarna olmazdı......bugünlük bir şey demiyorum bunlara......

zaten spor hak getire.....umarım tamamen rafa kalkmaz

cnm kusura bakma yorumun gözümden kaçmış olmalı.........

neden ananas:?

sindirimi hızlandırır ve ödem attırır............Nezle, grip gibi hastalıklara karşı vücudunuzu korur. Cilt ve saçlarınızın bakımlarını sağlar, daha güzel görünmesinde etkin rol oynar. Saç dökülmesini engeller. Tansiyon ve kandaki bulunan yağ miktarını düşürür. Mide ve bağırsak dostu olan ananas, mide rahatsızlıkları ve bağırsak problemleri olan kişiler için çok faydalı bir meyvedir. Yüksek miktarda demir, kalsiyum, A vitamini, B vitamini ve C vitamini içerir. İçerisinde proteinleri sindiren önemli mineraller vardır. Bunun sayesinde zayıflamayı sağlayan enzimleri sindirime yardımcı olur ve oluşabilecek yağların önünü keser.

bunların dışında şöyle söyleyeyim.tv na katılan diyetisyenlerin çoğunda hep duymuştum ananas tüketin yag yakımına yardımcı olur diye...zaten tadını da çok severim.......işime geliyor yani

aslında daha katı olacaktımda alıstırma evresı olsun bastan korkutmayayım dedım yumusak davrandım ama ıyıce cozuttu bnm yawru kus.sıkı yonetım artık
pıde ve kola ve larpuz kesınlıkle yok yasakkkkkk keserım gırtlanı bak.kolanın zerosu merosu olmazzzz bugunluk affedıldınn bıdaha olmıcak.sana ozelden yazdıgım menulere aynen uyacaksınn

kuzum cumartesı pazar menusunu yazmıstım kalabalık etmeyelım dedım.hemen burayada copy paste edeyım

dıyet menusu

topıkte bahsettıgım menuyu buraya yazıyorum burdan oynamalar yaparız.

cumartesı-pazarkı menumuz

sabah uyandıgında 2 bardak ılık lımonlu su 15 dakıka sonra kahvaltıya gecıs 2 yumurta 1 kk peynır 3-4 marul yapragı 1 domates 1 salatalık en fazla 1 bucuk dılım ekmek ama dılımler ınce 1 bardak sekersız cay yad neskafe

ara etı form kepeklı bıskuvı 5 adet 1 bardakta sekersız cay yada nescafe

ogle az yaglı pısmıs kucuk bı kase sulu yemek.tavuk yada kırmızı et ızgara tarzından 1 dılım ekmekle yanında yogurt mutlaka olacak ve yogurdun baharatlı olabılır kekık nane pulbıber gıbı hatta yemeklerınde pul bıberı bol kullanırsan acı bıberın yag yakıcı etkısı var.eger doymazsan bı mıktardaha yogurt yıyebılırsın

haftanın bıze gore ılk 2 gunu oldugu ıcın ogleden sornakı ara ogununde 2 elma bıraz kıraz yıyebılırsın

aksam 3 yk pırınc yada bulgur pılavı ama 3 yk yı gecmeyecek yanında bol yesıllık sınırsız.ekmek yok pılav oldugu ıcın yogurt 1 kase mutlaka yenecek

su 3 ltreden asagı olmayacak

sporun 1 bucuk saat kosu yada yuruyus onuda 3 e boluyoruz 30 dkklık perıyotlarla gunde 3 defa ılk 30 dkk yuksek tempolu kosu yada yuruyus ıkıncı 30 dkk sadece yuksek tempolu yuruyus 3.30 dkkda sana bırakıyorum ıster kos ıster yuru temposunuda sen ayarla

cumartesı pazarkı menumuz bu pazar gunu aksam p.tesı ve salının menulerınıde ayarlarız

bu menu dısına cıkılmayacak kacamak kesınlıkle yapılmayacak.spor aksatılmayacak.su bol ıcılecek her ogunden once sabah 2 bardak dıgerlerı bır bardak olmak uzere yemekelrden 15 dakıka once 1 bardak ılık lımonluyada lımonsuz su ıcılecek.menu dısına cıkarsan kacamak yaparsan cok pıs dalarım ona gore.

1 haftadır acayip iştahım var :26: ne bulam yemek istiyorum, yedikçe yiyesim geliyor..Doymak bilmiyorum :26:

Midemin acıdığını hissediyorum ama hala önümdekini bitirmeden bırakmıyorum

Çalıştığım sürede ev yemeklerine, aslında yemeğe hasret kalmış olabilirmiyim? ortam sebebiyle, sebze ve kahvaltılık tüketebiliyorum..

Bu hafta o kadar yedim ki; size ne anlatabilirim nede açıklayabilirim

Tek şansım acayip yoğun iş yapıyor olmamdı.

Artık işlerim bitti ve ben inanın şu an kendimden nefret ediyorum..

Neden yemek yeme isteğim var?
Neden kötü bir davranışla emeğimi hiçe sayıyorum?
Neden sabredemiyorum?
Neden yemek yediğimde mutlu olucağımı hissediyorum?
Neden boş kaldığımda direk yemek ve abur cubur geliyor aklıma?
Neden diyet ve spor yapmak zor geliyor?

Kızlar bu gün itibarıyla işlerim bitti ve bende bu konuyu bitirmek istiyorum, bu kadarda salaklık olmaz kusura bakmayın ama :44:

Lütfen bana yardım edin, çok sevdiğim ve değer verdiğim insanların sözünü asla dikkate almadan yapamam.. Sizlere değer veriyorum ve çok seviyorum..Ne olur bana destek olun ve ben eski motivasyonumu kazanayım..

Buna çok ihtiyacım var, Yardımınıza ve desteğinize...

“Geçmişi düşünmeden, anı değerlendiren, geleceği de kazanır.”

Bu güzel sözü düşünerek yine, yoluma devam etme gücümü kazandığımı hissediyorum..

Aslında aklımızın bütün ve sağlıklı olması, bulunduğumuz anı ne kadar yaşadığımızla ilgilidir diye düşünüyorum!!!

Bir gün veya bir yıl önce neler olduğu, ya da, ertesi gün neler olabileceğinin önemi yoktur. Sizin var olduğunuz yer, içinde bulunduğunuz andır.

Ne varki; çoğu kez aynı anda bir çok şeyi kendime kocaman dert etmede ustayımdır

Geçmişimde yaptığım hatalarla, geleceğimden kaygı duyup ümitsizliğe kapılıp, bunalıma girmeye hiç gerek yok..

Her şeyi sürekli kontrol etmeye çalıştıkça zorlaşıyor bu durum..Diyet yapıyorum, aç kalmalıyım, kendimi parçalamalıyım gibi düşüncelerle beynim ''alarm'' halinde olmaktan sıkılmış gibi

Biraz da iç sesimi dinlemek istiyorum, yeni şeyler denemek için ruhuma izin veriyorum..Diyet konusunda elimden geleni yaptıktan sonra dert edicek bir şeyim olmadığını düşünüyorum..

Bu hafta kendime günlük hedefler çiziyorum..Diyet ve spor yapmak zorunda değilim; ''Diyet ve spor yapmayı seviyorum'' Bana çok yakıştığını düşünüyorum...

Bu hafta diyet olayını algılama şeklimi değiştiriyorum...

Bu değişimde en önemli etken Hz. Mevlanan'nın sözüdür..

Kötü bir döneme girdiğinde ve herşey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde SAKIN PES ETME, çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır.

-Hatalar yoktur, yalnızca dersler vardır.Yine dersimi aldım

Gecenin bu saatinde yapabileceğim tek şeyi de yanıma aldım, içimi döktüm

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yaa bak bunları bilmiyordum ogrendigim iyi oldu burda en bol bulunan meyve ananas araştıralım biraz daha netten..kalorisi kaç ki acep

Bu arada mesaj geldi net kotamın %95ini kullanmisim eğer ki biterse Pzt yukleyecegim haftasonu için gelmezsem haberiniz olsun.zaten yarin ugrayamam hayatımın en anlamlı 5yılıni paylastigim insanla yıldönümü kutluyor olacagim :)))

Tebrik ederim canım, maşallah size

Günayyyddııınnn arkadaşlarrrrrrrrrrrrr kalkın lennnnnnnnn, uyumak ta neyin nesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…