Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kötü bisey yaptım ben bu hafta ilacimi önemsemediği ve bayağı aksattim ve şu an canim herşeyi istiyor ya ne ettim ben kendime
hayırdır ipek ne ilacı kullanıyorsun?

yok jujum yememiş yarın yiyebülürmüyüm diyo soruyo daline

kesin bişey demimmm

kendi adına izne gitmek isteyen varsa bişi demem ama ben burdayım izin mizin yok... ramazanda kilo vercem cuma ginini düşünerek gittiğim davetlerde az yicem

Bende, mezun olsam bile buradan gitmeyi düşünmüyorum, burası kilomu kontrol etmeme ve diyetime yardımcı olduğu gibi bütün hayatımda büyük etkisi var..Benim en iyi dostlarım oldunuz ve annemle bile paylaşamadıklarımı burada sizlere döktüm içimi..Nasıl giderim

:)))))))) bende acım valla ama bıraz önce cevız attım agzıma......ama sana yok sen dun haklarını doldurdun

Ayyy bende dün akşam 1 dersi bitirdim, sadece su içerek resmen aç uyudum sabah süper kahvaltı yapıcam dedim ama uyuyunca insana bişi oluyor, yıka basa doymuş uyanıyor..Size de oluyor mu? kızlarr...:44:

Günaydınnn canımm, Günaydın kızlarrr..Güzel bir gün olsun istiyorum, inşaallah olur..Reglimin 2. gününe geçmiş bulunuyorum cuma 3. günü olucak, birazcık regl şişliğim olabilir ama inşaallah tartı benim yüzüme gülücek.. amin

Bu gün 2 . derse başlıyorum.. Dil ve dil anlatımı bu ders kolay ve seviyorum

yememıs jujum,yıyım mı dıye soruyor da bosuna soruyor

yaaaaaa ben acımasız değilim ama......juju ne yapıp ne edıp gene ıstedıklerını yıyor.....benı kandırıyor

vall agamzem bana hıc öle olmuyor ben hep açım

gamze cim ne güzel sen - çıkacak gibi görünüyorsun bakalım benim ne çıkacak umarım benimde - çıkar
corni cim canım bende şu aralar hep aç moddayım nasıl geçecek bu durum bilmiyorumm

ben sabah uyanınca açlıktan gözüm dönmüş oluyo valla

cnm ya sen mesleki lisedemisin kaçıncı dönemin

nabersiniz bacılarrrr

gamze cim ne güzel sen - çıkacak gibi görünüyorsun bakalım benim ne çıkacak umarım benimde - çıkar
corni cim canım bende şu aralar hep aç moddayım nasıl geçecek bu durum bilmiyorumm

Uğraştım bu hafta kendimle şahnurum hem bu hafta zevk aldım spor ve diyetimden...zaten hafta başında bunun sözünü kendime vermiştim ve huzurluyum bu hafta..İlk kez şunu yaptım, 1 öğün cozutsam da diğer öğünlerimde dengelemek istedi hep canım ve yaptım da...

ben sabah uyanınca açlıktan gözüm dönmüş oluyo valla

cnm ya sen mesleki lisedemisin kaçıncı dönemin

nabersiniz bacılarrrr

Enteresan, ben sanki dünyayı yemiş gibi tok uyanıyorum

Evet canım Meslek lisesindeyim ben, 3. bölüme geçtim..ama kredim olması için çok uğraşıyorum, geçen ki sınavım biraz tırttı..Tarihe o kadar çöalıştım ki ama karşılığını aldım..Kötü olan derslerimde bile 40 almışım..Yani biraz çalışısırsam iyi kredi toplayabilirim..Yüz yüze eğitim zorunluluğumda var benim, akşam okuluna gideceğim eylülde..hocalarım iyi kredi verirse ki verecekler bu iş daha güzel olucak..Kredim yeterli olursa da 2014 kpss aynı zamanda eylülden sonra da kpss kursuna gitmeyi düşünüyorum

Senin sınavın nasıl geçti canım? 20 temmuz yine sınav var biliyorsun değil mi?

jujuuuuu yedım demıyor ıyı okusana yarın pıknıkte sobıyet var yıyebılırmıyım dıye soruyor alacagı cvbı bıle bıle.

iftiraaaaaaaaa aç bıraktı bu kız beni yalansa yalan de aşkam bişey yemidim... ama gece çok acıktım 10 tane fınduk yidim
jujuuuuu yedım demıyor ıyı okusana yarın pıknıkte sobıyet var yıyebılırmıyım dıye soruyor alacagı cvbı bıle bıle.

ben sormaya tenezzül bile etmiyorum biliyorum cevabı

öğlen

mercimek çorba
iskender
pirinç pilavı
çoban salata
kola

Son düzenleme:

gamze cim allahın izniyle seni o zaman bu hafta mezun edecez gibi görünüyo maşallah canım yaaa
bende bu sabah kahvaltımı yaptım yarına kadar elma yiyerek günü tamamlamayı düşünüyorum bakalım işe yarayacak mı?

corninin yerine ben cevabı vereyim jujum
1/2 çorba
iskender ama sadece domates soslu tereyağı yok ekmekleri yok
kolayı ver birine pilav zaten yok o kadar

ben ilk gün girdim sınava ama 2 gün giremedim rahatsızlandım ilk gün 6 dersden girmiştim 4 ünü geçmişim bende mesleki liseye geçiş yapmak istiyorum ama hiç bilgim yok nasıl hangi bölüm sen bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim cnm

evet cnm bende kayıt yenileme yaptım derslere başlıyıcam

uyumadan aç yatamadın bir türlü.....bogazının kepenklerını ındır diyorum sana

.süper menü.......

1/2 çorba .......
iskender
salata......

iskender umarım yaglı falan değildir.......aslında bugunluk o çorbayı da içmesen olabilir mi? yok içerim dersen akşam çok hafif kapansın.....

bu arada tam kararımı vermeden önce sabah ne yedin juju?

Son düzenleme:
anemmmmmmmm gec kaldım...yoklugumdan faydalanıp juju ben yokken yazmıs menüsünü.umarım cozutmuyorsundur şuan....yoksa akşam ı aç gecırırsın......

corninin yerine ben cevabı vereyim jujum
1/2 çorba
iskender ama sadece domates soslu tereyağı yok ekmekleri yok
kolayı ver birine pilav zaten yok o kadar

Yararrr yararrrrrr

Canım meslek lisesinde olman en iyisi bence, yakınında bir yerde meslek lisesi varsa eğer ve o lisede istediğin bölümün varsa hemen kaydını yaptırabilirsin..Düz liseden meslek lisesine geçiş yapmak mümkündür..

Benim şansım şu oldu, hemen evimizin karşısında meslek lisesi ve bu lisede istediğim bölüm

sabahhhhhhhhhhh hımmmmmm 15 fındık bir tane yımırta yedim

anemmmmmmmm gec kaldım...yoklugumdan faydalanıp juju ben yokken yazmıs menüsünü.umarım cozutmuyorsundur şuan....yoksa akşam ı aç gecırırsın......
pilav ve çorba almadım... iskenderin ekmeğini ve yağını almadım sadece et domates sos ve yoğurt aldım.. birde salata.

ama sabah la öğle arası 130 cal değerinde gofret yedim kahvenin yanında .... saat 10:00 gibi işte

ah jujum vah jujum......millet yapsa yarının cuma oldugunu bılmıyor musun dersin...sen ne dıye gofret yedin bakim?

fındık da yeter artık......bugun bır daha yeme.......kalorisi az da olsa gofret yanı.....umarım senı acıktırmaz......

ya yemekten önce yedim sabah 10 gibi.... niye acıktırsın ki beni...

ya yemcektim bi lokma aldım bıraktım kız yerlere yattı ölümü gör kalorisi az olandan aldım senin için ye deyince baktım hakkat azmış tamam dedim.. ...

kız corniiiiiiiiii ben bugün de tartıldım ve +300 geldim kız bu kiraz sapı işe yaramadı mı ne

kiraz sapı elbet yaramıstır ama maydonoz suyu içsen daha farklı olurdu tabi......:44::44::44: gecelerı de bir şey atıstırma .....+ 300 cıkmıssın bır de gofret yedın of offfff........alaydın sonra yerdın yarın yerım deseydın

spor da yapmıyorsun.......ne olacak böyle bilmıyorum bugun yapacaksın ama açarı kaçarı yok.......en az 45 dk yuruyeceksın.......akşam da yogurt olsa ıyıydı evde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…