Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm etmesıne edeyım ama senle pek rastlasamıyoruz ,nasıl olcak?

Günaydın kızlarrrrrr ohooo kimse yok diyenler hepten yoklarrr azıcıkta ben sitem edeyim şimdii herkes nerde ayyy

herkese mutlu haftasonları canlarrrrrr

tünaydın kızlar........sabah gec uyandım sonsa pazara gıttık,geldıgımızde ter ıcınde kalmıstık bıraz dınlendık ve havuza gırdık işte böyle.....

valla canim ben burda yulaf buldum yulafla yapabilirmiyim diye bayagi okudum ama kalorisi yuksek oldugundan onerilmiyor.Hatta sirf buldum diye yapmayi dusundum cunku pek zannetmiyordum burda malzemelerini bulacagimi.

merhaba fıstıklarr

akşam üstünden bu saate kadar ütü yapmaktan bööö geldi.fıtıktan bişey yapamamıştım ya birikmişte birikmiş. sayısaldan para çıksın ilk işim ütücü tutmak olcak

bu haftada eşimin üniversite arkadaşı gelecekk yarın paso ev temizliği yapılacakk

cornim gözünaydınnn kardeş gelmiş. bende hafta sonu getirmeyi düşünüyorum kardeşimi.

gamze kaçıncı kitaptasın valla ben 3. kez okuyacağım ama arkadaşa verdim sanki okuyacakmış gibi zorla istedi şimdide tatile gitti halaa okumadı
herkese iyi geceler

nıye ımse yo burda dunden berı yahu.
cornella hıc cıkmazdın burdaydın hep uju gıdınce bızı begenmedınmı
gamze rabyas sahnur neden kımse gelmemış.

ohooo taıma bak hızaya gel.

nıye ımse yo burda dunden berı yahu.
cornella hıc cıkmazdın burdaydın hep uju gıdınce bızı begenmedınmı
gamze rabyas sahnur neden kımse gelmemış.

ohooo taıma bak hızaya gel.

şans eseri denk geldık bak kardeşim geldı ya onla vakıt gecırıyoruz.......biraz önce geldık dısardan yemek hazırladım falan .....hadı benım bahanem var.diğerlerine ne demeli

şans eseri denk geldık bak kardeşim geldı ya onla vakıt gecırıyoruz.......biraz önce geldık dısardan yemek hazırladım falan .....hadı benım bahanem var.diğerlerine ne demeli

gebertırım hepsını nerdeler bunlar yahu 5 ay once taım su hale gelce deseler ohh be afamız gozumuz dınlenır derdım deılmı.sımdı ıse us ucmuyo varı ne vah

gebertırım hepsını nerdeler bunlar yahu 5 ay once taım su hale gelce deseler ohh be afamız gozumuz dınlenır derdım deılmı.sımdı ıse us ucmuyo varı ne vah

valla aynen öyle ....tahmınen;

rabiş kocasıyla zaman gecırıyordur çok ufak bır ıhtımal yanı mucize olursa ders çalısıyordur

gamze ile dilek ders çalısıyor olabılırler sınavları var çunku.....

şahnur çocuklarla vakıt gecırıyordur

birso ne yapıyordur bilemıcem:44::44:

büşra kendı halınde takılıyor işte....

bu arada hasret bır gıtti pir gitti....ne bıtmez tatılmıs:26::26:
sevda desen o da öyle:44::44:

nabersinizz canlarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…