Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün ben ne yaptım biliyormusunuz.....

biliyorsunuz ki izne ayrıldım ve iki hafta kilo verme derdim yok cuma günleri geliyor diye gerilmicem... ama büyük bir erdem göstererek öğlen yemeğinde çıkan 6 dilim baklavamı yemedim... etrafımdakilere ikram ettim ve şuan huzurluyum...
:89:

sadece bulgur pilavımı tam yedim patates yemeği ile

bende pzt baslarım o zaman hem menulerı paylasırız daha ıı olur tubişş.. ama domates yok 1 kasık dıyodu yanlıs hatırlamıyorsam maydonoz da cok az..

pişşttttttttt canım atak evresinde sebze olmas canımın içi

sür yımırta yağurt peynir ye istediğin kadar sorun yok ama sezze yok canım domotosu çıkar ordan... soğan belki eti pişirirken tatlandırmak adına olabülür ama yoksa oda yenmez

yulaf kepeğinden krep yapabilirsin canım

1 yumurta
2 yk yulaf kepeği
göz kararı süt

çırp tavada pişir

koyduğun miktara ve büyüklüğe göre ya 2 yada 4 krep çıkacaktır bu ölçülerden

bende pzt baslarım o zaman hem menulerı paylasırız daha ıı olur tubişş.. ama domates yok 1 kasık dıyodu yanlıs hatırlamıyorsam maydonoz da cok az..

1 kaşık koyarız bızde ya....çeşitlendırırz yoksa nasıl yıcez her gun aynı seyı:44::44::44: aslında ben yarından itibaren başlardım ama kardesım yarın geliyor......belki bir şeyler hazırlarımşimdi hemen abla ben geldım de bırsey yemıyorsun demesın.......pazar falan belkı yemege gıderız.......ama yok gıdemeyız ya eşim çalısıyor o gun....

ok o zaman pzar baslayalım olmamı benım kıde nobetcıı

nette yazıyordu oyuzden şeyettiydım:44::44::44: tomato olmazsa hayat geçmez ki

iyi tmm bende normal diyetıme devam ederım son 3 gun saf proteın yaparım

nette yazıyordu oyuzden şeyettiydım:44::44::44: tomato olmazsa hayat geçmez ki

iyi tmm bende normal diyetıme devam ederım son 3 gun saf proteın yaparım
canım atak evresi saf protein evresidir... sebse ondan sonraki evrede giriyor hayatımıza dukanda... oda bir gün saf protein bir gün saf protein+sebze şeklinde

listmizi kontrol ederr misiniz, sorun yoksa ekleyeceğim.

arada kaynadı diye bir daha kopyaladım:

" 315. etap
melinda22 ( 55,20 / 55,30 / -0,10 / % -0,18 )
gdogan ( 52,90 / 52,50 / 0,40 / % 0,76 )
sura260511 ( 84,50 / 84,00 / 0,50 / % 0,59 ) tartı degısımınden kaynaklı 1,7 kılo cıkarıldı
innuk ( 65,40 / 63,90 / 1,50 / % 2,29 )
maymunarmut ( 82,80 / 82,50 / 0,30 / % 0,36 )
bengi-arwen ( 59,50 / 59,70 / -0,20 / % -0,34 )
10.TAKIM ORTALAMASI ( 0,58 )

bır sorun olur mu? gecen hafta tatıle gıtmıstı tartı degısımı eklendı. bu hafta dondu gene tartı degısımı.. oyuncak gıbı oldu ama napalım.. bu konuda bır sınırlama var mı?

Son düzenleme:

juju onlar nasıl laflar ole 2 hafta ızınlıymıste cuma gelıyo dıye gerılmıcekmıste.daha ılk dakıkadan dıyetı koyvermıssın sen.alacagın kıloları hazırlıyorsun kendını tatıl donusu 5 kılo almıs olarak gelmenı deılde 5 kılo vermıs olarak gelmenı tercıh ederız hepımız.ılk dakıkadan koyverıyosun sen oluyomu sımdı bu.2 hafta dıyet yok 2 hafta homını gırtlak yemek ohhhh tatıldeykende fazla kalorılı yıyecekelrden sakın yemek buldum dıye herseyı yeme.porsıyonlarını gene kucuk tut sık ye ama azcık azcık ye okkk

rabiş bacım kpss sayfasında kı çizelgemızı renklendırecek mısın bugun? yanı ders çalısacak mısın acaba?

canım listeniz doğru...

kısım sen benim mesajımı nasıl okudun bakim... ben tatile çıktığım halde baklavaya hayır dedim diyorum sen ne diyon

kızlar haftaya yokum... ama önümüzdeki hafta en kritik haftamız ... biliyorsunuz yeni bir kural koyuldu ve bir ay içerisinde iki kere %0,30 altında bildirim yapan takım sarı kart alıyor...

3 haftamız geride kaldı bu üç hafta içerisinde sadece bir kere %0,30 altında bildirim yaptık yani önümüzdeki hafta asla ama asla %0,30 altına düşmememiz lazım sarı kart yemek istemiyorum...

sizden kilolar vermenizi istemiyorum ama önümüzdeki bir hafta kaçamak yapmayın lütfen bu hafta direnin sonrasında ramazan gireceği için sanırım askıya alınacak bu kural o kısmına tam bakmadım ama öyle olur gibime geliyor neyse bu hafta elinizden gelen özeni gösterin kilo alan bir kişi bile olmalın lütfen.. 100-200 gr verin o bile yeter sizin az verdiğinizi bir başkası 500-600 gr vererek dengeleyebilir ama kilo alan birinin eksisini düzeltmek okadar da kolay olmuyor... geçen hafta öyle oldu zaten eksiler çoktu ve eritemedik.. bu hafta eksilerimiz az ve kendi içimizde birbirimizi dengeledik.. benle beraber 3 kişi sabit olmasına rağmen diğer kilo verenler bizi kurtartı .. onun için kilo almayın nolur nolur nolur

ödeviniz en azından bunu yapabilirsiniz dimi

[TABLE="width: 764"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]***5.Takım 315. Etap***[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]75,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]75,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]0,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,40[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]63,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]63,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]0,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,32[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]63,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]62,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,10[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]60,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]60,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,33[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]61,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]61,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]78,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]77,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,38[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]69,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]69,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,43[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]75,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]75,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,40[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.TAKIM ORTALAMASI [/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

selam herkese kızlar..kilo veren herkesi tebrik ederim
ben pek dikkat edemiyorum topikten uzaklaşınca insan dağılıyor gerçektende..hem aklım başka yerlerde.
ama hala aynı kilodayım akşamları geç yemiyorum ondan sanırım inş.böyle devam ederim..
bu arada juju sende izne ayrılıyormuşsun iyi tatiller kuzum..ve sanırım herkes yavaş yavaş izne ayrılıyor hepinize iyi tatiller canlarımtüm yılın stresini atın gelin inş..
bizimde 3 günümüz kaldı yolculuğa bakalım
dönüşüm muhteşem olur inş

aaa hoş geldin aysunay canım maşallah kilo almamışsın ... canım şimdiden iyi yolculuklar sana ve hayırlı haberlere gelmeni dilerim

aaa hoş geldin aysunay canım maşallah kilo almamışsın ... canım şimdiden iyi yolculuklar sana ve hayırlı haberlere gelmeni dilerim

çok sağol jujum..inşallah benimde tek temennim tek duam o..inş.bedenimde tek kalple gidip 2 yada 3 minik kalple gelirim

jujum aklın burda kalmasın.....ben zaten rabişin ensesindeyim..lokmasını alırım valla agzından hele bi kaçamak yapsın.......spor yapmasın bakım o zaman ne oluyor

hepimiz ödevımızı yapacagız inş......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…