Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hepinize gunaydiiiiin
Gamze ablaaa seni cok iyi anliyorum cnku burdan ayrildgm 3 haftada bende ayni senin gibiydim surekli yemek yeme istegi icindeydim sanirim zamaninda sıkı tutmadgim icin kilolarimi hemencecik verip kurtulmadgim icin skldm ama butun bu saydiklarin bana +2 kilo olarak geri dondu o yuzden dikkat et hemen toparlan bencee muckkk

Tatlımmmmmmmm çok şükür erken uyanıyorum benn ama bende seni çok iyi anlayabiliyorumm...

Hadi gel bu haftaa birbirimizle yarış yapalımm, kim ne kadar vericekk

haiç tadım yok 2 gündür hastayım boğazım da acı bir tat var :26: üşüttüm galiba......halsizlik de yapıyor

neyse gelleim gamzemin derdine.......

gamzem;bu bir süreç hayatım..bende 1-2 haftadır öyleyim.yeme isteğime gem vuramıyorum bir türlü...geçmesini umut ediyorum.....
ve artık kilo al ver yapmaktan sıkıldığımı biliyorum.....
biz şimdi kalan kilolarımızı verdikten sonra da dikkat etmezsek(örn: Büşra) ,kilolarımızı verirken ki hızın tersi orantıda büyük bir hızla bize geleceğini unutmadan beslenmemize dikkat etmeliyiz......

yorgunluk=enerji kaybı=karbonhidrat ihtiyacıdır.....

bugun toparlanıyorsun....akşam menünü takımın en güzel menüsü seçmek istiyorum.lütfen bu hazzı bana yaşat

kızlar tunaydınnnnn.bakamadım yazamadım.cok ısım var temızlık yapıyorum oncun yanı.

gamzee alemsın kız acmısın 1lıtreyı efkar yapmıssın senın o bogazına sap dokerım bıdaha yemek yıyemezsın nefsıne uyma tut su bogazını kalan 2-3 kılonuda ver.varya bnm kalacak 3 kılom onla ugrasıp duracam oylemı sıkar totomu verırım o kıloyuda kurtulurum aklını basına al

bırsoooo yoklugumdan faydalanıp yumulma yemeye ıcmeye .alındımı kıraz sapı ıcıldımı menumuze uyuluyormu bakayım.cabul gel ve hesap ver bakayım

cornı altta senı goruyorum.sap gıbı yanlız kalmıssın kusummm sanada selam olsun

zengın kalkısı yapayım su kalanlarıda toparlayayım hadı gorusurukk

Tamam canım, büyük zevkel hem benim koçum yok ve öğrencim de yok..Herkesin yorumuna ve eleştirisine açık bir menü benim ki, spor ve su da öyle

hiç sorma dalinto.evi pok götürüyor bende kalksam iyi olacak..........senle temızlıge girişeyim bende hayde bismillah

Çoookkkkk haklısın dalinimmm, bende kendi kendime söz verdim ve ramazana kadar mezun olucağım inşaallah Ramazan da koruma moduna geçip yine buralarda olucağım

kolay gelsın cornı haydı kızlar temızlıge spor nıyetıne hopp hopp

gamze sen kendıne calıskanmı dıyon hıh ben haftada 3 gun kanepe yatak cekıp temızlık yapıyom ayda 2 kerede vıtrın dolap dokup yıkayıp yerlestırıyom bıde 3 tane cocuk 1 tanede kocaya bakıyom tey teyyyy evde cocuk olunca heryer temız olmak zorunda bebe yerlerde yuvarlanıyo hıjyen sart ha demeyı unuttum ayda 3-4 halılar koltuklar gece yatmadan mutlaka sılınır sabaha kadar kurur ohh mıs gıbı senede 2 kerede yıkamaya verıyorum cocuklar olmadan oncekı halım perısandı temızlık hak getıre

bnm yawru aslan hala yok ortada sorcam ona ben

herkese selaaammmmmm canlar nasılsınızzz???? oldum yorgunluktan sabahtan berı temızlık yapıyorummmmsız ne alemdesınız bakemm??

herkese selaaammmmmm canlar nasılsınızzz???? oldum yorgunluktan sabahtan berı temızlık yapıyorummmmsız ne alemdesınız bakemm??

SLM cnm.....bugun herkesın temızlık günü galiba.........bende ufaktan temızlık yapıyorum.....bu arada kpss sayfama senı ve gamzeyı hala beklıyorum.....
sayfayı arada takıp edin......

SLM cnm.....bugun herkesın temızlık günü galiba.........bende ufaktan temızlık yapıyorum.....bu arada kpss sayfama senı ve gamzeyı hala beklıyorum.....
sayfayı arada takıp edin......

ahh canım bı baslasam su derslere gelcemmm ınsallah...

menumm

sabah
1 kase nesfıt

ogle
1 dondurma

ıkındı

3 kıraz

aksam
tost
soda

su:ıcıyorum cok ıcmedım ama tamamlarım ıns

ahh canım bı baslasam su derslere gelcemmm ınsallah...

menumm

sabah
1 kase nesfıt

ogle
1 dondurma

ıkındı

3 kıraz

aksam
tost
soda

su:ıcıyorum cok ıcmedım ama tamamlarım ıns

fena sayılmaz....akşam ki tost beyaz ekmek miydi?

ayrıca spor?

derslere her gun bakılmıyor ama bir başlayınca kendını çalışmak zorunda hissediyorsun.çalısmadıgında vicdan yapıyorsun....ama ilk adımı atmak lazım.....

Merhaba arkadaşlarrrrr

Hemen menümü paylaşmak istiyorum sizlerle

Sabah: yok

Ara: yok

Öğle

Ara: yok

Akşam

Spor: 2 saat yürüyüş
30 dk. eliptik

Su: tamamdır :128:

Dip Not: Kahvaltısız ve ara öğünsüz çok yavan bir menü biliyorum ama bu gün cezalıydım ve böyle olmasını çok istedim..Böyle mutlu hissettim

herkese iyi geceler hanımlar inşallah herkes iyidir... Allah iyiliğinizi versin... 2 hafta netim olacak sonrası artık Allah kerim diyoruz... ben bu 2 hafta zarfında gelmeye çalışacağım ama cumalrı bildirimde bulunmayacağım iznim 1 eylül 2013 tarihinde bitecek inşallah...

cornican seni online görüyorum nasılsın şöyle takımımıza biraz göz attım sanki olumlu anlamda baya ilerlemler var arkadaşlarımız maşallah herkes çok güzel senkronize olmuş 1 eylüle kadar mezun olmayın olur mu yani gönlüm kilolarınızı vermenizi istiyor ama mezun olmanızı istemiyor bende tekrar aranıza döndüğümde mezunda olsanız sizi görmek isterim...

neyse herkese hayırlı haftasonları diliyorum... Herşey gönlünüzce olur inşallah...

koçum geldim geldimmm..

yaa ev almak ne kadar zor işmiş. sabahtan beri ev bakıyoz dabanlarım sızladı... izmirdende kardeşim geldi yarın tekne turuna çıkıyozz

koçum dışarda olduğumuz için ve yemek için fazla vakit ayıramadık
menüm

sabah 3 erik 2 armut 2 salatalık

ara yok

öğle çeyrek tost

ara 3-4 patetes kızartması

akşam 1 kase kısır (komşum verdi)

ara sütlü kahve

spor ev arama

öğle çeyrek tost

yok kuzum tam bugday ekmegıydı... spor yapmadım bugunn

ders konusundaa haklısınnnnnnnnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…