- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.581
ben bu hafta pek bişi beklemiyom :18: sabit gelsem sevinecem :18: dün tartılmıştım ya +1000 82,6 yani... bugün çıkmadım korkumdan cumaya kadar da çıkamam
gidecek cumaya kalmıcak o bir kilodan eser... Yakacam ulennnnnnnnnnvarya tam köteklıksın.tam tabuları yıktın kılo vermeye basladın hızlı dususe gectın derken 2 gun hafta sonunda 1000 grm alarak ızleyıcıyı hayal kırıklıgına ugrattın:88::113::83:
hoş geldin biricik... Nasılsın ne alemdesinannemlerden geldim haftasonu başımı kaşıyıcak vaktim olmadı inanın temizlik hazırlık cumartesi misafir pazar oğluşumun doğum gününü kutladık anca bugün gelebildim hepinizi özledim
Hepiiniz iyisinizdir inş bacılar gamze ne oldu cnm hiçbirşey can sıkmaya değmez cnm
ben bu hafta pek bişi beklemiyom :18: sabit gelsem sevinecem :18: dün tartılmıştım ya +1000 82,6 yani... bugün çıkmadım korkumdan cumaya kadar da çıkamam
söz mü corniiiiiiiii eh azından 81,00 olsam var yaaaaaaaaaa süper olursen dediklerimi yap daha fazla eksi çıkacaksın.......
şahnur gözüm niye yedin onu arada.. Bak ben artık ara öğün yapmıyorum vucudum da alıştı.. Acıkırsan daha az calorili şeyler seçbugün gene pek bi sessiz burası
öğlen ilk defa bu kadar uzun yürüdüm gerçi tempolu değil ama olsun gölgeden gölgeden 30-40 dk kadar yürüdüm sabahki ara öğünümde 1 küçük browni yemiştim onun acısını çıkarmak için şimdi yoğurt ve yulaf ezmesi yiyorum
bugün gene pek bi sessiz burası
öğlen ilk defa bu kadar uzun yürüdüm gerçi tempolu değil ama olsun gölgeden gölgeden 30-40 dk kadar yürüdüm sabahki ara öğünümde 1 küçük browni yemiştim onun acısını çıkarmak için şimdi yoğurt ve yulaf ezmesi yiyorum
söz mü corniiiiiiiii eh azından 81,00 olsam var yaaaaaaaaaa süper olur
şahnur gözüm niye yedin onu arada.. Bak ben artık ara öğün yapmıyorum vucudum da alıştı.. Acıkırsan daha az calorili şeyler seç
bizim hafta sonu düğün telaşı vardı ki fırsatım olmadı adını da hatırlayamadım.... Bu hafta da eşim evde yok ki yollayayım alsın oda araba ile uğraşıyo yola çıkacağımız için...valla kımse olmayınca ben de bakıp cıkıyorum........
Cumaya kadar gidişatına göre 81.0 olabilirsin.......
Bu arada juju senın bitkı çayına ne oldu......sana al dedıklerımı de hıc almıyorsun
söz mü corniiiiiiiii eh azından 81,00 olsam var yaaaaaaaaaa süper olur
şahnur gözüm niye yedin onu arada.. Bak ben artık ara öğün yapmıyorum vucudum da alıştı.. Acıkırsan daha az calorili şeyler seç
bizim hafta sonu düğün telaşı vardı ki fırsatım olmadı adını da hatırlayamadım.... Bu hafta da eşim evde yok ki yollayayım alsın oda araba ile uğraşıyo yola çıkacağımız için...
Yani yattı bitki çayı olayı
yine kiraz sapı maydonos suyu içicem gibi
bizim hafta sonu düğün telaşı vardı ki fırsatım olmadı adını da hatırlayamadım.... Bu hafta da eşim evde yok ki yollayayım alsın oda araba ile uğraşıyo yola çıkacağımız için...
Yani yattı bitki çayı olayı
yine kiraz sapı maydonos suyu içicem gibi
yaa ben yediğim kirazların sapını atmıyom içine kupanın koyup üstüne sıcak su koyuyom o olur mu cornicannn
yeşil çay iç bari.........
olur şahnurcum ama yedıkten sonra guneste bıraz kurut onları........
gidecek cumaya kalmıcak o bir kilodan eser... Yakacam ulennnnnnnnnn
hoş geldin biricik... Nasılsın ne alemdesin
millet nerde ya...gamzeye noldu acaba? misafirleri gelmiştir şimdi onun......
rabiş de gıden mısafırlerın etkısınden çıkamadı mı noldu ki:26::26::26::26:
birso hala ev ev dolanıyordur herhal elinde hıyarla
hadi yaa kurutmadan işe yaramazmıkine?
ben yediktyen sonra onları da sıcak suya koyup içiyodum anlaşılan biraz bekletmeliyim
yanı mutlaka etkısı oluyordur ama sen kurut onları yıne de...yenen butun kırazların saplarını topla güneşe koy ......
hoşbuldum kaptanım yorgunluktan başka sıkıntı yokbende pazar kaçamak yaptım ama o kadar iş yaptımki bugün tartıldım eksilerde çıkınca sevindim valla
bende maydanoz kaynatıcam bugün çok etki ediyo bide su içebilsem off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?