Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

koçumm sen gaza gelmeeben seni hiç düşümemmii hep aklımdasın kaçamak bilem yapmıyorumm

kızlar bizim 2 haftadır hizmetiçi eğitimlerimiz var öğretmen arkadaşlar sunu hazırlayıp sunuyorlar onları dinlemek zorundayım ... bugun de kardeşimi izmire göderdikk eşimede terlik vb al derken akşamda komşular geldii fıtık desen cabasıı yatıp uzanamıyorumm öğleden sonrada yazı işlerim vardıı haftaya rahatlıyorum amaaaa

büşram hoşgeldinn

ramazanda bende devam edeceğimmm

jujum şortlu mayo alma bence normal mayo al çünkü şortlu mayo daha çok kilolu gösteriyoo benim fikrim. gördüklerim hep öyleydii.. kuşadasında milli park 2.koya mutlaka gidinn birde benim en favorim milas örennn harikaaa sakinnn ucuz kalabalık değilll

koçum menüm

sabah çeyrek simit peynir

ara yok

öğle 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek

ara 1 avuç leblebi

akşam 1 tabak börülce salata 1 dilim ekmek 1 bardak ayran

ara 1 çay bardağı sütlü kahve

sankim karbonhidrat fazlamı olmuşşşş :26::26:

koçum yarın en sevdiğim tatlı olacak piknikte şöbiyettt 1 tane yiyebilir miyimm

yarınki menümü şöyle planlıyorum

sabah 1 bardak süt

öğle 5 köfte salata 1 tane şöbiyet

akşam 2 salatalık

uygun mu :18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

menun guzel fena deıl sımıdı yedın keske ekmegı yemeseydın.kh fazla olmus ve soruna gelınce yarın kesınlıkle yarım tane bıle sobıyet yok asla asla aslaa zayıfla ole yersın

Kötü bisey yaptım ben bu hafta ilacimi önemsemediği ve bayağı aksattim ve şu an canim herşeyi istiyor ya ne ettim ben kendime

menun guzel fena deıl sımıdı yedın keske ekmegı yemeseydın.kh fazla olmus ve soruna gelınce yarın kesınlıkle yarım tane bıle sobıyet yok asla asla aslaa zayıfla ole yersın
allahım yaaaaaaaaaa kız şöbiyet yemiş birda kaçamak yapmadım diyo dalinde sakin sakin yemeseydin diyo

corniiiiiiiiiii kısım sen beni boşuna mı hırpalıyon yoksam
Kötü bisey yaptım ben bu hafta ilacimi önemsemediği ve bayağı aksattim ve şu an canim herşeyi istiyor ya ne ettim ben kendime
ahh ipek senle bir türlü rastlaşamıyoruz herkes gittikten sonra geliyorsun malesef

günaydınnn
akşam çoşmuşunuz kızlarr yaa maşallah sabahtan beri oku oku bitmedi
corni ile jujunun muhabbetleri dalinin yorumları rabişin ders çalışmamak için direnişleri vs vs derken iyi muhabbet olmuşş

valla corni sen çok acımasız çıktın bacım yaa seni bu kadar tahmin etmezdim ben maşallah sana ama emeklerinin karşılığını de görüyorsun ne güzel aylardır kg veremeyen jujuya çok güzel kilo verdiriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…