- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.801
açık bifeden kötü olamas ya .. hiç uğraşmadan önünde zibil gibi yimaklarrr datlularrr duzlularrrrrrrrrrr pastalarrr boooooreklerrrrrrrrrrrrrhımm aile gezmesii daha fena paso yemek yaparlar
ooooooooooo aşağı da kımlerı göruyorummmmmmmmm büşşş gelmiş........
büşşşşşşşşşşşşşş seni gören de cennetlik anam.....
ne diyeyim güzelim valla uğramıyorsun ... inşallah diyete devamdır kaçamak varmı bakim...Deme oyle demee :))
ne diyeyim güzelim valla uğramıyorsun ... inşallah diyete devamdır kaçamak varmı bakim...
çok açımmmmmm
:)))))))) bende acım valla ama bıraz önce cevız attım agzıma......ama sana yok sen dun haklarını doldurdun
ama aglama cnm benım.cuma guleceksın
çok açımmmmmm
süt yada ayrannn ikram edeyim yada salatalıkta olur
koçumm sen gaza gelmeeben seni hiç düşümemmii hep aklımdasın kaçamak bilem yapmıyorumm
kızlar bizim 2 haftadır hizmetiçi eğitimlerimiz var öğretmen arkadaşlar sunu hazırlayıp sunuyorlar onları dinlemek zorundayım ... bugun de kardeşimi izmire göderdikk eşimede terlik vb al derken akşamda komşular geldii fıtık desen cabasıı yatıp uzanamıyorumm öğleden sonrada yazı işlerim vardıı haftaya rahatlıyorum amaaaa
büşram hoşgeldinn
ramazanda bende devam edeceğimmm
jujum şortlu mayo alma bence normal mayo al çünkü şortlu mayo daha çok kilolu gösteriyoo benim fikrim. gördüklerim hep öyleydii.. kuşadasında milli park 2.koya mutlaka gidinn birde benim en favorim milas örennn harikaaa sakinnn ucuz kalabalık değilll
koçum menüm
sabah çeyrek simit peynir
ara yok
öğle 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek
ara 1 avuç leblebi
akşam 1 tabak börülce salata 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara 1 çay bardağı sütlü kahve
sankim karbonhidrat fazlamı olmuşşşş :26::26:
koçum yarın en sevdiğim tatlı olacak piknikte şöbiyettt 1 tane yiyebilir miyimm
yarınki menümü şöyle planlıyorum
sabah 1 bardak süt
öğle 5 köfte salata 1 tane şöbiyet
akşam 2 salatalık
uygun mu :18::18::18::18::18:
allahım yaaaaaaaaaa kız şöbiyet yemiş birda kaçamak yapmadım diyo dalinde sakin sakin yemeseydin diyomenun guzel fena deıl sımıdı yedın keske ekmegı yemeseydın.kh fazla olmus ve soruna gelınce yarın kesınlıkle yarım tane bıle sobıyet yok asla asla aslaa zayıfla ole yersın
ahh ipek senle bir türlü rastlaşamıyoruz herkes gittikten sonra geliyorsun malesefKötü bisey yaptım ben bu hafta ilacimi önemsemediği ve bayağı aksattim ve şu an canim herşeyi istiyor ya ne ettim ben kendime
içecegını bıle bıle ne dıye almıyorsun bakım.........valla dönuste bu koçluk sistemı devam ederse bu kadar vicdanlı olmam ona göre
bu ne ya .........iyi ne varsa onu iç..kiraz sapı yesıl çay iç işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?