Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cornişşşş hani senin menüü nerdeeeeeeeeeeeee

menüm........

sabah: nesfit+1 adet ceviz

öğle: 1 dilim ekmek
yarım çay bardağı ince bulgur+yogurt karıştırdım

akşam:aslında yemıcektım ama pis boğaz kocam yüzünden;

cok az tavuk + 1 y.k pilav+yogurt

spor: 30 dk yürüyüş

ama birazdan bır 30 dk daha yuruyecegım......

Eferimmm

jujuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn.............

ayrıca menü yazıyom kimse yorum yapmıyor........:95:
:117:

ben yürüyüş yapıp gelcem..hayde öpüldünüz............

rabişşşşşşşşş kpss sayfasına günlük raporunu ver bakım........neler yaptın bugun.umarım çalıştın........

jujuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn.............

ayrıca menü yazıyom kimse yorum yapmıyor........:95:
:117:

Allah allah sanki bizimkinee çok yorum yapan var, işte bazen sen yapıyorsun balımm görev nedir? menü yazmak..yorum olsa da olmasa da

Allah allah sanki bizimkinee çok yorum yapan var, işte bazen sen yapıyorsun balımm görev nedir? menü yazmak..yorum olsa da olmasa da

hıh banane işte:99::99::99::99::99::99:

yaww bu millet nerde böyle bir gün geldiğimde de şöyle sayfalar dolusu geçmiş olsun da okuyayım yaaaaaaa

bacım sen bugun ateş almaya mı gelıyon cız......bi varsın bı yoksun anlamıyorum.....kocişinden ayrılamıyon herhal......

eve geldiğimden beri kıçım yer görmedi hala ütü yapıyorum... oğlanın valizi hazır şimdi eşimin eşyaları ütülüyorum daha sırada benimkiler var oy anam ayyyyyyyyyy

yürümedim ama ayaklarım ayakta durmaktan ağrıdı valla

sabah
10 fındık bir yımırta

ara
gofret

öğlen
yağsız ekmeksiz iskender
salata

akşam
4 köfte

ne ütüsü anam bu kadar....valıze koyunca yıne kırışacak .gittiğiniz yerde lazım olursa utulerdın.......yanı şimdi vicdan mı yapmam lazım bugun de yurumedın ya helal olsun 1 haftayı yürümeden kapattın

kısım yıkadım gidecekleri ütülemeden koymam gittiğim yerde gerektikçe şöyle bi üstünden geçerim artık o ayrı...

len vicdansız 49 dk35 sn yürümüştüm yaaaaaaaaa

ben ütüye gidiyom mola verince gelirim.

Son düzenleme:
bacım sen bugun ateş almaya mı gelıyon cız......bi varsın bı yoksun anlamıyorum.....kocişinden ayrılamıyon herhal......

kocişimden ayrılamıyom o ayrı anam cok sıcak yaa laptopu dızıme koyuyorum sıcak basıyo napımmm cok kalamıyorum bendee....

bu arada bugun ders calısmadımm trafıge cıkardı esım benı ona calıstıkk

al işte çalışmamış

laptopun altına bır sey koy o sekılde dıze koyulur mu hıc? ben tartının kutusunu atmamıstım onu koyuyorum fan görevı göruyor

Son düzenleme:
al işte çalışmamış

laptopun altına bır sey koy o sekılde dıze koyulur mu hıc? ben tartının kutusunu atmamıstım onu koyuyorum fan görevı göruyor

benımkınınde kutusu duruyo bende onu koyayım barıı
yarın olsun kılo vermıs olayım ve bısıler yıyeyım yaaa
aksamdan sabaha ortalaama kac gr gıder tubişşş???

benımkınınde kutusu duruyo bende onu koyayım barıı
yarın olsun kılo vermıs olayım ve bısıler yıyeyım yaaa
aksamdan sabaha ortalaama kac gr gıder tubişşş???

valla rabiş beni görsen halıme acırsın.........bıraz önce 38 dk yürüdüm.......yukarı cıktım yesıl çayı koydum o demlenırken bırde maydonoz ve kıraz sapı kaynatıyorum ıkısını de ıcmedım daha

şuan malak gibi yatıyorum koltukta

anca spor yapman lazım....200 gr falan farkettırıyor......

okeytaa bende maydonoz suyu kaynatıp ıceyım barııı

bugun nıye burası sessiz kaldı böyle ya.......dalinto hıc gelmedı akşam.birso desen piknıkte kayıp mı oldu ne oldu

cornı bugun gelemedım partıdeydım

gorumcemın oglunun 1.yas gunu vardı ordaydık cok sıcak gec geldık ay suratımdada makyaj kaldı kartta su bıttı tam elını yıkarken kaldım ole sap gıbı ıslak mendılle makyaj sutuyle sıldım ama yıkamadan sankı suratımı agırlasmıs hıssedıyorum yarın sabaha kadar wc ye gıtmek yasak :)

sımdı gıreyım bakayım dedım.gıdıp yatacam yorgunum

bu arada dogum gununde 3 catal ksır ve kıbrıt kutusu kadar patateslı borek yedım evde yemek yıyıp gıttım oraya gıttıgımde zaten kusacak kadar toktum su vs cok ıctım sıstımdı cok abartmadım yanı pasta desenız hıc yemedım ben bıtterlı pasta sıvmemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…