- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.021
yardıma gelimmi bacımmmbugun resmen malgıbı dolastım ortalıkta ya........yarın kardesım gelıyor ama evı pok göturuyor....daha kalkacagıme vi süpürcem silcem toz alacagım pehhhhh pehhhhhh.......artı bır de zeytın kırcam ama onu bugun yapamam yarına kalsın o da
aal hmjuju corni bizi adamdan saymıyo yawwwww
bu arada öğlen yemeği olarak sadece dut ve kiraz yedim daha doğrusu kahvaltıdan akşam yemeğine kadar rada 1 küçük tabak kiraz biraz da dut yedim onunla akşam yemek zamanını ettim
biz varız yaaaa
rabişşş ben diyecektim baktım ki sende aynısını dem,şsin şekerimmmm
jujuya mesaj yazıdktan sonra sizi üstün gucumle buraya cektım
koca totisini küçültmemek için bu kadar sevınen başka insanoğlu var mıdır.......
yardıma gelimmi bacımmm
kardesın kızmı erkekmı?
kalp kalbe karsımıs sahnuurrrrr
yoktur dımı yoktur yoktur amaannnn napim bende boleyim hacı napcann
kıııızzz tubiş totiş diyınce aklıma ne geldi benım olculer neydııı
gel valla.....kız cnm.bız 3 kızız.....
kız bızım için dedim zati....Türk kadınları çok ayar...
ölçüleri aslında gecen gun söyleyecektım 25 hazıran demıstım ama baktım kımse dogruduzgun spor yapmıyor bir de takımca cok azaldık.....üj-bej kaldık ya
dur bakım ..........rabiş:
gogus:97
bel:80
gobek:93
basen:112
bacak:63
kol:31
bızde 3 kızız ne kadar cok ortak yonumuz var
pzt bı olcu alcam bakalım durum nee.....
he valla........ya rabiş şu msn nasıl oluyomus kı ya.......bızım pc de msn bıle yok bı ara cıkıyordu şimdi o da yok.......olsa orda konusurduk.......senın face de yok değil mi?
face yok kuzum msn artık kalktı dıye skype yukledık bız sende yuklee...
canım o beni bırakmak için bahane arıyoduuu
bu arada öğretmenler tatile gitti bugün hepsini gönderdik işimde bitmek üzere artık sabahtan akşama müdürle buralardayımmmyalnız kaldımmm
okeytaaaa
bıde bana bahane bulmazmı.yawrukus ortalarda yoksunkı.kocluk sıstemıne devam edıp etmemek ıstedıgınden emın olamadım küstüm işte
cornııı bızı harcadın 2 dkkbız necıyız
bu cok kota yıyor galıba.en iyisi beleş net buldugum da yukleyım ben bunu
valla arada ugramasanız unutturacaksınız kendinizi........
sabahtan akşam akadar oturmaktan yoruldum benım de tatıle ıhtıyacım var aslında.........hem kocam olsun hem arkadaslarım..hep beraber 15 yıldızlı bir otele gıtmek istiyorum....yenı yerler görmek yorulunca ayaklarımı yerden kesecek bir araba istiyorumsıkıldıgım zaman hemen sıkıntımı giderecek yenı buluslar ıstıyorum........
aaa dölünün zoruna bak kız sahsım adına geceye kadar buda deılmıyım ben bak gelıyo terlık
bu cok kota yıyor galıba.en iyisi beleş net buldugum da yukleyım ben bunu
valla arada ugramasanız unutturacaksınız kendinizi........
sabahtan akşam akadar oturmaktan yoruldum benım de tatıle ıhtıyacım var aslında.........hem kocam olsun hem arkadaslarım..hep beraber 15 yıldızlı bir otele gıtmek istiyorum....yenı yerler görmek yorulunca ayaklarımı yerden kesecek bir araba istiyorumsıkıldıgım zaman hemen sıkıntımı giderecek yenı buluslar ıstıyorum........
gamze gelmedı akşam?:44::44::44:
canim saat farkindan dolayi ben islerimi bitirip laptobu aldigimda herkes gitmis oluyor
ahh ipek senle bir türlü rastlaşamıyoruz herkes gittikten sonra geliyorsun malesef
canim insulin direnci icin ilac kullaniyorumhayırdır ipek ne ilacı kullanıyorsun?
canim gecen haftaki kacamaklarin cezasihayırdır ipek yol sen neden sabit çıktın???
askolsun jujum yaaa
neden öyler diyorsun kız gamze varrrrrrrr şahnur varrrr rabiş varrrr dalin gelir... birso arada da olsa gelir büşra cumadan cumaya ipekyol kimse yokken girer çıkar en olmadı ben gelşrim
şahnurum yorulmana üzüldüm ama benze baya da vermişsindir bugün
benim varrrrrrhe valla........ya rabiş şu msn nasıl oluyomus kı ya.......bızım pc de msn bıle yok bı ara cıkıyordu şimdi o da yok.......olsa orda konusurduk.......senın face de yok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?