Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayal kırıklıgına ugradım daha ılk gunden menumuze uyulmadıgı gıbı tost ve kızartma yenmıs ne deyım bılmıyorumkı sen hıc laf dınlemıceksın deılmı ısterse ceyrek tane olsun kızartma yok yok yokkkkk anlaman ıcın hangı dılle solıcem tostta yok neden hıc laf dınlemıyosun anlamıyorum sana eza olarak sporuna 1 saat daha eklıyorum eger cezana uymazsan yanıma hıcc ugrama.cıdden cok sınırlenıyorum daha dun konustuk bugunden olana bak 1 saat sporunu yap.bugun okadar dolatın madem aldınmı kıraz sapı yokk.gene en olmazı yemıssın.mıkroskopla gorulecek kadar kucukte olsa kızartmayı asla kabul etmıyorum.

neyse bakalım yarın nelerle gelecen.yarın ben gıremezsem merak etmeyın kaynanamgıllere gıdebuluruk.

bırsocum rıca edıyorum yalvarıyorum.su yemene cekı duzen ver allah askına.

günaydın kızlar..................

rabiş siz gamzeyle daha yerınızde sayın.......millet saman altından başlamış derslere kimse çaktırmıyor.......sayfayı acınca anladım......soru sormaya bile gelıyor millet.......acele edin ders konusunda valla şakaya gelmez.....

yarın matematıkten baslıyorum kuzum

bu arada herkese gunayddınnnnnnnnn......

herkese iyi pazarlar hanımlar!... her işinizde kolaylıklar diliyorum... KPSS ye hazırlanan arkadaşlar Allah zihin açıklığı versin ve diyet arkadaşlarım sağlıklı bol zayıflamalar diliyorum...

Canim gercekten dun aniden kardesim geldi ve ev arayinca planlara hic uyamadim bugun tekne turundayiz toplamda 3saat yuzmusumdur bunu kabul edermisin spor olarak:)))))
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR, Hepimize güzel hafta sonları diliyorum
Tesekkurler canm
herkese iyi pazarlar hanımlar!... her işinizde kolaylıklar diliyorum... KPSS ye hazırlanan arkadaşlar Allah zihin açıklığı versin ve diyet arkadaşlarım sağlıklı bol zayıflamalar diliyorum...

Saol canm

Hepinize merabaa kizlaaaar
Menumu yazayimmmm

Sabah: 1 bucuk dilim ekmek yarimşar salatalik biber.beyaz peynir bi catal kavun ve yesil cay

Ara: 3 kayisi

Oglen: 1 haslanmis misir

Aksam: yarimşar kase yogurtlu soguk corba ve börulce yarim dilim ekmek

3 litre su 20 dk bacak hareketleri

Evett kızlarr, ben de geldimm veee işte menüm

Sabah: yok (geç uyandım ve direk alışverişe gittim)

Ara: yok

Öğle: 1 k.k. peynir
3 yeşil, 2 siyah zeytin
1 dilim k. ekmeği ( küçük )
1 domates
1 salatalık

Ara: 1 avuç (kabuklu) fındık

Akşam: (4 gibi) piknikteydik
1 porsiyon ızgara et ( 2 baget, 2 köfte, 1 sucuk)
3 yeşil biber

Ara: 3-4 küçük dilim karpuz

Spor: 2 saat açık havada dağ bayır tırmanma yürüyüşü
Su: tamamdır

Busram gamzem merhaba menuler guzel :)))))
Yuzmeyi okadar cok ozlemisim ki her koyda deli gibi yuzduk.:)))) yorgunluktan sizmak uzereyim.

menum
sabah ceyrek simit arabada:)))

5erik

patates salata

copsis bi paarca lavas salata

herkese ii geceler

Herkesin mübarek Beraat Kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim... Allah herkesin gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eder inşallah...

corniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben ne ettimmmm nerelere gittimmmmmmmmmmm.... hiç yapmadığım şeyi yaptımmmmm... sen bi iki gün istediğini ye dedin ya bende önüme konan her bişeyi yedimmmm:18:
cumartesi düğünde geç saatlerde pirinç pilavı tavuk salata yedim.... daha da geç bir saatte parmak kalınlığında çikilatalı yaş yasta yedim..... yetmediiiiiii kalkıp oynasam yakardım ama şişminim totomu mu gösterecem diye kalkmadım daa.... yetmediiiiiiiiiii sabah kayınvaldeye gittik kahvaltıya kıymalı börek yedim 2 dilim kahvaltıdaaa.... allahımmmmmmmmmmmm aklım sabah kahvaltısı bittikten sonra yerine geldi ... ve akşama kadar bişey yemedim ... sabahki börekleri ancak yakmışımdır dedim... sonra akşam salata ve 3 köfte yedim...

bu sabah tartıldım bu hafta sonu bana neye mal oldu diye ve 2 haftadır pazartısiye - ile girerken bu hafta tam +1000 ile girdim... çok ama çok sıkı geçirmem lazım bu beş günü ... cumaya kadar 1 kilo vermem birde üstüne çıkmam lazım....

bu arada kızlar chentiq in bir yakını ölmüş ve takıma belirsiz bir süre boyunca gelemeyeceğini söylemiş.... püsküüt de bizimle olan yakınlığından dolayı bana iletti ne yapalım diye... takımlarında kaptan yardımcısı yok siz ne önerirsiniz ne yapalım bu durumu

günaydınlarrrrrr
çok ama çok yoğun bşir haftasonundan sonra nihayet gelebildim yorgunluktan ölüyorum ctesi mevlütüm vardı malum önce onun koşturmacası arkasından mevlüt bittikten sonra şehir dışından kardeşim ve kuzenlerim geldi akşam üzeri o gece de çiğköfte vs yapıldı gece 3 te yatıldı evde 8 kişi vardı yatılı misafir canım çıktı uykusuzluk yorgunluk vs derken anlayacağınız felaket bşir haftasonuydu neyse inş bu hafta toparlanmış oalrak döneceğim ZES hoşgeldin kuzu ne yaptın işe başladın mı
jujum ne yaptın sen ne güzel verme eğilimine girmiştin?
gamze dalin rabiş birsen büşra ipekyol sizde haftasonu uğramışsınız
çentik in başı saolsun bilmem ki jujum ne yapılabşilir?

ne bilim yaaaaaaaa oldu bir kere ama cumaya kadar gidecek o bir kilo hatta daha da aşağısına inilecek okadar...

şahnur senin kırık ne alemde canım bukadar koşturmaca arasında iyileşmeye fırsatı oldu mu ???

gider jujum gider o sadece haftasonuna özel olunca dikkatli beslenince gider o 1 kilo
benim kırığa gelince allah yardım etti ctesi hiç ağrı çekmedim ama dünden beri çok ağrıyo heralde çok yüklendim canım yürüyüş yapmak istyiyor ama yapamıyorum şöylee tempolu bi yürüyüş ayakta bi sorun yok merdiven çıkarken oturup kalkerken bayaa sıkıntılı zaten dr 1 aydan önce iyileşme bekleme demişti bende o yüzden hiç beklemiyorum

ah şahnur ahhhh sen bu gidişle bir aydan fazla çekeceksin hiç rahat durmadın ki kırıldığından beri..

ah şahnur ahhhh sen bu gidişle bir aydan fazla çekeceksin hiç rahat durmadın ki kırıldığından beri..

napıyım meltem cim yaaa hepsi üstüste gitti öyle olunca da bişey yapamadım ama artık işler bitti sanırım bundan sonra dinlenirim kaan memleketten gelene kadar :) siz tatilde nereye gidiyoprsunuz?

1 gün ye dedim juju.......2 gün değil.....neyse problem yok hallledilir.......
acil alarm veriyoruzzzzzzz
bir de bana diyor ki ben böyle iyiyim kaçamak yapmam

hiçbir şeye itiraz etmeyeceksın 4 gün

centiğin durumundan haberım vardı,böyle bir şey olacagını tahmın ettim.......çünkü takıma gelıp haber verdı ancak ne olacagını yerıne kımın bakacagını söylemeden çıktı......
bence takım da bır tane yardımcı seçebılırız....gidip yazalım oraya aralarında bır tane yardımcı secsınler......cuma gunu de listeyı hazırlarlar kontrol ederiz.......yoksa tamamen bir takımın yuku çekılır mı bilmem.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…