Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

napıyım meltem cim yaaa hepsi üstüste gitti öyle olunca da bişey yapamadım ama artık işler bitti sanırım bundan sonra dinlenirim kaan memleketten gelene kadar :) siz tatilde nereye gidiyoprsunuz?
önce ankaraya gideceğiz... Cumartesi pazar orda kalacağız ardından aydına gideceğiz.. Ordan izmire ... Ordanda allah nereye git derse artık geze geze geleceğiz eve
4 gün hiç itiraz etmeden Yapamam kiiiiiiiiiiii

10. Takıma yazdım canım içinizden birini seçin yardımcı kaptan yapalım bizde elimizden geldiğince destek oluruz ama chentiq gibi ilgilenemeyiz bizim sayımız daha fazla dedim

biliyorum itiraz etmezsen çatlayabilirsin ama napalım yoksa bu kılollar nasıl gider.......

10. takıma gelınce bence en iyisi öyle olması.....

biliyorum itiraz etmezsen çatlayabilirsin ama napalım yoksa bu kılollar nasıl gider.......

10. takıma gelınce bence en iyisi öyle olması.....
sabah sabah gerildim... corni ben mi yanlış düşünüyorum... birisi bir takıma bişey yazdığında o kişi kaale alındığını nasıl anlar?????

ya sabah gelir gelmez çözüm yolu bulmak amacıyla uzun bir mesaj yazmışım yardımcı olmak için elimden geleni yaparım demişim... eee bi gidip bakıyorum gelenlerin hiç biri mesajıma ne bir cevap vermiş ne kaale almış.. birde üstüne üstlük benim mesajımdan sonra hala püsküüte söyleyelim kaptan yardımcısı atansın yazmışlar..

valla bozuldum ... böylemi olmalı bizim takıma kim gelirle gelsin cevapsız bırakılmaz takımda kim varsa cevap verir ...

canım ankaraya geldiğinizde fırsat olursa arasana görüşürüz ankarada görümcende kalacaksın heralde hangi semtte kalıyo? görüşme fırsatı olur mu?

canım ankaraya geldiğinizde fırsat olursa arasana görüşürüz ankarada görümcende kalacaksın heralde hangi semtte kalıyo? Görüşme fırsatı olur mu?
batıkentte kalıyo.. Valla fırsat olurmu bilmiyorum görümcemin evinde halledilmesi gereken şeyleri var onun için pazar da orda kalacağız yoksa bizim için sadece bir durak olucaktı ... Yolu kısaltmak adına...

boşver jujum ya ne geriliyorsun sen......sen sana düşenı yaptın gerisi onların sorunu.......nazen oluyor böyle bir şey yazıyorsun sallamıyorlar......10 . takım da onlardan biri...şaşırmadım
sen püsküüte mesajla bildir yaptıgını hoş o zaten okuyordur...kendılerıne nasıl yardımcı atanacaksa,devlet dairesı mı sanıyorlar burayı acaba?

neyseki gdoğan ile frekans yakaladık...onunla halletmeye çalışıyorum şimdi

kremalı mantar çorba
etli bezelye
bulgur pilavı
yoğurt
meyva

ohh mis ama sana değil başkalarına

ne yapsak ki çorbaya bak ya kremalı sen şimdi çorba içmezsen yapamazsın....

1/2 çorba+1/2 bezelye+ 2 kaşık pilav+yoğurt veya 1/2 çorba + bezelye +yoğurt

meyve öğleden sonra yenecek..........

hımmmmm mantar çorbasını severim ben yaaaa bizim yemekhane cimri kremasını kesin az koşmuştur belki adı kremalıdır bizi kandırıyorlardır

1 çorba 1/2 bezelye 1/2 pilav + yoğurt olsa

hımmmmm mantar çorbasını severim ben yaaaa bizim yemekhane cimri kremasını kesin az koşmuştur belki adı kremalıdır bizi kandırıyorlardır

1 çorba 1/2 bezelye 1/2 pilav + yoğurt olsa

daha önce de söylemiştim.bezelye çok nadır yenmesı gereken bir sebze dıye........içinde çok şeker var...o yuzden tercıh yapmalısın......

çorba + 1/2 bezelye+2 kaşık pilav+ yogurt......bezelye ile pilavı dengelememız lazım......2 kaşık pilav alabılırsın.......

hiç bezelye almasam onun yerine 1 porsiyon pilav alsam

Kurbanlık koyun alanlar bile böyle pazarlık yapmıyordur kesin...

Len dalin ne zaman asıp kescen biz de seyredecez bekliyoz hala

hiç bezelye almasam onun yerine 1 porsiyon pilav alsam

Kurbanlık koyun alanlar bile böyle pazarlık yapmıyordur kesin...

Len dalin ne zaman asıp kescen biz de seyredecez bekliyoz hala

valla dalin kesıyor biçiyor ama daha tam oturtamadılar

jujum adamı hasta etme......1 porsıyon pilav mı yıyeceksın oturup...
+ 1 kg fazlan var şuan da....hala pazarlık edıyon ya....bı tarafın kayserılımıdır nedır valla onlar bu kadar pazarlık yapmıyordur

çorba + 1/2 pilav + yogurt ye o zaman veya çorba +1/2 bezelye +yogurt

aslında en güzeli 2. secenek......pazarlıga devam edersen porsıyonlar iyice azalacak

gunaydın 5.takımın bıngıl hatunlarıı

juju asıp kesecemde ortada bı talebe bı muhatap bulursam 2 gundur yok kacıp duruyo ben yokken gelıp menu yazıyo yorumumuda tınladıgı yok.menu hazırlamıstık göya uydumu hayır tek bır ogesıne bıle uymadı.ben bosamı yırtınıyorum dıye dusunemdım deıl.laf dınlemıyor bnm talebe solenenelr hıc umrunda deıl gene bıldıgını okuyor de bana napılır sımdı bu durumda aslıdna temız bı sopa ceksek belkı aklı basına gelır.suan ne kaçamakalr yapıyo kımbılır neyse gelsınde ıyıce bı konusalım.nolcak bu ısın sonu ne zaman soz dınlıcek bı ogrenelım.sonrada kalkıp bana suc bastırır sen yoktunda ben garıp kaldım.benı bosladın dıye aha gorun

cornı kısaca sunu demek ıstıyor saolsun nezaketınden kıbarlastırmıs.dalın asıyor kesıyor ama takan yok

ama en son anlaşmamızda hepeciğinden azar azar vardııııııı ne oldu len gittikçe azalıyo tamam eski anlaşmamıza sadık kalıyos... Dahada bişey demiyom :18:
kaçcak da nereye kadar illa dönüp dolaşıp gelcek buraya... Bir fıkra varya bilirmiziniz. Fare içer içer sonra vurur masaya "o kedi buraya gelecekkk" diye...
cornı kısaca sunu demek ıstıyor saolsun nezaketınden kıbarlastırmıs.dalın asıyor kesıyor ama takan yok
yok yok senin talebeye sıkı bir azar sıkı bir tımar lazım...

Geçen hafta %0,30 un altında bildirim yaptık... Ve kara listeye alındık.. önümüzdeki iki bildirimin birisinde dahi %0,30 altında bildirim yaparsak yandığımızın resmedir... Işte ozaman hesabımı kitabımı yapar en az kilo vereni takım dışı ederim valla

haklısın ıllakı gelecek.azım olsa bırazcık daha farklı olurdu sıkıya gelmıyor.tamam tamam dıye vaatler verıyo ama fıss.bırsoooooo gel bakem sole yamacıma

bu kural geregı en az kılo veren takım dısımı olacakk.ey ahalı duyduk duymadık demeyınn bocla kılo vermeye bakın yoksa juju sutlıcak hepımızı

herkese kocaman gunaydınn canlarrr nasılsınız bakemmm???

tubişimmmmm cornimmm bu hafta leslie 2 mile devammı kuzummm?? yapmam gereken bısı varmı hafta basındayken dıyıverrr

talebe,talebeeeee senın dilinin ucundan keseceğim artık haaaaaa her şeye muhalefet kafamı döndürdün leynnnnn

ne yıyon şimdi hangısını kabul ettin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…