- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.381
Hepinize gunaydiiiiin
Gamze ablaaa seni cok iyi anliyorum cnku burdan ayrildgm 3 haftada bende ayni senin gibiydim surekli yemek yeme istegi icindeydim sanirim zamaninda sıkı tutmadgim icin kilolarimi hemencecik verip kurtulmadgim icin skldm ama butun bu saydiklarin bana +2 kilo olarak geri dondu o yuzden dikkat et hemen toparlan bencee muckkk
haiç tadım yok 2 gündür hastayımboğazım da acı bir tat var :26: üşüttüm galiba......halsizlik de yapıyor
neyse gelleim gamzemin derdine.......
gamzem;bu bir süreç hayatım..bende 1-2 haftadır öyleyim.yeme isteğime gem vuramıyorum bir türlü...geçmesini umut ediyorum.....
ve artık kilo al ver yapmaktan sıkıldığımı biliyorum.....
biz şimdi kalan kilolarımızı verdikten sonra da dikkat etmezsek(örn: Büşra) ,kilolarımızı verirken ki hızın tersi orantıda büyük bir hızla bize geleceğini unutmadan beslenmemize dikkat etmeliyiz......
yorgunluk=enerji kaybı=karbonhidrat ihtiyacıdır.....
bugun toparlanıyorsun....akşam menünü takımın en güzel menüsü seçmek istiyorum.lütfen bu hazzı bana yaşat
kızlar tunaydınnnnn.bakamadım yazamadım.cok ısım var temızlık yapıyorum oncun yanı.
gamzee alemsın kız acmısın 1lıtreyı efkar yapmıssınsenın o bogazına sap dokerım bıdaha yemek yıyemezsın nefsıne uyma tut su bogazını kalan 2-3 kılonuda ver.varya bnm kalacak 3 kılom onla ugrasıp duracam oylemı sıkar totomu verırım o kıloyuda kurtulurum aklını basına al
bırsoooo yoklugumdan faydalanıp yumulma yemeye ıcmeye .alındımı kıraz sapı ıcıldımı menumuze uyuluyormu bakayım.cabul gel ve hesap ver bakayım
cornı altta senı goruyorum.sap gıbı yanlız kalmıssın kusummm sanada selam olsun
zengın kalkısı yapayım su kalanlarıda toparlayayım hadı gorusurukk
kızlar tunaydınnnnn.bakamadım yazamadım.cok ısım var temızlık yapıyorum oncun yanı.
gamzee alemsın kız acmısın 1lıtreyı efkar yapmıssınsenın o bogazına sap dokerım bıdaha yemek yıyemezsın nefsıne uyma tut su bogazını kalan 2-3 kılonuda ver.varya bnm kalacak 3 kılom onla ugrasıp duracam oylemı sıkar totomu verırım o kıloyuda kurtulurum aklını basına al
bırsoooo yoklugumdan faydalanıp yumulma yemeye ıcmeye .alındımı kıraz sapı ıcıldımı menumuze uyuluyormu bakayım.cabul gel ve hesap ver bakayım
cornı altta senı goruyorum.sap gıbı yanlız kalmıssın kusummm sanada selam olsun
zengın kalkısı yapayım su kalanlarıda toparlayayım hadı gorusurukk
hiç sorma dalinto.evi pok götürüyor bende kalksam iyi olacak..........senle temızlıge girişeyim bende hayde bismillah
herkese selaaammmmmm canlar nasılsınızzz???? oldum yorgunluktan sabahtan berı temızlık yapıyorummmmsız ne alemdesınız bakemm??
SLM cnm.....bugun herkesın temızlık günü galiba.........bende ufaktan temızlık yapıyorum.....bu arada kpss sayfama senı ve gamzeyı hala beklıyorum.....
sayfayı arada takıp edin......
ahh canım bı baslasam su derslere gelcemmm ınsallah...
menumm
sabah
1 kase nesfıt
ogle
1 dondurma
ıkındı
3 kıraz
aksam
tost
soda
su:ıcıyorum cok ıcmedım ama tamamlarım ıns
kolay gelsın cornı haydı kızlar temızlıge spor nıyetıne hopp hopp
gamze sen kendıne calıskanmı dıyon hıh ben haftada 3 gun kanepe yatak cekıp temızlık yapıyom ayda 2 kerede vıtrın dolap dokup yıkayıp yerlestırıyom bıde 3 tane cocuk 1 tanede kocaya bakıyom tey teyyyyevde cocuk olunca heryer temız olmak zorunda bebe yerlerde yuvarlanıyo hıjyen sart ha demeyı unuttum ayda 3-4 halılar koltuklar gece yatmadan mutlaka sılınır sabaha kadar kurur ohh mıs gıbı senede 2 kerede yıkamaya verıyorum cocuklar olmadan oncekı halım perısandı temızlık hak getıre
bnm yawru aslan hala yok ortada sorcam ona ben
fena sayılmaz....akşam ki tost beyaz ekmek miydi?
ayrıca spor?
derslere her gun bakılmıyor ama bir başlayınca kendını çalışmak zorunda hissediyorsun.çalısmadıgında vicdan yapıyorsun....ama ilk adımı atmak lazım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?