- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.041
Corniiiiiii IMDATTTTTT
canim ya kotu bir hafta gecirdim diyet konusunda.Nasip olursa 20 temmuzda Tr ye ucuyoruz ve 23 agustosta donuyoruz.Senden beni takip etmeni rica etsem bu sure icinde olur mu az surem kaldi en azinda ordan donerken ki kiloma ulasmak istiyorum.Yarin esim Tr ye gidiyor ve dondugunde de is yogunlugundan dolayi ona gore ev duzemi ayarlamak zorunda olmayacagim.o gidince biraz daha duzenli ogunler olabiliyor.
Pleaseee
Günaydın kızlarrrrrrohooo kimse yok diyenler hepten yoklarrr azıcıkta ben sitem edeyim şimdii herkes nerde ayyy
herkese mutlu haftasonları canlarrrrrr
cnm etmesıne edeyım ama senle pek rastlasamıyoruz ,nasıl olcak?
tubiişşşşş yulaf kepegı bulamadım kuzu yaaa yulaf ezmesi aldım olurmuuuu:26::26:
olmuyor guzelimm ya ben arastirmistim biraz
tubiişşşşş yulaf kepegı bulamadım kuzu yaaa yulaf ezmesi aldım olurmuuuu:26::26:
corniii nerdesin caniiimmm
rabişim valla bılgım yok o kadar:44::44::44::44:
burdayım cnm .fazla gıremıyorum cunku kardesım geldi........şimdi de öyle bır bakım dedim.......
anladim canim ne kadar kalacak kardesin
nıye ımse yo burda dunden berı yahu.
cornella hıc cıkmazdın burdaydın hep uju gıdınce bızı begenmedınmı
gamze rabyas sahnur neden kımse gelmemış.
ohooo taıma bak hızaya gel.
şans eseri denk geldık bakkardeşim geldı ya onla vakıt gecırıyoruz.......biraz önce geldık dısardan yemek hazırladım falan .....hadı benım bahanem var.diğerlerine ne demeli
gebertırım hepsını nerdeler bunlar yahu 5 ay once taım su hale gelce deseler ohh be afamız gozumuz dınlenır derdım deılmı.sımdı ıse us ucmuyo varı ne vah
valla aynen öyle ....tahmınen;
rabiş kocasıyla zaman gecırıyordur çok ufak bır ıhtımal yanı mucize olursa ders çalısıyordur
gamze ile dilek ders çalısıyor olabılırler sınavları var çunku.....
şahnur çocuklarla vakıt gecırıyordur
birso ne yapıyordur bilemıcem:44::44:
büşra kendı halınde takılıyor işte....
bu arada hasret bır gıtti pir gitti....ne bıtmez tatılmıs:26::26:
sevda desen o da öyle:44::44:
nabersinizz canlarrrrrrrr
bı taraftan survıvor bır taraftan pc ......sen ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?