- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.401
koçum geldim geldimmm..
yaa ev almak ne kadar zor işmiş. sabahtan beri ev bakıyoz dabanlarım sızladı... izmirdende kardeşim geldi yarın tekne turuna çıkıyozz
koçum dışarda olduğumuz için ve yemek için fazla vakit ayıramadık
menüm
sabah 3 erik 2 armut 2 salatalık
ara yok
öğle çeyrek tost
ara 3-4 patetes kızartması
akşam 1 kase kısır (komşum verdi)
ara sütlü kahve
spor ev arama
öğle çeyrek tost
günaydın kızlar..................
rabiş siz gamzeyle daha yerınızde sayın.......millet saman altından başlamış derslere kimse çaktırmıyor.......sayfayı acınca anladım......soru sormaya bile gelıyor millet.......acele edin ders konusunda valla şakaya gelmez.....
yarın matematıkten baslıyorum kuzum
bu arada herkese gunayddınnnnnnnnn......
Canim gercekten dun aniden kardesim geldi ve ev arayinca planlara hic uyamadim bugun tekne turundayiz toplamda 3saat yuzmusumdur bunu kabul edermisin spor olarak:)))))hayal kırıklıgına ugradım daha ılk gunden menumuze uyulmadıgı gıbı tost ve kızartma yenmısne deyım bılmıyorumkı sen hıc laf dınlemıceksın deılmı ısterse ceyrek tane olsun kızartma yok yok yokkkkk anlaman ıcın hangı dılle solıcem tostta yok neden hıc laf dınlemıyosun anlamıyorum sana eza olarak sporuna 1 saat daha eklıyorum eger cezana uymazsan yanıma hıcc ugrama.cıdden cok sınırlenıyorum daha dun konustuk bugunden olana bak 1 saat sporunu yap.bugun okadar dolatın madem aldınmı kıraz sapı yokk.gene en olmazı yemıssın.mıkroskopla gorulecek kadar kucukte olsa kızartmayı asla kabul etmıyorum.
neyse bakalım yarın nelerle gelecen.yarın ben gıremezsem merak etmeyın kaynanamgıllere gıdebuluruk.
bırsocum rıca edıyorum yalvarıyorum.su yemene cekı duzen ver allah askına.
Tesekkurler canmGÜNAYDIN ARKADAŞLAR, Hepimize güzel hafta sonları diliyorum
herkese iyi pazarlar hanımlar!... her işinizde kolaylıklar diliyorum... KPSS ye hazırlanan arkadaşlar Allah zihin açıklığı versin ve diyet arkadaşlarım sağlıklı bol zayıflamalar diliyorum...
günaydınlarrrrrr
çok ama çok yoğun bşir haftasonundan sonra nihayet gelebildim yorgunluktan ölüyorum ctesi mevlütüm vardı malum önce onun koşturmacası arkasından mevlüt bittikten sonra şehir dışından kardeşim ve kuzenlerim geldi akşam üzeri o gece de çiğköfte vs yapıldı gece 3 te yatıldı evde 8 kişi vardı yatılı misafir canım çıktı uykusuzluk yorgunluk vs derken anlayacağınız felaket bşir haftasonuydu neyse inş bu hafta toparlanmış oalrak döneceğim ZES hoşgeldin kuzu ne yaptın işe başladın mı
jujum ne yaptın sen ne güzel verme eğilimine girmiştin?
gamze dalin rabiş birsen büşra ipekyol sizde haftasonu uğramışsınız
çentik in başı saolsun bilmem ki jujum ne yapılabşilir?
ne bilim yaaaaaaaa oldu bir kere ama cumaya kadar gidecek o bir kilo hatta daha da aşağısına inilecek okadar...
şahnur senin kırık ne alemde canım bukadar koşturmaca arasında iyileşmeye fırsatı oldu mu ???
ah şahnur ahhhh sen bu gidişle bir aydan fazla çekeceksin hiç rahat durmadın ki kırıldığından beri..gider jujum gider o sadece haftasonuna özel olunca dikkatli beslenince gider o 1 kilo
benim kırığa gelince allah yardım etti ctesi hiç ağrı çekmedim ama dünden beri çok ağrıyo heralde çok yüklendim canım yürüyüş yapmak istyiyor ama yapamıyorum şöylee tempolu bi yürüyüş ayakta bi sorun yok merdiven çıkarken oturup kalkerken bayaa sıkıntılı zaten dr 1 aydan önce iyileşme bekleme demişti bende o yüzden hiç beklemiyorum
ah şahnur ahhhh sen bu gidişle bir aydan fazla çekeceksin hiç rahat durmadın ki kırıldığından beri..
corniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben ne ettimmmm nerelere gittimmmmmmmmmmm.... hiç yapmadığım şeyi yaptımmmmm... sen bi iki gün istediğini ye dedin ya bende önüme konan her bişeyi yedimmmm:18:
cumartesi düğünde geç saatlerde pirinç pilavı tavuk salata yedim.... daha da geç bir saatte parmak kalınlığında çikilatalı yaş yasta yedim..... yetmediiiiiii kalkıp oynasam yakardım ama şişminim totomu mu gösterecem diye kalkmadım daa.... yetmediiiiiiiiiii sabah kayınvaldeye gittik kahvaltıya kıymalı börek yedim 2 dilim kahvaltıdaaa.... allahımmmmmmmmmmmm aklım sabah kahvaltısı bittikten sonra yerine geldi ... ve akşama kadar bişey yemedim ... sabahki börekleri ancak yakmışımdır dedim... sonra akşam salata ve 3 köfte yedim...
bu sabah tartıldım bu hafta sonu bana neye mal oldu diye ve 2 haftadır pazartısiye - ile girerken bu hafta tam +1000 ile girdim... çok ama çok sıkı geçirmem lazım bu beş günü ... cumaya kadar 1 kilo vermem birde üstüne çıkmam lazım....
bu arada kızlar chentiq in bir yakını ölmüş ve takıma belirsiz bir süre boyunca gelemeyeceğini söylemiş.... püsküüt de bizimle olan yakınlığından dolayı bana iletti ne yapalım diye... takımlarında kaptan yardımcısı yok siz ne önerirsiniz ne yapalım bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?