Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yardıma gelimmi bacımmm
kardesın kızmı erkekmı?

kalp kalbe karsımıs sahnuurrrrr

yardıma gelimmi bacımmm
kardesın kızmı erkekmı?

kalp kalbe karsımıs sahnuurrrrr

gel valla.....kız cnm.bız 3 kızız.....

yoktur dımı yoktur yoktur amaannnn napim bende boleyim hacı napcann

kıııızzz tubiş totiş diyınce aklıma ne geldi benım olculer neydııı

kız bızım için dedim zati....Türk kadınları çok ayar...

ölçüleri aslında gecen gun söyleyecektım 25 hazıran demıstım ama baktım kımse dogruduzgun spor yapmıyor bir de takımca cok azaldık.....üj-bej kaldık ya

dur bakım ..........rabiş:
gogus:97
bel:80
gobek:93
basen:112
bacak:63
kol:31

bızde 3 kızız ne kadar cok ortak yonumuz var

pzt bı olcu alcam bakalım durum nee.....

bızde 3 kızız ne kadar cok ortak yonumuz var

pzt bı olcu alcam bakalım durum nee.....

he valla........ya rabiş şu msn nasıl oluyomus kı ya.......bızım pc de msn bıle yok bı ara cıkıyordu şimdi o da yok.......olsa orda konusurduk.......senın face de yok değil mi?

canım o beni bırakmak için bahane arıyoduuu
bu arada öğretmenler tatile gitti bugün hepsini gönderdik işimde bitmek üzere artık sabahtan akşama müdürle buralardayımmm yalnız kaldımmm

bıde bana bahane bulmazmı.yawrukus ortalarda yoksunkı.kocluk sıstemıne devam edıp etmemek ıstedıgınden emın olamadım küstüm işte

cornııı bızı harcadın 2 dkk bız necıyız

bu cok kota yıyor galıba.en iyisi beleş net buldugum da yukleyım ben bunu

bıde bana bahane bulmazmı.yawrukus ortalarda yoksunkı.kocluk sıstemıne devam edıp etmemek ıstedıgınden emın olamadım küstüm işte

cornııı bızı harcadın 2 dkk bız necıyız

valla arada ugramasanız unutturacaksınız kendinizi........

sabahtan akşam akadar oturmaktan yoruldum benım de tatıle ıhtıyacım var aslında.........hem kocam olsun hem arkadaslarım..hep beraber 15 yıldızlı bir otele gıtmek istiyorum....yenı yerler görmek yorulunca ayaklarımı yerden kesecek bir araba istiyorum sıkıldıgım zaman hemen sıkıntımı giderecek yenı buluslar ıstıyorum........

juju burda arkadan su dokme ıkonu yoktu onun yerıne bunu koydum sen kabul et buda sulu sonucta

tatıldeykene dıkkat et cok abur cubur yeme az ye sık ye kılo aldım dıye gelme en azından mevcut olanı muhafaza et sana guvenıyorum yolun acık ıstahın az olsun

aaa dölünün zoruna bak kız sahsım adına geceye kadar buda deılmıyım ben bak gelıyo terlık

bunların hepiciğini bende istiyorummmmmm

gezmek dolaşmak yeni yerler görmek istiyorum ama malesef eşimin senelik iznini kışın veriyolar iş yoğunluğu nedeniyle offffffff off

ahh ipek senle bir türlü rastlaşamıyoruz herkes gittikten sonra geliyorsun malesef
canim saat farkindan dolayi ben islerimi bitirip laptobu aldigimda herkes gitmis oluyor
hayırdır ipek ne ilacı kullanıyorsun?
canim insulin direnci icin ilac kullaniyorum
hayırdır ipek yol sen neden sabit çıktın???
canim gecen haftaki kacamaklarin cezasi
askolsun jujum yaaa
he valla........ya rabiş şu msn nasıl oluyomus kı ya.......bızım pc de msn bıle yok bı ara cıkıyordu şimdi o da yok.......olsa orda konusurduk.......senın face de yok değil mi?
benim varrrrrr

BENDEEEEEEEEEE bende istiyorum bunlardan

Corniiiiiii IMDATTTTTT
canim ya kotu bir hafta gecirdim diyet konusunda.Nasip olursa 20 temmuzda Tr ye ucuyoruz ve 23 agustosta donuyoruz.Senden beni takip etmeni rica etsem bu sure icinde olur mu az surem kaldi en azinda ordan donerken ki kiloma ulasmak istiyorum.Yarin esim Tr ye gidiyor ve dondugunde de is yogunlugundan dolayi ona gore ev duzemi ayarlamak zorunda olmayacagim.o gidince biraz daha duzenli ogunler olabiliyor.
Pleaseee

Günaydın kızlarrrrrr ohooo kimse yok diyenler hepten yoklarrr azıcıkta ben sitem edeyim şimdii herkes nerde ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…