Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

alevcim........kalbimizin bir tarafı hep seninle olacak.....güzel haberlerle bekliyoruz seni.....

birileri birsene da göz kulak olsa.. Dalin azad etti valla okulda kendini tatamazsa yandık.. Kızz birsooooooo dalini bezdirdin kız

birileri birsene da göz kulak olsa.. Dalin azad etti valla okulda kendini tatamazsa yandık.. Kızz birsooooooo dalini bezdirdin kız

canım o beni bırakmak için bahane arıyoduuu
bu arada öğretmenler tatile gitti bugün hepsini gönderdik işimde bitmek üzere artık sabahtan akşama müdürle buralardayımmm yalnız kaldımmm

canım o beni bırakmak için bahane arıyoduuu
Bu arada öğretmenler tatile gitti bugün hepsini gönderdik işimde bitmek üzere artık sabahtan akşama müdürle buralardayımmm Yalnız kaldımmm
kısım sen akıllı bir talebe olamadın dalinin suçu ne...

Bak bu hafta kilo almak yok ona göre.. Senin istikrarına baktım 500 veriyon bir sonraki hafta alıyon sonra yine veriyon.. Bu hafta almak yok vermek var

oh oh suyundan da ohh Birso bana bak o koca bogazımızı bu hafta tutuyoruz tamam mı?
corniiii boş bırakma birsoyu sıkıntıdan yemeğe dalmasın

kızlar iyi akşamlar yorguınluktan ölüyom bugün tapudaki işim 5 te bitti bankaya gelişim 5.30 oldu maalesef bugün diğer bankadaki borcumuzu kapayamadık ptesi ye kaldı bu arada takımı tebrik ederim ben yüzkarasıyım çok özür dilerim sizlerden jujum şimdiden iyi tatiller şu an yorgunluktan ölüyorum ayaklarım basmıyo sabah 8 de tapudaydım düşünün halimi öğlen koşturmacadan yemek yiyemedim ama akşamda çok az sebzeli tavuk yedim şimdi biraz erken ama yatıp uyumayı düşünüyorum eğer yatmazsam geme takılırım size
jujum sen merak etme başta ben olmak üzere verecez bu kiloları cornicim canım ben bi ara halledeyim dukanı şu an çok yorgun olduğum için bakamadım

jujum sorma sende gidince ne olacak buranın hali......sap gibi kalcam
neden öyler diyorsun kız gamze varrrrrrrr şahnur varrrr rabiş varrrr dalin gelir... birso arada da olsa gelir büşra cumadan cumaya ipekyol kimse yokken girer çıkar en olmadı ben gelşrim
şahnurum yorulmana üzüldüm ama benze baya da vermişsindir bugün

alevcimm Rabbim gonlunuze gore versın ınsallah guzel haberlerle gelırsınnn dualarımız senınleee

menum

sabah
1 bardak sut
3 cevız

oglen
soguk corba

aksam
kıymalı yumurta
1.5 dilim ekmek
kurutulmus domates

su:tamamdır
spor:bugun yapmasam olmamı hacıı

hanı nerdeler.kimse gelmıyor tek kaldım işte ben

menum

sabah
1 bardak sut
3 cevız

oglen
soguk corba

aksam
kıymalı yumurta
1.5 dilim ekmek
kurutulmus domates

su:tamamdır
spor:bugun yapmasam olmamı hacıı

sadece bugüncük ama
ders çalıstın mı sen ? bundan sonra menun altına;

su-spor-ders yazcan
akşam nıye ekmek yedın.......bugun cuma dıye bır sey demıyorum ama yarın

bugun resmen mal gıbı dolastım ortalıkta ya........yarın kardesım gelıyor ama evı pok göturuyor....daha kalkacagıme vi süpürcem silcem toz alacagım pehhhhh pehhhhhh.......artı bır de zeytın kırcam ama onu bugun yapamam yarına kalsın o da

sadece bugüncük ama
ders çalıstın mı sen ? bundan sonra menun altına;

su-spor-ders yazcan
akşam nıye ekmek yedın.......bugun cuma dıye bır sey demıyorum ama yarın

ollleeeyyyyyyyyyyyyyy:82::82::119::119:

ders calısmadım spor yapmadım yaaa kendımı kotu hıssettım su an yaaaa pofff corniş:26::26::26:

aksam neden ekmek yedım ee kıymalı yımırta ekmeksız olurmu hacı hem bugun cuma ya ondan kelli yanii ki saat 5 te yemek olayım bıtmıstıı yarın yemem yemem valla yemem

aal hmjuju corni bizi adamdan saymıyo yawwwww
bu arada öğlen yemeği olarak sadece dut ve kiraz yedim daha doğrusu kahvaltıdan akşam yemeğine kadar rada 1 küçük tabak kiraz biraz da dut yedim onunla akşam yemek zamanını ettim
hanı nerdeler.kimse gelmıyor tek kaldım işte ben
biz varız yaaaa
ahanda işte geldım burdayı ben bu ıste ustayımmmmmm

rabişşş ben diyecektim baktım ki sende aynısını dem,şsin şekerimmmm

jujuya mesaj yazıdktan sonra sizi üstün gucumle buraya cektım

koca totisini küçültmemek için bu kadar sevınen başka insanoğlu var mıdır.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…