Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim koşu bandım 45 dk kaldırmıyorrrrr canım Hayatta yapmam 45 dk...30 dk yürürsem öp başına koy..

Cumaya sabit çıksam yeter bana izne gidecem onun için çok önemsemedim bu hafta .. Ama çokda yemedim aslında akşamları yemek bilem yemedim salatalıkmış yoğurtmuş salataymış... Sadece +1000 fazlalığımı eriticek sanırım

o zaman gitmeden güzel bir kapanış yapalım..30 dk işten eve gıdınce bır yürü.......birde yatmadan yürü.......sabah çok güzel sonuc alacagız....yapar mısın? o zamana kadar yürüyüş bandı kendine gelir zaten.......

bilmem .. Kesin bişi demiiiimmm malum valiz hazırlığı felam

jujucum ben senın bu bahanene şöyle yanıt vermek istiyorum:

gelinim seni kız ikende gördük diyorum.......bahane kabul etmek istemiyorum bugün...mümkünse

ya valiz hazırlamasan da kesin bir şey dıyemıyorsun ki!

jujucum ben senın bu bahanene şöyle yanıt vermek istiyorum:

Gelinim seni kız ikende gördük diyorum.......bahane kabul etmek istemiyorum bugün...mümkünse

juju birde paylasım alanında oylama vardı gördun mu bılmıyorum ama..kadis haber vermişti.........
ama acıcık vicdan yaaaaaaaaa bu haftada sabit çıksam ne olur samkim... Izne gidecem belki kilo alcam ki hiç istemiyorum.... Akşam ütü yapcam çamaşır yıkayacağım valiz hazırlayacağım düşüneceğim.. Offfff asıl ne gidecek ne gitmeyecek diye düşünme kısmı beni geriyo ya.. Birde ütü kısmı ....

Oylamaya cevap verdim canım .

sen hepsini halledersın cnm............

canım elmaya niyetliydim ama maalesef öğleyin uzun süredir görmediğim bi arkadaş geldi onunla yemeğe gittik gerçi 2 köfte salata 2 kaşık balık kavurma yedim bi de ayran içtim

canım elmaya niyetliydim ama maalesef öğleyin uzun süredir görmediğim bi arkadaş geldi onunla yemeğe gittik gerçi 2 köfte salata 2 kaşık balık kavurma yedim bi de ayran içtim

eee o zaman akşamı geçiştirirz şahnurum bu daha etkili olur

Nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrr yarınki bildirim için listeniz hazır... Herkes ödevlerini yaptımı bakalım

***5.Takım 314. Etap***
*JUJU* ( 81,60 /
dalin26 ( 76,30 /
biricikoglumertug ( 64,30 /
birsen-deniz ( 63,50 /
cornella ( 62,30 /
Gamze_M ( 61,40 /
busramnmn ( 62,10 /
rabyas ( 78,20 /
toplight ( 69,50 /
ipekyol51 ( 75,50 /
Simuzer ( 66,00 /
5.TAKIM ORTALAMASI (

Son düzenleme:
hadi ya bız daha yapmadık bana soruyor nereyı ıstıyon dıye bende sen nereyı ıstıyorsan yaz dedim

aynen bızımde ole olduuuu esım yaptı tercıhlerı

menum

sabah
1 dilim ekmek
4-5 dilim sucuk
1 kk peynır
domates salatalık bıber

ogle
yok

aksam
1 kase soguk corba( koyu kıvamlı ayran yapılır ıcıne sarmsak tuz atılır erıste haslanıp ılave edılır ve corba nıyetıne ıcılır)
1 kofte

su:ıcılıyor
spor:tamamdırr

Son düzenleme:
Benim menüm de şöyle

Sabah: form pirinç patlağı (yarım paket, 45 kalori)

Ara: 10 fındık

Öğle: 4 kaşık taze fasulye
1 dilim karpuz

Ara: 1 elma

Akşam: 1 dilim ekmek
1 porsiyon sebze yemeği

Ara: yok

Spor : yok (regl olmam sinir bozucu)
Su: tamamdır..

fena değil diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…