- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.001
selam herkese kızlar..kilo veren herkesi tebrik ederim
ben pek dikkat edemiyorum topikten uzaklaşınca insan dağılıyor gerçektende..hem aklım başka yerlerde.
ama hala aynı kilodayım akşamları geç yemiyorum ondan sanırım inş.böyle devam ederim..
bu arada juju sende izne ayrılıyormuşsun iyi tatiller kuzum..ve sanırım herkes yavaş yavaş izne ayrılıyor hepinize iyi tatiller canlarımtüm yılın stresini atın gelin inş..
bizimde 3 günümüz kaldı yolculuğa bakalım
dönüşüm muhteşem olur inş
birileri birsene da göz kulak olsa.. Dalin azad etti valla okulda kendini tatamazsa yandık.. Kızz birsooooooo dalini bezdirdin kızjujum aklın burda kalmasın.....ben zaten rabişin ensesindeyim..lokmasını alırım valla agzındanHele bi kaçamak yapsın.......spor yapmasın bakım o zaman ne oluyor
Hepimiz ödevımızı yapacagız inş......
birileri birsene da göz kulak olsa.. Dalin azad etti valla okulda kendini tatamazsa yandık.. Kızz birsooooooo dalini bezdirdin kız
canım o beni bırakmak için bahane arıyoduuu
bu arada öğretmenler tatile gitti bugün hepsini gönderdik işimde bitmek üzere artık sabahtan akşama müdürle buralardayımmmyalnız kaldımmm
kısım sen akıllı bir talebe olamadın dalinin suçu ne...canım o beni bırakmak için bahane arıyoduuu
Bu arada öğretmenler tatile gitti bugün hepsini gönderdik işimde bitmek üzere artık sabahtan akşama müdürle buralardayımmmYalnız kaldımmm
corniiii boş bırakma birsoyu sıkıntıdan yemeğe dalmasınoh oh suyundan da ohh Birso bana bak o koca bogazımızı bu hafta tutuyoruz tamam mı?
ohoooooooooooooo
şimdiden takımı başlamaya başladınıs
neden öyler diyorsun kız gamze varrrrrrrr şahnur varrrr rabiş varrrr dalin gelir... birso arada da olsa gelir büşra cumadan cumaya ipekyol kimse yokken girer çıkar en olmadı ben gelşrimjujum sorma sende gidince ne olacak buranın hali......sap gibi kalcam
şahnurum yorulmana üzüldüm ama benze baya da vermişsindir bugünkızlar iyi akşamlar yorguınluktan ölüyom bugün tapudaki işim 5 te bitti bankaya gelişim 5.30 oldu maalesef bugün diğer bankadaki borcumuzu kapayamadık ptesi ye kaldı bu arada takımı tebrik ederim ben yüzkarasıyım çok özür dilerim sizlerden jujum şimdiden iyi tatiller şu an yorgunluktan ölüyorum ayaklarım basmıyo sabah 8 de tapudaydım düşünün halimi öğlen koşturmacadan yemek yiyemedim ama akşamda çok az sebzeli tavuk yedim şimdi biraz erken ama yatıp uyumayı düşünüyorum eğer yatmazsam geme takılırım size
jujum sen merak etme başta ben olmak üzere verecez bu kiloları cornicim canım ben bi ara halledeyim dukanı şu an çok yorgun olduğum için bakamadım
selam herkese kızlar..kilo veren herkesi tebrik ederim
ben pek dikkat edemiyorum topikten uzaklaşınca insan dağılıyor gerçektende..hem aklım başka yerlerde.
ama hala aynı kilodayım akşamları geç yemiyorum ondan sanırım inş.böyle devam ederim..
bu arada juju sende izne ayrılıyormuşsun iyi tatiller kuzum..ve sanırım herkes yavaş yavaş izne ayrılıyor hepinize iyi tatiller canlarımtüm yılın stresini atın gelin inş..
bizimde 3 günümüz kaldı yolculuğa bakalım
dönüşüm muhteşem olur inş
neden öyler diyorsun kız gamze varrrrrrrr şahnur varrrr rabiş varrrr dalin gelir... birso arada da olsa gelir büşra cumadan cumaya ipekyol kimse yokken girer çıkar en olmadı ben gelşrim
şahnurum yorulmana üzüldüm ama benze baya da vermişsindir bugün
hanı nerdeler.kimse gelmıyortek kaldım işte ben
menum
sabah
1 bardak sut
3 cevız
oglen
soguk corba
aksam
kıymalı yumurta
1.5 dilim ekmek
kurutulmus domates
su:tamamdır
spor:bugun yapmasam olmamı hacıı
jujum sorma sende gidince ne olacak buranın hali......sap gibi kalcam
yukarı bak kuzumhanı nerdeler.kimse gelmıyortek kaldım işte ben
sadece bugüncük ama
ders çalıstın mı sen ? bundan sonra menun altına;
su-spor-ders yazcan
akşam nıye ekmek yedın.......bugun cuma dıye bır sey demıyorum ama yarın
aal hmjuju corni bizi adamdan saymıyo yawwwww
neden öyler diyorsun kız gamze varrrrrrrr şahnur varrrr rabiş varrrr dalin gelir... birso arada da olsa gelir büşra cumadan cumaya ipekyol kimse yokken girer çıkar en olmadı ben gelşrim
şahnurum yorulmana üzüldüm ama benze baya da vermişsindir bugün
biz varız yaaaahanı nerdeler.kimse gelmıyortek kaldım işte ben
ahanda işte geldım burdayı ben bu ıste ustayımmmmmm
aal hmjuju corni bizi adamdan saymıyo yawwwww
bu arada öğlen yemeği olarak sadece dut ve kiraz yedim daha doğrusu kahvaltıdan akşam yemeğine kadar rada 1 küçük tabak kiraz biraz da dut yedim onunla akşam yemek zamanını ettim
biz varız yaaaa
rabişşş ben diyecektim baktım ki sende aynısını dem,şsin şekerimmmm
ollleeeyyyyyyyyyyyyyy:82::82::119::119:
ders calısmadım spor yapmadım yaaa kendımı kotu hıssettım su an yaaaa pofff corniş:26::26::26:
aksam neden ekmek yedım ee kıymalı yımırta ekmeksız olurmu hacı hem bugun cuma ya ondan kelli yanii ki saat 5 te yemek olayım bıtmıstıı yarın yemem yemem valla yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?