- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.841
benim koşu bandım 45 dk kaldırmıyorrrrr canımkiraz sapı elbet yaramıstır ama maydonoz suyu içsen daha farklı olurdu tabi......:44::44::44: Gecelerı de bir şey atıstırma .....+ 300 cıkmıssın bır de gofret yedın of offfff........alaydın sonra yerdın yarın yerım deseydın
Spor da yapmıyorsun.......ne olacak böyle bilmıyorumBugun yapacaksın ama açarı kaçarı yok.......en az 45 dk yuruyeceksın.......akşam da yogurt olsa ıyıydı evde.....
benim koşu bandım 45 dk kaldırmıyorrrrr canımHayatta yapmam 45 dk... 30 dk yürürsem öp başına koy..
Cumaya sabit çıksam yeter bana izne gidecem onun için çok önemsemedim bu hafta .. Ama çokda yemedim aslında akşamları yemek bilem yemedim salatalıkmış yoğurtmuş salataymış... Sadece +1000 fazlalığımı eriticek sanırım
bilmem .. Kesin bişi demiiiimmm malum valiz hazırlığı felamo zaman gitmeden güzel bir kapanış yapalım..30 dk işten eve gıdınce bır yürü.......birde yatmadan yürü.......sabah çok güzel sonuc alacagız....yapar mısın? O zamana kadar yürüyüş bandı kendine gelir zaten.......
bilmem .. Kesin bişi demiiiimmm malum valiz hazırlığı felam
ya valiz hazırlamasan da kesin bir şey dıyemıyorsun ki!
jujucum ben senın bu bahanene şöyle yanıt vermek istiyorum:
Gelinim seni kız ikende gördük diyorum.......bahane kabul etmek istemiyorum bugün...mümkünse
ama acıcık vicdan yaaaaaaaaa bu haftada sabit çıksam ne olur samkim... Izne gidecem belki kilo alcam ki hiç istemiyorum.... Akşam ütü yapcam çamaşır yıkayacağım valiz hazırlayacağım düşüneceğim.. Offfff asıl ne gidecek ne gitmeyecek diye düşünme kısmı beni geriyo ya.. Birde ütü kısmı ....juju birde paylasım alanında oylama vardı gördun mu bılmıyorum ama..kadis haber vermişti.........
ama acıcık vicdan yaaaaaaaaa bu haftada sabit çıksam ne olur samkim... Izne gidecem belki kilo alcam ki hiç istemiyorum.... Akşam ütü yapcam çamaşır yıkayacağım valiz hazırlayacağım düşüneceğim.. Offfff asıl ne gidecek ne gitmeyecek diye düşünme kısmı beni geriyo ya.. Birde ütü kısmı ....
Oylamaya cevap verdim canım .
Yararrr yararrrrrr
Canım meslek lisesinde olman en iyisi bence, yakınında bir yerde meslek lisesi varsa eğer ve o lisede istediğin bölümün varsa hemen kaydını yaptırabilirsin..Düz liseden meslek lisesine geçiş yapmak mümkündür..
Benim şansım şu oldu, hemen evimizin karşısında meslek lisesi ve bu lisede istediğim bölüm
herkese gunaydınnn canlarrr nabersınız bakemmmmm
canım elmaya niyetliydim ama maalesef öğleyin uzun süredir görmediğim bi arkadaş geldi onunla yemeğe gittik gerçi 2 köfte salata 2 kaşık balık kavurma yedim bi de ayran içtim
günaydınımı kaldı cız......bizler buralardayız sen napıyorsun bakim.........
günaydınımı kaldı cız......bizler buralardayız sen napıyorsun bakim.........
gunun ılk mesajı olunca gunaydınla baslıyorum hacıtercıh yaptık esımle komedıı
hadi yabız daha yapmadık bana soruyor nereyı ıstıyon dıye bende sen nereyı ıstıyorsan yaz dedim
aynen bızımde ole olduuuuesım yaptı tercıhlerı
menum
sabah
1 dilim ekmek
4-5 dilim sucuk
1 kk peynır
domates salatalık bıber
ogle
yok
aksam
1 kase soguk corba( koyu kıvamlı ayran yapılır ıcıne sarmsak tuz atılır erıste haslanıp ılave edılır ve corba nıyetıne ıcılır)
1 kofte
su:ıcılıyor
spor:tamamdırr
Benim menüm de şöyle
Sabah: form pirinç patlağı (yarım paket, 45 kalori)
Ara: 10 fındık
Öğle: 4 kaşık taze fasulye
1 dilim karpuz
Ara: 1 elma
Akşam: 1 dilim ekmek
1 porsiyon sebze yemeği
Ara: yok
Spor : yok (regl olmam sinir bozucu)
Su: tamamdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?